|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLI - Heal the world
ja tez zaraz sie zmywam, pakuje faktury i na bimbe, w centrum z P. sie spotkamy, to ja pojde na poczte, zrobimy jakies zakupy i autobusem do domu, bo samochod sie robi, zeby badanie podbili
![]() Lu, no dzis doszedl strus , potem mi wyslij drugiego. bo nie lubie pojedynczo miec zwierzat ![]() choc weza tak mam ![]() a tak na marginesie, ckekawe jak strus dochodzi
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
ale pogoda u mnie :/ deszcz, słonce, burza i tak w kolko
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
trzymajcie sie cieplo i sucho, w senssie sucho gdzie trzeba, bo nieraz jednak lepiej miec mokro
och, mam nastroj zbereźny ![]() w sumie ostatnio malo kiedy mam nie zbereźny i powiem wam, ze my juz dawno mamy tu swoj cyrk ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- i walisz glowa w mur ![]() ocho u mnie tez chmura , oby sie nie rozlalo ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- najwyzej bedziemy z P. jak stranger ![]() mam jakies przeczucie, oby cos sie wydarzylo, ale dobrego ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- to pa
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
![]() pa grochu
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Jo
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- mam nadzieję, że mąż zebrał bo go rano zalarmowałam ![]() nie miałam netu w pracy ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- do tego miejsca z przykrością stwierdziłam, że nikt nie zauważył, że mnie nie ma ![]() Niuniolu
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Iliochu takiego byś chciała http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/site/kavoshg...iteTerrier.JPG facet, w którym się keidyś bujałam miał takiego (i znowu ma takiego) ponoć one często chorują, on ma drugiego bo poprzedni mu zdechł, ten co umarł zwał się Bonus, ten drugi ma jakąś dziwną nazwę
a ja dzisiaj spotkałam psa idealnego takiego będę chciała kiedyś mieć to jakaś mieszanka terriera z jamnikiem szorstkowłosym, maluśki cudowny, gdyby nie właściciel, który w ostatniej chwili wyleciał z domu wołając "Johny" to miałabym psa, byłabym gotowa go zabrać, seryjnie ![]() Grosiu ok wyslę po północy, dziwne, że ten wcześniejszy do Cię nie doszedł
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
może ja założę farmę będę Wam misje ratowała
żartuję nie umiem w to grać
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia, nic sie nie martw, zasadzilam 80 orzeszkow i Niuniolowi posadzilam ponad 80, wiec styknie, do brazu jest jeden dzien i 2h, wiec nawet jak wroce z pracy to zdaze w razie czego zebrać i sobie i moze Iliosek da rade to zbierze wczesniej, a jak nie to ja jej zbiore jutro.
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Lu, tu nie ma co umiec, zakladasz farme i sadzisz se warzywka, owoce lub kwiaty czekasz az dojrzeja i zbierasz
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
Nauka mnie znudziła
![]() Rzygam już tymi moimi, "niemoimi" notatkami... Teraz czas na relaks.... na Majkola ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- I kurde ponarzekam. Ledwo się cieplej zrobiło i już mi się duchota i sauna robi w pokoju |
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Kama u mnie w domu to jest plus w lato też jest zimno w domu
|
#4572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- No to się przeprowadzam do Ciebei na lato...ja w moich 6m2 żyje jak skawrka przy upałach, bo słońce mam w okno całe popołudnie. Na dodatek mam tzw. komin - robią się maksymalne przeciągi, jak tylko wiekszy aitr i okno otwarte...już nieraz mi pizło drzwiami...kiedyś mi Majkol z szyby spadne...więc albo okno szerzej i drzwi zamknij...albo okno mniej i drzwi uchylone...co w efekcie daje taki sam efekt - czyli żaden ![]() A w ogóle chciałabym studiować pier dołoznawstwo ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- A Ty wróciłaś juz z tej poczty Jak było ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- A i Groniek pytała co z Katriną...sesja w pełni, ale dziś dostała 5 z ustnej psychologii I pisała gramatykę...i jutero ma najgorszy egzam.
