Miłośniczki H&M - cz. IV - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-06, 11:10   #2971
agatala
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki H&M - cz. IV

Ech widzicie a ja nie ywglądałam dobrze w tej nude spódnicy z czarnym paskiem... Miałam wrażenie jak ją założyłam, że ta fłady wyglądały jakbym miała mega cellulit Okropność

Czy ktoś już wie coś na temat wyprzedaży? Ostatnie, nie były zachwycające, ale zawsze liczę na jakieś zaoszczędzone pieniądze
Stary 2010-06-06, 11:11   #2972
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madam Coco Pokaż wiadomość
Mademoiselle Jeanne - dziękuję i jeszcze pytanko, bo nikt mi na nie nie odpowiedział - ile ona kosztowała? Też zazwyczaj tak robię, że jak mi zależy na czymś to wybieram się w te mniej oblegane miejsca, ale dzisiaj mi niestety nie pozwala na to czas, a że najbliżej mam do Promenady i jest 'najmniej oblegana' (a może była jakaś dostawa ) to zapewne tam się wybiorę
79 zł
Szczerze mówiąc, to wątpię, żeby mieli tam w niedziele dostawę, ale oczywiście jak chcesz się przejechać, to warto sprawdzić
Ale może jakimś rozwiązaniem było by podzwonienie po innych H&M i zarezerwowanie jej do jutra, jeśli dzisiaj nie masz czasu sama się wybrać?
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 11:19   #2973
Mirell
Zakorzenienie

Postanowione - jutro wyciągam ostatnie zaskórniaki i jadę po tę pudrową spódnicę, widziałam ją wczoraj w 3 H&M więc mam nadzieję, że jeszcze jutro będzie
Jakoś przetrwam ten tydzień, a wszystko przez te cudowne ćwiczenia terenowe (ale za to nakupiłam masę oryginalnych win w Tokaju za jedyne 10 euro sztuka a któe kosztują u nas po stówie, żal było nie brać )
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 11:19   #2974
Madam Coco
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
79 zł
Szczerze mówiąc, to wątpię, żeby mieli tam w niedziele dostawę, ale oczywiście jak chcesz się przejechać, to warto sprawdzić
Ale może jakimś rozwiązaniem było by podzwonienie po innych H&M i zarezerwowanie jej do jutra, jeśli dzisiaj nie masz czasu sama się wybrać?
Myślałam, że byłaś wcześniej niż wczoraj w Promenadzie, dlatego myślałam, że od tego czasu może była jakaś dostawa... I tak dzisiaj pewnie będę w Promenadzie, rozejrzę się co tam ciekawego jest, bo dawno tam nie byłam. Zawsze wydawało mi się, że Promenada jest najmniej oblegana, bo najmniej ludzi ją zna, a tu psikus i kiedyś w Promenadzie widziałam Torbicką A w poniedziałek i tak zajrzę na Marszałkowską i do ZT. Ale z tym podzwonieniem to dobry pomysł
Stary 2010-06-06, 11:26   #2975
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
A jaka cena tej spódniczki? Dziś jadę na małe zakupy i modlę się żeby jeszcze była

Kochane a kojarzycie te rzeczy z załącznika? Nie mogłam ich znaleźć na Marszałkowskiej nigdzie - one są już dostępne? I jak prezentują się ich ceny?

Druga bluzka była u mnie jakiś tydzień temu kosztuje 59,90 ale rozmiary poprzebierane i nie było już ich w kolejnej dostawie

Udało mi się zdobyć kremową

---------------------
Spódniczek pudrowych u mnie brak

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 11:37   #2976
gosiaczek6
Zakorzenienie

ja nie byłam ok 3 tyg w h&m i jak tak Was czytam to aż mnie skręca ale nie mogę jechac, nie mogę, nie mogę nie mogę, nie mogę bo SESJA
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 11:45   #2977
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam, że byłaś wcześniej niż wczoraj w Promenadzie, dlatego myślałam, że od tego czasu może była jakaś dostawa... I tak dzisiaj pewnie będę w Promenadzie, rozejrzę się co tam ciekawego jest, bo dawno tam nie byłam. Zawsze wydawało mi się, że Promenada jest najmniej oblegana, bo najmniej ludzi ją zna, a tu psikus i kiedyś w Promenadzie widziałam Torbicką A w poniedziałek i tak zajrzę na Marszałkowską i do ZT. Ale z tym podzwonieniem to dobry pomysł
Byłam wczoraj wczesnym popołudniem I tak jak napisałam wcześniej ani widu ani słychu o nich Ja ogólnie za tamtejszym H&M nie przepadam, jakoś nigdy nie mogę tam nic znaleźć Chociaż ogólnie centrum zdecydowanie należy do tych przyjemniejszych, właśnie ze względu na stosunkowo niewielką liczbę osób i dużą ilość sklepów, również tych z troszkę wyższej półki, których gdzie indziej znaleźć nie można
Życzę powodzenia w poszukiwaniach
Stary 2010-06-06, 11:51   #2978
anetaczaszka
Przyczajenie

