Miłośniczki Zary - część III - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-04, 21:48   #451
pronunciation
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

Cytat:
Napisane przez misiu12 Pokaż wiadomość
pronunciation cięzkie pytanie Nie interesowałam się tym, ale kurcze dowiem się!
skoro już wprowadzają takie "udoskonalenia" to przynajmniej przydałoby się aby na coś się przydały ..
Stary 2010-06-04, 21:51   #452
Agnes18
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak tak nudno i nic się nie dzieje, to może rozejrzycie się dla mnie za "nudziakami" (tymi za 99zł) w rozmiarze 40. Baaardzo proszę
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 21:57   #453
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mortish Pokaż wiadomość
bardzo ładnie ci w niej

a ta sochowa to która w końcu?
bo ja już się gubię
Sochowa to ta za 359 zł z Woman.
Załączam zdjęcia
Załącznik 3162241Załącznik 3162242
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 22:00   #454
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak tak nudno i nic się nie dzieje, to może rozejrzycie się dla mnie za "nudziakami" (tymi za 99zł) w rozmiarze 40. Baaardzo proszę
Jutro będę w Zarze, to wezmę dla Ciebie 40-stki, gdyby były

Dziewczyny, mam już swoją torbę, o której pisałam kilka dni temu. Wrzucam kilka zdjęć, bo zdaje się, że beżowej jeszcze nie było, jedynie czarna, która miała ona123ona (Kinga, tak? bo nie wiem, czy mogę do Ciebie zwracać się tak po imieniu)

Fotki beznadziejne, ale robiłam je na szybko u sąsiadki, zaraz po wyjęciu torebki z kartonu. Odkształcenia na klapie już wyprostowałam (zasilaczem od głośników, który waży ze 100 kilo), całą torebkę wypakowałam apaszkami i już nie przypomina tego flaka ze zdjęć

Tak jak pisałyście, ta skóra przy rączkach jest bardzo delikatna. Pasek dołączony do torebki przypina się w tym samym miejscu co rączki, także noszenie jej na pasku nie rozwiąże problemu
Wpadłam na pomysł żeby kaletnik przyszył mi ten pasek w miejscu przeszyć z boku (zał. 2). Tam skóra wydaje się być bardziej wytrzymała. W poniedziałek przejdę się do kaletnika i zasięgnę jego opinii w tym temacie, bo póki co, to boję się złapać za tą rączkę nawet pustą torebkę

Mimo to, torba bardzo mi się podoba. Ma śliczny odcień mleka z kawą Na plus są także okucia w 'mrożonym' srebrze, które moim zdaniem o wiele lepiej prezentują się niż zwykłe srebrne.

2. bok torebki
3. z klapą podniesioną do góry
4. zapięcie
5. rączka (z przypiętym paskiem)
6. katalogowe

we're not in Wonderland anymore, Alice.

Edytowane przez nouvelle2
Czas edycji: 2010-06-05 o 08:36
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 09:17   #455
kasia89
Zakorzenienie

Dziewczyny bardzo proszę o pomoc w zakupie majtkowej marynarki r. M za 199zł W Krakowie niestety już ich nie ma, oczywiście wszystkie koszty zwracam
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 09:29   #456
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny bardzo proszę o pomoc w zakupie majtkowej marynarki r. M za 199zł W Krakowie niestety już ich nie ma, oczywiście wszystkie koszty zwracam
Prawdopodobnie będę dziś w Zarze, więc gdyby była to wezmę dla Ciebie Dla pewności- majtkowa to ta z okrągłymi klapami, tak?

Stary 2010-06-05, 09:35   #457
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Prawdopodobnie będę dziś w Zarze, więc gdyby była to wezmę dla Ciebie Dla pewności- majtkowa to ta z okrągłymi klapami, tak?

Tak, taka jak z załączonego zdjęcia
Stary 2010-06-05, 09:41   #458
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, taka jak z załączonego zdjęcia
Miejmy nadzieję, że będą, bo też mi na niej bardzo zależy

Stary 2010-06-05, 09:46   #459
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Miejmy nadzieję, że będą, bo też mi na niej bardzo zależy
Też mam taką nadzieję Tyle razy widziałam je w sklepie, ale oczywiście gdy zdecydowałam się kupić to wszystkie się rozpłynęły Sprzedawczynie mówiły, że może się jeszcze pojawią w którejś dostawie, ale nie mogą obiecać
Stary 2010-06-05, 09:53   #460
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam taką nadzieję Tyle razy widziałam je w sklepie, ale oczywiście gdy zdecydowałam się kupić to wszystkie się rozpłynęły Sprzedawczynie mówiły, że może się jeszcze pojawią w którejś dostawie, ale nie mogą obiecać
To tak jak z tymi szpilkami nude z TRF. W sklepach pustki, a na allegro biznes kwitnie Fakt, że za żakiety jest przebitka najwyżej ok. 70 zł, a nie 150zł, jak za szpilki (na początku)

Stary 2010-06-05, 10:07   #461
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-05, 11:27   #462
mortish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Sochowa to ta za 359 zł z Woman.
Załączam zdjęcia
Załącznik 3162241Załącznik 3162242

o. dziękuję. może doczeka ona wyprzedaży
mortish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 12:41   #463
cherry1988
Raczkowanie

Gdybym mogła prosić, jeśli któraś z Was będzie w Zarze i znajdzie te cieliste szpilki rozm. 36 to błagam o kupienie! U mnie w okolicy ( Katowice i Częstochowa) niestety ich nie ma i chyba już nie będzie... Zwracam wszelkie koszty
cherry1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 15:48   #464
gabi1234
Zakorzenienie

żegnam się na tydzień, nie będę miała dostępu do netu bo wyjeżdżam - mam nadzieję że przywiozę jakieś zarowe łupy trzymajcie się
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 16:29   #465
_malayka
Zadomowienie

Cytat:
To tak jak z tymi szpilkami nude z TRF. W sklepach pustki, a na allegro biznes kwitnie Fakt, że za żakiety jest przebitka najwyżej ok. 70 zł, a nie 150zł, jak za szpilki (na początku)

W Warszawie tych szpilek jest bardzo dużo - jeszcze wczoraj widziałam na Marszałkowskiej i ZT prawie całą rozmiarówkę
Musiały ostatnio znowu pojawić się w dostawach

A i jedną majtkową marynarkę widziałam na Marszałkowskiej wczoraj z tym, że niestety wisiała w rezerwacjach przy przymierzalni Basic...

Edytowane przez _malayka
Czas edycji: 2010-06-05 o 16:31
_malayka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 18:45   #466
Iwonalodz
Zakorzenienie

A ja w Łodzi dawno tych szpilek nie widziałam

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-05, 19:06   #467
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Wysłałam TŻ'a do Zary i niestety nie było ani majtkowych żakietów, ani cielistych szpilek

Udało mu się kupić tą pudrową, sztywną z Basic i granatowe szorty, które od dłuższego czasu próbuję dorwać w swoim rozmiarze.

Stary 2010-06-05, 21:32   #468
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _malayka Pokaż wiadomość
W Warszawie tych szpilek jest bardzo dużo - jeszcze wczoraj widziałam na Marszałkowskiej i ZT prawie całą rozmiarówkę
Musiały ostatnio znowu pojawić się w dostawach

A i jedną majtkową marynarkę widziałam na Marszałkowskiej wczoraj z tym, że niestety wisiała w rezerwacjach przy przymierzalni Basic...
A może mogłabyś sprawdzić czy jest ze szpilek nude 40 Ja ich szukam i szukam i straciłam nadzieję, że je kupię

A jaki był rozmiar majtkowej marynarki?
Stary 2010-06-05, 21:34   #469
boszenka69
Zakorzenienie

Dziewczyny pozwolę sobie na mały offtopik... czy kojarzy może któraś z Was firmę 17 goertz? Znalazłam u nich piękne cieliste balerinki (bardzo podobne do tych zarowych ze special price). Wykonanie jednak wydaje się być o wiele bardziej solidne, no i buciki raczej nie wyglądają na sezonówki. Tylko cena 159zł... Jak na buciki z ekoskóry to całkiem sporo... Proszę Was o opinię o tej marce

Cytat:
Dziewczyny, mam już swoją torbę, o której pisałam kilka dni temu. Wrzucam kilka zdjęć, bo zdaje się, że beżowej jeszcze nie było, jedynie czarna, która miała ona123ona (Kinga, tak? bo nie wiem, czy mogę do Ciebie zwracać się tak po imieniu)
niech Ci się dobrze nosi
Cytat:
Napisane przez mortish Pokaż wiadomość

o. dziękuję. może doczeka ona wyprzedaży
szczerze to wątpię... u mnie w Dublinie zrobiłam sobie jakiś czas temu rajd po wszystkich miejscowych Zarach (w poszukiwaniu cielistych balerinek btw) i jedyna pudrowa marynarka jaka się uchowała to właśnie ta sztywna z basic... Pytałam sprzedawcy, gdzie podziały się wszystkie inne jasne modele i dostałam odpowiedź, że sprzedały się w błyskawicznym tempie Tak dla potwierdzenia tej tezy... odwiedziłam dzisiaj jedną z wrocławskich Zar i również jedynym modelem w kolorze pudrowym, była właśnie ta Basicowa...

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
żegnam się na tydzień, nie będę miała dostępu do netu bo wyjeżdżam - mam nadzieję że przywiozę jakieś zarowe łupy trzymajcie się
udanego wyjazdu po powrocie koniecznie pochwal się zdobyczami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-06, 09:22   #470
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

niech Ci się dobrze nosi
dziękuję mam nadzieję, że tak szybko jej nie rozwalę...

Dziewczyny, jakby któraś z Was szukała, to w Galerii Jurajskiej w Czestochowie jest majtkowa marynarka, niestety tylko rozmiar L

Stary 2010-06-06, 09:36   #471
cherry1988
Raczkowanie

Dziewczyny, ja mam takie pytanko odnośnie cielistych butów z Zary, ale nie tych poszukiwanych przez wszystkie, a takich z odkrytym palcem? Są cielisto-różowe, obcas i piętę mają zamszową, a reszta buta jest lakierowana i pikowana (taki "chanelkowy" motyw).
Widziałyście je? Co o nich sądzicie?
cherry1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 10:00   #472
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Wysłałam TŻ'a do Zary i niestety nie było ani majtkowych żakietów, ani cielistych szpilek

Udało mu się kupić tą pudrową, sztywną z Basic i granatowe szorty, które od dłuższego czasu próbuję dorwać w swoim rozmiarze.
Szkoda Ale dziękuję, że sprawdziłaś
Stary 2010-06-06, 10:05   #473
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda Ale dziękuję, że sprawdziłaś
Nadal będę szukać tych żakietów, więc jak gdzieś dorwę, to dam znać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-06, 10:07   #474
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Co do spódniczki, tej w grube pasy czarno-beżowo-karmolewo, to niestety jej zdjęcia już nie wstawię, ponieważ wczoraj ją oddałam Strasznie się gniotła nawet na wieszaku w szafie, poza tym była dosyć cienka, a materiał miał skłonność do elektyzowania się i nieładnie "przyklejała się do nóg"
Dużo bardziej zadowolona jestem z innej, o podobnym kroju, również z paskiem z gumy, i również z działu Basic za 99 zł Mam na myśli ten model, który występuje w różnych kolorach. Gładkie, bez żadnego wzoru, lekko rozkloszowe, długość przed kolano Ja mam jasnoszarą, a zastanawiam się jeszcze nad granatową, bo bardzo dobrze się nosi Materiał jest mięsisty, nie gniecie się tak, nie ekeltryzuje
Podobają mi się jeszcze te beżowe i pudrowe o podobnym fasonie, ale materiałowym pasie z przodu i tylko wstawce z gumką z tyłu, ale ostrasza mnie troszkę ten sztywny materiał

Cytat:
Dziewczyny pozwolę sobie na mały offtopik... czy kojarzy może któraś z Was firmę 17 goertz? Znalazłam u nich piękne cieliste balerinki (bardzo podobne do tych zarowych ze special price). Wykonanie jednak wydaje się być o wiele bardziej solidne, no i buciki raczej nie wyglądają na sezonówki. Tylko cena 159zł... Jak na buciki z ekoskóry to całkiem sporo... Proszę Was o opinię o tej marce

