|
|
#2551 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
' kiedyś były takie dni kiedy uśmiechalam się nawet do herbaty. kiedyś...
dwulicowi ludzie ku^wa ilu was jeszcze ?
Budzą zaufanie mówiąc fałszywe rzeczy, prawda jest taka że najchętniej wbiliby nóż w plecy.. nieszczere twarze, fałszywi ludzie ukryci pod kamuflażem.. zobaczylam to wreszcie, ze dwulicowych ludzi jest od ch.uja w tym miescie.. wolę iść i upadać, niż żyć na kolanach pełna fałszu.. -Spróbuj ją obgadywać. Zaraz Ci przypier.doli . -Ale skąd Ona wie? -Ma radar... 'Uważacie, że najgorzej jest być niekochanym. A ja sądzę, że najgorzej jest kochać bez wzajemności... Zawsze zastanawiałam się co ona w sobie takiego ma. Ale przecież ja nie kocham Cię za kolor włosów czy kształt dłoni. Kocha się ot, tak. Bez powowdu. 80 % dziewczyn ma chłopaka. Pozostałe 20 % ma mózg. - nie masz serca dla mężczyzn. - miałam raz i wystarczy. Mam wrażenie, że pół życia na Ciebie zmarnowałam. Pytasz tonącego czy podać mu rękę. |
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Choć porwała Twoje wszystkie zdjęcia to i tak to nic nie dało, nadal byłeś jej jedyną miłością
Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2010-06-05 o 20:53 |
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
"W naszych czasach nie potrzeba wcale sprzedajnych dziwek, skoro jest tyle uległości w przyzwoitych kobietach."
Jestem wrogiem Mężczyzn... ale nie w łóżku ![]()
|
#2554 |
|
Zadomowienie
|
"Problemy nie muszą Cię paraliżować, zawsze możesz zmienić je w wielką przygodę"
Świadomość, że masz wpływ na swoje życie, daje wolność |
|
|
|
#2555 |
|
Zadomowienie
|
' i wracaj tu do mnie. o wszystkim w mig zapomnę. '
' rodzimy się, by żyć. żyjemy, by umierać. ' ' tęsknię, bo oczy twe pamiętam. '
|
|
#2556 |
|
Przyczajenie
|
'it's true, we'll make a better day - just you and me' /to prawda, stworzymy lepszy dzień - tylko ty i ja/
We are the world 25 for Haiti if it were a perfect world, you wouldn't lie and i wouldn't have to believe. /gdyby to był idealny świat, ty byś nie kłamał, a ja bym nie musiała wierzyć./ do people live to make everything even more complicated? /czy ludzie żyją po to by sprawiać, że wszystko jest jeszcze bardziej skomplikowane?/ to śmieszne, że szaleję za chłopakiem, gdy nie zwraca na mnie uwagi, a przestaje mi na nim zależeć, kiedy on odwzajemnia moje uczucie... getting drunk is the best way to forget about the world. /upijanie się jest najlepszym sposobem na zapomnienie o świecie/
|
|
#2557 |
|
Raczkowanie
|
Na poczekaniu....Natchnęło mnie .!
W moim życiu nie ma pomyłek, są tylko potknięcia !
![]()
|
|
#2558 |
|
Raczkowanie
|
Magari91, kreskowa, istny_paradoks - okradłam
|
|
|
|
#2559 | |
|
Zadomowienie
|
i zawsze będzie! + Cytat:
w takim razie znów cieszysz ;* i żaden zaszczyt. mój mały Geniusz + ogłaszam wszem i wobec, że Pani karmelowomi dołącza do moich ulubionych, wie Pani? ![]() *
możesz jemu pokazać, jak olbrzymie masz serce. możesz zapewnić, że tak ogromnie Ci na nim zależy.. ale jedyna wielkość, która go obchodzi, to ta ukryta pod bluzką, której część jest prezentowana przez - wciąż niewystarczająco głęboki - dekolt. jeśli miłość jest chorobą to Ty jesteś jej symptomem. rzecz biorąc generalnie, nie jest wcale fatalnie, zagłębiając się w detale, nagle nie jest zbyt wspaniale.. gdyby wystarczyło tylko zamknąć oczy, zapuścić muzę w słuchawkach, nie patrzeć; nie słyszeć tego, co się dzieje. proszę Cię, zabierz mnie stąd, daleko, na kilka dłuższych chwil. nie pozwól mi tu zwariować, nie pozwól być świadkiem tego wszystkiego, co tak strasznie niszczy mi psychikę. wróćmy, gdy wszystko dookoła się uspokoi, wróćmy dopiero, gdy będzie się dało tu normalnie żyć. i masz teraz wybór: albo pomóż mi rozstrzygnąć, do czego dąży Mój świat, albo nadaj sens Naszemu światu. gdybyś tylko miał serce, odnalazłabym w nim swoje miejsce. to pewniak. nie posiadasz go jednak.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-06-05 o 20:38 |
|
|
|
|
#2560 |
|
Zadomowienie
|
Ten post dedykuję dla: me9so3horny
![]() Dziękuję za pamięć, złotko. <3 _____ Przypadków nie ma, przypadki się nie zdarzają. To ludzie tworzą sytuacje takie, a nie inne. ' Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. ' { Paulo Coelho. } ' żeby nie cierpieć, trzeba się wyrzec miłości. ' { Paulo Coelho. } ' odwal się ode mnie Ty nieparzysty ilorazie, bo jak Cię przepierwiastkuję to Ci zbiór zębów wyleci poza nawias kwadratowy! ' ![]() nie da się zdefiniować miłości. to uczucie jest tak wielkie, że nie ma słów na opisanie tego uczucia. kocham Cię, mimo wszystko, i na przekór wszystkim. nieoczekiwany natłok myśli. ___ o veno!
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-06-05 o 20:26 |
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Upita Twą osobą,
Naćpana miłością do Ciebie! Życie jest z pewnością cenne, ale w niektórych przypadkach jeszcze cenniejsza bywa śmierć. |
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Kradnij kradnij
-ona chyba czuje do Ciebie miętę przez rumianek .
- nie, raczej kakao przez herbatę .
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
'gdy przestanie bić mi serce, funkcjonować mózg, przykryj dłonią moje zdjęcie - poczujesz życia puls. zapragniesz mnie z powrotem - łzy spadną na ziemię, zdusisz w sobie ból, wiesz, znam to pragnienie, gdy widze twarze bliskich w tłumie. nie mam czasem siły, walcze z nimi, nie chce by wspomnienia mnie zabiły.
znów się czuję sam, obok mnie nie stoi nikt przywykłem – przełykam życia cierpki łyk. piję dalej wodę chociaż studnię zatruło, dobre wspomnienia tylko życie mi ratują! kiedy myśle o tobie to bezsilność znowu czuje. pisze parę zdań i do ciebie adresuje. ty mi nie odpowiesz, nie wiem jak się miewasz, jak mam sobie radzić kiedy żyć się odechciewa? słyszę tylko echo, gdy do ciebie dzwonie, teraz za tą przyjaźń karę przyszło ponieść. idę jak przez mgłę, ty znasz moje motywy. nie umiera ten kto trwa w pamięci żywych. czemu właśnie teraz mój umysł nie szwankuje? powiedz jak zapomnieć ? powiedz, a spróbuje! czasu mi brakuje, dawno nie zaznałem snu, biegnę bez opamiętania aż brakuje tchu. tracę ciebie z oczu, twój obraz się rozmywa. dziś nie jestem sam - proszę za to wybacz. znam smak krwi, potu, łez z resztą wiesz jak jest, kiedy wszystko traci sens, chcę kogoś osądzić ale to niczyja wina, nie chcę się pogrążać nie chcę już wspominać, nie chcę o tym myśleć i samego siebie zwodzić. właśnie nadszedł czas żeby z prawdą się pogodzić..'
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2010-06-05 o 21:07 |
|
|
|
#2564 |
|
Rozeznanie
|
; ***
od dziś cieszę się z tego co mam, a nie z tego co mogłabym mieć TAK chciałabym żeby tu był i znów powiedział 'kocham Cię skarbie..jesteś wyjątkowa,nigdy o Tobie nie zapomnę' dreams_x33 - ![]()
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ; ***
`ile razy miłość może życie zmieniać?`
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
LoveYourEyes straaasznie miło
![]() ***
kocham Cię, kocham Cię, kocham... przypomnisz sobie kiedyś o mnie? ![]() |
|
|
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
Być może go nie kocham, to prawdopodobne, ale coś do niego czuję. Tylko co? Jak mam to nazwać? Skoro ja sama nie wiem co to jest za uczucie?
xsxs ![]()
|
#2568 |
|
Raczkowanie
|
Witam kochane po straaaaasznie długiej nieobecności, tęskniłam jak diabli.
Przy okazji dziękuję za wszystkie pochwały jakieś pięćdziesiąt stron do tyłu. _____ "I rememberwhen my perfect dream was gone. Now my life is only the white empty page and I'll never be the same."
|
|
#2569 |
|
Przyczajenie
|
SMS z okolic piekła...
"- On tu siedział wpatrzony w ciebie jak w obrazek.
- Raczej jak w śniadanie " " -Kobiety są gorsze niż faceci. -Jak my jesteśmy gorsze, to was wcale nie ma!" "- Jak się je za dużo grzybów, to się głupieje. - To znaczy, że ciebie karmili grzybami od urodzenia." " Mam zamrażarkę na złośliwych sąsiadów. " " Nie ma żadnego MY! Nigdy nie było NAS! Na dodatek beze mnie nie mówiłbyś nawet JA! " "Katrina, dlaczego jesteś w moim pokoju? Bo jest Twój..." (zdaje się, że "Jeździec bez głowy" ) " Masz w sobie coś z czarownicy. Zaczarowałaś mnie w sobie." ( zdaje się,że jak wyżej ) I dwa autentyki z dziś: - Dlaczego zespoły metalowe grają przeważnie szybką muzykę? - Bo jak się człowiek śpieszy, to się diabeł cieszy. - Rany, ale tu syf! Już na Przystanku Woodstock było czyściej!(M. o moim pokoju,a jakże!)
|
#2570 |
|
BAN stały
|
matematyczka00
jak miło na zdrowie .... drżącą dłonią dotykał jej policzka, tak bardzo chciał pokazać jej że to właśnie ona jest jego całym światem. tak bardzo chciał, lecz ta drżąca ręka ciągle mu przeszkadzała . ' -Proszę szeptem mówić - czemu ? - bo słucham jego głosu. ' nienawidzę mojego ulubionego misia,
którego właśnie przytulam siedząc w kącie . nienawidzę go za to, że jest ze mną i wchłania moje łzy . nienawidzę go, bo zastępuje mi Ciebie . bo ja tak bardzo wolałabym Ciebie . przezwyciężyć ból i łzy . przezwyciężyć siebie, tylko po to by móc odejść . przerośnięta tą całą sytuacją szuka wyjścia z Ciebie . lecz Ty jak na złość wyrwałeś drzwi . .... |
|
|
|
#2571 |
|
Przyczajenie
|
Myślicie, że mnie znacie? O nie, nikt nie zna mnie do samego końca, nawet moja własna matka. Może ja sama siebie nie znam? Jestem szczęśliwa. Tu. Teraz. Przy Tobie. Mogę patrzeć jak zasypiasz? Ten widok mnie zachwyca. Wtedy jesteś taki niewinny. Czytając książkę o miłości, zawsze utożsamiam się z bohaterką, a Ciebie z pojawiającym się obok niej mężczyzną. Masz piękne oczy. Mogę w nich utonąć? Masz cudowne usta. Mogę się w nie wgryźć? Masz ładne dłonie. Mogę ich już nie puszczać? Teraz wystarczy, że powiesz trzy razy tak. Miały być dwa słowa. Myślałam, że wiem, co to za słowa, ale się myliłam. Zamiast usłyszeć " Kocham Cię ", usłyszłam " To koniec ". Dwa słowa, to dwa słowa. Skoro nadzieja jest matką głupich, to czyją matką jest miłóść? Jesteś kroplą szczęścia, która co dzień powiększa moje serce. W moich snach pojawia sie szczęście, ale dlaczego tylko tam? Coś tu nie gra.
|
|
#2572 |
|
Raczkowanie
|
LoveYourEyes - dziękuje słoneczko
z innej bajki - pierwszy raz okradziona przez Ciebie, wow ____________ praktycznie wcale nie mówię, zataczam się słodko w malinowych kłamstwach. moja droga zawsze kończy się upadkiem. drugie piętro , widzisz - niebo . przeterminowałam się tak niekompletna w próbach ratowania uczuć. chciałoby się zawinąć głowę w poduszkę i udawać że szarość nieistnieje nigdy nie używam słowa "moi" oni wcale nie są moi, oni są częścią mnie , są tym brakującym elementem serca.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#2573 | ||
|
Zakorzenienie
|
nieee...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i taka mała prośba do kreskowa , edytuj posty bo dodałaś na jednej 4 wpisy na jednej str. ![]() * * *
tęsknie. tęsknie za szczęściem happy end (skreśl słowo 'happy' ) bez Ciebie nie istnieje. kocham cie + przekleństwa to zakres moich słów trzęsące się ręce to widok codzienny BRAK WENY ;|
|
|
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję bardzo
![]() każdy z odchodzących ode mnie ludzi zabiera cząstkę mnie. robię się coraz bardziej pusta. w sercu wbity nóż. niechce się żyć. nie tylko ty możesz być szczęśliwy. dziś zobaczysz mnie z nim i zrozumiesz, że nie złamałeś mi serca. nie tracę czasu na łóżkowe gierki. |
|
|
|
#2576 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuuuję kradnę kochana Mrs Unfabulous - Miłość wypisywana na murach miast
Nasze rozumy przepełnione nienawiścią po miłosnych młodocianych błędach, a serce złaknione kolejnych Straciliśmy siebie nawzajem, dwoje dusz na świecie więcej, teraz jestem ja i Ty, nie ma nas, nie jesteśmy już jedną duszą w dwóch osobach. Pierwsza osoba liczby pojedynczej domaga się trochę miłości! |
||
|
|
|
#2577 |
|
Raczkowanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19799459]
zabieram. <3 [/QUOTE] na zdrowie. ![]() Oooopssss.. Przeopropniasto się ciesze, że się panience podoba. ![]() Twoje ramiona - najpewniejsze pasy bezpieczeństwa. Chcesz usłyszeć słowa? To sobie sam je wymyśl. Szczęście, to taki ktoś, kto każdego ranka, budzi mnie gorącym uściskiem warg. U mnie cudowna pogoda.! Aż żyć się chce. ![]() Udanej niedzieli życzę.!
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Been here all along so why can't you see, you belong with me
Życie jest jak partia szachów - jeden zły ruch i jesteś przegrana ![]() Nauczyć się żałować za późno chyba jest.. Jedyne słowo jakie przychodzi mi dziś do głowy, to PRZEPRASZAM!
|
#2579 |
|
Raczkowanie
|
Odpuściłam. Przecież powiedział że jakoś beze mnie wytrzyma.
Miałam wszystko. Jednak czegoś było mi brak. Wiem, że to tylko marzenia, wiem, że nie do spełnienia.. Będzie pięknie jak we śnie. Tylko dorośnij. Nie płacz już! Tacy są mężczyźni. Jesteś z jednym z nich cholernie szczęśliwa, on zresztą też. Całujecie się, kochacie, dostajesz od niego wszystko czego zechcesz. Jego rodzice Cię uwielbiają, koledzy zazdroszczą mu tak pięknej dziewczyny. A nagle okazuje się, że jest ktoś, jeszcze lepszy niż Ty i wszystko w jednej chwili wali się, jakby to był koniec świata, bo pewna blondynka usiadła na ławce, tam gdzie kiedyś Ty! Mamo! Dlaczego on mnie nie kocha? Tylko ją! Mogłaś mnie urodzić jako ją.. Wszystko po staremu, trawa jest zielona, a niebo jest błękitne. Tylko moje serce już dziwnie puste. Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść. Kiedyś na pewno wróci. Nie mogłam się od niego oderwać, choć wietrzyłam pokój całą noc.. - Wypier^^l mnie! -Wypie^^alaj.
|
#2580 |
|
Wtajemniczenie
|
limitowanaa
dziękuję. chociaż nie dorastam Ci do pięt ;** <33.Na ustach mam ledwie wyczuwalną tęskniącą zasłonę. Trochę mi Ciebie brak. A gdyby ktoś zapragnął zniszczyć mój świat, zasłonię go tobą. Nie ufam słodkim słówkom, rozmarzonym oczom, ufam szczerości w mowie i spojrzeniu czystemu. Jestem tu. Wystarczy zdmuchnąć ten kurz.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

.