|
|
#151 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz.VIII
Cytat:
moja mam tez się nie załapała niestety, znów mi będzie jęczeć że jej nic wygrywać nie chce, jak będą nie dla mnie, to jej oddam
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie odklejona próbka Lacoste
|
#153 |
|
BAN stały
|
witam w nowej części
u mnie ostatnmio próbki ob, 2 wkładki, i dziś herbata astra 3 saszetki i kawka saszetka za dołaczenie do klubu odkrywców |
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
a to chamy..
|
|
|
|
#155 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktos wie kiedy beda wyniki quizu Drogerii Natura ? (link byl podany niedawno)
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
o, ja też się załapałam na próbki, a wcale na to nie liczyłam
;D
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
wow no skrobiecie konkretnie.
a ja taka ogarnieta jestem, że w konkursie Max Factor po raz kolejny opisałam który błyszczyk wybrałam a nie ulubiony makijaż ![]() a ja fanem Astry zostałam (chyba nawet był limit osób na jaki sie zresztą załapałam), mieli prosić o dane a u mnie żadnego info nie było... a do Drogerii Natura, chodzi mi o ten quiz, trzeba było sie zarejestrować to do teraz mi link nie przyszedł. są też nowi laureaci od bazgroszytów
prawko zdane !!AGH ![]() Edytowane przez ankossek Czas edycji: 2010-06-07 o 16:47 |
|
|
|
#159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym, u mnie też próbki z AA. Jestem też ciekawa, co z tym kubkiem z iSpotu. Wciąż czekam na próbki od LRP. |
|
|
|
|
#160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#161 | ||
|
Raczkowanie
|
Jejciu, jejciu, Kobietki, wolniej trochę bo mi internet nie nadąża
![]() Nie zaglądałam tu od wczoraj wieczór i co widzę? Kilkanaście stron do nadrobienia i nowy wątek.... Cytat:
miały być - zaczęłam sobie zapisywać daty, kiedy spodziewać się wyników, bo od nadmiaru tego wszystkiego zaczęłam się gubić i jestem pewna, że miały być dziś a na stronie info, że 10go czerwca... zresztą nie pierwszy raz widzę coś takiego! Cytat:
A mi dziś udało się wyprosić możliwość odbioru nagrody (kosmetyków Biodermy), których czas odbioru minął a mnie nie było w Wawie (pisałam o tym wcześniej) - wysłałam im kilka maili bo nie odpowiadali a okazało się że sami nie pracowali w tym czasie.... Miejsce odbioru to samo, co piątkowej wygranej (zestawów kosmetyków Bielendy) - wysłałam TŻa bo blisko pracuje tak więc jestem dziś mega szczęśliwa, bo już spisałam na straty tą Biodermę i czekam na powrót mężczyzny z pracy z jeszcze większym utęsknieniem niż zwykle ![]() Poza tym czekam na wiele innych rzeczy a w skrzynce pusto ![]() kliker, wspomniany Redermic, próbka Dax !!!!, jedwab do włosów z konkursu, próbki LRP, Veet za rejestrację, próbki OB (skusiłam się widząc, że do Was masowo przychodzą ) i chyba coś jeszcze...
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
Tylko panie w aptekach nie chcą w 99% dawać tych próbek.. Tylko przy większych zakupach dorzucą 2/3 próbki ..
Moja siostra ostatnio tak kupuje podklad vichy. kupi przez neta 10 próbek i jest zadowolona. Cenowo też wychodzi mniej więcej tak samo ![]() Tonie jest fer ale jak byłam w aptece spytać się o daną próbkę babka powiedziała mi 'ojj.. niestety tych akurat nie dostajemy'
|
#163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
u mnie dzisiaj tusz i przywieszki do bagaży z FB (świetne są!) pamieta ktoś linka bo chcialabym na mame zamowić? bylabym wdzieczna
|
#165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() czekam na tusz z Rimmela.. p.s. nie było mnie tu od rana, a tu już nowy wątek i tyle stron do nadrobienia ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sobie raz kupiłam paletkę cieni, boskie kolory ale jakieś firmy nieznanej... i potem chyba przez pół roku, raz albo 2 na miesiąc lewe oko miałam tak spuchnięte, że ... no nie da się opisać. Wyglądałam jak Mongołka, oczywiście bez urazy dla Mongołów W ogóle mi oka nie było widać... I tylko tego jednego, co jest najdziwniejsze Ale odstawiłam wszelakie cienie na następne pół roku i już jest w porządku. Ale te kolory takie piękne były... <off-topic : off > ![]() A listonosza z tuszem nie ma... ![]() A za free zmokłam ... Jak wychodziłam był skwar, jak wracałam to 20 min w deszczyku . Na szczęście ciepło jest.
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Ooo już nowy wątek
Ależ to zleciało... ![]() Dostałam maila, że załapałam się na próbki AA... Zawsze cuś ![]() Dziś paczuszka pedigree w końcu Piesek szczęśliwy oczywiście ![]() A z veetem to raz próbowałam, oczywiście lipa i więcej próbować raczej nie będę Także o jedną konkurentkę mniej
|
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
a gdzie można dostać ten bagrozeszyt
sorki już SE znlazłam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=30982685 #post30982685 Moje dzieła bizuteryjne https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...&postcount=307 Moje preferencje Edytowane przez dorotkam Czas edycji: 2010-06-07 o 16:44 |
|
|
|
#169 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Na maila dostałam - coś dla właścicieli kotów :
http://www.kociarze.pl/strony/wyprawka_juniora A od Farmony : "Dziękuję, w tym tygodniu będziemy przygotowywać paczki, powinny więc dotrzeć do końca przyszłego tygodnia ![]() Serdecznie pozdrawiam, Ola" Edytowane przez przejss Czas edycji: 2010-06-07 o 16:44 |
|
|
|
#170 |
|
BAN stały
|
Witam w nowym wątku!
![]() u mnie dzisiaj tusz Rimmel i @ o próbkach AA |
|
|
|
#171 | |
|
Raczkowanie
|
WYGRAŁAM 2 x maszynkę Wilkinson Quattro for Women Bikinikonkurs był dawno temu i dopiero teraz ogłosili wyniki: opisałam historię swoją i mamy i obie wygrały je je je dziś jest mój szczęśliwy dzień ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jeśli tak to przecież ten regulamin z FB nie ma nic do rzeczy ![]() U mnie też tusz ![]() Dziwny jakiś taki
|
|
#173 |
|
Rozeznanie
|
Ooo.. dostałam na maila kupon z Ecco na kolekcję wiosna/lato 2010 z 30% zniżką
Ale nie wiem czy wykorzystam. Może TŻ coś sobie wybierze
|
|
#174 |
|
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny, ale pędzicie!!! Zwolnijcie tempo troche xD U mnie dzisiaj próbka perfum od Avril Lavigne"Black Star" i próbka Hugo Boss Orange. Z niecierpliwością czekam na tą puszkę od LRP(na pewno nie ja jedna).
|
#175 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
Ale szybko, mam mnóstwo zaległości w czytaniu wątku
![]() U mnie dziś tusze (dla mnie i mamy) oraz 2x próbki zapachu. Konkurs: http://www.papilot.pl/article/8799/K...-Oenobiol.html |
|
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja farmonę chyba gdzieś przeoczyłam
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
głosowałam o pełnej na Veecie Sricie xD .. ale chyba nic z tego nie wyszło
![]() Lecicie niesamowicie ;D Przed chwila założony nowy wątek a tutaj juz prawie 200 postów ;D w pół dnia 200 postów.. czyli na dzień 400 .. czylii jak dobrze pójdzie too.. (5000/400=12,5) .. za 12,5 dnia będzie kolejny wątek ;D
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dziś na bogato
![]() Przyszły: próbki Astra (po raz drugi - za odkrycie), książka wygrana na wysylkowa.pl, tusz Rimmel i mp3 (Creative ZEN 2GB) z Pepsi ![]() Załapałam się też na książkę ze strony Polska Kolekcja Kryminalna na FB. O dziwo nie ma mnie na liście 50 osób, które dostaną próbki Farmony. W regulaminie jest napisane, że dostanie je "pierwsze 50 osób" - a ja wysyłałam swoje zgłoszenie na samym początku konkursu ![]() Edit: sytacja z Farmoną już się wyjaśniła, po prostu się pomylili Tak więc na Farmonę też się załapałam
Pzdr, tamer Edytowane przez tamer Czas edycji: 2010-06-07 o 17:21 |
|
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ja też wygrałam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

;D

należę do KKV

WYGRAŁAM 2 x maszynkę Wilkinson Quattro for Women Bikini
, ja też wygrałam