|
|
#2611 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Cytat:
mmmm <3 Cytat:
dziękuję <3 _________________________ _____________________ Your face and my ass could be twins. / twoja twarz i moja dupa mogłyby być bliźniaczkami./ ![]() cute= you sweet= you sexy= you smart= you gorgeous=you liar=me (śliczny= ty słodki = ty seksowny = ty inteligentny = ty cudowny = ty kłamca = ja) ![]() |
||
|
|
|
#2612 |
|
Przyczajenie
|
"Zdradzę Ci sekret, schowaj go w sobie.. Wiesz najszczęśliwszy będę, będąc przy Tobie!"
![]() "Jestem tutaj, nie pozwól bym czuł się niepotrzebny."
|
#2613 |
|
Raczkowanie
|
jak cytryny plaster i martini.
proszę, nie wymińmy się. mam ochotę pier.dolnąć wszystkim i przytulić się do ciebie.
|
#2614 |
|
Przyczajenie
|
Kocham Cię, to nic i wszystko zarazem.
zanim nasze ciała wyschną, powtórzymy wszystko! każdy chce drogą najlepszą. najlepiej na skrót. nawet jeśli bardzo się lubi kawę i herbatę, nie można ich pić równocześnie z jednej filiżanki. bo jeśli ja chcę i Ty chcesz, to co nas obchodzi reszta? moje linie papilarne układają się w serce za każdym razem, gdy pomyślę o Tobie. zamknij oczy i pomyśl, że jesteśmy sami tu.
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
na opis poszło już
![]() cudowne jest to wszystko, co jest nam dane.
![]() ![]() Bo dobrze dziś wiem, że choć mi nie brak wad.. Mam prawo poznać świat! I chcę mu spojrzeć w twarz. Miłość w końcu was dopadnie. Uwierz mi, przed nią nie ma ucieczki. ![]() ![]() Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2010-06-06 o 14:58 |
|
|
|
#2616 |
|
Raczkowanie
|
latin <3 ;*
obroń nasz przed zapomnieniem...
plątasz mi sie po głowie łobuzie <3 Tylko ty umiesz kochać tak nadzwyczajnie ;* only youuuuuuuu know me ![]() Och ja głupia Przytul jeszcze raz..chce wierzyć,że naprawde istaniałeś ![]() Burza myśli w sercu..tęsknie! Piekło???to ja wciągam nosem ;D /z jakiejś bajki/
|
#2617 | |
|
Raczkowanie
|
Nawet nie wiesz jak mnie to cieszy
![]() patrysiowa_ - ok będę edytowała posty ![]() Cytat:
-Po co nosisz szpilki?
-By być bliżej nieba -A po co nosisz mini? -By być diablicą Twoich snów. -Co to? -Miłość, uważaj na nią bo jest jak szkło, delikatna ale może zranić. -Słyszysz jak śpiewa wiatr? -Nie, a co słyszysz? -Nic takiego po prostu boi się że znowu złamiesz mi serce i zostanę sama na tym podłym świecie. Nie umiała zapanować nad notorycznym myśleniem o nim. -Przestań o Nim gadać! -Ale ja nie umiem, on jest taki śliczny … -Powiem Ci coś śmiesznego. -Wal -Jesteś inteligentny Chcę poczuć zapach naszej niedoszłej miłości. Gdzieś tam jest ktoś, mówił jej wewnętrzny głos.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-06-06 o 15:30 |
|
|
|
|
#2618 |
|
Rozeznanie
|
były facet może być twoim przyjacielem pod warunkiem,
że przestaliście się pociągać fizycznie. w innym przypadku zawsze może być jakiś podtekst erotyczny - więc przyjaźń weźmie w łeb istotka z bajki-
5.10.2011. nareszcie w moim życiu pojawił się ktoś , dla kogo warto żyć. <3 Edytowane przez xsxs Czas edycji: 2010-06-06 o 15:32 |
|
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
Ainewedd - na zdrówko
![]() przecież Pan tego nie pamięta. wyraźnie masz problem z uczuciami. i właśnie teraz... kiedy przetrwaliśmy tyle nieporozumień, nareszcie mogąc być razem ...właśnie teraz nie mam nic, poza przeczuciem. a ona ani razu nie powiedziała Mu, co do Niego czuje. paraliżował ją strach, strach przed ponownym zranieniem. a teraz już nigdy nie będzie miała szansy się przed Nim otworzyć. jakaż była głupia. w weekend zobaczyła Go na mieście... nie szedł z kumplami. obok Niego szła zgrabna, ładna dziewczyna.. wiedziałam.. spodziewałam się i wszyscy od dawna starali się mnie na ten widok przygotować.. kiedyś to musiało nastąpić. nie sądziłam, że tak szybko. zaczęło mnie ściskać w gardle, ale zignorowałam to. nie czas na żal. nie było czasu na nic.