szczerze to wątpię... u mnie w Dublinie zrobiłam sobie jakiś czas temu rajd po wszystkich miejscowych Zarach (w poszukiwaniu cielistych balerinek btw) i jedyna pudrowa marynarka jaka się uchowała to właśnie ta sztywna z basic... Pytałam sprzedawcy, gdzie podziały się wszystkie inne jasne modele i dostałam odpowiedź, że sprzedały się w błyskawicznym tempie Tak dla potwierdzenia tej tezy... odwiedziłam dzisiaj jedną z wrocławskich Zar i również jedynym modelem w kolorze pudrowym, była właśnie ta Basicowa...
Bożenko, jeśli chodzi o Geotz17, to ja miałam od nich kilka par butów i szczerze powiem, że bez rewelacji Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że w ich sklepie można znaleźć zarówno buty robione przez ich markę, jak i innych, tylko tam sprzedawanych więc nie można też od razu uogólniać Ja miałam właśnie jedne balerinki od nich, i dwie pary innej firmy (widziałam je tylko u nich nazwa na pewno na literę "A", ale zabij, ale w tym momencie sobie nie przypomnę ) - wszystkie rozleciały się po miesiącu, dwóch Owszem, były bardzo miękkie, wygodne, ale strasznie nietrwałe Kupowałam tam też zarówno dla siebie jak i TŻ buty innych marek typu Vagabond, Tommy Hilfiger, Lacoste, Ugg i co do tych zastrzeżeń nie miałam, ale wiadomo, to nie są buty typowo robione dla nich

Co do marynarek, to w Warszawie ostatnio też widuję tylko tą różową, dłuższą i sztywniejszą z Basic więc chyba wszędzie pozostałe modele sprzedały się równie szybko Dla osób ich szukających pocieszające może być tylko to, że mogą być w niektórch sklepach w jakiś pojedynczych rozmiarach na magazynie, albo jeszcze przyjść przed albo specjalnie na wyprzedaże Wówczas radziłabym tylko kupowanie od razu, zamiast czekanie na drugą turę przecen, bo do niej to one na pewno się nie uchowają przy wielkiej popularności kolorów nude w tym sezonie
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 10:14   #475
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherry1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja mam takie pytanko odnośnie cielistych butów z Zary, ale nie tych poszukiwanych przez wszystkie, a takich z odkrytym palcem? Są cielisto-różowe, obcas i piętę mają zamszową, a reszta buta jest lakierowana i pikowana (taki "chanelkowy" motyw).
Widziałam, a nawet mierzyłam, zachęcona niską wysokością szpilki. Niestety w moim przypadku okazały się bardzo niestabilne...

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Co do spódniczki, tej w grube pasy czarno-beżowo-karmolewo, to niestety jej zdjęcia już nie wstawię, ponieważ wczoraj ją oddałam Strasznie się gniotła nawet na wieszaku w szafie, poza tym była dosyć cienka, a materiał miał skłonność do elektyzowania się i nieładnie "przyklejała się do nóg"

Bożenko, jeśli chodzi o Geotz17, to ja miałam od nich kilka par butów i szczerze powiem, że bez rewelacji Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że w ich sklepie można znaleźć zarówno buty robione przez ich markę, jak i innych, tylko tam sprzedawanych więc nie można też od razu uogólniać Ja miałam właśnie jedne balerinki od nich, i dwie pary innej firmy (widziałam je tylko u nich nazwa na pewno na literę "A", ale zabij, ale w tym momencie sobie nie przypomnę ) - wszystkie rozleciały się po miesiącu, dwóch Owszem, były bardzo miękkie, wygodne, ale strasznie nietrwałe Kupowałam tam też zarówno dla siebie jak i TŻ buty innych marek typu Vagabond, Tommy Hilfiger, Lacoste, Ugg i co do tych zastrzeżeń nie miałam, ale wiadomo, to nie są buty typowo robione dla nich
Asiu dziękuję za opinię Ufff, a już miałam dzisiaj biec po tą czarną spódniczkę w grube pasy...
A co do balerinek z Goetz17...chyba jednak się zdecyduję... mam nadzieję, że nie rozlecą się od razu i trochę mi posłużą
Stary 2010-06-06, 10:41   #476
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu dziękuję za opinię Ufff, a już miałam dzisiaj biec po tą czarną spódniczkę w grube pasy...
A co do balerinek z Goetz17...chyba jednak się zdecyduję... mam nadzieję, że nie rozlecą się od razu i trochę mi posłużą
Nie ma za co Oj, jeśli mówimy o tej samej z cienkiego materiału, z gumowym paskiem w pasie, z mniej więcej połową czarną i na dole trzema czy czterema pasami różnej grubości, to niestety nie polecam Tak jak napisałam wygląda ładnie tylko w sklepie na stole
Mam nadzieję, że się nie rozczarujesz Swoją drogą chyba wiem, o których piszesz Sama mierzyłam jakiś czas temu zwykłe, proste cieliste, ale niestety były dla mnie za szerokie i spadały mi ze stóp Mierzyłam tam też cieliste T-bary z nadzieją, że może będzie lepiej ale też wydawały mi się za szerokie Widocznie nie są mi dane
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 10:44   #477
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo bardziej zadowolona jestem z innej, o podobnym kroju, również z paskiem z gumy, i również z działu Basic za 99 zł Mam na myśli ten model, który występuje w różnych kolorach. Gładkie, bez żadnego wzoru, lekko rozkloszowe, długość przed kolano Ja mam jasnoszarą, a zastanawiam się jeszcze nad granatową, bo bardzo dobrze się nosi Materiał jest mięsisty, nie gniecie się tak, nie ekeltryzuje
Podobają mi się jeszcze te beżowe i pudrowe o podobnym fasonie, ale materiałowym pasie z przodu i tylko wstawce z gumką z tyłu, ale ostrasza mnie troszkę ten sztywny materiał
Ooo, jak ja nie cierpię takich elektryzujacych i przyklejających się do nóg materiałów W takim razie po sesji wybiorę się na przymiarkę innych modeli A mogłabyś napisać ile masz wzrostu? Ja jestem dość niska i te spódniczki, które innym sięgają przed kolano, mi plączą się gdzieś między łydkami

Stary 2010-06-06, 11:04   #478
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Nadal będę szukać tych żakietów, więc jak gdzieś dorwę, to dam znać
Ja w Krakowie też ich jeszcze będę szukać, więc ewentualnie jaki rozmiar by Cię interesował?
Stary 2010-06-06, 11:04   #479
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherry1988 Pokaż wiadomość
ja je oglądałam i mierzyłam. moim zdaniem są super. dużo lepsze niż te za 99 pln. wygodniejsze i dużo bardziej stabilne. tylko ten obcas zamszowy w moim przypadku jest mega niepraktyczny. ale nie ukrywam, że będę na nie polować na sale'ach

Cytat:
Co do marynarek, to w Warszawie ostatnio też widuję tylko tą różową, dłuższą i sztywniejszą z Basic więc chyba wszędzie pozostałe modele sprzedały się równie szybko Dla osób ich szukających pocieszające może być tylko to, że mogą być w niektórch sklepach w jakiś pojedynczych rozmiarach na magazynie, albo jeszcze przyjść przed albo specjalnie na wyprzedaże Wówczas radziłabym tylko kupowanie od razu, zamiast czekanie na drugą turę przecen, bo do niej to one na pewno się nie uchowają przy wielkiej popularności kolorów nude w tym sezonie
ojjj ile ja bym dała, żeby ją kupic przed wyprzedażą nawet
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 11:08   #480
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za co Oj, jeśli mówimy o tej samej z cienkiego materiału, z gumowym paskiem w pasie, z mniej więcej połową czarną i na dole trzema czy czterema pasami różnej grubości, to niestety nie polecam Tak jak napisałam wygląda ładnie tylko w sklepie na stole
Mam nadzieję, że się nie rozczarujesz Swoją drogą chyba wiem, o których piszesz Sama mierzyłam jakiś czas temu zwykłe, proste cieliste, ale niestety były dla mnie za szerokie i spadały mi ze stóp Mierzyłam tam też cieliste T-bary z nadzieją, że może będzie lepiej ale też wydawały mi się za szerokie Widocznie nie są mi dane
Oj tak, cieliste t-bary również przymierzałam I w sumie to nadal nie mogę się zdecydować, które brać
Wpadłam wczoraj również do New Look'a i kupiłam sobie piękne pudrowe balerinki za niecałe 51 zł...niestety jednak jestem zmuszona je oddać, bo zlatują mi z pięty Szkoda, bo cena bardzo zachęcająca
Orientujecie się, gdzie jeszcze mogę znaleźć fajne cieliste baleriny?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości