|
|
#1981 | |
|
Moderator
|
Dot.: Wielbicielki Piękna X
Ano nie dało rady. Szukałam z TZ z kilka minut kogoś kto by sprawdził czy te bluzeczki jeszcze są albo rozebrał manekina ale nikogo nie było na tym dziale (to jest duży sklep składający się z wielu działów)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Zapraszam na mój nowy gadany filmik
|
|
|
#1982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
użyłam beżowego cienia sephora nr 10, ciemno szary miss sporty, a ten brązowo-złoty to z paletki isa dora |
|
|
|
|
#1983 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawe czy u mnie jest isa dora bo śliczna ta paletka
|
|
|
#1984 |
|
Zadomowienie
|
Oglądałam przez chwilą "Kocham Cię Polsko" i Kasia Z. tak pięknie wyglądała, wg jaką ona ma cere w tv
|
|
|
|
#1985 |
|
Moderator
|
Ja bym chciała wiedzieć jakich produktów używają w tv. Chociaż i tak pewnie taki produkt sprawdza się dobrze tylko w kamerze bo na żywo pewnie maska że ho ho
|
|
#1986 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Zadomowienie
|
Racja, racja
ale i tak mieć takie produkty i używać na imprezę to by mi nie zaszkodziło ;D |
|
|
|
#1988 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() I chyba masz fajną kolekcję kosmetyków ![]()
|
|
|
#1989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do kolekcji kosmetyków, to głównie przez ten wątek się powiększyła z cieni to mam tą paletkę isa dora, jeszcze jedne podwójne cienie też isa dora , 2 x pojedyncze sephora, i szary miss sporty. 2 podkłady MUFE High Definition i Estee Lauder DWL, korektor też MUFE, 2x eyeliner sephora (czarny i fioletowy), tusze do rzęs: 2000kcal, bourjois volume glamour, oriflame wonder lash mascara i jakieś dwie próbki MUFE smoky lash i jakiś estee lauder, 2 czarne kredki max factor i bourjois, 2x błyszczyki sephora (jasny różowy i taki delikatnie pomarańczowy), jasny różowy MUFE, jeszcze mam bazę pod cienie art deco, róż bourjois, 2x pędzelki sephora i jeszcze jakieś dwa no name i to by było na tyle. raczej idę w jakość niż w ilość |
|
|
|
|
#1990 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() No właśnie to jest dobre Ja mam tony kosmetyków, droższych, tańszych ale przewaga średniej półki typu loreal, rimmel, inglot, itp. Ale jakoś blokuje się przed kupowaniem droższych rzeczy (typu cienie dior - tz mnie namawia ale dla mnie kolory moich manly czy inglotów lepiej wyglądają, szkoda mi na tusz 35e jak taki sam efekt da taki za 10) i tz śmieje się że jestem chytrus. Jedynie teraz wiem że nie ma sensu kupować tanich pędzli (oczywiście jak ktoś ich używa) bo widzę ogromną różnicę miedzy moimi pędzlami z allegro (włosie naturalne żeby nie było) a tymi które teraz testuje (cudowne I w ogóle postanowiłam sobie powykańczać to co mam i dążyć do minimalizmu albo przynajmniej zrezygnować z przesady (np. miałam 3 nowe kredki czarne nie otwarte, plus 2 otwarte a kredki czarnej nie używam w ogóle od ok. roku bo wolę eyeliner albo cień) No ale oddałam bazę artdeco i 1 kredkę szwagierce wiec jakiś postęp jest
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
jakoś czasu nie miałam dzisiaj na wizaz
![]() byliśmy na grilu, pogryzły nas komary ![]() jakaś godz temu robiłam włoski i nie ma różnicy miedzy odrostem a reszta, ladnie sie wtopilo ![]() ale i tak kupilam casting ten co wklejalam narazie leży cashmere widac widac, musi ladnie wygladac w realu ![]() marlienkaa isc ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- kasia podobal mi sie filmik widac ze oswoiłaś sie juz z kamera/ aparatem ![]() bardzo ladnie Ci w związanych włoskach w ogole wszystko super ![]() noooo to teraz moge isc w spokoju spac ![]() dobranoc
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Ja już kawkuję i dzisiaj znowu full pracy ... Wczoraj miałam takiego lenia, że nic nie zrobiłam .... ale dziś już nie mogę sobie na to pozwolić. Wieczorkiem może rowerek
|
|
|
|
#1993 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() Świetny filmik Kasiu Cytat:
Lubię odcienie brązu na oczach
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie Kasiu - coraz lepsze te filmiki
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się
![]() wszystkie takie fajne makijaże robicie, a ja nic
|
|
|
|
#1996 |
|
Rozeznanie
|
Witam Gwiazdeczki
od razu na wstępie przepraszam, że nie pisałam ale lekkie problemy z komputerem a tak poza tym to u mnie się nic za bardzo nie zmieniło ![]() a pogoda taka świetna jak narazie, aż czuję wakacje ![]() a jak u Was?
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
U mnie tez dzisiaj słońce. Chyba się nawet troszkę poopalam. Stwierdziłam, że raczej jednak nie pojadę.
Cashmere Jak się sprawuje DoubleWear Light?
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też czuć wakacje
![]() nie wiem czy brac te wysokie czarne koturny [zdj w albumie] czy sznurowane botki na spotkanie z TŻ po południu..? |
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie też dzisiaj piękna pogoda, a mnie czeka siedzenie przed komputerem Wieczorkiem może chociaż na jakiś spacerek pójdę. Cashmere fajny makijaż |
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- zaczynam czytać plotkarę. ile ma części, bo ja mam 11
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
do tej czarnej sukienki
|
|
|
|
#2002 |
|
Zadomowienie
|
Zyś plotkara ma 12-13 części, normalnie 12, ale w Polsce chyba wydano 13 ( pod innym tytułem jedna jest) Coś koło tego
![]() a ja kawkuje Kasiu świetny filmik, wczoraj od razu zobaczyłam, że go dodałaś bo akurat przeglądałam you tube i mam u Ciebie subskrypcję na szczęście Świetny makijaż!!!! mam tą samą paletkę co Ty, ale jakoś nie umiem tak cieniować, nie wiem jak łączyć kolorki itd co prawda nie testowałam tych kosmetyków, o których wczoraj opowiadałaś, ale już wiem czego unikaćCashmere bardzo duży zestaw ja cały czas mam ochotę na puder brązujący isadory albo ziemie egipską, ale też mi żal kasy, ale mnie taak kuuusiPowiedz mi czy Twoim zdaniem Isadora ma dobre produkty? Sprawdzają się? Lepiej odłożyć i kupić Isadory coś czy czasem też trafi sie bubel? Muszę w końcu wyczyścić moje pędzle do makijażu, ale zupełnie nie wiem jak się za to zabrać, boję się, że coś źle zrobię i zepsuje moje pędzle....
|
#2003 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Co do makijażu to ja ostatnio maluję się tylko paletką sleek (a ty chyba mówisz o tej 120) No ale nie ważna marka a kolory. Niedługo postaram się zrobić filmik makijażowy na żywo więc może zobaczysz jak dokładnie ja cieniuję oko ![]() I też bym chciała tą ziemie egipską ![]() I w ogóle znów spuchła mi powieka. Tym razem jedna. Już raczej mam pewność że to nie od kosmetyków (ostatnio doszłam do wniosku że diorshow jest sprawcą bo mocno pachnie i go odstawiłam) A dziś w nocy znów to samo z tym że na 1 oku a wiadomo na obydwóch miałam taki sam makijaż. Poczytałam na necie i najprawdopodobniej to uczulenie na pyłki lub coś do jedzenia. Maskara. A nie wiem czym to przemywać bo nie mam rumianku, świetlika ani nawet chyba zwykłej czarnej herbaty nie mam
|
|
|
#2004 |
|
Zadomowienie
|
Zyś a ty masz Plotkarę w formie ebooka czy książki?
|
#2005 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zobaczcie http://www.allegro.pl/item1069561290..._makijazu.html
|
#2006 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Chciałabym taki kufer na kosmetyki na kółkach Ale te kosmetyki nie wyglądają dla mnie zachęcająco Tutaj w sklepach pełno jest takich zestawów (takich wielkich i mniejszych) i nie są to dobre kosmetyki wg mnie. Ale tej firmy nie miałam więc nie wiem czy jest dobra czy zła
|
|
|
#2007 |
|
Zadomowienie
|
Cholera, dopiero teraz się skumałam że dostałam błyszczyk z 90zł :| (pochodzi z paletki) i do tego jeszcze chciałam go wywalić, bo jest powiększający a ja tego uczucia nienawidzę..
w takim razie chyba go sprzedam
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2009 |
|
Moderator
|
Może i nie podróby bo na kwc coś było o tej marce i chyba za droga to ona nie jest. I nawet ma spoko recenzje.
Ale dla mnie fura kosmetyków z któej bym użyła tylko kilka jest bez sensu Staram się przejść na metodę cashmere
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
u mnie znowu goraco, jeszcze kolega wyciaga nas na mecz ![]() aaaa kasiaczek @
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

?
wrzuciłam do albumu zdjęcia, ale wątpię, żebyście się dopatrzyły makijażu
następnym razem spróbuję zrobić zdjęcia jak będzie jasno, może prędzej będzie coś widać

Wieczorkiem może chociaż na jakiś spacerek pójdę.