|
#2620 |
|
Raczkowanie
|
lubię wspominać wspólnie przeżyte chwile
;** siedząc wspólnie na łące w śród kwiatów nic o prócz nich nie istniało <33 w te wakacje czeka nas dużo niezapomnianych chwil ;O każdego wieczoru uciekała do niego przez okno ^^ zapinając mu guziki od munduru myślała jak bardzo ją kocha =]
|
#2621 |
|
Zadomowienie
|
' kładąc się w pościel czuję Ciebie '
' Nie mogę zasnąć, bo nie wiem, gdzie jesteś '
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
lunaticgirll - miło
_ 'bezustannie czekałam na kogoś, kto poda mi kredki, kiedy będę miała ołówek. zrobi naleśniki z uśmieszkiem z dżemu. nie będzie pytał, bo będzie wiedział. przejdzie ze mną na czerwonym świetle. w ostatniej chwili mi powie : - uważaj, kałuża! nadąży za mną do autobusu. odpowie równo ze mną na jedno pytanie. będzie mnie słuchał, kiedy coś mówię. i uśmiechał się, kiedy będę na niego zła' miałam ochotę pierd*olnąć nim o ścianę. |
|
|
|
#2623 |
|
Zadomowienie
|
Jestem znowu
![]() ******* ARRWR - to "Kocham Cię" po dinozaurzemu.I've always wanted to be a princess, but now it's different. I want to be your princess. /.Zawsze chciałam być księżniczką, ale teraz jest inaczej. Chcę być twoją księżniczką./ Chcę być dziewczyną, która sprawia, że twoje złe dni stają się lepsze. Tą jedyną, o której mówisz: "Odkąd ją poznałem moje życie zmieniło się na lepsze". *******
|
|
|
|
#2624 |
|
Raczkowanie
|
myCh - mój kochany talencie ; * <3 Kocham Cię. ! - no i kto tu jest teraz hardcorem. ?. ;D była słodka, jak czekoladka nadziewana alkoholem. uzależnił się od niej <3 Romeo ach mój Romeo...<3 palancie gdzie jesteś ?! się pytam ej !. -.-' Doszłam do wniosku,że bez chromosomu Y nigdy nie będę w stanie w pełni zrozumieć ich ekscytacji..^^
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
bardzo ładny, aż podkradam ; *
______________________ 'The moment I wake up, before I put on my make up, I say a little prayer for You. While combing my hair now and wond'ring what dress to wear now, I say a little prayer for You.' W chwili, kiedy się budzę, zanim nałożę makijaż, mówię krótką modlitwę za Ciebie. Teraz kiedy czeszę swoje włosy i zastanawiam się co na siebie włożyć, mówię krótką modlitwę za Ciebie.
