Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-05, 10:48   #3121
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

wszystkiego naj dla Domi z okazji dzisiejszego ślubu
Stary 2010-06-05, 10:53   #3122
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej wracam ale tylko na chwilkę ..... no i znowu nikt o mnie nie pamiętał ( Cori , Maja ...) byłam na panieńskim było fajnie ,
ale ja do Ciebie nigdy nic nie miałam
Cytat:
no pewnie że poważna, za dużo się nazbierało, niestety chyba lepiej mi będzie samej, upsss z Dominikiem oczywiście , jutro nasza pierwsza rocznica chyba papierowa nie, czyli niezbyt trwała , albo łatwa do rozerwania stąd ta nazwa chyba

żeby się wszystko ułożyło
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
ja jak czytam Twoje posty to jestem pełna podziwu dla Ciebie, w takich sytuacjach kobieta potrzebuje męskiego ramienia,
e, z tą potrzebą męskim ramienia, to trochę przesadzone
Same też mamy w sobie dużo siły

edit: pogoda taka, że idę na słońce, wygrzać stare kości

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-05 o 11:13
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 12:40   #3123
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześc
ale gorąć wstałam dziś wczesniej bo muszę jeszcze włosy umyć a po śniadanku lece z mamą na spacerek i zakupy. Chce sobie jakies buty letnie kupić

oj, a w Holandii tak szybko słonko bierze kurcze, ja tam mieszkałam nad samym morzem. Pewnie tez w tym czasie bym sie wylegiwała na plazy
Ja już jedną nogą na niej jestem

Domi - wszystkiego najlepszego, mam nadzieję że wszystko się uda!
I jak? kupiłaś buty?

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Rosette znalazlam ta kuchenke na ktora sie na 99% zdecyduję u kogos w kuchni, tylko z inna plyta
Wkurza mnie w tych kuchenkach jedno, ze szyba wpada w kolor niebieski
Kliwia - ja tam niebieskiego nie widzę

DOMI - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 12:51   #3124
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ale śliczna pogoda. łaziłam po miescie, ale oczywiscie nic sobie nie kupiłam. Przymierzałam cudowną sukienkę w reserwed (na wesele które mam 31 lipca) ale rozmiar 36 był za duży a mniejszych nie mieli wrrrr. Potem zmierzyłam u nich spodnie takie materiałowe rozmair 34 i też za duze.... wiec wziełam swetrek taki cardigan aby zarzucic na bluzkę i.... w piersiach był za ciasny ech...... potem byłam w ryłko zmierzyc buty. jak rozmiar 35 był dobry to.... za szerokie w paskach Niestety mam strasznie szczupłą stope i mi odstawały. Wiec kupiłam sobie loda na pocieszenie i wróciłam do domku moze któregoś razu jak maz będzie jechał po towar to skocze do wawy może tam coś będzie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 12:52   #3125
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc dziewczynki
ja sie wlasnie troszke poopalałam ale za długo nie moge bo @ mam ;/
TZ biega z kosiarka do trawy JA dzisiaj ze wzgledu na pogode robie wielkie pranie

Kasiaher- trzymaj sie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 12:59   #3126
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Neska no to dzien leniuszka??

Ja się nie opalam, bo po wczorajszym mnie dekolt lekko piecze. Poza tym po miescie się nalatałam i juz mi jest za gorąco.

A mój mąz dalej w pracy. Kurcze mieliśmy dziś mieć grilla ale nie mamy, bo TZ przez chorobę nie ma apetytu to bez sensu, może jutro sobie zrobimy.

Stary 2010-06-05, 13:03   #3127
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:

Ja się nie opalam, bo po wczorajszym mnie dekolt lekko piecze. Poza tym po miescie się nalatałam i juz mi jest za gorąco.

