|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
basienka witaj po przerwie
![]() lazurowa a on tam pojechal sam czy z jakas dziewczyna? niezawsze moj maz tez ma za wysoki cholesterol - 300, ale nie chce zadnej diety bo on nauczony na fast foodach, frytkach i pizzach ![]() farminka to dobrze ze dzidzi sie tak bardzo na swiat nie spieszy, niech posiedzi jeszcze troszke Tak mowicie o uplawach, u mnie ostatnio jakby sie powiekszyly, np jak sie budze rano to na przescieradle mam mokra plame. Ale nie martwie sie, bo po ostatnim "wypadku" wiem ze jakby to byly wody to by sie przez caly czas saczyly. Corcia obnizyla sie troche, czuje jak mnie kopie po bobrze, dalej glowka u gory, coraz czesciej ma czkawki i cwiczy ruchy nozek kopiac mame
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
a ja jestem lekko zalamana... zadzwonil dzisiaj do mnie szef z pytaniem kiedy oddam mu 1400 zl ktore za mnie placil przez dwa miesiace od podpisania umowy za nim poszlam na L4. tak mnie wkurzyl ze sie poryczalam, bo przez te dwa miesiaca nie zaplacil mi ani zlotowki wyplaty wiec myslalam ze juz zadnej sieki chciec ode mnie nie bedzie... no ale sie pomylilam :/ musze mu oddac, bo poszedl mi na reke podpisujac ze mna umowe... ale wkurzona jestem ze mi takie akcje odwala na koniec ciazy gdzie kazdy pieniadz sie liczy
![]() pozniej odebralam samochod od mechanika... 400 zl jednym slowem kasa przelatuje miedzy palcami, jak tak dalej pojdzie, to tz w ogole z pracy nie bedzie wracal bo przeciez musimy skonczyc remont i urzadzic mieszkanie od a do z! bogu jestem wdzieczna ze moi rodzice nam pomagaja kupujac rozne *******y do mieszkania no i najpotrzebniejszy sprzet:lodowka, kuchnia, pralka. no a zeby oddac kase szefowi musze naruszyc oszczednosci na mieszkanie... zalamka. jedynym pocieszeniem jest to ze wjechalam mezowi na psychike, powiedzialam, ze bez zaswiadczenia nie wpuszcza go na porodowke, a ze rodze w innym miescie, to oznajmilam ze powiadomie go jak juz corka bedzie na swiecie... no to powiedzial ze on chce chodzic na szkole rodzenia, bo chce byc przy tym jak rodzi sie nasze dziecko i nie chce zebym byla wtedy sama... nooo sie chlopak zrehabilitowa ma szczescie hehe tylko oczywiscie kurs przyspieszony 65 zl za spotkanie i tez nie wiem czy sie wyrobie z odbebnieniem calego kursu hehehe no zobaczymy ![]() a na dodatek od dwoch dni tak mnie bola pachwiny ze ledwo laze |
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki,
właśnie pierwszy raz usiadłam, odkąd wyszłam o 16. Najpierw spacerkiem po Ł. do pracy, razem spacer nad Odrą, potem pojechałam po zakupy i po powrocie czekała do sprzątania kuchnia... Po sprzątaniu zaczęłam przygotowywać pizzetki- roladki pizzowe z nadzieniem, taka moja specjalność . Teraz się pieką, a mnie jeszcze czeka porcjowanie mięsa z zakupów, więc wracam do kuchni. Pupa mi plecami razem z nogami wychodzi .
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam wszystko modyfikowane, moj tez lubi fast foody, ale najbardziej to majonez i maslo go wykanczaja, ale odkad zna swoje wyniki prosi mnie bym gotowala zdrowo tzn je to co ja prawie a dzis na zakupach same zdrowe rzeczy wllozylismy do wozka, oczywiscie moj tz chodzi po domu i otwiera lodowke i ciagle zrzedzi, ze nie ma co jesc a lodowka pelna tylko, ze warzywek, owocow,ryby i mieska chudego Mam nadzieje, ze sie przyzwyczai do zdrowego jedzenia.
|
|
|
|
|
#4025 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tego co wiem to sam, ale nie jestem pewna.
Pojechał na wesele brata, będzie jego świadkiem. A z tego co wiem to będzie tam większość znajomych państwa młodych a nie brakuje wśród nich ładnych dziewczyn... Wiem, powiecie, że się zadręczam... Ale kocham Go i chciałabym z Nim być w każdej minucie, sekundzie...
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
bajka masakra z tym szefem a nie umawialas sie z nim wczesniej jakos konkretnie? 1400zl wydac od tak to sporo zwlaszcza gdy sie remontuje dom i spodziewa dziecka
dzidzia a co to za przepis??? ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- lazurowa moze to nudne o co spytam a nie myslalas o tym zeby mu przypomniec o swoich uczuciach do niego? chociaz w smsie? a ja wlasnie przeprowadzilam szczera rozmowe z mezem a teraz siedze i placze jak glu.pia ale jestem milo zaskoczona jego reakcja bo myslalam ze zacznie pisac ze nie wie o co mi chodzi itp a on z poczatku powiedzial ze wyglosilam taka litanie ze az mu glupio i nie wie co ma odpowiedziec no i generalnie pogadalismy i powiedzial ze nie wiedzial ze tak sie czuje bo on przeciez bardzo mocno mnie nadal kocha i nic sie nie zmienilo i na koniec spytal czy ja go nadal kocham czy juz przestalam GLUPI :P przepraszam ze wam tak smece ale mialam jakis gorszy czas ostatnio chyba tez przez to ze bylam w tym szpitalu a jego czyli najwazniejszej dla mnie osoby przy mnie nie bylo i w dodatku strasznie za nim tesknie dobrze ze juz 18 czerwca bedzie w domku ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- wiecie ze przez caly dzien zjadlam tylko rano jogurta a pozniej dwa kawalki pizzy i nic wiecej? i nawet glodna nie jestem tylko mnie zgaga meczy i chyba cos wciagne
|
#4027 |
|
Raczkowanie
|
anoxa widze ,ze posluchalas mojej rady i bardzo dobrze. Ja wczesniej tez przechodzilam ten etap ,ze brakowalo mi bliskosci M. albo czulego slowa jak bylam w Polsce ,albo chociaz spytania sie jak sie czuje ,mimo ,ze ostatnie 8 miesiecy czulam sie doskonale ,no,ale i tak moglby spytac
Dobrze ,ze sobie wszystko wyjasniliscie i teraz wie czego oczekujesz i potrzebujesz. Szczera rozmowa to podstawa. A ciaza to wyjatkowy czas i ja chyba wczesniej nie potrzebowalam az tyle czulosci i zainteresowania ze strony M.bajka wspolczuje tych wydatkow finansowych ,ja ostatnio tez mialam bardzo duze i bardzo to przezywalam ,ale w koncu stwierdzilam ,ze nie ma co sie przejmowac pieniedzmi ,ludzie maja wieksze problemy, a te finanosowe to zadne problemy. lazurowa wlasnie tez mnie zastanawia czy kiedys przedstawilas mu swoje uczucia do niego i jak naprawde wygladala "przygoda" z tym drugim. bassienka witamy z powrotem!
|
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z ciasta pizzowego robię takie mini roladki do przegryzania na ciepło . Moje są z sosem pomidorowym, pieczarkami, salami i dużą ilością sera.Ale do środka można dać wszystko co się lubi .Co do męża- chyba wszystkie miewamy takie fazy braku akceptacji i zainteresowania. I masz bardzo wyrozumiałego faceta, bo mój to się obraża jak mu zwracam uwagę i twierdzi, że to on się czuje jak ten "drugi" i że więcej, częściej i intensywniej myślę i mówię o dzidzi niż o nim... A ja czuję odwrotnie. I można się tak w kółko obrażać.Ja też dziś po śniadaniu w sumie dopiero wieczorem zjadłam kawałek arbuza i kilka moich pizzusiów.
|
|
#4029 |
|
Rozeznanie
|
farminko to mnie troszke uspoikoilas, wiedzialam ze to nie wody ale nie wiedzialam co to moze byc. i jeszcze moj maz sie na mnie darl zebym szybko dzwonila do lekarki a ja mu powiedzialam ze przeciez nic mi sie nie dzieje i nie bede z glupota dzwonic. straszny panikarz sie zrobil. pierwszy raz dzisiaj mi twardnial brzuch
moze cos tam zaczyna sie dziac![]() bylismy u tej znajomej co urodzila dzisiaj, w tym samym szpitalu co ja mam rodzic, dojechalismy w 10 minut. ale malenstwo z jej synka ma 48cm, mama nawet dobrze sie czuje, o 12 w nocy dojechali do szpitala bo jej wody odeszly a przed 5 rano miala juz malego po drugiej stronie brzuszka. |
|
|
|
#4030 |
|
Zadomowienie
|
cześć!
jestem po przerwie... i tak pewnie nikt nie zauważył, że mnie nie ma, bo za rzadko się odzywam.. ech ostatnio wszystko mi się wali, ciągle pod górkę do du.py ogólnie ale nie będę was zarażać zbędnym pesymizmem... :/czeka mnie sporo nadrabiania... muszę poczytać co u was się działo ostatnio
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
dzidzia ale smakowicie wygladaja dobrze ze dzisiaj jadlam pizze bo mama zamowila taka pycha :P
basia faktycznie kruszynka z maluszka! 48cm jejku jak to wziac na rece zeby nie skrzywdzic ![]() a co do meza to moj generalnie bardzo kochany jest i czuly jak jest na miejscu ale jak jestesmy na odleglosc to czem mogl by wykazac nieco wieksze zainteresowanie mna czy dzidzia ale ciesze sie ze porozmawialismy i jakos mi lzej i tak jak pisalam w duzym stopniu moje samopoczucie jest spowodowane tym ze juz go nie widze dwa i pol tyg a jeszcze dwa przede mna ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- jaszczka pisz co sie dzieje chociaz moze jakies dobre slowo podniesie cie na duchu?
|
#4032 |
|
Rozeznanie
|
jaszczka co sie stalo? moze jak sie wyzalisz to Ci sie lepiej zrobi
|
|
|
|
#4033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo się obrażę, oczywiście, że zauważyłyśmy Twoją nieobecność!!!!!!!Spowiadaj się natychmiast. Co się dzieje!? Cytat:
Nieważne . Pomyśl, że to tylko dwa tygodnie A zauważyłyście, że Siali dziś nie było?
|
|
#4034 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny, kochane jesteście..
po prostu mam doła i tyle :/ dużo rzeczy się na to złożyło, ale powoli się ogarniam, będzie dobrze... pierwsze co, to zmarł mój wujek, to już drugi (pierwszy zmarł w listopadzie) - a ja siedzę z brzuchem w Irlandii i nawet na pogrzeb nie mogłam pojechać (zresztą na tym w listopadzie też nie mogłam być bo mi wolnego w pracy nie dali :/ ) po drugie odezwała się moja nerka - bolało jak diabli przez ostatni tydzień, od wczoraj już lepiej, ale ani spać, ani jeść, masakra do lekarza nie poszłam, bo poprzednio jak byłam to mi nic mądrego nie powiedzieli i żadnych leków nie dali tylko kazali dużo pić. wykurowałam się sama - dużo płynów + urosept i jakoś powoli przechodzi, ale jak mnie mały zdzielił czasem to tylko zimny pot mi po d..pie ciekł no i Tż mnie wkurza, zero zainteresowania ciążą, porodem, czymkolwiek... tylko mi docina, że jak babcia się zachowuje bo ciągle mnie coś boli i na coś narzekam... a poza tym on teraz ma nawał pracy i zapier..la między 12 a 16 godzin dziennie/7 dni w tygodniu, wpada do domu i śpi, bierze jedzenie do pracy i tyle go widzieli, a ja potrzebuję trochę czułości i bliskości, no i zainteresowania... smutno mi i samotnie tak samej siedzieć...poza tym jeszcze mieliśmy parę innych starć, ale o tym już dzisiaj sobie porozmawialiśmy i mam nadzieję, że będzie lepiej... ogólnie to przez ostatni tydzień wylałam morze łez, były takie momenty że nie mogłam się uspokoić, histeria jakaś normalnie ![]() może moje problemy to nic takiego, ale mi się tak nawarstwiło, że nie mogłam sobie z tym wszystkim poradzić i załapałam jakąś deprechę ![]() no to się wyżaliłam...
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Jaszczka, przykro mi z powodu wujka...
Co ty masz z tymi nerkami? Kamienie? Piasek? Robiłaś coś z tym przed ciążą? Jak zauważysz po odrobieniu strat, nie Ty jedna z facetem masz kłopot... Ale wiesz przecież, że to przejściowe. W ciąży po prostu czujemy się inaczej, mamy inne oczekiwania i potrzeby. Mężczyznom nie jest łatwo to zrozumieć. Mam nadzieję i życzę Ci by Twój przejrzał na oczy jak najszybciej. Trzymaj się i pamiętaj, że jesteśmy tu też od smęcenia .
|
#4036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z nerką prawą coś mam, ale nie wiem co przed ciążą nic mi się nie działo, dopiero teraz jak jakiś ucisk jest... lekarz powiedział, że na 90% mam kamień, ale że jestem w ciąży to nie mogą mnie prześwietlić, a usg nie wychodziło, bo dzidzik już był za duży i zasłaniał... jak już urodzę będę musiała się zbadaća z facetem to wiem, że ja sobie to też wyolbrzymiam, bo mi hormony uszami tryskają... on nie jest stworzony do okazywania uczuć i ja to wiem i nie oczekuję, że mu się nagle odmieni i jeszcze parę takich różnych rzeczy się nazbierało - ale jak pisałam, już o tym dzisiaj podyskutowaliśmy (czytaj: wyryczałam mu wszystkie moje żale) i ma być lepiej, podobno ![]() robiłam dziś zdjęcia brzuszyska bo już ponad 2 tygodnie nic nie pstrykałam, wkleję jak rano wstanę dobranoc
|
|
#4037 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale w prasowaniu ciuszkow chodzi o temperature, ktora zabija zarazki, dlatego mowilam, ze nie musze prasowac, bo elektryczna suszarka wykonuje te prace za mnie ![]() moj przepis jest bez ![]() niezawsze ciesze sie, ze na wizycie ok Cytat:
![]() Cytat:
![]() glowa do gory, wszystko sie pouklada, a jak porozmawialas szczerze z tz to najwazniejsze Ja dzis kilometry narobilam spacerujac i NIC chcielismy, zeby mala sie urodzila 4ego i niestety nici z tego...
|
|||
|
|
|
#4038 | |
|
Rozeznanie
|
Czesc laseczki. Wstalam dzis szybciej, bo idziemy na wesele. Czeka mnie fryzjer. Drobne zakupki. Wyobrazcie sobie, ze przeszukalam wczoraj cale mieszkanie i nie moge znalezc igly. Musze przyszyc stanik do sukienki. Czekam az otworza sklepy i pedze.
Ciekawe do ktorej godziny wytrzymam na weselu. Bardzo zalezalo mi, zeby byc na tym weselu. To moi dobrzy znajomi. Pani mloda ma termin porodu na wrzesien, a wyobrazcie sobie, ze w ogole nie ma brzuszka. Mam nadzieje, ze weselicho bedzie udane. Cytat:
Jaszczka - glowa do gory. Jak sie wali to wszystko na calego. Wszystko sie pouklada. Zobaczysz. Wiadomo nikt nie zastapi nam osob, ktore zmarly. Jestem z Toba.
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzis zapowiada się piękny słoneczny dzień...właśnie wcinam bułę z serkiem topionym i popijam kefirem. chyba machnę okno w kuchni bo juz mega brudne są ...okno w kuchni najmniejsze, to TZ nie będzie miał mi za złe śpi teraz w małym po nocce bo umyłabym i w małym także mały i duży pokój jemu zostawie bo z balkonu nie sięgam musiałabym się naciągać ![]() alutka no to miłej imprezy tylko nie szalej tam za bardzo
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-05 o 08:08 |
|
|
|
#4040 | |
|
Zadomowienie
|
Komu mam dziekowac za przeslanie sloneczka?
![]() Wreszcie zapowiada sie piekny dzien! Cytat:
![]() zeby bylo lepiej alutka baw sie dobrze ![]() alguien a probowalas juz wszystkich "metod" na przyspieszenie?
|
|
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego maleństwu na razie prasuję, ale jak będzie wieksze to pewnie sobie odpuszczę ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Hej dziewczynki ![]() widzę, że moje słoneczko dotarło do marty i vette Bardzo się cieszę, a tym bardziej, że nie poszło sobie ode mnie ![]() jaszczka mój facet też mnie ostatnio strasznie wkurzał, ale wygarnęłam mu wszystko, co mi leżało na wątrobie i jest ok Doszłam do wniosku, że mój płacz w samotności i tak niczego nie zmieni ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- algiuen Ty tam nie kombinuj, bo dzidzia wie kiedy ma wyjść i zrobi Cie w balona i zacznie wychodzić w najmniej spodziewanym momencie ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- bajka lipa z tymi wydatkami, ale tak to jest- jak się wali to po całości, wiem cos o tym! Dobrze, że macie wsparcie od rodziców ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- alutka zazdroszczę wesela! Chociaż pewnie "w tym stanie" i tak bym nie wysiedziała całą noc, no ale zawsze
|
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie, u mnie też piękne, bezchmurne niebo, pranie się robi, ja uciekam zaraz na zakupy a i przychodzi dzisiaj facet bedzie malował łazienkę,
niezawsze dziękuję żabka19 Cytat:
zwierciadelko śliczny brzuszek anoxa, papeteria, niezawsze my też bez gumki i do środka ale żadnych przeciwwskazań od gina nie było więc korzystamy bo po porodzie trzeba będzie uważać. bassienkaw anuszka1401 ja do szpitala mam ok 20km przy dobrych wiatrach w 20 min. jestem na miejscu ale to Katowice i tam prawie zawsze korki chociaż M mówi, ze będzie ciął poboczem i ryrają go mandaty a ja mam nadzieję, że albo mnie chyci w weekend albo poza godzinami szczytu i nie będzie korków. bajka1807 co za wieśniak z tego Twojego szefa jaszczka alutka78 wspaniałej zabawy
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
misiulka no ja też mam nadzieję, że zacznę rodzić w nocy, bo przy wjeździe do Malborka też przeważnie korki są
Ale nie ma co panikować, przecież nie pojadę jak już głowa między nogami będzie
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ja dopiero się obudziłam
![]() Jaszczka - przykro mi z powodu wujka, a co do nreki to podobno normalne w ciazy, moja kolezanka tez ma z nia problem przez ciaze ![]() U mnie juz jest 18 stopni zaraz zjem jakies lekkie sniadanko![]() A po tem kawusia ![]() Ale na poczatek zbalmuce meza
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Moj sie zwinol w kokon i nie dal sie zbalamucic, ale jak wstanie to go zbalamuce
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4047 | |||||
|
Zakorzenienie
|
niezawsze no dzięki za przypomnienie ile tygodni zostało
![]() anoxa mam taki plan ...gdzies za dwa tygodnie zmolestuje Tżta mam nadzieje ze zdąże ![]() a co do twojej reakcji to normalne juz tesknicie za soba ![]() olakola gratuluje debiutu w postaci gołąbków ja jeszcze nie robiłam żabka a lazurowa juz kiedyś opisywała te relacje z ojcem dziecka zwierciadelko to masz termin dzień przede mną ![]() basia ja cały czas nosze wkładki to nie czuje dyskomfortu i żeby mokro było, ale jak wczoraj wziełam z rana prysznic to zapomniałam i za niedługo mi bielizna przemokła i takie właśnie rzadkie mleczno białe upławy...wydaje mi się że to normalne chyba... mam nadzieje, że odróżnimy te wody.Mój gin mi mówił, że napewno poznam , bo kiedyś pytałam o sączenie, no ale nie wiem nie wiem .... ![]() farminka ciekawe kiedy urodzisz ![]() lazurowa ![]() karolcia fajnie, ze wyniki ok basienkaw jaszczka jak to nikt nie zauważył ![]() ![]() bajka rety a czemu ty masz mu to oddać ![]() nie rozumiem dzidzia bardzo ciekawe ![]() siala wczoraj byla na majowo- czerwcowych marta musisz byc dobrej myśli Spytałam mojego jak wróci z pracy jak zaczne rodzić (naszym autem co kilka dni jezdzi , bo jezdzi w czworke z ekipa z roboty na zmiany autami)To powiedzial, ze sam bedzie jezdzil pod koniec(gorzej jak zacznie sie wczesniej )Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja pamiętam kiedy u mnie ....w listopadzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do nerki to na pewno maja teraz mega obciazenie gdzies czytalam ze musza podwojnie filtrowac czy cos takiego ... Cytat:
a poza tym od kilku dni bolą mnie piersi...rosną ....znowu normalnie balony już mam Ja do szpitala mam 5 minut autem.Na nogach gdzieś z 20 minut. Zjadłabym loda z automatu...takie jak kiedyś były dwukolorowe np jagodowo śmietankowy ... edit: o raju ale naprodukowałam.Napisało mi że wiadomość jest przeładowana grafiką
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-05 o 09:08 |
|||||
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Anuszka przesłałaś mi masę słońca
Zaraz wieszam pranie maluszka, pościel sie już wietrzy, byliśmy na targu, a po 10 idę do mamy na kawę. Jedyny minus to to, że sie nie odzywamy do siebie z mężem. Wkurzył mnie wczoraj Ale widzę, że nie jestem sama Pojechał na wieś pomagać bratu i pewnie go cały dzień nie będzie. Super po prostu.jaszczka witaj kochana! Zauważyłyśmy, że Cię nie ma! Jak Ci smutno to pisz, patrz ile tu pocieszycielek strapionych ![]() Alguien Ja wiem jak możesz przyspieszyć poród. Zero sexu, bo wiesz, że u Ciebie to jest nie odwrót ![]()
|
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez caly czas nosze wkladki, bo mam takie lekkie uplywy
![]() A do WC moge chodzic co chwile ![]() Zjadlam sniadanko i popijam kawusie do tego jem Raffaello
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po, ale sniadanku
Tz do szkoly idzie :/ Ja sama do 17 ![]() Czy wy tez macie w lipcu zaliczenia? Ja myslalam, ze to w czerwcu najpozniej i do pazdziernika spokoj ja tak mialam przynajmniej na studiach a on w lipcu ma i do mnie jeszcze z tekstem abym po jego sesji urodzila ;P To mu odpowiedzialam aby gadal z mala a nie ze mna |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

ma szczescie hehe
tylko oczywiscie kurs przyspieszony 65 zl za spotkanie
i tez nie wiem czy sie wyrobie z odbebnieniem calego kursu hehehe
no zobaczymy 

Dobrze ,ze sobie wszystko wyjasniliscie i teraz wie czego oczekujesz i potrzebujesz. Szczera rozmowa to podstawa. A ciaza to wyjatkowy czas i ja chyba wczesniej nie potrzebowalam az tyle czulosci i zainteresowania ze strony M.

przed ciążą nic mi się nie działo, dopiero teraz jak jakiś ucisk jest... lekarz powiedział, że na 90% mam kamień, ale że jestem w ciąży to nie mogą mnie prześwietlić, a usg nie wychodziło, bo dzidzik już był za duży i zasłaniał... jak już urodzę będę musiała się zbadać