Któraś z Was pytała o Szwecję, jeżdze tam co roku a nawet czesciej, ciuchy tam sa w podobnych cenach moze minimalnie się różnią, na zarobki Szwedów to taniocha,a nastolatki ubierają się tam masowo, bardziej Szwedki ok 30-tki wolą Vero Mode etc, natomiast wyprzedaze tam nie mają się nijak do Polski, przeceny są ogromne, wiele ciuchów kupiłam za przysłowiowe kilka koron ok 5 zł, polecam Szwedzki H&M zwłaszcza w okresie wyprzedazy xD
anetaczaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 11:53   #2979
201711060955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez uparta Marti Pokaż wiadomość
to ta za 19,90 ? kupiłam ją w piątek. w białej ,wzięłam ostatnią M, wisiała jeszcze S i kilka L. potem zaszłam do alfy to wisiały 3 L-ki. Swoją drogą ta tuba/sukienka dziwną rozmiarówke ma. musiałam wziąc M i musze ją zwęzić a S za ciasna
jak byłam w piątek wieczorem to już żadnej nie widziałam chyba, że wisiały gdzie indziej, a nie z tymi pozostałymi kolorami
201711060955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 12:05   #2980
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatala Pokaż wiadomość
Ech widzicie a ja nie ywglądałam dobrze w tej nude spódnicy z czarnym paskiem... Miałam wrażenie jak ją założyłam, że ta fłady wyglądały jakbym miała mega cellulit Okropność
hehe...niezłe skojarzenie

na mnie też ta spódnica nie zrobiła tak ogromnego wrażenia.
Na wieszaku owszem, ale na mnie hmmm...mimo że jestem drobna to coś było nie tak. Stałam przed lustrem i zastanawiałam się co wizażanki w niej widzą. Bo...ok materiał fajny ale co poza tym ? Ale może to wynik tego iż mierzyłam S-ke a nie XS w każdym razie doszłam mało skromnie do wniosku że mam w szafie ładniejsze spódnice ale wpływ mogł mieć też fakt iż ja generalnie gustuje w tulipanach

swoją drogą miałyście okazję widzieć/mierzyć czarne i różowe koturny owinięte sznurkiem ?
co o nich sądzicie ?

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
A jaka cena tej spódniczki? Dziś jadę na małe zakupy i modlę się żeby jeszcze była

Kochane a kojarzycie te rzeczy z załącznika? Nie mogłam ich znaleźć na Marszałkowskiej nigdzie - one są już dostępne? I jak prezentują się ich ceny?
ta druga jak już wiesz kosztuje 60 zł
sama mam kremową i morelową/łososiową(ciężko nazwać mi ten kolor).

dodam tylko jeszcze że one występuja też koloże brązowym i fioletowym.
Stary 2010-06-06, 12:08   #2981
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
hehe...niezłe skojarzenie

Na wieszaku owszem, ale na mnie hmmm...mimo że jestem drobna to coś było nie tak. Stałam przed lustrem i zastanawiałam się co wizażanki w niej widzą. Bo...ok materiał fajny ale co poza tym ? Ale może to wynik tego iż mierzyłam S-ke a nie XS w każdym razie doszłam mało skromnie do wniosku że mam w szafie ładniejsze spódnice ale wpływ mogł mieć też fakt iż ja generalnie gustuje w tulipanach

swoją drogą miałyście okazję widzieć/mierzyć czarne i różowe koturny owinięte sznurkiem ?
co o nich sądzicie ?

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

ta druga jak już wiesz kosztuje 60 zł
sama mam kremową i morelową/łososiową(ciężko nazwać mi ten kolor).

dodam tylko jeszcze że one występuja też koloże brązowym i fioletowym.
Właśnie dlatego nie kupiłam tej spódnicy. Na wieszaku mnie zachwyciła, ale nie było XS a S-ka jakoś tak wisiała na mnie. Jednak ciągle nie mogę przestac myslec o tej spódnicy, bo wyglada bardzo elegancko i ma piekny kolor.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 12:18   #2982
uparta Marti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gofrowana Pokaż wiadomość
jak byłam w piątek wieczorem to już żadnej nie widziałam chyba, że wisiały gdzie indziej, a nie z tymi pozostałymi kolorami
wisiały wszystkie razem(a w alfie nawet czarne były ale kosztowały 39,90) na stojaku przy stole naprzeciw wejścia
Stary 2010-06-06, 12:20   #2983
aako
Zakorzenienie

a ile kosztuje ta osławiona spódnica?
Nie moge znaleźć na ostatnich stronach

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 12:25   #2984
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
79zł
Stary 2010-06-06, 12:28   #2985
strawberry
Wtajemniczenie

Cytat:
na TEJ stronie, ktoś już napisał... wiec nie trzeba aż tak daleko szukać...

79zł

POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron.
strawberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 12:31   #2986
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
Właśnie wydaje mi się, że na bardzo drobnych dziewczynach może ona nie wyglądać zbyt dobrze głównie ze względu na długość Niestety nie widziałam rozmiaru 34 więc trudno mi ocenić, może rzeczywiście jest odpowiednio mniejszy, ale wnioskując po moim 36, to chyba jednak nie bardzo Ja zazwyczaj noszę 38, ale z tej spódnicy wzięłam właśnie głównie ze względu na długość i obawie, żeby się nie rozciągnęła 36 i jest w sam raz

Cytat:
79 zł, pisałam przed chwilą
Stary 2010-06-06, 12:36   #2987
nikki89
Raczkowanie

Dziewczyny, mam pytanie. Czy te zip dressy (zip na calej dlugosci) co jest ich pełno na allegro sa ze starej kolekcji?
nikki89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 12:46   #2988
aja23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwia0002 Pokaż wiadomość
witam.
mam pytanie do dziewczyn z lublina.
Czy sa dostępne te sukienki w Plaza lublin? a jeśli tak, to czy rozmiar 34 albo 36 dostane?
Są dostępne. ale tylko w dniu dostawy W ten sam dzień szybko schodzą, bo przywozą tylko po 1 sztuce z rozmiaru- tak mi mówiła ekspedientka Mi się udało kupić tą drugą, przejdź do plazy i zapytaj czy jeszcze je dowożą, a potem co wtorek trzeba czychać i przeszukiwać cały H&M włącznie z przymierzalniami
aja23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 13:03   #2989
strawberry
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ollenka89 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, o jakiej spódniczce mówicie? cofnęłam się pare stron ale nie mogę wyłapać:P a te opisy kuszą i jaka jest jej cena?
dziekuję
cena 79zł
zdjęcie w załączniku dodane przez mademoiselle jeanne ze stylo

Cytat:
Uprzedzam, że na Marszałkowskiej została już tylko jedna 40-stka, chyba że przyjdą jakieś inne rozmiary w dostawach
Dziękuję Kupuj koniecznie, myślę, że naprawdę warto!

Ja kupowałam ją na Marszałkowskiej Byłam z samego rana po tym, jak dziewczyny napisały w piątek, że jeszcze tam były i wisiały już tylko dwie ostatnie w tym na szczęście jedna w moim rozmiarze
W Promenadzie nie ma po nich śladu i jak o nie pytałam, to ekspedientka nie wiedziała nawet, o które chodzi Jeśli chodzi o ZT, to nie mam niestety pojęcia, podobnie Arkadia. Osobiście jednak pojechałabym w jej poszukiwaniach do jakiś mniej obleganych miejsc typu Targówek, Reduta, Wola Park - większa szansa, że będą jeszcze również w tych mniejszych rozmiarach

Co do zdjęcia, to niestety nie pomogę, bo nie mam zwyczaju wklejać tych na sobie

Dokładnie tak Miałam troszkę szczęścia i samozaparcia, żeby mimo weekendu wstać rano i się po nią wybrać

Dziękuję ślicznie
Też mi się wydaje, że długo się nie uchowają Mnie tak jak napisałam wczoraj jak chodziłam z nią po sklepie, to dwie osoby zaczepiły z pytaniem, skąd ją wzięłam.. Także zainteresowania nimi na pewno jest spore

Gratulacje I niech się dobrze noszą
Swoją drogą próbowałyście je już prasować, żeby rozprostować te zakładki? W mojej niektóre z nich są pozawijane

Gosiu, co do zestawów, to ja stawiam na minimalizm Spódniczka sama w sobie przez swój fason przyciąga wzrok więc reszta powinna być moim zdaniem stonowana Na pewno dobrze będzie wyglądała z czarną górą. Osobiścieja mam zamiar pokombinować z zestawieniem jej z różnymi rzeczami w kolorach nude , ale wówczas będę chciała zakryć innym lub po prostu podwinąć ten pasek - chciałabym uniknąć tego kontrastu jakie daje kolor czarny
ja swojej nie prasowałam, bo zakładki są idealnie poukładane ja będę ją nosić do czarnej góry, nudowych szpilek oraz pudrowej chanelki, do tego bransoletka z asosa oraz kolczyki