A mój mąz dalej w pracy. Kurcze mieliśmy dziś mieć grilla ale nie mamy, bo TZ przez chorobę nie ma apetytu to bez sensu, może jutro sobie zrobimy.
mojemu mężulkowi juz troszke to przeziebienie przechodzi ale ja sie dzisiaj z bolem gardla obudzilam- na szczescie wzielam neo angin i przeszlo....
Stary 2010-06-05, 13:08   #3128
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
mojemu mężulkowi juz troszke to przeziebienie przechodzi ale ja sie dzisiaj z bolem gardla obudzilam- na szczescie wzielam neo angin i przeszlo....
a u nas to jakis wirus panuje.

Najpierw tesc był chory (tzn od tygodnia nadal jest chory), TZ tez (ma 38 stopni, ból gardła i mega katar). mój chrzestny z zoną to samo. ech...

wczoraj męza nafaszerowałam aspiryną i gripexem, dzis to samo. Jak nie będzie lepiej, to na szczęscie tesciowa wraca jutro z mazur to pojedziemy niech go obejrzy i cos mu przepisze. Narazie kazała mu brac gripex.

Stary 2010-06-05, 13:20   #3129
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
a u nas to jakis wirus panuje.

Najpierw tesc był chory (tzn od tygodnia nadal jest chory), TZ tez (ma 38 stopni, ból gardła i mega katar). mój chrzestny z zoną to samo. ech...

wczoraj męza nafaszerowałam aspiryną i gripexem, dzis to samo. Jak nie będzie lepiej, to na szczęscie tesciowa wraca jutro z mazur to pojedziemy niech go obejrzy i cos mu przepisze. Narazie kazała mu brac gripex.
no moj TZ tez mial goraczke, tata tez i babcia.... mame tak jak mnie tylko gardlo bolało ale przeszło.
Stary 2010-06-05, 14:18   #3130
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
czyli nobilesem raz tylko trzeba malowac?? jesli tak, to inna bajka
tak nobilesem tylko raz

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dziekujeeeee
tak poprawdzie to jestem w takiej malenkiej wiosce z 60 mieszkancami pod wroclawiem okolo 40km
no ale znajac moj spontan nie znasz dnia ani godziny

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
cześć

jestem "cała i zdrowa" przebrnęłam przez dwa dni w przedszkolu i jest ok
uczę się wszystkiego tak jakbym była nowym przedszkolakiem
dzieci myślę, że mnie polubiły bo są jak misie koala skaczą tulą się, wieszają na szyję
kadra bardzo zgrana...ale jak to w grupie samych bab są czasem spięcia
staram się wszystko w miarę szybko kodować, najgorzej jest z imionami dzieci, ale one się mają na baczności i jak kogoś pomylę to zaraz jest przywołanie do porządku "Pani Aniu to jest/ja nie jestem..."
chciałabym, żeby po tym stażu udało mi się gdzieś zaczepić
bardzo bym chciała

dobranoc
bardzo sie ciesze wiedzialam ze dasz rade

Cytat:
bzyczka a wy kupiliscie farbe lateksową tak?? Napisz potem jak to wyszło, bo jestem ciekawa czy coś się zmieniło. Pisałam wam wczoraj, ze mam bardzo złe doswiadczenie z farbami. I w sumie jak bym miała raz malowac pokój to moze bym się zdecydowała ale najgorzej jak sie potem chce to odmaalowac. albo coś się przyczepi ech.. (pisałam wczoraj) ale moze te farby sa jakies lepsze, nie wiem sama.
Gdzies tez wyczytłama, ze jak ma się słabą wentylację to moze się grzyb pojawić bo farby lateksowe nie pozwalają sciane oddychac,
pozwalaja

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Aha Marta nie wiem jak wy wykańczacie kąty i inne takie, ale najlepiej kupić mały wałek i nim to zrobić, bo za pędzelkiem się ciągnie.
dokladnie malym waleczkiem

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
zdj nr 4 oczekiwnay efekt u mnie tez sa zaplanowane te wneki

i co o tym myslicie??

ktora wersja lepsza?
piekne to ostatnie jest cudooooooo

wracam do nadabiania

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Martucha – nawet nie podejrzewałam, że nie pojedziecie do Wrocławia. Stawiałam na spontan i .... miałam rację.
patrz jak wy mnie znacie

Cytat:
z nowości.... aktualnie wyprowadziłam się od męża i jestem z Dominikiem w nowym mieszkaniu .... od takie moje widzimisie
BRAWOOOOOOOO!!! moze to glupio zabrzmi ale to najlepsza decyzja jaka moglas podjac!!! moim zdaniem i tak za pozno... chlop albo sie obudzi i dojdzie do niego ze ma zone i dziecko albo niech sie buja... TAK CZY INACZEJ NAJWAZNIEJSZE JEST ZEBY DLA WAS (Ciebie iDominika) BYLO JAK NAJLEPIEJ
bo - po co twojemu synowi smutna mama nieszczesliwa itd.. lepiej osobno ale SZCZESLIWIE

a u mnie - juz pisze
jest pieknie - od czerwtku od poludnia zaczelo sie wypogadzac wczoraj bylo goraco a dzis jest jeszcze cieplej.. robimy sobie codziennie grlia wystawiam brzuszek do slonca odpoczywam... ptaszki spiejwaja slonce swiecie CUDOOO naprawde wypoczywam
wracamy jutro rano zeby zdazyc przed "szczytem" na a4 ale czuje ze naladowalam akumulatory a to najwazniejsze
maly kopie rozbrykal sie moi kuzyni szaleja co chwile ktorys kaze mi na cos uwazac pytaja czy mam na cos ochote masowo dotykaja brzucha bo chca zeby ich tez kopnal
mamy duzo ubawu
tego mi bylo trzeba

buziakuje Was mocno i do klikniecia jutro wieczorem albo w poniedzialek
Stary 2010-06-05, 14:25   #3131
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

matruch wypoczywaj wypoczywaj

india co do tapety to mam upatrzoną znaczy trzy mam i mama musi przyjechac jednak

kupiłysmy wczoraj lodowkę juz : ) taka o: http://www.euro.com.pl/lodowki/indesit-nbaa13nfnx.bhtml

kasiu dobrze robisz( tak mysle) ni znam całej sprawy co tym razem nawywijał ale... jak sie n ei postawisz teraz to bedzie myslał ze dobrze robi
a nie robi

mezowi popsuł sie LT (dostawczak) i siedzi pod autem i sie wscieka

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-05-24 o 19:52
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 14:35   #3132
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 14:57   #3133
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Rosette znalazlam ta kuchenke na ktora sie na 99% zdecyduję u kogos w kuchni, tylko z inna plyta
Wkurza mnie w tych kuchenkach jedno, ze szyba wpada w kolor niebieski
Rewelacyjna ta kuchnia, mi też się jasne podobają. albo białe z czerwonymi wstawkami

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
edit: pogoda taka, że idę na słońce, wygrzać stare kości
oj, też bym poszla, ale niestety dzisiaj cały dzień w domu piszac pracę i się uczac - uroczo

Cytat:

Oby mężul szybko wyzdrowiał!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tak nobilesem tylko raz

dziekujeeeee
tak poprawdzie to jestem w takiej malenkiej wiosce z 60 mieszkancami pod wroclawiem okolo 40km
no ale znajac moj spontan nie znasz dnia ani godziny

a u mnie - juz pisze
jest pieknie - od czerwtku od poludnia zaczelo sie wypogadzac wczoraj bylo goraco a dzis jest jeszcze cieplej.. robimy sobie codziennie grlia wystawiam brzuszek do slonca odpoczywam... ptaszki spiejwaja slonce swiecie CUDOOO naprawde wypoczywam
wracamy jutro rano zeby zdazyc przed "szczytem" na a4 ale czuje ze naladowalam akumulatory a to najwazniejsze
maly kopie rozbrykal sie moi kuzyni szaleja co chwile ktorys kaze mi na cos uwazac pytaja czy mam na cos ochote masowo dotykaja brzucha bo chca zeby ich tez kopnal
mamy duzo ubawu
tego mi bylo trzeba

oj kochana, odpoczywaj jak najwięcej i ładuj akumulatorki!

