|
|
#2641 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Cytat:
Skarbie <jeśli moge tak mówić>! Cudeńko Cytat:
Śliczny Talenciaro! **** **** Teraz coś mojego **** **** Piję czekając, aż zagoi się rana po Twoim odejściu ! ![]() Nalewam pełną wannę wody..Myśląc, że starczy mi odwagi żeby się utopić
![]()
|
|
|
#2642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kłamczuszek <3 cute= you sweet= you sexy= you smart= you gorgeous=you liar=me (śliczny= ty słodki = ty seksowny = ty inteligentny = ty cudowny = ty kłamca = ja) ![]() jesteście cudownie i megaaa mnie urzekłyście. naprawdę ;o jedna dla każdej. ![]() + Extremalna - nie kłamię. ! * * *
moje serce ma barwy mego klubu <3 na 'ej' reaguje gej każdą czynność w ciągu dnia i nocy, zaczyna się od myślenia o Tobie, i kończy się też myśleniem o Tobie. Wiesz może, jakie to uczucie gdy zawodzisz kogoś bliskiego? Ranisz go, mimo, że go kochasz niewyobrażalnie mocno i nie możesz już niczego wymienić, cofnąć, naprawić... Może gdyby nasze drogi znów się zeszły, zapomniałabym o złych chwilach? Może byłabym szczęśliwa z Tobą na nowo? na zaparowanej szybie, piszę twoje imie Gdzie pieprz rośnie? Czy liczb jest nieskończenie wiele? Czy jest coś po śmierci? Dlaczego ziemia jest okrągła? Dlaczego jest tak, a nie inaczej? Dlaczego kocham Ciebie ? Są pytania, na które ciężko znaleźć odpowiedź, lub ta odpowiedź wcale nie istnieje... jakby osa użądliła mnie na sercu !
|
|
|
#2643 |
|
Rozeznanie
|
'Rozstanie to nie porażka, gdy przy tej okazji uczymy się o sobie czegoś nowego.
Rozstanie to porażka, bo zawsze ktoś przy tym cierpi.' 'wszystko się zmieniło, odkąd jesteś mi tak bliski. <3'
|
|
#2644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
" Istnieją kłamstwa, w które zaczynasz wierzyć - jeśli zbyt często je powtarzasz.
Są też prawdy, które zawsze wyjdą na jaw. Miłość jest jedną z nich. " cześć, to ja, mała choleryczka. kocham Cię swoją cholerną miłością.
|
|
#2645 |
|
BAN stały
|
nie wiem jak wy, ale ja jestem za***ista! ![]() zmysłów lawina. rozkoszy słodki szał. |
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2647 |
|
Raczkowanie
|
Gdy tęskniła nic nie jadła.
Wczoraj twierdziła, że ma nadwagę. Gdy powiedział, że na noc nie wróci popadła w anoreksję. * -Dziewczynko! Zaczekaj.. ta droga prowadzi do piełka. -Dziękuję, już myślałam, że pomyliłam drogę. * -Skarbie, powiesz co jest między nami ? -Tak. Żałosne LoveStory !
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
'-uśmiech jest dla ludzi szczęśliwych.
- I tu się mylisz. Bo właśnie uśmiech daje szczęście. Spróbuj się uśmiechnąć, to zobaczysz.' |
|
|
|
#2649 |
|
Przyczajenie
|
Extremalna - miło mi, że zostałam doceniona.!
Sharmila - okradłam.! Siedzisz w mojej głowie, niezależnie od sytuacji. <3 Fbl.!
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za wszystkie miłe słowa.
Pozdrowienia dla wszystkich od niezmiennie wspaniałem CaMy. Niedługo do nas wraca.
___ chcę tą miłość wyrzucić na śmietnik i móc kupić w sklepie drugą, jak nowe buty Dlaczego Twoja dłoń jest tak duża, dlaczego nie jest proporcjonalna do serca? Najlepiej wychodzi mi patrzenie. Słowa takie jak 'kocham' czy 'kochaj' kończą się najczęściej kłótnią, a przy nim nie potrafiłam mówić o błahostkach .. a on zna nawet moją myśl o jutrze, każdą pogodę mojego serca, wszystkie uśmiechy na pamięć Lato. A latem trawa bardziej zielona niebo bardziej błękitne bardziej świeci słońce Ty bardziej jesteś Drażnisz mnie z samego rana, milczysz już siódmą godzinę, boję się jutra, przecież bez Ciebie go nie ma Naucz mnie niepamięci skrusz serce, daj nowe życie Efektem nocnych zmagań nie były podpuchnięte oczy a przekonanie, że nie można żyć bez serca
|
#2651 |
|
Przyczajenie
|
BabyK , beautiful_lie , ZakreconaNaMaxa - okradłam Was dziewuszki
' myślę, że zostawiłam swój świat w Twoich dłoniach '. ' możesz wrzucić mnie w ogień. ja nie spłonę '. ' może nie mam doktoratu, nie mówię elokwentną filozofią, nie jestem niczym więcej niż po prostu sobą '. ' raz po razie, jeszcze raz i znowu. czy to się kiedyś skończy ? ' jesteś małolatem, masz mleko pod nosem. ' cześć. szukam faceta z oczami wypełnionymi miłością i uzdrawiającymi dłońmi ' ' kiedy już nie ma nic do oddania, dam Ci wiecej niż kiedykolwiek dałam '.
|
|
#2652 |
|
Raczkowanie
|
Miło Mi
Kradnij ile chcesz! Przez ciebie mam awarię szarych komórek ...Tak na mnie dzialasz!!
|
|
#2653 |
|
Rozeznanie
|
m4dziar4 - kocha, kocha.
![]() NieidealnaJa, Naughty_, grise, patrysiowa_, beautiful_lie - powariowały do reszty. <3 dziękuję.The subscriber is temporarily inaccessible, please to call later. Abonent jest czasowo niedostępny, proszę zadzwonić później. So much I want to fuck you ! Tak bardzo chcę pier.dolić się z Tobą ! The indifference the most hurts - at you she is feeling too much. Obojętność najbardziej boli - u Ciebie jest jej zanadto.
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zabieram obydwa, perełko _ myśląc, że wspięłam się na szczyt, ląduje twarzą na ziemi z powybijanymi zębami. rozzłoszczona rzuciłam szklanką w ścianę i odłamki szkła utknęły mi w sercu. Nie widzę Cię, nie słyszę Cię, jednak czuję bicie Twojego serca. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-06-06 o 21:30 |
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
papergirl, abunee, chocapic od zawsze na zawsze <3
a teraz jest tak jak na początku - tak jakbyśmy się w ogóle nie znali... i byłam szczęśliwa moim dziecięcym, egoistycznym szczęściem. bądź tak dobry i odchodząc wyrwij mi serce. będzie bolało mniej... słowa płynące z ust potrafią być puste. te z serca nigdy.. nie obawiam się, że ktoś ponownie mógłby mi złamać serce, bo nie ma już czego łamać.
|
#2656 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co to nie przynieść człowiekowi nadziei ? do you know what a man doesn't bring hope? nie chcesz mnie chcesz tylko mojej uwagi tak, to wszystko to fałszywa miłość you don't want me you just want my attention yes, it's all false love chodzę po połamanym dachu chociaż patrzę w niebo i walk the broken roof although i look at the sky
|
#2657 |
|
Raczkowanie
|
; **
mało słów w twoich ustach ma prawdziwą wartość. 'nic w naturze się nie gubi, tylko zmienia właściciela' - mówiła moja nauczycielka. teraz w końcu zrozumiałam co się dzieje ze szczęściem. 'bo uczucie lubi spieprzyć gdzieś i czasem pójść na urlop.' |
|
|
|
#2658 |
|
Rozeznanie
|
Moje szczęście ma Twoje oczy. Pragnę w nie bezustannie patrzeć.
Kto Ci powiedział, że wolno Ci się do mnie przywiązywać? Kto Ci powiedział, że cokolwiek na tym świecie, a już w szczególności miłość jest na zawsze? I kolejny dzień patrzę jak znowu rozpierdalasz moje idealne życie. Jesteś z siebie zadowolony?;/ Nagle poczuła, że uwielbia Go inaczej niż kiedykolwiek? <3 Nie wiem kto wymyślił grę zwaną ŻYCIEM, ale musi być naprawdę cholernie sadystycznym s****ielem. Podkręcę rzęsy i będę udawała, że Cię już nie kocham. Brak słów, brak myśli .. Brak wspomnień, brak spojrzeń .. Brak oddechów .. A to wszystko spowodowane brakiem Twojej osoby. ![]() Nie wszystkie Moje ;* |
|
|
|
#2659 |
|
Raczkowanie
|
Minuta z tobą jest warta więcej niż
tysiące dni bez twojej miłości. |
|
|
|
#2660 |
|
Raczkowanie
|
Drift - perełeczko , nigdy bym się nie spodziewała , że akurat Ty wylukasz moją nieobecnosc . ;o <3 niezmiernie mi miło . miałam kłopoty z komputerem ale już jest ok i będę tu nawet częściej niż zawsze . ; )) __________________ piękne jest to i nie nazywam tego miłością , a niech mówią co chcą przecież nikt nam nie udowodni że to co robimy źle jest złe a to co dobrze dobre . codziennosc z paranoją . nie bójmy się tego pojąc . jedna miłosc , ja i ty - przecież nas jest dwóch . nasze relacje się nie zmieniły , są uśmiechy , spojrzenia , gesty .. tylko , że są inne . moja sukienka , moje złudzenia , mój widelec , moja herbata , przecież to moje serce i mój w głowie bałagan - nie przeszkadzałoby mi to , że widzę go w swoich rzeczach gdyby on też był mój .. nie lubię tego co w jakiś sposób łączy ludzi ale jestem bezradna , też mnie to dopada . jeśli nasze czasy nazywasz epoką samotności to tylko wydaje mi się , że jesteśmy blisko ? byc obojętną ? postaram się ale jest mi szczerze przykro . nie dbam o to czy nam na sobie jeszcze zalezy po prostu przed snem chcę zamienic z Tobą kilka słów . mówili mi : olej go , jest zerem . a jednak pragnęłam posiadac to zero i mimo, że to nic to jakoś to straciłam .
|
|
#2661 |
|
Raczkowanie
|
na zdrówko
ojej... jak miło ale z tym ukłonem to przesada ![]() smacznego __________ na piasku z mojej klepsydry opalają się złudzenia. kochaj mnie tak, aż niekarze ci przestać Gdy słone krople moczą dusze świat przestaje istnieć. gubimy się a przyznać potrafi to tylko zagubiony świat marionetek na dłoniach i nogach żelazne kajdany Uczuciowość wzajemna liczona na dwa "Jutro na chwilę rozsypie się na drobny mak. Chcę abyś był wtedy przy mnie, abyś stał obok kiedy smutek będzie wyżerał mi przełyka a rozpacz odbierze zmysły. Złap mnie kiedy będę mdlała i trzymaj kiedy poczucie winy wyleje czarna farbę na drogę przede mną. Niech właśnie jutro w moim świecie zapachnie Tobą, zupełnie tak jakbyś istniał na prawdę." zła miłość.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#2662 |
|
Rozeznanie
|
kradnę ______________ 'masz problem z sercem,
za wiele dziewczyn znajduje sobie w nim miejsce' 'poznałabym ten głos wszędzie, a słysząc go, obudziłabym się w środku nocy' |
|
|
|
#2663 |
|
Raczkowanie
|
ZakreconaNaMaxa - bierz, na zdrowie
![]() Tęsknota ogarnia serce, a później przemieszczając się żyłami i tętnicami ogarnia cały organizm
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie, ale fajnie, ale fajnie ![]() zapaliłam świeczki, wszystkie jakie miałam w domu.
bo obiecałaś, że nim zgaśnie ostatnia zaczniesz mnie bezgranicznie kochać. pamiętasz? |
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
myCh - dziękuję za uznanie dla mojej twórczości ;D
__________ prawdziwe marzenia, to takie, które nie mogą się naprawdę spełnić chcę Ci powierzyć wszystkie tajemnice w jego oczach widać całą moją przyszłość w każdej kropli deszczu zamknięte tęsknoty, pragnienia, westchnienie.. naprawdę myślisz, że tu chodzi tylko o to, jak postrzegają Cię inni? czasem lepiej jest nie musieć mówić mam 10 gram miłości. chcesz? musimy się zmieniać bez przerwy. bo świat się zmienia ukochany jest ten Twój uśmiech, co rozpędza smutki
|
#2666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Znudziłeś mi się jak reklamy simplusa . ![]() ,, Pragnę być grzechem,jeśli Ty będziesz rozgrzeszeniem " ,, w dzisiejszych czasach wolnym można się poczuć jedynie na huśtawce '' ,, zostań. po prostu bądź, siedź tu. obok mnie, ze mną i - do cholery - potrzymaj za rękę '' ,, chcesz być dla niej Romeem ? niby ona jest tą Julią, a co jeśli ta Julia jest tylko zwykłą kur.wą ? '' ,, nie wiem czy to kwestia frustracji czy naiwności, ale nie potrafię Cię znienawidzić. nawet dzisiaj, kiedy stojąc przede mną, zwyczajnie obsypujesz mnie obelgami mam ochotę się na Ciebie rzucić i zacząć całować. tak seksownie marszczysz czoło, kiedy się złościsz. kocham Cię, mój melodramatyczny dupku ''
|
|
#2667 |
|
Wtajemniczenie
|
Skarby moje! <3 dziękuję za każde miłe słowo
_______________ 'ROMANTYK - to nie ktoś, kto zabierze Cię do ekskluzywnej restauracji, lecz ktoś kto zabierze Cię w zwykłe miejsce i pokaże Ci jego niezwykłość .'
'-zakochał byś się we mnie gdybym nie była taka jaka jestem? -to zależy... -zależy od czego? -od tego czy miałabyś takie oczy'
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
ćmy są głupie, bo lecą do światła. kobiety są głupsze, bo lecą do mężczyzn. ![]() bania pełna myśli złych. ![]() Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2010-06-07 o 00:46 |
|
|
|
#2669 | |
|
Raczkowanie
|
Dawno was nie chwaliłam więc wymienię parę ostatnio okradzionych.
JustTheOne , inquiring , ZakreconaNaMaxa , Toogether93 , BabyK , Extremalna , PaniJana , SorbetMalinowy , xxgroszek07xx , einhell, Wszystkie jesteście wspaniałe Cytat:
![]() Skarbie Ciebie to ja już nałogowo okradam x DD ___ -Coś ze mną jest nie tak -Czemu? -Bo kiedy przechodzi obok mnie, to nawet moje myśli stają się niewyraźne. Nawet nie wiesz jak bardzo chciałam się mylić do tego że coś między wami jest. Wiesz kiedy nie będzie już nic dla mnie znaczył? Wtedy gdy przeczytam jego sms-y Nie czują przy tym bólu w klatce piersiowej. -Naprawdę nic do mnie nie czujesz? -Tak na serio to czuję do ciebie takie rzadkie uczucie -Tak? jakie? -Obrzydzenie. Odurzona złudzeniami A temu Panu powiemy już do widzenia bo niepotrzebna mi już fałszywa miłość. Widzę że nie widzę [brak weny] ![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-06-07 o 08:41 |
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
tęsknota za Tobą czyni czekoladę mleczną w gorzką z chili.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

jedna dla każdej.