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy zechcesz do mnie wrócić, ja powiem Tobie słodkie "spierdalaj"
|
|
#2627 |
|
Rozeznanie
|
Drift ciiri myCh One for all RobCoChcesz dresowa caroline060
uwielbiam ![]() twoje słowa szybują ku porankowi i w wątłym, różowym welonie unoszącym się nad naturą zanikają i milkną w ciszy niebo jest dzisiaj szare, tak jak i moje serce przypuszczam że zasługuję na twoje oczy nie potrafię tylko dosięgnąć twojego ślepego serca czy kiedykolwiek widziałeś deszcz? krople dają ziemi to co słońce odbiera nic mi nie jest, jeśli w ogóle w środku coś jest masz moje serce nigdy nie będziemy w osobnym świecie kiedy niebo robi się czarne obłoki melancholii niszczą promienie światła umierającego słońca usłysz chwytający zachwyt Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-06-06 o 16:54 |
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
pośród wielkiej nicości stoję i zatapiam swoje stopy w niknącej rzeczywistości. świeża bryza dnia jutrzejszego muska mnie po policzkach, a ptaki powracające z przeszłości ćwierkają te wszystkie zapomniane piosenki. przydałaby mi się łódź, abym mogła płynąć po spokojnych wodach teraźniejszości. przydałby się ktoś, który w ten rejs gotów byłby ze mną wyruszyć nie zważając na wczoraj, dzisiaj i jutro. przydałby się ktoś, kto zauważyłby ten piękny zachód słońca i nie widział w nim ani końca ani początku. przydałby się ktoś, kto potrafiłby wyczytać moje najskrytsze marzenia, nie z oczu ani z sposobu mówienia, a z głębi serca. przydałby się ktoś, kto zamiast patrzeć mi w oczy od niechcenia, czasem spojrzałby mi w dekolt i powiedział, że widzi we mnie coś więcej niż cielesną postać. przydałoby się też coś, co zapaliłoby w moim sercu żar i nie pozwoliłoby mu zgasnąć. ach, te głupie marzenia.
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zabieeeeeeeram!
Naughty_ - baaaardzo mi miło ![]() Ainewedd - haha, c'nie? ![]() ________ przytul mnie, pocałuj. poprostu bądź. ' z dziewczynami jest jak ze starym autem, jak nie trzaśniesz to się nie zamknie . '' facet jest jak papier toaletowy, lepi się do każdej dupy. ' dla Ciebie ukradłabym nawet niebo ![]()
|
|
|
#2631 |
|
Rozeznanie
|
słońce wyszło. powstały senne pragnienia.
Paranoja - choroba XXI wieku. Mam 10 palców u rąk, dwie nogi i brzydka też nie jestem, więc nie wiem czemu mnie nie kochasz!
|
#2632 |
|
Raczkowanie
|
Pocałuj mnie w szyje, niech poczuje oddech Twój. może i jestem małą dziewczynką o wielkiej wyobraźni, ale kochać też potrafię! |
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Dopóki walczysz, jesteś zwyciężcą.
Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? Kłapouchy Im więcej się chce, tym więcej sie ma. Gossip Girl Wstań i walcz, to twoje życie, ten najcenniejszy skarb. M.Piotrowski |
|
|
|
#2634 |
|
Zadomowienie
|
<3
wspomnienia mogą okazać się jedyną pociechą, gdy czas zboczy ze swojego zwykłego kursu.
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo mi miło.Oskar za rolę drugoplanową otrzymałam ja. Ta druga była dla Ciebie ważniejsza.
W głowie wciąż słyszę jednorazowe 'kochanie'. |
|
|
|
#2636 |
|
Zadomowienie
|
będąc przy Tobie doba się o jakieś piętnaście godzin. niunia
|
|
|
|
#2637 |
|
Rozeznanie
|
- Muszę kończyĆ...
- Pozdrów ją ode mnie ... Ciebie nie ma. Dodać coś jeszcze ? Co Cię nie zabije to Cię przewróci
|
#2638 |
|
Raczkowanie
|
patrysiowa_ bo lubie tą piosenkę i urzekł mnie ten tekst ;]
_____________ dla jednych niewinny flirt, dla innych oznaki potężnego uczucia. sęk w tym, aby odpowiednio zinterpretować wysyłane nam sygnały. błędnie uznane za flirt - zaprzepaszczają szansę na coś, większego. błędnie uznane, za coś więcej - robią naiwną nadzieję z której w późniejszej konsekwencji, nie można się wyleczyć. jedną z najbardziej absurdalnych sytuacji w moim życiu, była ta kiedy, odchodząc życzyłeś mi szczęścia. 'kochała deszcz. kiedy tylko, zobaczyła, że za oknem mży, siadała niezdarnie na parapecie, zwijając się w kłębek jak kilkuletnie dziecko. nasłuchiwała odgłosu kropel, uderzających o szybę. wierzyła, że każde z uderzeń ma jakiś magiczny przekaz. chce jej coś powiedzieć. coś uświadomić. tak jak ludzie. jednak, ani deszczu ani ludzi nie była w stanie, zrozumieć. czasami słowa, nie są w stanie opisać tego, co tak naprawdę pragniemy powiedzieć. nawet te najpiękniejsze, nie potrafią opisać tego, co dzieje się w nas samych, a czym chcielibyśmy się podzielić.' dzisiaj nazywam Cię nic nieznaczącym incydentem w moim życiu. na zawsze pozostaniesz gdzieś tam głęboko w moim sercu, ale muszę iść do przodu i kochać na nowo. życie jest zbyt krótkie, aby marnować je na kochanie jednej osoby. szczególnie tej, która miłości nie odwzajemnia. do końca dni, będę się w Tobie platonicznie kochać bez odwzajemnienia. będę wpatrywać się w Twoje czekoladowe patrzałki bez opamiętania ze świadomością, że tak naprawdę nigdy nie będziesz mój. [ Eminem-Not afriad]
I’m not afraid to take a stand Everybody come take my hand We’ll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you’re not alone I nie boję się postawić Każdy może złapać mnie za rękę Będziemy razem iść tą drogą, przez burzę Niezależnie od pogody, gdy zimno lub ciepło Tylko wiesz, że nie jesteś sam
|
#2639 |
|
Raczkowanie
|
utopić wszystkie smutki w twoich jasnobłękitnych oczach
;o tańczyć z tobą aż do rana upijając się szczęściem = *** na tapecie twoje zdjęcie najważniejsze z fotografii <,33 i ten twój uśmiech, który wart jest wszystkiego ^_^
|
#2640 |
|
Zadomowienie
|
Naughty_, patrysiowa_ - dziękuję dziękuję dziękuuuuję Myszki <3
*
chcę, żebyś był, a nie tylko mówił o byciu. przytul, pocałuj, jakkolwiek przejmij inicjatywę i co noc, tak bardzo mocno, przytulam tą biedną poduszkę, już od dawna potrzebującą zmiennika. jakieś sugestie? wypiłam o jedną lampkę wina za dużo, i choć tak nie postępuje dama, jestem teraz skłonna pocałować Cię i ostatkiem sił szepnąć jak bardzo Cię potrzebuję. wdech, wydech, wdech, wydech, wszystko się ułoży i kiedy udało nam się zsynchronizować oddechy, nagle każesz mi oddychać samodzielnie bo Ty poznajesz po moim spojrzeniu, że zbiera się we mnie negatywna energia, ściskasz mocno moją dłoń i mówisz "krzycz". pozwalasz mi krzyczeć, przeklinać, rozbijać talerze, tupać nogami, walić pięścią w ścianę i nawet w Twoje ramię, a na sam koniec pozwalasz przytulić i zapomnieć o źródle nerwów. nawet copperfield nie ogarnia tej magii ![]() poezja dla ucha, pejzaż dla oczu, balsam dla ciała, tak pan właśnie na mnie działa. zapomniał, że przed chwilą byłam nie do zniesienia, znów jestem jego ulubioną, najukochańszą księżniczką.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

<3 

bardzo mi miło.