|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
ja też do 7 lipca mam na jednej uczelni, może po 30czerwca ktoś mi wreszcie uwierzy,ze matura poszła mi naprawdę zle i na farmację nie mam szans w tym roku i zaoszczędzimy 85 zł
Chociaż pewnie rodzice bedą kazali wpłacić.
|
|
|
|
#1232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie jestem pewna żadnego wyniku. Z polskiego - nigdy nie wiadomo jak ocenią, biologia - to samo, a angielski - chyba trochę go skopsałam. O ile pierwsza część super, to w 2 narobiłam byków. No ale zobaczymy, kognitywistykę mam pewną w Toruniu. Reszta się okaże.
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
ja moze na jakis inny kierunek dostałabym się,ale tylko farmacja mi pasuje. Na zaoczna mozę też dostałabym sie,ale 1930zł miesięcznie, noł łej.
wkurza mnie pewna osoba, ktora mowi,ze jej córka ledwo zdała maturę i jest na kosmetologii. Zdawała wos. Mądra sie znalazła, co miesiąc płaci,bo to prywatna.
|
|
|
|
#1234 |
|
Wtajemniczenie
|
Posprzątałam
![]() ![]() Ja się zastanawiam czy nie składać gdzieś jeszcze poza Wrocławiem. No bo jak się nie dostanę to będzie d.upa. A na SWPSie z tego co wyczytałam w umowie o odpłatnościach płaci się co semestr dodatkowo za lektorat i za specjalizację się płaci jednorazowo ponad 2000
|
#1235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na co składasz?
|
|
#1236 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziennikarstwo, socjologię, psychologię.
Kartka przyszła Dziękuję
|
#1237 |
|
Zadomowienie
|
Jedzie ktoś ze mną do Łodzi na LŚ ?
|
#1238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dopiero kuchnię ogarnęłam, uf uf we Wro w SWPSie jest bardzo drogo a z opłatą za lektorat jeszcze się nie spotkałam ![]() a za specjalizację 2000? zgłupieli ? Ed : źle przeczytałam, czyli razem za lektorat i specjalizację 2000, to baaaardzo dużo sobie życzą moim zdaniem nienawidziłam wykładów z socjologii ![]() ja nie muszę jechać, ja tu na Ciebie czekam
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-06-07 o 11:40 |
|
|
|
|
#1239 |
|
Wtajemniczenie
|
Chiddy, ale i tak jest tam taniej niż w Warszawie.
No może ja to źle rozumiem jakoś.. Bo też nigdy wcześniej nie słyszałam o tych dodatkowych opłatach.
|
#1240 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a mi się coś ostatnio śniło, że mocno płakałam, nie wiem czemu a jak się obudziłam to normalnie łzy w oczach miałam. centralnie Cytat:
. Cytat:
![]() poodkurzałam tylko troszkę, wzięłam prysznic i musiałam pójść do szkoły do brata, bo zapomniał stroju na wf . jak wracałam to się rozpadałooo, ale Kamila ciśnie dalej . przyjemny deszczyk . jeszcze musiałam do miasta jechać na chwilkę a tam taki sajgon posprzątam siostrze pokój ![]() no i rozmawiałam z wych. z gim. coś tam gadamy o studiach i mówię mu że jestem jeszcze niezdecydowana itp . itd. to mi na końcu poradził,żebym najlepiej wyszła za mąż za kogoś bogatego to nie będę musiała pracować właśnie muszę się zarejestrować
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-06-07 o 11:52 |
|||
|
|
|
#1241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
owszem. wiem o takich : za specjalizację (u mnie to np. była metodyka nauczania języków obcych za którą płaciłam dodatkowo 300zł), za duplikat legitymacji, za samą obronę, za różnice programowe, wpisowe, czesne, ale żeby za lektorat?? przecież lektorat wchodzi w zakres przedmiotowy studiów
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;*
Cytat:
to się nazywa być dobrze zorganizowanym.. matko. === przyłączam się do zbiorowego sprzątania. dziś muszę okna umyć, kurze pościerać, poodkurzać i podłogi machnąć. ale to jak Junior pójdzie już do szkoły, a tata pojedzie sobie, bo nie lubię sprzątać, jak ktoś jest w domu. ![]() niech się menszczyźni moi cieszą, że mają taką kobietę w domu, zrobię im Dzień Dziecka.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
akcja sprzątanie u mnie chwilowo legła w gruzach jak usiadłam tak nie mogę wstać ![]() też nie lubię denerwuję się wtedy i rozpraszam zresztą teraz jestem sama i tyż mi cinżko idzie menszczyźni są tacy, że i tak nie zauważą i nie docenią
|
|
#1244 |
|
Wtajemniczenie
|
Na SWPSie jest tak:
Kursy standardowe opłata za semestr (pkt 2 - opłata za całosc) 1. Lektorat jezyka obcego 570 zł 2. Moduł specjalizacyjny 2 080 zł 3. Seminarium dyplomowe 830 zł 4. Pozostałe niesklasyfikowane (np. wykład, ćwiczenia, seminarium, fakultet) 440 zł 5. Warsztaty, praktyki do 15 godzin: 220 zł od 16 do 30 godzin: 440 zł od 31 do 45 godzin: 655 zł od 46 do 60 godzin: 885 zł Egzaminy opłata jednorazowa 6. Ponowne zdawanie egzaminu (termin zwykły i poprawkowy) 205 zł 7. Egzamin dyplomowy 310 zł Dobra wiem już, że to jest opłata jeśli chcemy drugi lektorat brać, jeden jest w cenie czesnego. No, ale 2070 za specjalizację
<3 Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2010-06-07 o 12:28 |
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja właśnie orientuję się w posiadanych środkach czystości i zaraz przystępuję do akcji. ![]() moi menszczyźni muszą docenić! to tak jak wczoraj wracałam z Tżtem i mój tata po nas przyjechał na dworzec, a Tż mówi: oo, tata powie, że ładną masz tą nową sukienkę, a ja: taa on chyba jest ostatnią osobą, która odróżnia, co mam nowe, a co stare. dziewczyny, zobaczcie ten wątek.. skutki powodzi..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#1246 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i naprawdę nie spotkałam się z opłatami za seminarium, lektorat (nawet drugi) czy za praktyki !!! Cytat:
Tż mnie wygania (telefonicznie)
|
|
#1247 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Cytat:
co za Tż
|
||
|
|
|
#1248 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Mi się dzisiaj śniło, że jechałam metrem do Holandii, która była tam gdzie UK. W pociągu jechała też Karolina, Justyna i jeszcze ktoś kogo nazywały Żbikiem a na drugim końcu tego 'pomieszczenia' w metrze siedziała Weronika cała na czarno z taką woalką na oczach Zajechałyśmy do tej Holandii i poszłyśmy spać, rano miałyśmy zwiedzać a ja powiedziałam, że muszę zajechać na chwilę do domu bo mam dziurę w bucie Cytat:
Cytat:
O mamo, już czuję jak duszno i gorąco n dworzu
|
|||
|
|
|
#1249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Weronika i różne rzeczy z nią związane nawiedzają nas w snach [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19833531] a mi się coś ostatnio śniło, że mocno płakałam, nie wiem czemu a jak się obudziłam to normalnie łzy w oczach miałam. centralnie [/QUOTE] i nic nie pamiętasz z tego snu ? ![]() Weronika, wygrałam encyklopedię o ptakach
|
|
|
#1250 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do Holandii to pewnie tylko po to by lewe interesy kręcić. Cytat:
Oja, super ! To pierwsza wygrana? I chyba nawet wiem z jakiego konkursu. Ona chyba cenna była ? Coś w ponad 100 zł ?Niezły początek. Teraz to się dopiero wciągniesz, mówię ci.
|
|
#1251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nooo pierwsza, ale jajca nawet nie wiem ile jest warta, ale to jest encyklopedia pwn, więc pewnie jest całkiem ok. noo, już czuje to wciągnięcie
|
|
|
#1252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jest ta ? Jak tak, to zazdroszczę. 512 stron
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19834855]też nie lubię jak ktoś jest w domu,gdy sprzątam. plątają Ci się pod nogami i tylko się wkurzam
.[/QUOTE] albo się wymądrza: nie, tego tu nie przestawiaj, albo ogląda tv i mówi: odsuń się, nie hałasuj odkurzaczem! ja muszę mieć po swojemu. Cytat:
ja właśnie ogarnęłam. też się pozbyłam całej kasy w Wawie. ![]() Ala, gratulacje! aleee fajnie
|
|
|
|
#1254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od jakiegoś Pana?mój też podobny, albo nawet ten sam cytat był przez długi czas na stronie cytaty.info. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19833531] posprzątam siostrze pokój ![]() no i rozmawiałam z wych. z gim. coś tam gadamy o studiach i mówię mu że jestem jeszcze niezdecydowana itp . itd. to mi na końcu poradził,żebym najlepiej wyszła za mąż za kogoś bogatego to nie będę musiała pracować właśnie muszę się zarejestrować [/QUOTE]jaka dobra siostra z Ciebie. ![]() tak tak, żeby być potem nic nie wartą kurą domową. Cytat:
![]() żal mi tej dziewczyny, ale chyba za dużo oczekuje...tzn. mało kto jej wyśle kasę na konto, ludzie są nie ufni, czepliwi itd.. A na niektóre komentarze przykro nawet patrzeć. dzień dobry;* też mam dzisiaj akcję- sprzątanie. Za łazienkę się zabiorę i ogólnie porządki w szafach. od rana latałyśmy z mamą po urzędach i szkoda gadać. Znowu problemy. zrobiłam małe zakupy, kupiłam baletki, zwykłe czarne i bluzkę marynarską z fajnymi czerwonymi guzikami. i pogoda do d. Padało i pewnie znowu będzie padać.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-07 o 14:33 Powód: błędy |
||
|
|
|
#1255 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobrze, że pokrywają przesyłkę. bo już miałam się zgłaszać do innego konkursu i patrzę - a tu za przesyłkę ja bym miała płacić :/ 40 zł ![]() dziękuję ;*
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha no właśnie Ala Żbiku gratuluję
|
|
#1258 | |
|
Zadomowienie
|
No.
![]() Od tego, którego niedawno Beacie opisywałam na biało. Cytat:
|
|
#1259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mając świadomość, że się nim jest ![]() bynajmniej ja tak miałam (a jeszcze nie wiedziałam co mnie k.urwa czeka tak studiuję fil. ang i administrację publiczną of kors Łódź zdradziłyście kiedyś swojego tż-ta?
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-06-07 o 15:22 |
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyleżałam się w hamaku, znalazłam smene, i idę kupić Hortexy. I przypominam Wam, jak macie jakieś Horetxy w domu a nie bierzecie udziału w konkursie to podrzućcie mi kody
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

Chociaż pewnie rodzice bedą kazali wpłacić.

. 

denerwuję się wtedy i rozpraszam
.