|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
![]() Zasłonięte okna, zapalone światło, koc i chwila spokoju. Tak wyglądają dni bez Ciebie.
Nigdy nie mówiłam, że chcę pomagać ludziom. Chęć zostania lekarzem zrodziła się we mnie tylko i wyłącznie w celu zaspokojenia swoich potrzeb, ciekawości medycznymi zagadkami. Edytowane przez Istotka z Bajki Czas edycji: 2010-06-04 o 17:59 |
|
|
|
#2432 |
|
Przyczajenie
|
Spakowałam przeszłość do torby i wystawiłam za drzwi.
Kiedyś byłeś moim cienień, dzisiaj już tylko wspomnieniem. Może zbyt wiele błędów zbudowało między nami mur chiński. Kręte uliczki szczęścia . Zabłądziłam . Autobus o nazwie ,,Szczęście'' zawiózł mnie do Ciebie. A na drugi dzień odesłałeś mnie taksówką ,,naiwność''. |
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
<3
_____ osłabiają mnie twoje myśli nieczyste. podziękujesz mi kiedyś za wspólne chwile, za wspólne picie i zaciąganie się słabymi fajkami, za jeżdżenie na gapę, w tę i z powrotem, od rozumu do serca. za twoją stopę, rozmiar 44, za za duże buty i czerwony krawat. masz wszystko czego byś chciał, mnie na zawołanie, zachód słońca i truskawki; ale moich myśli ci nie oddam.
|
#2434 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam,
za zgubiony oczu twych blask Nauczę się oddychać bez Ciebie..
modlishque ?? ![]()
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem ta zła , z którą lubisz spać.
+ mój 300 post ! ![]() nie bd wymieniać moich perełek , bo wiecie dupeczki , że was kocham !
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-06-04 o 18:00 |
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Dla ciebie rzucę każdego a potem, by cię ośmielić nauczę pić cię z butelki w mojej najlepszej pościeli Ubiorę zmysłowe majtki z francuskich katalogów dla ciebie mogę wyglądać jak te dziewczyny na rogu... Czy tylko tracisz swój oddech pytając mnie jak się dzisiaj czuję czy naprawdę chcesz wiedzieć? You give me feelins that i adore. Dajesz mi uczucia, które uwielbiam. |
|
|
|
#2437 |
|
Zadomowienie
|
-Kocham Cię.
- Ooo jak fajnie. - Ale ja mówie na serio. - Ja też. - Czyli będziemy ze sobą chodzić ? - Ale jak po bułki ? Weź to jakoś wyraź normalnie. - No ... Czy zostaniesz moją dziewczyną ? - Nie. - Aha to narazie. <rozmowa z kolegą.> A w ramach przeprosin chcesz się ze mną popieprzyć.
|
#2438 |
|
Raczkowanie
|
Kluczem do szczęścia są marzenia, które można zrealizować...
strasznie dłuży się to dziś...
|
|
#2439 |
|
Rozeznanie
|
- I co on wtedy zrobił..?
- Zachował się jak prawdziwy mężczyzna.. Zniknął.. Zazwyczaj w takich sytuacjach ludzie dzwonią, gdy mają coś na sumieniu.. Tutaj wszystko się zaczęło.. I tutaj wszystko się skończy.. Parę godzin, które zmienia wszystko.. Szukam księcia z tej samej bajki.. - Zdradziłam go, rozumiesz..? Zdradziłam.. - To normalne.. Ludzie zdradzają.. - Ale ja nie chcę.. Może to jest pewnego rodzaju katharsis..? Za wiarę we mnie, gdy inni zwątpili.. Za twą nadzieję, gdy inni tracili.. |
|
|
|
#2440 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za pochwały i za niezawodną pamięć NieidealnaJa <3
' I wracaj tu do mnie,
postaram się w mig zapomnieć o tym co złe było, co nas tak ze sobą poróżniło. Tyle przed nami, więcej razem tu dokonamy, będę zawsze z Tobą, będę Twoją siłą i opoką. Wracaj do mnie, bo kocham nieprzytomnie, wcale to nie słabnie a przeciwnie, kocham Ciebie bardziej i tęsknie tak każdego dnia. Nie mogę pozwolić, by rozwiało się to tak. ' Kasia Klich ' Porcelana ' Przepraszam, jeśli to już było
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2010-06-04 o 20:02 |
|
|
|
#2441 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam czterolistną koniczynkę a ty bezczelnie ściąłeś ją kosiarką...