|
||
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Kamuszku mój musku w avie mam tą apaszkę co Ci mówiłam
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Kamuszku już wróciłam i pizzę sobie kupiłam i psu kiełbachę, żeby se zajadł jak ja będę pizzę wpirdzielała, oczywiście zjadł szybciej ode mnie ale to normalne bo dzisiaj poniedziałki w tele pizzy i mała pizza jest za 5 zeta - jeszcze zostały mi 2 kawałki jakby ktoś chciał
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalipięta
![]() Aaa właśnie tak mi się wydawało, że się zmieniłaś ![]() Ładnie, ładnie...i juz tak zalotnie na mnie nie patrz, bo się zarumienię ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- A rzuć mi jdnym...co se bede załować z czym jest
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
mam do wyboru bo wzięłam pół na pół
1 kawałek jest szynka, ser, ananas 2 kawałek jest z sznką, serem, pieczarkami ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Boże jakie znalezisko znalazłam w szafie, mama musiała mi kupić, spodenki (takie do spania) w różową kratę i z dzwoneczkiem (z Piotrusia Pana) w rogu - Michaelowi by się spodobały
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Biorę oba
![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
trochę się wyjaśniło w sprawie tej tragedii w smoleńsku, główną winę popełniły osoby na wieży (źle naprowadziły samolot), jednakże okazało się, że w wieży była 3 osoba (jakiś tam agent) jeżeli złe naprowadzenie samolotu na pas było celowe to był to zamach ze strony Rosji.
Kamuszka - no ba a teraz mam na sobie bokserki w kwiatuszki
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
co tu taka posucha ostatnio
?
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Kryśka nie kiślujesz to sucho no
![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- idę na seriale wrócę za godzinkę
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Eh...może się zrelaksowałam, a może nie...
ale będę wieczorkiem |
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
kurde zjadłam prince polo xxl zasłodziłam się jak never
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie tez chlodno latem, ale fajnie sie wchodzi z upalu ![]() bo tak malo was przychodzi, nie ma co pala machac, bo od tego mamy kogo innego, tylko czas do palki przychodzic a ja otworzylam bombonierke, ale niedobra, za slodka i jakis wyrob czekoladopodobny , ble. zagryzlismy z P. szybko czyms slonym ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- wyszlam z pracy, za niedlugo lalo, przeszlo, to miedzy kroplami bieglam, weszlam do papierniczego, tam gdzie kubek z MJ nabylam i sa tez budziki i podkladki, MJ nie bylo, ale mysle sobie tak mu po buzi myszka jeździc ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- ostatnio tu jakos tak, ze sie nie chce pisac ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- opowiadan ![]() i to widze prawie kazdej
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
nie po to uważam, żeby wpadać
![]() a rzadkie to mam pośladki
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
![]() głowa coś mnie rozbolała to pewnie od tej pogodyo przypomniałam sobie muszę machnąć vit b i centrum zaraz wracam
|
#4586 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo normalnie mnie to męczy od wczoraj
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
rzucasz się w oczy znaczy - (jeżeli to facet mówił) ubierasz się wyzywająco, zwracasz na siebie uwagę, brylujesz w towarzystwie, robisz z siebie gwiazdę
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia, log cabin za 110 tysiakow, fajne jest, raz remontowalam dlugo za chyba kolo 200 a teraz za 450 cos i do tego 97h
![]() i kupilam takie kregle, to tez widze kolejny remont dlugi i tez fajnie kosztuje ![]() ale dobrze ze te kwoty sie dodaja do poziomow ![]() ale cos z tym Hi nie tak, bo jak pozbieram kase , nadusze remont, to kasy nie pobiera, to wiem, ze musze wyjsc i jeszcze raz wejsc, bo nic nie robi ![]() tak samo dzis rano jedno po remoncie, i co i do tej pory tak bylo z kokardka, a zrobilam flip, to bylo odwrocone. ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- heja ![]() wlasnie musze poczytac
|
|
|
#4590 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może to coś w deseń: "działasz inaczej" mężczyźni czasem nie potrafią sklecić zrozumiałego i sensownego komplementu... właśnie mówią, że piloci nie mieli zgody na lądowanie...
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

?

co znaczyć może: "rzucasz się w oczy"