|
|
#4411 | |
|
Crazy turtle lady
|
Dot.: Essence cz. IV
Cytat:
Dalam jedna warstwe, przy 2-3 tez mi sie ciemnieszy wydaje. Ale colour&go to moje faworyty, na stopach ultimate pink 1,5 tyg mi się trzyma (na odzywce z Manhattanu). Dla mnie one sa super :d
Edytowane przez Ishikawa Czas edycji: 2010-06-05 o 19:53 Powód: literowka |
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
W tym tyg kupiłam paletkę cieni SB, jesli jeszcze nikt nie wkleił zdj. to mogę wkleić
![]() Cienie są bardzo fajne, bardzo kremowe i fajnie się je aplikuję. Opakowanie bardzo fajne, pudełeczko jakby z magnesem jednak w środku w niektórych opakowaniach cienie były wpakowane byle jak. Z 5 opakowań jakie były w drogerii jedno było takie w miarę równo w środku ułożone. Także za to odejmuje im jeden minusik
|
#4413 |
|
Rozeznanie
|
Ty tak serio, że Ci ten lakier trzyma 1,5 h czy literówka?
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak masz coś jeszcze z Essence, zwłaszcza z drugiej szafy, to też poproszę bo się w mieście drugiej szafy dorobiłam i się zastanawiam, na co wydać pieniądze ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4416 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dziś kupiłam sztyft ochronny do stóp i wygładzający krążek. Sztyft już testuję (śmigam po domu w nowym nabytki - ślicznych koturnach
poczekamy - zobaczymyKrążek potestuję dziś wieczorem
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
agata ja też ma ten sztyft, i racja to jest taka wazelina, według mnie zbędny gadżet.
|
#4419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#4420 |
|
Rozeznanie
|
Trochę nie w temacie i nie wiem, czy już o tym nie było: na Targówku w Naturze (Warszawa) widziałam dziś nową limitowankę z Catrice - Nude Sensation. Było też chyba trochę innych nowości...
Jeśli zaśmiecam, wybaczcie
|
|
|
|
#4421 |
|
Wtajemniczenie
|
Blebleble22, to na Targówku (tzn. w Centrum Handlowym na Głebockiej, tak?) jest szafa Catrice? Tak dziewczyny zachwalają te kosmetyki, że chyba będę musiała je obmacać i przetestować... Catrice chyba też wypuszcza limitowanki
Co jest w tej aktualnej?
|
|
|
|
#4422 |
|
Rozeznanie
|
Tak
ta, która jest teraz to: http://www.pinkmelon.de/magazin/make...sensation.html
|
|
|
|
#4423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), pomadki (wszystkie odcienie mi się podobają ) i lakierek w kolorze cappucino |
|
|
|
|
#4424 |
|
Rozeznanie
|
Mi też dużo rzeczy podobał się w necie. Nie chcę Cię zniechęcać, jednak na żywo troszkę mnie zawiodła. Jasne cienie wydały mi się podobne do siebie i słabo widoczne, jasne odcienie lakierów również nie odróżniające się od siebie wyraźnie. Natomiast lakier w kolorze brzoskwini/koralu zbyt bystry :P Pomadki fajne, dwie bardzo jasne, ale ładne, ciekawe kolorki - warto przetestować. Zastanawiałam się nad tą najciemniejszą, ale zbyt dużo kosmetyków ostatnio kupuję i dałam sobie spokój
|
|
|
|
#4425 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
nie orientuje się może któraś z Was czy w Szczecinie postawili w którejś naturze drugą szafę? bo z miesiąc temu się pytałam ekspedientki czy coś o tym wie, ale powiedziała, że dowiadują się dopiero jak już coś nowego przychodzi ![]() te Wasze lakiery są boskie !
|
|
|
|
#4426 |
|
Wtajemniczenie
|
a czy w Trójmieście i okolicach jest gdzieś Catrice?
|
|
|
|
#4427 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Mam pytanko , gdzie mozna dostac kosmetyki z tej firmy CATRICE bo maja sliczne kolory lakierow
|
#4428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie lubię kupować w ciemno, wolę przedtem obmacać ![]()
|
|
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
A! lece do Natury na Bemowie sprawdzic czy jest limitowanka w szafie Catrice! oczywiscie opoznienie limitowanki jest ostre
![]() kurde, tylko ze wiekszosc juz rzeczy w takim kolorze mam.. moze jakas pomadka ewentualnie wejdzie w gre.. ![]() kredka i cienie sliczne, ale po co mi kolejne... ![]() swatche tej limtowanki http://magi-mania.blogspot.com/2009/...atten-duo.html http://vanillaa.wordpress.com/2010/0...on-collection/ http://www.misslipgloss.nl/catrice-n...tion-lipstick/ http://www.misslipgloss.nl/catrice-nude-sensation/ http://www.cosmopinie.nl/weblog/prev...sensation.html |
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma
P.S. kupiłam fioletowy cień i róż z CAH oraz MA, bo kupiony ostatnio oddałam mamie. Poluję wciąż na drugi pędzelllllllll....
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-06-05 o 22:59 |
|
|
|
#4431 |
|
Raczkowanie
|
do dziewczyn z W-wy: polecam nature kolo metra KABATY, nic o niej nie piszecie, a tam tez jest essence i nie ma kolejek. Nie wiem jak tam teraz to wyglada i ile szaf (ostatnio bylam ze 3 tygodnie temu), mieszkam obok, to moze wpadne, ale podejrzewam, ze moja w Legionowie jest obecnie jedna z najlepiej wyposazonych.
Sztyftu ochronnego do stop jeszcze nie testowalam, ale mysle ze wielkim odciskom to on nie zapobiegnie, moze jedynie zmniejszy je troche. Przetestowalam krem regenerujacy do stop: dla mnie swietny, dobrze nawilza i slicznie pachnie, dlugo go czuc na stopach, ale to mi nie przeszkadza, bo i tak tylko na noc smaruje. Przetestowalam tez na dloni ten lotion do nog z drobinkami, ladnie wyglada ma blyszczace drobinki, dla mnie moglby byc nieco bardziej brazowy, bo nie jest. Ktos pytal o porownanie jasniejszych i ciemniejszych paskow... ja posiadam na chwile obecna 2 opakowania ciemnych i jedno jasniejszych, z czego jedno z ciemnych juz w duzej mierze wykonczylam, dlatego kupilam wczoraj drugie. Dla mnie ogolnie i jedne i drugie daja mocny efekt i nie wiem czemu jedne sa dla brunetek a drugie dla blondynek, wg mnie to kwestia gustu, jedne moze sa bardziej brazujace, a drugie moze bardziej ceglaste - te jasniejsze. W kazdym razie jestem blondynka i wiecej zuzylam tych ciemnych, takze do ciala jak jestem opalona. Edytowane przez Dziewczyna822 Czas edycji: 2010-06-05 o 23:22 |
|
|
|
#4432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Możesz dokładniej napisać, gdzie się znajduje, w jakim kierunku od Metra, ulica? Dziś byłam na Kabatach, gdybym wiedziała o tej Naturze to sprawdziłabym, gdzie jest ![]() A te paseczki, to co to? Bronzer? Możesz podać jakiegoś linka, żebym mogła sobie go obejrzeć? On jest w stałej ofercie Essence?
|
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Jest w drugiej szafie, z serii sun club, takie, jak w limitce z 2008 (?) roku- wpisz essence sun club w kwc, to znajdziesz.
|
|
#4434 |
|
Wtajemniczenie
|
Tyle, że w W-wie nie ma nigdzie 2-giej szafy Essence (z tego co się orientuję, bo nie byłam we wszystkich N w mieście... jeszcze
)Boszszsz.... To ten?! http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...zy-i-ciala.htm Jeśli tak, to... to... bardzo mi przykro, że nie ma go w W-wie... Dlaczego w tak dużym mieście nie ma drugiej szafy?!
Edytowane przez Inkarnatka Czas edycji: 2010-06-06 o 00:07 |
|
|
|
#4435 |
|
Raczkowanie
|
natura na kabatach, jest zaraz przy wyjsciu z metra, jak wyjdzie sie z peronu w strone ulicy Kiepury, a nie Wąwozowej, to potem po przejsciu przez bramki w prawo i jeszcze raz w prawo, lub w lewo i troszke sie trzeba wrocic po wyjsciu na gore, jest to przy KEN 20 (chyba 20, ewentualnie 18 lub 22, nie dam sobie glowy uciac, ale to zaraz budynek przy obu wyjsciach z metra po parzystej stronie KEN)
http://mapa.targeo.pl/warszawa,ken%2020 ja sie raz rozpedzilam w poszukiwaniu tej natury i poszlam KENem za daleko, a to zaraz przy samym metrze. Edytowane przez Dziewczyna822 Czas edycji: 2010-06-06 o 00:07 |
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszamy np. do Gdańska
|
|
|
#4437 |
|
Wtajemniczenie
|
No to jestem oficjalnie zawiedziona...
I zła ), w której jest druga szafa?
|
|
|
|
#4438 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj byłam w katowickiej Naturze, stara bieda... Leżą resztki cah, od czasów tego wielkiego uzupełniania szaf o inne nowości itp, zdaje się nic nie dołożyli. Chciałam jakąkolwiek czarną kredkę i nie ma ;(
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Aj, a ja nałożyłam sobie karę nie kupowania kosmetyków do lipca...
a tu Catrice tak kusi szminkami...... ![]() złóżmy wątek Catrice A na Essence też poluję na szafę z pielęgnacją... w wakacje będzie trzeba zrobić rajd po warszawskich naturach
Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-06-06 o 11:42 |
|
|
|
#4440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

jak masz coś jeszcze z Essence, zwłaszcza z drugiej szafy, to też poproszę
bo się w mieście drugiej szafy dorobiłam i się zastanawiam, na co wydać pieniądze
poczekamy - zobaczymy

Co jest w tej aktualnej?

), pomadki (wszystkie odcienie mi się podobają
bo z miesiąc temu się pytałam ekspedientki czy coś o tym wie, ale powiedziała, że dowiadują się dopiero jak już coś nowego przychodzi 

I zła