Jeden nadepnął diabłu na ogon, drugi ujrzał go w aureoli
|
#2442 |
|
Raczkowanie
|
LoveYourEyes -
![]() a ja bym chciała żeby się pojawiła tutaj Stonka12 i kamisha.. ![]() - czego szukasz? - miłości - w lodówce? - gdzieś musi być.. Ja i Ty, Ty i Ja sam na sam, rozumiesz.? na świecie jest 62843765 ludzi, a czasami do szczęścia potrzebna Ci jest tylko ta jedna osoba. <3 otulę się zapachem Twojej koszuli, wtedy będę się czuła bezpiecznie. jestem świadomym więźniem Twojej miłości.
|
#2443 |
|
Zadomowienie
|
Desire x3 - dziękuję za pamięć, perełko
![]() tak, tak jestem tu rzadziej, ale to już ci wyjaśniłam na pw. ________![]() LoveYourEyes - Dziękuję kwiatuszku Lustereczko również w twoją stronę ;-* Buduję domek z kart. Z uczuć, jakimi Cię obdarzam co dnia. Buduje cały świat z uśmiechów, których tak bardzo mi brak. i nie wiem czy się śmiać czy płakać wieczorami siedząc przy kubku kakao i analizując swój pełen sztucznych uśmiechów dzień.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-06-04 o 19:27 |
|
|
|
#2444 |
|
Przyczajenie
|
wyrwał jej parasolkę z dłoni i kazał się gonić w deszczu. jej trampki tonęły w kałużach, a włosy kręciły się na wszystkie możliwe strony. - jesteś bezlitosny! - wykrzyknęła z dziecięcym wyrazem twarzy. podbiegł do niej i czule całując w czoło, wręczył parasolkę do dłoni. wziął ją na ręce. niósł ją tak przez całą drogę, aż doszli do jej domu. ściągnął delikatnie jej trampki i położył na kaloryferze. wziął ręcznik i zaczął bezszelestnie wycierać jej włosy. - przepraszam, kochanie. - powiedział, patrząc jej prosto w oczy. - chciałem Cię przygotować ... - na co? wykrztusiła z niezrozumieniem, wypisanym na twarzy. - na moje odejście. - wyszeptał, spuszczając swój speszony wzrok. - na co?! - zaczęła krzyczeć. - spokojnie, kochanie. to był sprawdzian. oblałaś. nie poradzisz sobie beze mnie, zostaję. - odetchnęła z ulgą. wtulając się w Jego muskularne ramiona, wyszeptała, że jeszcze jeden taki numer, a osobiście go zabije. tak dla sprawdzianu. uwielbiam to!
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Kto niczego się nie spodziewa, nie doznaje rozczarowań. To dobra zasada. Wtedy wszystko, co przychodzi, jest już czyms
Gdy się dokądś wraca, trzeba od razu, pierwszej nocy, urżnąć się w sztok. To calkiem zbędny heroizm spoglądać trzeźwo w twarz smutnym cieniom przeszłości Najprostszy sposób, żeby odczepic się od kobiety to przespac się z nia przy okazji, tylko nie dopuszczac do gry wyobraźni. Po co dramatyzowac najzwyklejszy akt w naturze… Kto za wiele oglada się wstecz, łatwo może rozbic się o cos lub runac w dół Nie będzie już pomyłki, złudzen, pułapek, przebudzen, nie będzie powrotu. Dobrze to wiedziec, kiedy mgły fantazji raz jeszcze miałyby zaciemnic soczewki wiedzy
|
|
#2446 |
|
Przyczajenie
|
we can still touch the sky. ; )
|
#2447 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() < 3 Okradnij ze mną niebo z gwiazd.
