|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zauwazylyscie ze Wyrak sie nie odzywa ostatnio?
http://www.pardon.pl/artykul/11543/e...malowal_bronek
Zanim Bronisław Komorowski poinformował o powołaniu Rady Bezpieczeństwa Narodowego, najpierw jej definicję sprawdził sobie w Wikipedii. Wydruk - wzbogacony o własne notatki - przyniósł na konferencję prasową. “Rada Bezpieczeństwa Narodowego (RBN) – organ doradczy Prezydenta Rzeczypospolitej w zakresie wewnętrznego i zewnętrznego bezpieczeństwa państwa. Działa na podstawie art. 135 Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej” - definicja RBN na Wikipedii jest dość lakoniczna. Tym niemniej najwyraźniej przydała się Bronisławowi Komorowskiemu, który z tą krótką notatką przyszedł na konferencję prasową, na której ogłosił… powołanie Rady. Na wydruku strony, który włożył miedzy kartki Konstytucji, jest też ręczna notatka. Głosi ona: “b. prezyd. (zapewne ‘byli prezydenci”) i premierzy” oraz “szefowie głównych partii”. Właśnie o nich marszałek chce uzupełnić stały skład rady. cytat z: http://platformaobywatelska.cba.pl/?p=1062 Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2010-06-06 o 21:19 |
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam zielonego pojęcia. Niekoniecznie katolicki ksiądz, ale... Ale mam jakiś schiz że duchowny :P
|
|
|
|
#2613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zauwazylyscie ze Wyrak sie nie oddzywa ostatnio?
Cytat:
a wątek,no cóż-żenua ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2614 |
|
Rozeznanie
|
jego wypowiedzi nierzadko nie wnoszą konkretów w dyskusję ale i tak lubię czytać, co pisze, w końcu jego wypowiedzi zawsze są obiektywne i pokazują 'drugie dno' sytuacji
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Obiektywne!?
|
|
|
|
#2616 |
|
Uzależnienie
|
Wyrak poszedł i zaświeciło słonko nad polską krainą
Nie przepadam za wyrakiem, bo przez niego dorobię się uszczerbku na zdrowiu - rozboli mnie palec od przewijania rolką jego postów gdy rozbija wypowiedzi innych na poszczególne sylaby i każdą z nich komentuje
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyrak chciał stać się popularną i kontrowersyjną postacią na forum i osiągnął cel.
Może Wyrak właśnie w tym momencie się przepoczwarza i z brzydkiego Wyraka przeistoczy się w pięknego pawia, który tylko czekać jak zacznie tu dumnie i z zadowoleniem paradować, rozłożywszy swój ogon po uprzednim zobaczeniu tego wątku. ;>
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie zauważyłam jego nieobecności. Za to zwróciłam uwagę na dość długą nieobecność rapifen, która dopiero niedawno wróciła.
Edytowane przez wanitatywna Czas edycji: 2010-06-06 o 23:30 |
|
|
|
|
#2622 | |
|
BAN stały
|
może po prostu zmienił pracę.
naiwne niewiasty. ![]() Cytat:
, potrafi również zgrabnie omijać. Czyli jak każdy, prawdaż.Wyrak ma dość sporo sensownego do powiedzenia i to jest właśnie najgorsze. ![]() Swoją drogą, ja sobie po cichu myślałam, że Łajrak to bardziej za wielką wodą siedzi.
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Killing me softly
|
Tu już chamówa wyszła
![]() Ja tam gościa lubię, nie wiem za co, może dlatego że też bywam cięta i wredna , ale na pewno nie zaliczam się do grona słodkopierdzących fanek i nie zauważam jego nieobecności Tym, co wyrażają żal, że o nich się wątków nie tworzy, proponuję znaleźć typowo męskie forum i powzdychać przez parę postów, to może się dowartościują
|
#2624 |
|
BAN stały
|
ja też go lubię.
gdzie są te wszystkie zakorzenienie zadomowienie itd? |
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie, ja go kiedys uraczyłam komplementem, że jest jednostką inteligentna i tak dalej. Potem jak mi pocisnął i wymiękłam z dyskusji, bo to nie na zdrowie normalnego człowieka. Po dziś dzien tych komplimentów żałuję Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2010-06-06 o 23:51 |
|
|
|
|
#2626 |
|
BAN stały
|
nie no, formę przekazu to chłopak ma jak najbardziej normalną.
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- swoją drogą, dawno nikt nie miał tak jawnie obgadulskiego i cukierkowego ma się rozumieć, ale kogo obchodzi lukier , wątku.
|
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
komuś się widocznie zatęskniło (taaaa) to założył - a teraz sie znajdą jakieś jednostki które będą narzeeeekaaaaaać, że to żenujące, oh ah, jejku, żaaaaallll, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAa GGGgggggggHHHhhRr, no nie mogę
Edytowane przez mel89 Czas edycji: 2010-06-07 o 02:27 |
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde, ale temat
Wyrak się zapewne wzruszy jak to zobaczy
|
|
|
|
#2629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak dla mnie facet ma tylko gadane. i potrafi korzystac z google. i dzieki temu zna sie na wszystkim. nihil novi sul sole. takich wyrakow sa tysiace. wystarczy wejsc na jakiekolwiek forum onetu
|
|
|
|
|
#2630 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też masz swoje prawy i da się to zauważyć na wizażu.Jak dla mnie niektóre to boli to, że Wyrak naprawdę ma coś do powiedzenia. ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() (OMG zaczynam bronić Wyraka
*** ![]() Edytowane przez menorka Czas edycji: 2010-06-07 o 08:49 |
||
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny prosiłabym o skończenie tego bezsensownego sporu.
Nie powinnyście pisać niektórych rzeczy o nim...złośliwości możecie wymieniać na PV. Zwłaszcza, kiedy wiecie, że go nie ma na forum i nie odpowie na wasze posty. Ja zgłaszam wątek do połączenia- może przestanie tak "prowokować" tytułem. Osobiście nie widzę sensu w jego kontynuacji. Modki będą wiedziały co zrobić z nim.
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko dziewczęta się zdecydujcie: to w końcu babę ma czy księdzem jest?
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A autorce tego wątku po raz kolejny gratuluję |
|
|
|
|
#2635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(A ja tylko czekam, jak Wyrak tu zajrzy - to będzie ubaw )
|
|
#2636 |
|
BAN stały
|
Zaczynam się zastanawiać dlaczego aż TAK bardzo przeżywasz fakt, że ktoś założył o nim wątek. Żal Ci, że nie o Tobie ?
Ja tam gada nie cierpię ale nie robi mi, że ktoś za nim tęskni, prawdaż Wolny kraj mamy i wolny internet.
|
|
|
|
#2637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
większość to słitaśne laseczki albo inne trolle, ot, moje zdanie.Cytat:
![]() ![]() a odnośnie Łajrka.. cóż, tylko patrzeć, aż przybędzie tu w pozłacanej karocy, wachlując się liściem bambusowym i strosząc ogon z dumy. dla mnie on jest trochę jak Kuba Wojewódzki w wersji z bonusami, czyli z jeszcze większą czepliwością, dociekliwością, ironicznością i złośliwością.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-07 o 12:08 |
||
|
|
|
#2638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie obrażaj Wojewódzkiego
|
|
|
|
|
#2639 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Powiem, że rzadko otwieram komcie na onecie, zazwyczaj tylko wtedy, gdy spodziewam sie znaleźć coś wartościowego, pum pum, merytorycznie i w dodatku mnie zaciekawi, ale ja tam wyhaczyłam kiedyś pana Zdzicha, , który pod Łajraka mi podpasował; domniemanym wiekiem (być może ), avkiem i stylem pisania. I tematyka zupełnie jakaś takaś bliska, jak było przejrzeć profil. I powiedzialabym może nawet, że: Cytat:
Ale uczciwie ;-) przyznaję, że zadalam sobie trud przeczytania wtedy tylko ze 3 postów owego radosnego autora :P a i teraz nie planuję zwiększyć owej ilości. :P
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-06-07 o 12:31 |
||
|
|
|
#2640 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

komuś się widocznie zatęskniło (taaaa) to założył - a teraz sie znajdą jakieś jednostki które będą narzeeeekaaaaaać, że to żenujące, oh ah, jejku, żaaaaallll,
Wolny kraj mamy i wolny internet.