|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Jejuuu dziewczyny jutro jadę z M do rodziców. Na zapoznawczego "grilla". Tak się strasznie stresuje! Aaaa!
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Pewnie! Opowiadaj o sobie i Twoim Tż ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Nataluś co u Ciebie? Jak tam stosunki z M? Jak było na weselu?
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, co u Was?
![]() U mnie śliczna pogoda, korzystam ile się da ![]() ![]() ![]() ![]()
#1383 |
Zakorzenienie
|
witam a co powiecie na związek -różnica 32 lata
![]()
#1384 |
Zakorzenienie
|
Hej moj Tż ma 14 lata wiecej niz ja. Jest po rozwodzie, ma 10 letniego syna.Ja ma tez syna tylko ze ma 5 lat
![]() MaladT coz za spotkanie ![]() Ja sie do 14 lat adaptuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
jestem tego zdania ze to co, że wielka róznica ważne by sie dogadywac w kazdej prawie kwestii i by tego prawie było jak najmniej
#1386 |
Zakorzenienie
|
Maladat to chyba pobiłaś Nas wszystkie
![]() U mnie tak sobie. Problemy, kłopoty. Ojciec jak zawsze się czepia napity. Coraz bardziej boję się że kiedy On się dowie, że ja się nadal z J. spotykam to coś zrobi. Pal licho jak sobie, ale Jemu. Kusi mnie żeby pogadać jutro albo dzisiaj z mamą o tym, że się spotykam z J. Albo chociaż z babcią. Chcę ich wsparcia, chcę wiedzieć, że są ze mną i że będą zawsze. Tylko jak zawsze nie moge powiedzieć prawdy, że się ciągle spotykamy, myślałam, żeby powiedzieć, że jednak przerwę mieliśmy, że staraliśmy się bez siebie żyć, no ale jednak się nie dało... Jeszcze jak na złość pracy brak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Wtajemniczenie
|
maladT, faktycznie pobiłaś nas wszystkie
![]() ![]() U mnie jak na razie kryzys osobowościowy, kochane ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1388 |
Rozeznanie
|
jak sobie radzisz? i jak z TŻ?
![]() u mnie okej. wczoraj kolejne ' spotkanie' z rodzicami. wypadlo w miare okej. mama nawet podłapała żarty TŻ. ![]() ![]() ![]() i własnie, Aivilo, mam pytanie, bo Ty jesteś z Krakowa... chcesz może mi coś na ten temat powiedziec? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiedz mi tylko,co chcesz wiedzieć, a udzielę każdej informacji ![]() Hm, u mnie z TŻ o dziwo dobrze, aczkolwiek kryzys dalej trwa. A kryzys osobowościowy - cóż, chodzę do psychologa i generalnie wczoraj się okazało, że nasze związkowe problemy ostatnimi czasy to skutek tego, że wciąż nie poradziłam sobie z przeszłością i usiłuję podświadomie jakoś wyładować emocje, prowokując kłótnie. No, ale powolutku wszystko naprawiamy ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do Krakowa, interesuje mnie przede wszystkim co można ciekawego zobaczyć. nie chcemy z przyjaciółką wpaść w ' jesteśmy w Krakowie - idziemy na Wawel ' ![]() ![]() no i jezeli kojarzysz gdzie można w miare tanio, ale wygodnie zanocowac. okazalo sie, ze tam w kamiennicy na Bema, gdzie chciałysmy, jest już wszystko zajęte. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ale tu pusto...jeja Dziewczyny gdzie się podziewacie? ![]() Wpadłam tylko na chwilę. U mnie w porządku. Jutro idziemy na chrzciny. Poza tym wszystko fajnie się układa. Właściwie większość czasu spędzam z K. i jest bardzo sympatycznie! ![]() ![]()
![]() |
#1392 |
Rozeznanie
|
Ja jestem
![]() ![]() ![]() a co do pieknego Krk to powiem ze bylam we czwartek, tj. Boze Ciało Odwiedziłam znajomych, zaplanowali mi niesamowice ciekawie czas, w tym wiele zwiedzania, %%%% ![]() ![]() Pozdrawiam Kobietki ![]()
#1393 |
Zakorzenienie
|
A ja w lipcu jadę na weselę, jakieś 70km od Krk i mamy tam wpaść
![]() ![]() Trzymajcie jutro za mnie kciuki ![]() ![]() aaaachhhh te motyle! ![]()
#1394 |
Rozeznanie
|
behindblueeyes powiem szczerze ze i mi udzielily sie 'te motyle'
![]() Za mnie rowniez prosze trzymac kciuki jutro 3 egzaminy mam tzw. '0' i chcialabym to zdac jutro ![]() Alez jestem ambitna ![]() Milej nocki ![]()
#1395 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Behind, pytalas czy ja znowu cos z ex... sorki, ze dopiero odp ![]() Nie, nie jestesmy razem, ale wciaz ciagnie nas do siebie ![]() Milej niedzieli ![]() ![]()
#1396 |
BAN stały
|
moim zdaniem to lipa na maxa i beznadzieja miec starszego faceta, fakt tez zalezy o ile, ale o 10 lat w zwyz, to wspolczuje, moj TŻ jest mlodszy o 3 lata ode mnie, tata od mamy o co najmniej 5 i zyje zgodnie i sie kochaja przez ponad 30 lat. roznicy miedzy nimi nie widac, miedzy moim TŻ a mna tez nie. jestem estetka, wiec pomijajac walory estetyczne na starosc, wystarczy spojrzec na zone lapickiego. wiadomo, ze Polki wola starszych, bo nie od dzis wiadomo, ze glownie na kase leca- zenada. wiadomo, ze taki starszy, to z reguly rozwodnik z dzieckiem/mi. raz bylismy na weselu gdzie pan mlody byl w wieku swojej tesciowej. zenada. w normalnych domach nie ma takich patologii gdzie sa bardzo duze roznice wieku, moj ojciec sie cieszy, ze mam mlodszego. zawsze mowil, ze jakbym wziela stare dziadzisko,to by z sierpem i z siekiera go pogonil
![]() http://www.sfora.pl/Dzieci-starych-o...j-bystre-a3730 http://www.sfora.pl/Oto-recepta-na-udany-zwiazek-a19560 jak widze mloda laske ze starym dziadem, to dosc, ze jej wspolczuje, to jeszcze wiadomo co kto o niej sobie mysli, starych dziadkow maja z reguly laski niewyksztalcone, gdzie w domu ojca brakowalo, z patologii i zyciowo niezaradne. pracowalam w domu dziecka, to sie napatrzylam na takie ,,parki''. zenada. poza tym naukowcy kiedys mowili o max 10 letniej roznicy miedzy malzonkami/ partnerami w obie strony. teraz jest to juz tylko max 6. mam nadzieje, ze sie nikt nie poczul urazony. Edytowane przez luna lovegood Czas edycji: 2010-06-06 o 07:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
witam i ja
miałam powiedziec cos o sobie... razem jestesmy od poł roku, mieszkamy razem od miesiaca... dziecko nie jest biologicznie jego ale... w zasadzie mała mówi tata na niego a on zajmuje sie mala jak swoja córka... praktycznie jak sie patrzy z boku to nie widac ze to nie jest jego dziecko. zajmuje sie mala cudownie, ba on praktycznie przy dziecku wiekszosc zadan wykonuje bo u mnie stale cos na głowie. Moze jestem zbyt zachwycona tymi drobnymi sprawami i poejsciem do małej, bo wczesniej wychowywalam córcie samą. obecnie jestem bardzo zadowolona bo mam oparcie, dobre rady na kazdy temat i czuje sie kochana na kazdym kroku chciałabym sie odnieśc do wypowiedzi LUNY po 1. nie należe do osób biednych, z patologicznej rodziny itd. po 2. nie polecialam na kase bo moj partner obecnie szuka pracy i to ja w wiekszosci pokrywam potrzeby naszej rodziny po 3.jestem osoba wykształcona po studiach 2 stopnia i nie byly to studia płacone przez rodziców tylko na renomowanej uczelni w systemie dziennym, a jesli masz troche inteligencji to kojarzysz ze tego rodzaju tok studiów jest bezpłatny po 4. co do seksu... wiele panów w moim wieku zazdrosci nam pożycia i czestotliowsci po 5. mysle ze w kazdym przypadku są wyjątki od reguły po 6. nie uważam ze mój zwiazek należy do czegos normalnego, ale czemu mam z czegos korzystac kiedy mi i córce jest dobrze w takiej sytuacji. czy po prostu w takim zwiazku nie moze byc normalnej miłości?? a co to juz starsi mezczyźni nie potrafia kochać, a młodsze leca tylko na kase?? po 7.mi nie przeszkadza przeszłość mojego partnera... każdy ma coś za uszami, ja również popełniłam jeden błąd w życiu po 8. chyba ważniejsze jest to co ja czuje... a czuje bezpieczeństwo i jestem z nim szczesliwa. z nikim w bliskim mi wieku nie potrafiłam sie dogadac bez słów po 9. nie kazdy starszy facet wyglada jak dziadek... niektorzy o siebie dbaja.owszem moj nie wyglada jak równolatek, no ale tez nie zalatuje geriatrią i po 10. to nie on potrzebuje opieki tylko ja... bo obecnie walczymy z moim nowotworem, ale mimo wszystko jakos sobie radzimy takze dzieki tym argumentom moze chociaz czesciowo zmienisz zdanie na ten temat aha LUNO proponuje jeszcze abys znalazła jakis synonim słowa żenada, bo ewidentnie go nadużywasz i czasem czytanie Twojej wypowiedzi jest dość monotonne i mozna miec wrażenie ze piszesz ciągle o tym samym a jezeli chodzi o naukowców... nie każda nauka jest przewidywalna i nie do kazdego człowieka pasuje kazdy człowiek. czasem zdarzaja sie "cuda" np. w medycynie... w miłosci tez moga sie jakies kwiatki znaleźć... rozumiem ze kolezanka chciała pokazać nam swój punkt widzenia, ale mysle ze nie na miejscu było mówienie z góry ze nalezymy do kobiet z patologicznych środowisk i lecimy na kase. mnie to uraziło wiec broniłam sie tym co napisałam wyzej i szczerze czuje ze mniej dotycza mojej osoby. koncze wywód bo mi zaraz nerwy puszcza
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2010-06-06 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a teksty o byciu estetką mogłaś sobie darować. twój post raczej o tym nie świadczy zbyt dobrze... ![]() Cytat:
![]() często to raczej im do mnie brakuje, a ja raczej wolę obracać sie w towarzystwie ludzi starszych ode mnie o 3, 5, 10, 15 lat dlatego, że w rówiesnikami nie bardzo mam o czym pogadać. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Ja powiem tylko tyle, że z tego co wiem to wszystkie tutaj jesteśmy wykształconymi dziewczynami i nie pochodzimy z patologicznych rodzin. I wiele z tego co luna napisała nie zgadza się. Pewnie i są laski, które lecą na kasę, ale nie można generalizować. Ja też nie dość, że nie poleciałam na kasę, to właśnie mój Tż nie jest jakiś za specjalnie bogaty i zdarza się że to ja mu kasę pożyczam. Dziewczyny, a u mnie tak sobie ![]() Nie wiem czy to wina okresu, ale jestem tak rozdrażniona, wczoraj cały dzień płakałam bez większego powodu nawet. Tż ma też kłopoty. Jego syn miał wypadek na rowerze, niby nic poważnego, ale się zmartwił. Kasy nie ma, a musi dla swojej byłej oddać pieniądze, za to, ze ona kupiła dla swojego dziecka ubrania i On musi Jej oddać kasę :/ Paranoja jakaś dosłownie. Poza tym wczoraj nie wytrzymałam i zaczęłam rozmawiać z mamą, tak teoretycznie co by było jakbym dalej się z Nim spotykała. Niestety, powiedziała, że ona nie będzie w stanie tego zaakceptować, żebym pomyślała, w co ja się będę pakować, w dziecko itd. Załamało mnie to totalnie... ![]() ![]() Od lipca pokój gdzie teraz mieszka chłopak mojej przyjaciółki się zwolni, bo oni się wyprowadzają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
morenica ja mysle ze wypprowadzka jest dobrym pomysłem tylko musisz miec za co życ. ja sie niedawno tez wyprowadziłam z domu i dla mnie to strzal w dziesiatke. bałam sie ze rodzice tego nie zaakceptuja i odwróca sie całkowicie ode mnie, okazało sie odwrotnie teraz jest super. własnie wczoraj w 3 bylismy u nich cały dzień i bylam traktowana nie jak pomoc domowa a jak córka.
co do dzieci swoich partnerow moj ma 3 własnych i jakos dajemy rade
#1401 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie, przepraszam że mnie tak ciągle nie ma ale prawie nie sypiam tylko uczę się do sesji. Masakra jakaś sama nie wiem jak to wszystko zdam. Żeby zaspokoić waszą ciekawość z R. nic nie ma, po prostu za duża różnica wieku i tyle, skończyło się na kilku spotkaniach. M. ciągle pomagam, ale boję się, że Julka za bardzo się do mnie przywiąże a to będzie kłopot, ale mam nadzieję, że wszystko samo się jakoś ułoży... no i cóż muszę się pochwalić, ,że niedługo pewnie nie będę pasować do wątku, bo spotykam się z kimś i cóż nie jest to starszy facet
![]() ![]() Kochane nie jestem w stanie nadrobić tego wszystkiego co napisałyście, ale obiecuję, że jak zaliczę ostatni egzamin 23 to możecie już na mnie liczyć, chyba że mnie wygonicie z wątku za moje zachowanie ![]() Tak więc dziekuję za wszystkie życzenia i pamięć i uciekam do nauki. Buziaki kochane ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
BAN stały
|
wiedzialam, ze moja wypowiedz wzbudzi wiele kontrowersji, nie chcialam wsadzac kija w mrowisko, nie napisalam, ze kazda, ale jakies 90%, wynika to z mojej obserwacji i pracy. nie znam pary gdzie jest bogaty stary dziad i mloda laska, ktora tez ma hajs-sorry, wiem, ze sa wyjatki, tylko ich jakos dziwnie nie widac, postaram sie odniesc po kolei do pkt. maladT. zgadzam sie z zenada, i ze moja wypowiedz jest chaotyczna, ale mnie draznia takie parki i nie podoba mi sie to. dalej podtrzymuje, ze w normalnych rodzinach nie maz az takich duzych roznic wieku, nie oszukujmy sie, napewno zaden normalny rodzic nie chce dla corki meza o 15 lub wiecej letniego, dzieciatego, rozwodnika itd. jasna sprawa. kazdy normalny ojciec by takiego pogonil, a przynajmniej odwodzil corke od takiego emeryta.
zycze ci zdrowia i pokonania choroby. teraz nei chcecie wspolczucia, ale za 20 lat roznie moze byc ![]() ![]() patrzcie na zone lapickiego. tu mi juz nikt nie mowi, ze sie bzykaja itd. jak lezy obok trupa prawie. ,,po 9. nie kazdy starszy facet wyglada jak dziadek... niektorzy o siebie dbaja.owszem moj nie wyglada jak równolatek, no ale tez nie zalatuje geriatrią''- teraz nie, ale za jakies 15 lat w zwyz. http://www.starnews.pl/showbizzz/774...Z_i_sluzaca/2/ taka bedzie niestety wasza rola w przyszlosci i tego wspolczuje co widac na obrazku powyzej, dla kazdego normalnego jest to oblech. ,,takze dzieki tym argumentom moze chociaz czesciowo zmienisz zdanie na ten temat''- kazdy normalny po widoku lapickiego i jego zonki powinien zmienic zdanie. ciekawe na co ona leciala, jak nie na kase. poza tym wiadomo, ze bedziecie bronic,,geriatrii'',bo poki co niestety na Wasze nieszczescie jestescie ze starsza od Was osoba. tak czy siak zycze kazdej z Pan wiele szczescia, zdrowia i milosci w przyszlosci. zdrowia szczegolnie dla mezow, przyda im sie, szczegolnie, ze sie szybko zestarzeja. Edytowane przez luna lovegood Czas edycji: 2010-06-06 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Zakorzenienie
|
tylko nie dodałas faktu ze miedzy Łapickim a jego żoną jest ok.60 lat różnicy takze podany przez Ciebie przykład ni jak ma sie do naszych związków... radzę przytaczac trafne przykłady jeśli chcesz nas pouczać o tym jak powinien wygladac odpowiedni dla nas partner i jak powinny wygladac związki
szkoda ze nie odniosłas sie do homoseksualistów, czy to Cie nie odstręcza?? im klaszczesz a nas potępiasz??
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2010-06-06 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
BAN stały
|
no fakt, ze to juz maxymalne przegiecie, ale 10 lat w zwyz tez jest do bani. przyklad: mloda, ladna, znana, inteligentna, odnoszaca sukcesy i on........ np.natasza i jozefowicz, no, ale wiadomo, na kims sie najpierw musiala wybic.
anka glogowska przynajmniej sama do czegos doszla, ale gas do przystojnych nie nalezy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
cały czas odnosisz się tylko do przykładu Łapickich, gdzie ich związek jest niesamowitą skrajnością. wiec nie dosc, ze poslugujesz sie stereotypami, to na dodatek uciekasz w skrajnosci. nic dziwnego, ze nie rozumiesz tematu. zero empatii w Tobie, koleżanko. i szkoda, ze pominelas moją wypowiedz. ale coz, prawda boli... co do przykładu, to rozumiem, ze Natasza jest mądra, znana, odnosi sukcesy, a Józefowicz to taki nieznany, głupi i żadnych sukcesów nie odniósł.no faktycznie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Behind fajnie, że motylki robią swoje, że czujesz się tak dobrze i jesteś szczęśliwa. Wyobrażam sobie Twoją buzię jako wciąż uśmiechniętą z nieobecnymi, zakochanymi oczami. Oby jak najdłużej! ![]() ![]() maladT podziwiam Cię, 32 lata to naprawdę dużo… I tutaj pojawiają się już różnice. Ale wierzę, że jeśli dwoje ludzi się mocno kocha to da się pokonać każdą przeciwność. Powodzenia, dalszego szczęścia i zdrowia zdrowia zdrowia!… Morenica jak tylko masz okazję się wyprowadzić, to zrób to! Sama tutaj pisałaś tyle razy, że tego chcesz… Porozmawiaj z rodzicami, powiedz że w tym wieku chciałabyś się już trochę usamodzielnić, spróbować żyć na własną rękę. Poproś by pomogli Ci w tym, finansowo przedewszystkim. Nie wspominaj o J. bo wtedy się sprzeciwią wyprowadzce. Myślę że to będzie super rozwiązanie ![]() _lato jak egzaminy? Trzymam kciuki! ![]() foremka001 pewnie odsypiasz ![]() Wcale się nie dziwie, że ciągnie Cie do exa. Po tak długim czasie razem… Nie da się wszystkiego nagle przerwać. Besio widzę zmiany! Powodzenia w sesji. I faktycznie uważaj z Małą, by później nie cierpiała podwójnie… To będzie trudne. Luna dodałaś szczyptę goryczki do naszego wątku. To zwykle sprawia, że znów się zaczynamy zastanawiać nad tym co dobre i co złe, uważam, że czasem tak trzeba… Zgadzam się z maladT, nie można generalizować, że każdy związek młodszej dziewczyny/kobiety z starszym mężczyzną to patologia. Twoje obserwacje poczynione na pewnej grupie osób nie mogą się odnosić do całości. Zgadzam się, że niektóre dziewczyny faktycznie postępują dość hmm… „racjonalnie”, szukając sobie starszego sponsora, dbając tylko o swoje materialne dobra. Jednak gdybyś poczytała ten wątek, przekonałabyś się, że wypowiadają się tutaj kobiety mądre, inteligentne, wykształcone, zaradne życiowo, ewentualnie z problemami, które przerastają nie jednego rówieśnika. To dlatego tak dobrze nam z starszymi partnerami, bo w nich znajdujemy równych sobie. A Oni, trzydziesto-, czterdziestoparoletni samotni panowie, nie rzadko po przejściach, spotykając równolatkę, czują presję. Bo One, trzydziesto-, czterdziestoparoletnie kobiety po przejściach, nie rzadko z dzieckiem/mi, chciałyby od razu stabilizacji, wyłączności. Oplatają mężczyznę i przerażają swą zaborczością. Często zakompleksione, z brakiem poczucia własnej wartości. Być może dlatego mężczyźni wolą młodsze, radosne kobiety, z energią do życia, której Oni jeszcze nie utracili. Taki jest mój stereotyp.
![]() |
#1407 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie mieszkam w Polsce ale znam baardzo wiele par gdzie mężczyzna ma młodszą partnerkę i nikt z tego powodu nie robi problemu. Dodam, że są to pary na bardzo wysokim poziomie, często po najlepszych uczelniach na swiecie zarabiające ogromne pieniądze. Z własnych obserwacji mogę powiedzieć, że ci faceci bardzo często wyglądają znacznie lepiej od rówiesników partnerek (np. 10-15 lat młodszych) a z czasem róznica jest tylko wieksza. Nie ukrywm, że czesto jest to kwestia pieniedzy, świadomości, wykształcenia, czyli dbania o siebie. Oczywiście, zgadzam się że róznice pokoleń to już pewnien rodzaj patologii ale kilka, kilkanascie lat nie jest nawet odczuwalne. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 |
Zakorzenienie
|
Serpentine a jak się udał grill?
![]() Tak..ta wyprowadzka to dobry pomysł. Jeszcze dzisiaj , po kolejnej kłótni, coraz bardziej się do tego przekonuję. ![]() Zresztą tak gadam, a sama nie wiem jaka jest sytuacja z J. ![]() ![]() ![]() Idę w ramach relaksu z kolegą na spacer nad jezioro. Mam cholernie podły nastrój więc pewnie się wypłaczę nieźle po drodze. A potem mam ochotę iść do kościoła. Dawno tam nie byłam, ale czuję taką potrzebę. Dobrze, że chociaż napisałam wstęp i zakończenie do mojej pracy, sesja trwa, powinnam się uczyć, a weny brak totalnie. za tydzień dwa egzaminy ![]() ![]() No nic...uciekam się jakoś doprowadzić do porządku zanim kolega wpadnie po mnie... ![]() ![]() Edytowane przez morenica Czas edycji: 2010-06-06 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za pamieć Serpentine
![]() Luna dla mnie to co piszesz wyadaje sie bardzo setereotypowe i bardzo ale to bardzo ogólnikowe. Wydaje mi sie ze takie postrzeganie kobiet ze starszymi mezczyznami wyniosłaś z domu.... a szkoda Moja mama jest mlodsza od taty 9 lat ![]() moja babcia byla mlodsza od dziadzia 19- tak jak ja ![]() i ja tam jestem szczesliwa a to co piszesz to mam ![]() Ps. poza tym nie poleciałam na kase, wrecz przeciwnie na charakter i podejscie do zycia ![]()
#1410 |
BAN stały
|
chyba nie czytalas, jak moglam wyniesc z domu jak moj tata jest mlodszy od mamy o min.5 lat i sie kochaja i sama mam mldodszego? a czego mam im zazdroscic tych mlodych zon? chyba cie......no napewno, zazdroszcze, ze im rogi beda z mlodszymi jurnymi przystojniakimi doprawialy jak juz stary bedzie chory, brzydki i nie bedzie mu stawal, chyba, ze po viagrze, faktycznie, cudowna wizja. to raczej panie ktore maja starych nam zazdroszcza, ze mamy mlode ciacha, tzw. facetow na gwarancji,a nie kawalerow z odzysku, najgorszy model jaki moze byc. tzw. kiepska partia. z domu wynioslam, ze lepsi sa mlodsi na przykladzie rodzicow nie stare dziady, a wsrod par jakie znam niestety te mlode tylko na hajs lecialy, ale wiem, ze nie zawsze tak musi byc, ale niestety tamte daja zly przyklad i psuja opinie o takich parach, a Wy jestescie w mniejszosci dajac dobry przyklad. podalam inne pare niz lapiccy. wiadomo, ze np.na plazy laski popatrza predzej na mlodego niz na 40sto latka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.