Alergia na jego oczy, uśmiech i wszystko co jest z nim związane. Zakneblowana miłość schowana w piwnicy po to by już więcej nie raniła. Pokaż mi te swoje oczy pełne słodyczy i zaczaruj mnie swym niebiańskim uśmiechem. -Co to ? -Serce -A czemu wyrzucasz je do śmieci? -Bo Ono umie tylko ranić A teraz czekam na oklaski bo w końcu większej idiotki nie ma na świecie.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-06-04 o 19:32 |
|
|
|
|
#2448 |
|
Raczkowanie
|
i just call, to say, i love you.
człowiek zaczyna coś rozumieć, dopiero gdy traci. może czasami musimy trochę pocierpieć, żeby potem zobaczyć jakim zaje*istym uczuciem jest brak bólu? - kocham Cię. - jesteś pijana. - nie, jestem tylko odurzona tą cholerną miłością. jest taki moment, kiedy ból jest tak duży, że nie możesz oddychać. To jest taki sprytny mechanizm. Myślę, że przećwiczony wielokrotnie przez naturę. Dusisz się, instynktownie ratujesz się i zapominasz. Potrzebuję miłości, nawet tej wymyślonej, przerysowanej, wyidealizowanej. mogę zagrać o to życie w kości, bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... W mieście grzechu otoczonym murami cnotliwości pomiędzy ulicami kłamstwa i potępienia kryje się niewielka ślepa uliczka,zapomniana przez wszystkich mieszkańców tej oto metropolii. Nosi nazwę "Nadzieja" i'm back.
|
#2449 |
|
Raczkowanie
|
uwielbiam Cię za ten spontaniczny uśmiech, który udowadnia mi za każdym razem, że wszystko będzie dobrze ; *
i czuję, że ten czas jest Nasz. chwile jak w próżni, namiastka spokoju, stan nieważkości. |
|
|
|
#2450 |
|
Przyczajenie
|
Najboleśniejsze jest rozpamiętywanie przyszłości, zwłaszcza tej której nie będzie... Czas żyć życiem. Nie nim. pytasz, czy Cię kocham. na pytania retoryczne się nie odpowiada. Jeszcze muszę siebie tylko przekonać, że On to już przeszłość. może zadzwoniłabym do Ciebie z budki, mówiąc, że zależy mi na Tobie i jestem smutna. Raz na brzuchu, raz na boku, raz na plecach - sprawdzam, jak najwygodniej się tęskni. To ktoś, kto... jest dla mnie nieosiągalny. Jakbym spróbowała heroiny i straciła do niej dostęp.
' Możesz mówić,że Go nie ma,ale w Twoich smutnych oczach jest. ' Edytowane przez a_broken_heart Czas edycji: 2010-06-04 o 19:52 |
|
|
|
#2451 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Śliczny.... Kradnę... Chcesz to spisz mnie na straty nie zależy mi na tym. Lubie Cię trochę bardziej niż powinnam. I znowu chyba gdzieś łączą się nasze dłonie. Zaczarowana w Świecie nieprzebytego szczęścia!
|
|
|
#2452 | |
|
Rozeznanie
|
jak miło. _________ Cytat:
__________ Całe moje życie zmieniło się w ciągu jednego stuknięcia serca.
podobno robię to czego nie wolno i nie wypada.. moje życie jest inne. podwójne. głos rozsądku o którym często zapominam. |
|
|
|
|
#2453 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Okradam Też..Cudny Cytat:
Gratuluję !.!
|
|
|
#2454 |
|
Zadomowienie
|
Perfekcyjna fryzura, perfekcyjny makijaż, perfekcyjna miłość.