Stary 2010-06-06, 13:16   #2990
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strawberry Pokaż wiadomość
cena 79zł
zdjęcie w załączniku dodane przez mademoiselle jeanne ze stylo

ja swojej nie prasowałam, bo zakładki są idealnie poukładane ja będę ją nosić do czarnej góry, nudowych szpilek oraz pudrowej chanelki, do tego bransoletka z asosa oraz kolczyki
Bardzo przyjemny zestaw

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 13:19   #2991
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wydaje mi się, że na bardzo drobnych dziewczynach może ona nie wyglądać zbyt dobrze głównie ze względu na długość Niestety nie widziałam rozmiaru 34 więc trudno mi ocenić, może rzeczywiście jest odpowiednio mniejszy, ale wnioskując po moim 36, to chyba jednak nie bardzo Ja zazwyczaj noszę 38, ale z tej spódnicy wzięłam właśnie głównie ze względu na długość i obawie, żeby się nie rozciągnęła 36 i jest w sam raz

79 zł, pisałam przed chwilą
no to mnie trochę zmartwiłyście... zobaczymy, ale może trochę kasy zaoszczędzę dzięki temu

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 13:23   #2992
tiramisu_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anetaczaszka Pokaż wiadomość
Któraś z Was pytała o Szwecję, jeżdze tam co roku a nawet czesciej, ciuchy tam sa w podobnych cenach moze minimalnie się różnią, na zarobki Szwedów to taniocha,a nastolatki ubierają się tam masowo, bardziej Szwedki ok 30-tki wolą Vero Mode etc, natomiast wyprzedaze tam nie mają się nijak do Polski, przeceny są ogromne, wiele ciuchów kupiłam za przysłowiowe kilka koron ok 5 zł, polecam Szwedzki H&M zwłaszcza w okresie wyprzedazy xD
Super Czyli tak jak myślałam Będę w Szwecji dość trochę i w okolicy mam 5 haemów
tiramisu_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 13:27   #2993
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ~Veronique Pokaż wiadomość
no to mnie trochę zmartwiłyście... zobaczymy, ale może trochę kasy zaoszczędzę dzięki temu
Najlepiej przymierzyć i samemu ocenić
Stary 2010-06-06, 14:02   #2994
melissa89
Wtajemniczenie

dziewczyny czy u Was w h&mie są któreś z tych rzeczy? jeżeli chodzi o tę pierwszą bluzeczkę, to u mnie jest na pewno biała, a tej wersji kolorystycznej nie widziałam...

ps. załączniki mi się nie dodały, już dodaję

Edytowane przez melissa89
Czas edycji: 2010-06-06 o 14:04
melissa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 14:08   #2995
strawberry
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Bardzo przyjemny zestaw
dziękuje

Stary 2010-06-06, 14:09   #2996
_Remedios
Zadomowienie

Muszę zobaczyć dzisiaj tę spódniczkę na żywo, wczoraj się wstrzymałam, ale widzę, że nie ma sensu czekać do jutra...

Edytowane przez _Remedios
Czas edycji: 2010-06-06 o 14:12
_Remedios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 14:25   #2997
strawberry
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Muszę zobaczyć dzisiaj tę spódniczkę na żywo, wczoraj się wstrzymałam, ale widzę, że nie ma sensu czekać do jutra...
może próbuj popytać o nią w Krakowskiej... ja obstawiam, że będzie w Bonarce...

Stary 2010-06-06, 14:28   #2998
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez strawberry Pokaż wiadomość
może próbuj popytać o nią w Krakowskiej... ja obstawiam, że będzie w Bonarce...
właśnie tam pojadę
Stary 2010-06-06, 15:47   #2999
salviae
Zadomowienie

Hej dziewczyny widziałyscie gdzies jeszcze ta sukienke z garden, one nie byly chyba jakos bardzo popularne wiec moze jeszcze sa, a ja sie teraz obudzilam ze jednak mi sie podoba
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś
salviae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 16:07   #3000
ilonka_hh_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny widziałyscie gdzies jeszcze ta sukienke z garden, one nie byly chyba jakos bardzo popularne wiec moze jeszcze sa, a ja sie teraz obudzilam ze jednak mi sie podoba
Ja ich już dawnooo nie widziałam. Właśnie wydaje mi się że były dość mocno popularne
ilonka_hh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości