|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Rosette nie kuś bo my mamy jakieś 150km do Wrocławia, a od miasta tż jakieś 60... Tż co jakiś czas powtarza że wybrałby się do Wrocławia na zakupy czy tak o pochodzić po mieście. Brakuje mi kawalerskich czasów
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
mona brzmi dziwnie ale to poprawna odmiana, krakowowi tez
idziemy na obiad do tesciow, bedzie rosol Ja dzis brzuch znowu jak w 5 miesiacu mam. ale ide w sukience w zamazaje to z przodu nie rzuca sie w oczy ![]() juz wiem czemu mi tak brzuch wywala. m.in. dlatego ze teraz go nie wciagam |
|
|
|
#3183 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny z tą odmianą to pewnie macie racje, tylko brzmi dziwnie, ach jaki ten Język Polski trudny ![]() My już po obiadku, po południu jedziemy do babci na urodziny, znów będzie wyżerka
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewuszki
![]() Wlasnie dzisiaj ucieklam z nudnych wykladow na uczelni... zabralam tylko materialy i na pierwszej przerwie prysnelam... musze sobie troche odpoczac bo niestety ostatnio strasznie przemeczona jestem... wczoraj to juz nie moglam wysiedziec na tych zajeciach i az dostawalam drgawek ze zmeczenia no a od jutra znow do pracy i musze wstac o 4 rano i tak do srody... a od czwartku nowy hotel i nie wiadomo ile dni...zaraz idziemy na czeresienki do cioci Piotrka pobyczyc sie na swiezym powietrzu i odpoczac bedziemy robic grilla ![]() A wczoraj bylismy na koncertach w sosnowcu i gral oddzial zamkniety, kobranocka i sztywny pal azji a ja glupia nie wzielam aparatu a stalam pod sama scena i moglam zdjecia zrobic no ale nic... przypomnialy mi sie czasy mojej mlodosci hahaha ![]() Kasiaher smutno mi ze tak sie stalo i ze macie problemy nawet nie wiedzialam ze jest az tak zle... mam nadzieje ze maz przejrzy na oczy i jakos wam sie to wszystko ulozy... trzymam kciuki i zycze duuuzo sily
|
|
|
|
#3186 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie miałaś piwo??? |
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Maggie sto lat, zdrowego dzidziusia i łatwego porodu
![]() Cytat:
Daj znać jak wyszedł |
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
kurak wyszedł bomba
wszystkim super smakował zniknął cały![]() wsadziłam go na żywca w sensie piwo zywiec i nic piwa nie zniknęło tyle ile wsadziłam tyle zostało hmm nic nie wylatało przy pieczeniu ale mz stwierdził jaaaaaki on soczysty ![]() bo zeczywiscie był bardzo mięciutki a smaku piwa nie miał teraz dostałam pozwolenstwo na ogranięcie sie przed imprezą bedziemy siedziec na dworze w słoncu neistety do wieczoraps. dostałam okres
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam takiego kurczaka też już nie raz jadłam ![]() jeszcze proponuję ugotować lekko ziemiaki, a potem je odcedzić i pod tego kurczaka na blachę wrzucić pyszności ![]() ja mam wolne dzisiaj w ogóle takie dziwne godziny pracy mam ,że straciłam rachubę czasu i mam mało czasu na wizaż
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2010-06-06 o 14:52 |
|
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
anika222 Gucia0987 india83 mona_ja ano relaksik boski
![]() pieknyyy Cytat:
wzdecia mina brzuch sie schowa ![]() a ty sie nim niemartw pieknie napewno wygladasz![]() Maggie sto lat i milosciiiii milosciii i milosciiii ![]() ![]() anika222 nastepnym razem sie uda glowa do gory ![]() wrocilsmy bylo boskooo odpoczelam![]() ![]() mrrr ![]() ![]()
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() hehe U nas własnie po grillu ale się najadłam i opiłam tata mi takie dobre drinki robił z ginem, tequilą, rumem , tonikiem, limonką (cos tak jeszcze było ale nie pamiętam) ![]() Dzis się opalałam bardzo aktywnie. TZ stałam kręciłąm hula-hopem a potem tył opałam biegając na stepperze tylko sąsiad dziwnie patrzył. Mama to podłapała i jak ja brykałam na steperze to ta obok kręciłą hula hopem Pamiętaj, że @ może też być w ciązy wiec.. nie trac jeszcze nadziei. A kuraka na piwie jadłam , baardzo smaczny co do odmiany Rzeszów., to mój mąz stwierdził, ze najlepiej powiedziec miastu Rzeszów niż Rzeszowowi cwaniak ![]() Maggie wszystkiego najlepszego ![]() A ja lece oglądac z męzem lostów
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-06-06 o 17:38 |
|
|
|
#3195 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z chęcią przyjade i ci ją zjem
taka gorąca na mleku z syropem malinowym
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
pogoda byla boska -opalilam lekko buzie spieklam na czerwono plecy i jedna reke - tak jak siedzialam na dworze hahaha no ale dam rade...
i nawet wentylator w aucie tzn nawiew sie naprawil - sam.. chyba przez te deszcze byl namokniety wilgotny i przestal dzialac.. bo dwa dni na sloncu i smiga ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- aaaaa najadlam sie jak dzika truskawek pycha takie wiejskie prosto z krzaka... i potem ze smietana i cukrem ale sie rozpieszczalam... ![]() ![]() no i wkoncu sprobowalam czeresni ale przez te deszcze nie za slodkie.. no i jeszcze troche wczesnie na czeresnie ale pychaaaa niemoglam sie opanowac
|
|
#3198 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
oo to ja miałam tak samo. Płatki zjem tez tylko z zimnym mlekiem i do czasu az są jeszcze twarde (za to mój mąz tylko takie miękkie, nasiąkniete mlekiem bleeeee). A kaszkę zjem, ale taką bardzo gęsto. Nie jak zupa napewno. Taka, że łyzeczka staje
hehe Zupy mlecznej bym nie tkneła |
|
|
|
#3200 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Ja miałam wczoraj czuja żeby na plaże jechać - dzisiaj leje. Nic nowego. Za to wczoraj było suuuuper, słońce, piasek, morze, nic dodać nic ująć. Jeszcze jako bonus był koncert Jon Bon Jovi'ego, co prawda trzeba było mieć bilet, ale ponieważ scena była nad morzem, więc niosło się po wodzie i w ten oto sposób wysłuchałam koncertu za free opalając się ![]() Żabcia - podzielcie się tymi łazienkami i niech każdy zrobi po swojemu hehehe. India - jak Ci się ta skośna ścianka podoba to ją zrób W końcu ma się podobać![]() Corii 0 jakiego tego Forda macie? My mamy na tapecie zakup 4 kółek i się wahamy pomiędzy Fordem Focusem a Seatem Leonem (używka ale taka max 4-5 lat). Fajnie było tak na słoneczku akumulatory naładować. Potem jeszcze zaliczyliśmy kino i film pt. Killers - komedia, także weekendzik uważam za udany. Mona - czekam na wynik prania pościeli, podobają mi się niektóre wzory. I jeszcze jedno pytanie - jak jest w dotyku? Taka wiotka czy raczej grubsza? I płatki tylko z zimnym mlekiem, z ciepłym taka breja się robi fuuj. Zupy mlecznej też nie lubię, za wyjątkiem takiej z kluskami ziemniaczanymi - a dokładniej to lubię te kluski, bo mleko najczęściej zostawiam
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2010-06-06 o 18:11 |
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka
to bierzcie seata Leona my taki mamy sesese dobrze się sprawuje. TZ go kupił z chipem i ma ponad 190 koni wiec maszynka ostra, że tak powiem. Ja kiedyś jak wsiadłam i wcisnęłam gaz, to niexle przyspieszył. Z wyglądu tez sliczny ale chcecie sedana prawda, nie kombi??oo a co z tym cisem?? Kupiliscie?? |
|
|
|
#3202 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
o to możemy stworzyc klub, bo ja też męzul już sie lepiej czuje, tzn tylko katar i mega kaszel mu został. Moja mama juz mu chciała bańki stawiac, ale jej to wybiłam z głowy
|
|
|
|
#3204 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc dziewuszki
![]() Piękny dzionek A ja się pociłam w tych spodniach na przystanku wrrr... ale o 5 nie było za ciepło Jeszcze po pracy zostałam na serwis, i rozkładałam go 2 godziny myślałam, że tam korzenie zapuszczę... No ale taka kasa, którą oferują, piechotą nie chodzi, więc coś za coś. Przynajmniej się nie nudzę ![]() Jeszcze 6 dni i wolne maratony sobie użądzam Spóźnione, ale szczere życzenia dla Domi7ks: Co najlepsze na nowej drodze życia, pociechy z męża i owocu Waszej miłości, oby Wam się dobrze powodziło w życiu, mało kłótni, dużo miłości oraz pieniążków i zdrowia, bo bez tego się nie obędzie Maggie a Tobie zdrówka, szczęścia, pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń w dniu urodzin (ale te najskrytsze już masz pod serduszkiem ![]() Kasiaher- Kochana, co znowu się stało?? Oj a było dobrze! Mam nadzieję, że na krótko taka decyzja! Trzymaj się i nie poddawaj słońce
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka12344321 potrzebuje szybko twojej pomocy dopadł mnie głód po tych waszych opisach grillach mam pesto to z lidla i wstawiłam wodę na makaron spaghetti i co z tym dalej zrobić bo ja nigdy nie robiłam a ty pisałaś kiedyś ze to dobre wychodzi co do tego dodać ???
|
#3207 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
No ja od 5 nie śpię, a wróciłam o 17:30 dopiero
ale to się położę już na dobre koło 21, bo jeszcze muszę umyc włosy i na jutro się przygotowac, bo mam na rano... a później 5x na 14 ![]() No, jak mam pracę, to nie mam czasu zatęsknic, bo a to zmęczona i śpię i nie myślę o tym i tak mi łatwiej po prostu A na prawko już chyba we wtorek się zapisuję
|
#3209 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki ja mam zielone i własnie czekam na makaron tylko ser mam w plastrach ale jakoś je posiekam
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

no a od jutra znow do pracy i musze wstac o 4 rano i tak do srody... a od czwartku nowy hotel i nie wiadomo ile dni...

Jeszcze po pracy zostałam na serwis, i rozkładałam go 2 godziny
myślałam, że tam korzenie zapuszczę... No ale taka kasa, którą oferują, piechotą nie chodzi, więc coś za coś. Przynajmniej się nie nudzę