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Ile razy porażka zwyciężała życie . Toogether93 - Okradam *** Nie płacz już przetrzyj łzy,to tylko jedna chwila tysiące takich dni. **_Panna_Migotka_ - Kobieto pojawiaj się tu częściej bo umrę z tęsknoty ;(
|
#2456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jej Jesteś Świetna ![]() ![]() OKRADAM....!! _________________________ Mógł zrobić jeden krok by ja mieć. Nie zrobił
Po co mam żyć skoro nawet nie mam dla kogo . ? Możecie mi powiedzieć ? ; ( Dlaczego kochamy tych z którymi nie możemy być . ? - Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego ja nie mogę zapomnieć o tym draniu ?! - Bo Ty go nadal kochasz , dziewczyno . ! - Nie , nie możliwe . Dzięki niemu już nie wiem na czym polega miłość . ; ((
|
|
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję żaby <3
It is hard for me to believe the fact that still I am stuck in this shit. Ciężko mi uwierzyć w to, że wciąż tkwię w tym gównie. I want somebody to help me to believe... Chcę, by ktoś pomógł mi uwierzyć... Still, for everyone I will shout straight into eyes that love is with nothing. I tak, każdemu krzyknę prosto w oczy, że miłość jest niczym. In the life it is necessary to think in order not to go down the own way, W życiu trzeba uważać, żeby nie zejść z własnej drogi, On very peak of my pyramid of the life I situated love. Na samym szczycie mojej piramidy życia umiejscowiłam miłość. I want your eyes to look into my side. pragnę by Twoje oczy patrzyły w moją strone. come on, come more close and more close.. embrace me. chodź, podejdź bliżej i bliżej .. obejmij mnie. I want to be with the one only for you. chcę być tą jedyną dla Ciebie. one for all - ![]()
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-06-04 o 21:10 |
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJE
![]() leżę na podłodze i zastanawiam się jak nazwać to, co teraz czuję.
"Spotykasz kogoś i nie wiadomo dlaczego, zatrzymujesz się właśnie przy tej osobie, a ona przy Tobie. Zawsze warto się zatrzymać. Byłoby cudownie, gdybyśmy zatrzymywali się częściej" Edytowane przez beautiful_lie Czas edycji: 2010-06-04 o 21:17 |
|
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
- a jak by sie okazało, że jestem w ciąży to mnie zostawisz
?* jesteś moja do konca życia, nie wkręcaj sobie nic ![]() - z dzieckiem? * i z dzieckiem i bez urodzi się będę je kochał tak samo jak Ciebie. Będzie dziewczynka to będą 2 ślicznotki moje ;* <3
|
#2460 |
|
Zadomowienie
|
kiedy przytulasz mnie w najzwyklejszy na świecie, szary dzień, nabiera on miliona kolorów, pachnie wiosną, zachęca do życia z uśmiechem na twarzy. dalej sądzisz, że nie masz na mnie żadnego wpływu?
nie powinnam się w nim zakochiwać - a jednak moje serce należy do niego. nie powinnam się z nim wiązać - zrobiłam to. nie powinnam po nim płakać - wyryczałam całe morze łez. nie powinnam za nim tęsknić - odczuwam jego potrzebę na każdym kroku. patrzcie wszyscy, jaką jestem buntowniczką. całą sobotę spędziliśmy razem przed telewizorem. jakby nagle Twoje objęcia i niebieski, polarowy koc zmieniły nas na kilka dłuższych chwil w nierozłączne, cholernie niepoprawne syjamskie rodzeństwo. dziś mam na sobie rozciągnięty, wytarty dres, czerwień mojego nosa osiągnęła maksimum, a oczy chyba bardziej napuchnąć nie mogą. dziś po Tobie płaczę. ale jutro założę seksowną czerwoną sukienkę, podkręcę zalotnie rzęsy, stopy wsunę w ulubione szpilki i pójdę w odwiedzane przez Ciebie miejsca. jutro będzie mój dzień. jutro pozwolę Ci żałować.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-06-04 o 21:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

**

?