A my wczoraj z TŻetem gadalismy sobie do późna i mój TŻet stwierdził, że jednak zrobimy wszystko, żeby mieszkać w domku, a nie w mieszkaniu. Że on się zacznie tym interesować i szukać i mam nadzieję, że nam się to uda - bo ja też chcę domek!!! A już wczoraj się tak nakręciłam, jak ogladalam te aranżacje, że nie mogę sie doczekać!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 15:07   #3134
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-05, 15:16   #3135
MAGiALENA
Zakorzenienie

dzień dobry dziewczynki!
mężuś sobie lata po mieszkaniu z odkurzaczem (przed jutrzejszą imprezką), a ja postanowiłam zajrzeć do Was.

Domi trzymam kciuki!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 15:36   #3136
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

mąz pojechał po swojego tate odebrac go z pogrzebu. Zmarł jego kolega (TZ go znał od dziecka). W czwartek szedł z psem na spacer i jakas kobieta go potrąciła. Zmarł na miejscu

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
no moj TZ tez mial goraczke, tata tez i babcia.... mame tak jak mnie tylko gardlo bolało ale przeszło.
ech.. cos wisi w powietrzu.
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laseczki pieke z tesciową najutrzejsza impreze
juz 5 ciast i mnie reka boli od miksera juz[COLOR="Silver"]
wow 5 ciast

jakie?? :silna:

aja wczoraj piekłam z mamą dwa drożdzowe jedno z truskawkami i kruszonką a drugie z rabarbarem i migdałami

bardzo ładna lodówko. kolor inox?? Tez jak kiedys będe sobie kupowała to tylko inox, białe mi się nie podobają

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A my wczoraj z TŻetem gadalismy sobie do późna i mój TŻet stwierdził, że jednak zrobimy wszystko, żeby mieszkać w domku, a nie w mieszkaniu. Że on się zacznie tym interesować i szukać i mam nadzieję, że nam się to uda - bo ja też chcę domek!!! A już wczoraj się tak nakręciłam, jak ogladalam te aranżacje, że nie mogę sie doczekać!
ooo

kupujecie działeczkę, majcie już ją czy kupujecie gotowy domek??

Wyobrazam sobie jak się nakręciłas, ja tez jak się nakręcę to zaczynam byc monotemtyczna i non stop TZ nawijam na jeden temat

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczynki!
mężuś sobie lata po mieszkaniu z odkurzaczem (przed jutrzejszą imprezką), a ja postanowiłam zajrzeć do Was.
No i prawidłowo Nie ma to jak facet pracujący sesesese

Stary 2010-06-05, 15:40   #3137
bzyczka1
Zakorzenienie

ahh jak gorąco byliśmy trochę na ogródku za domem, ale ja wczoraj okres dostałam i posiedzę chwilę i brzuch mnei zaczyna boleć więc się zmyliśmy...Ale za to nogi ogoliłam w końcu

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 15:42   #3138
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
ahh jak gorąco byliśmy trochę na ogródku za domem, ale ja wczoraj okres dostałam i posiedzę chwilę i brzuch mnei zaczyna boleć więc się zmyliśmy...Ale za to nogi ogoliłam w końcu
laski, co wy macie z tymi nogami?? ja lubie swoje golić zawsze jak leże w wannie to smigam maszynką jednorazową (taką mi najlepiej, tylko bikini golę elektryczną). Lubię jak sa takie śliskie

Stary 2010-06-05, 15:44   #3139
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
sie rozumie!

a to jeszcze się Wam pochwalę. TŻ nie wytrzymał do jutrzejszej rocznicy i dziś dał mi pierścionek.

Stary 2010-06-05, 15:54   #3140
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-05, 15:57   #3141
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
w załączniku.

Stary 2010-06-05, 16:02   #3142
bzyczka1
Zakorzenienie

Madzia ja używam depilatora i jak się zapomnę i nie zdążę na czas go znowu użyć to muszę maszynką, a nie lubię bo mam na skórze takie kropki i zawsze je ścinam, co przy depilatorze się nie zdarza mojemu tż nie przeszkadzają moje włoski na nogach, a nie było okazji je pokazywać i sobie tak rosły te włoski ja teraz po depilatorze mam je bardzo cienkie i delikatne, nie takie kłujące jak wcześniej i nawet nie zauważam kiedy już urosły na depilator.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 16:02   #3143
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-05, 16:14   #3144
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
mąz pojechał po swojego tate odebrac go z pogrzebu. Zmarł jego kolega (TZ go znał od dziecka). W czwartek szedł z psem na spacer i jakas kobieta go potrąciła. Zmarł na miejscu

ech.. cos wisi w powietrzu.

wow 5 ciast

jakie?? :silna:

aja wczoraj piekłam z mamą dwa drożdzowe jedno z truskawkami i kruszonką a drugie z rabarbarem i migdałami

bardzo ładna lodówko. kolor inox?? Tez jak kiedys będe sobie kupowała to tylko inox, białe mi się nie podobają

ooo

kupujecie działeczkę, majcie już ją czy kupujecie gotowy domek??

Wyobrazam sobie jak się nakręciłas, ja tez jak się nakręcę to zaczynam byc monotemtyczna i non stop TZ nawijam na jeden temat

to tak snikers, biszkopt z galaretką, w-zka, takie cicho co to ciezko wytłumaczyc jest biszkopt naokoło w tortownicy zrobiony bok z okradlych pałeczek z czekolad w to wlana bitasmietana adwoaktowa
nie mam neistety zdjecia
a jeszcze bedze takie ciasto biszkopt masa i na to truskawki

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 16:15   #3145
india83
Zakorzenienie

Cytat:
[B.
India – teraz macie najprzyjemniejszą część budowania – bo szybko rośnie. Wykończeniówka jest straszna, bo się dłubie, dłubie, a efekty mniej spektakularne.
I nikt nie obiecywał że będzie łatwo A kuchnia – fajnie jak jest choć trochę przysłonięta – jeśli tylko jest na to miejsce. I jak można zasłonić zlew, to ja jestem za Kiedyś byłam za otwieraniem, teraz jestem za choćby częściowym zamknięciem/odgrodzeniem kuchni.
Przedłużyłabym wersję Tż po linii prostej na taką długość, aby się zrównała z planowanym barkiem (prostopadłym do ściany z oknem. I możesz sobie zrobić na tym dobudowanym odcinku wnęki (zamiast na Twoim skosie, bo on w sumie tak nie bardzo pasuje). Możesz też zrobić takie "wnęki na wylot" jakby regał z pustaków i u góry każdej halogenek, a w nich postawić coś ozdobnego np. fajne szkło. Możesz też te otwory zabudować luksferami. Możliwości jest wiele

[

Uff nadrobiłam
dzieki za rady jednak bedzie polotwarta, a z tego skosu z wnekami chyba jednak nie zrezygnuje za bardzo mis ie podoba

Cytat:
No tak myślałam że o okularki chodzi.

India - mała inspiracja jeśli chodzi o ściankę:

http://wnetrza.onet.pl/kuchnia/foto/...foto-male.html
dzieki

Cytat:
Ale śliczna pogoda. łaziłam po miescie, ale oczywiscie nic sobie nie kupiłam. Przymierzałam cudowną sukienkę w reserwed (na wesele które mam 31 lipca) ale rozmiar 36 był za duży a mniejszych nie mieli wrrrr. Potem zmierzyłam u nich spodnie takie materiałowe rozmair 34 i też za duze.... wiec wziełam swetrek taki cardigan aby zarzucic na bluzkę i.... w piersiach był za ciasny ech...... potem byłam w ryłko zmierzyc buty. jak rozmiar 35 był dobry to.... za szerokie w paskach Niestety mam strasznie szczupłą stope i mi odstawały. Wiec kupiłam sobie loda na pocieszenie i wróciłam do domku moze któregoś razu jak maz będzie jechał po towar to skocze do wawy może tam coś będzie
ja wczoraj mierzyłam w carry tez 36 a wisiala na mnie jak 40 - no ale na te rozmiary biore poprawke, bo takim chudziecem nie jestem
juz nie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tak nobilesem tylko raz

[/COLOR]
patrz jak wy mnie znacie

BRAWOOOOOOOO!!! moze to glupio zabrzmi ale to najlepsza decyzja jaka moglas podjac!!! moim zdaniem i tak za pozno... chlop albo sie obudzi i dojdzie do niego ze ma zone i dziecko albo niech sie buja... TAK CZY INACZEJ NAJWAZNIEJSZE JEST ZEBY DLA WAS (Ciebie iDominika) BYLO JAK NAJLEPIEJ
bo - po co twojemu synowi smutna mama nieszczesliwa itd.. lepiej osobno ale SZCZESLIWIE

a u mnie - juz pisze
mamy duzo ubawu
tego mi bylo trzeba

wow, no to niezly relaksik sobie zafundowaliscie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laseczki pieke z tesciową najutrzejsza impreze
juz 5 ciast i mnie reka boli od miksera juz[COLOR="Silver"]

kupiłysmy wczoraj lodowkę juz : ) taka o: http://www.euro.com.pl/lodowki/indesit-nbaa13nfnx.bhtml

kasiu dobrze robisz( tak mysle) ni znam całej sprawy co tym razem nawywijał ale... jak sie n ei postawisz teraz to bedzie myslał ze dobrze robi
a nie robi

mezowi popsuł sie LT (dostawczak) i siedzi pod autem i sie wscieka
fajna lodowka, wlansie z takiego typu mi sie widza

Cytat:

Cytat:
sie rozumie!

a to jeszcze się Wam pochwalę. TŻ nie wytrzymał do jutrzejszej rocznicy i dziś dał mi pierścionek.
sliczny

kasiaher trzymam kciuki za Twoje decyzje, oby sie wszystko ulozylo

domi wszystkiego najlepszego!!!
może jednak wpadniesz i napiszesz nam jak było

a ja dzis byłam w pracy, mimo tego jestem jakas pelna energi
Stary 2010-06-05, 16:42   #3146
kliwia
Zakorzenienie

iwka Rosette bo nie we wszytskich wpada szyba w niebieski
Widzialam w sklepie i kilka bylo w niebieskiej tonacji szyb

Pralka nam sie zrypala chyba, kapie woda nam gdzies spod spodu
Trzeba bedzie serwisanta wezwac. grrrrrr

Dziewczynki, ktora pokazywala posciel z allegro calkiem niedroga, do fioletowej sypialni co doradzalysmy? Niech poda linka do tej poscieli
Bo musze kupic 2 komplety niedrogiej, a ze sprawdzona to kupie z tych wlasnie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 16:47   #3147
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-05, 17:03   #3148
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

MAgialena sliczny pierscionek

My dzisiaj idziemy z tz na randke do pizzerii hehe i moze jakis spacerek wieczorny. a jutro sie z naszymi swiadkami umowilismy na tor saneczkowy taki wiecie - jaks ie w takiej rynnie jezdzi
Stary 2010-06-05, 17:25   #3149
zaaaabcia
Zakorzenienie

domi - Kochana wszystkiego najlepszego na "nowej drodze zycia " napewno wszystko udalo sie pieknie czekam na zdjecia i relacje

Cytat:
sie rozumie!

bardzo ladny

Dziewczyny a my po niedzieli podpisujemy umowe z wlascicielami domu

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 17:30   #3150
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości