|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
oj, dziewczynki.
przepraszam że mnie tu nie było. ale byłam w szpitaluu. ;( obiecuję że nadrobię ![]() okradłam was trochę . każdą z osobna < 33 Wierzę w to, że kochasz mnie, Mimo że tego nie okazujesz. Ta nadzieja jest w środku mnie, ja wiem, że ty kochasz mnie. - Ja czy ona ? - yyy .. - Nie bój się , nie każę Ci wybierać.. - to po co pytasz? - tak dla upewnienia. - aa. - i tak wiem, że wybrałbyś mnie!. < 33 Wiem co masz w środku, mój ty kotku. W serduszku swym, pod spodem, chowasz miłość do mnie. Nie płacz że on Cię zostawił. Nie jest wart twych słonych łez. On wiedział, że będziesz płakała. Dlatego wcześniej Ci o niej nie powiedział Po co siebie okłamujesz? Przecież kochasz go i to mocno.
|
#2732 |
|
Rozeznanie
|
Moje Perełki ukochane. Motywujecie strasznie. <33
Uwielbiam to uczucie. Owszem, mam w sobie tą pie***loną miłość, czego nie można powiedzieć o Tobie.
Czas na dawanie i przyjmowanie./ Time for giving and receiving. Zapomnijmy o powodach i motywach. Może i życie nie byłoby takie przywalone, gdyby nie fakt, że Ciebie nie ma obok. + _mandarynka - no jak Ty wgl śmiesz tak mówić!
|
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
i nie pytając czy czegoś potrzebuje on zawsze wiedział najlepiej czego ona chce
;** gdy go potrzebowała on rzucał wszystko i biegł ją pocieszyć <33 za każdym razem gdy jechała autobusem do szkoły myślała tylko o jednym ; by po raz kolejny spojrzeć mu w oczy =** - kochasz mnie ? -ooł tak kocham cię ? -jak mocno? -najmocniej na świecie jak nikt nikogo niewyobrażalnie, niepowtarzalnie, jedynie w swoim rodzaju po prostu na MAXA !! =]
|
#2734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O Ciebie Kochana chodzi. Normalnie Twoje opisy powalają. I ten wyżej zabieram jeżeli można ?! m4dziar4-Ty talenciaro! ![]() ciiri-brak słów. Jestes niesamowita! ![]() myCh-Ty moja Kochana! Okradam Ciebie całą. Boszz... normalnie Talenciara !! ************************* ******* Jeszcze wczoraj byłam dla Ciebie tą jedyną, a dziś już mnie nie znasz.
06.10.2015r. W oczekiwaniu na NASZE MALEŃSTWO Edytowane przez BabyK Czas edycji: 2010-06-07 o 20:00 |
|
|
|
|
#2735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem Kochanie jestem to dla mnie wielka motywacja ![]() ni było mnie troszkę, najpierw ban, potem szpital, ale wróciłam ![]() nawet te kilkanaście igieł wbitych w żyły, nie bolały tak bardzo jak ta jedna, wbita przez Ciebie w serce. odszedł. tak po prostu. odszedł. też mam uczucia! choć chciałabym się ich pozbyć ! ![]() nic nie pomaga, kiedy serce jest złamane. mogliśmy być razem. na zawsze. kochać się wiecznie. kto by pomyślał, że to wszystko ucieknie? tylko głupie kilometry, które teraz tak bolą ![]() dlaczego ten u góry jest dla ludzi takim draniem? znów mi życie z rąk wyleciało.
|
|
#2736 |
|
Zadomowienie
|
karmelowomi
tęsknota to Ty. jesteś dla mnie kimś więcej niż promykiem w pochmurny dzień.
|
|
#2737 |
|
Rozeznanie
|
o ludzie kochani!
wreszcie nie będe płakać po kątach. na serce zawsze byłam słaba. nia miały końca te rozmowy. najprzyjemniejsze były niedzielne popołudnia,kiedy mogli iść na dwugodzinny spacer do parku. słońce drgało przesiane w koronkach gałęzi. wystawiła do słońca szczuplutką twarz i zamykając oczy powiedziała prosząco: -opowiadaj...posłucham tak,jakbym na to wszystko patrzyła.
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Człowiek jest tajemnicą, z tajemnicy przybywa i w tajemnicę odchodzi. Paulo Coelho
Miłość spłaca się na raty. Kłopot w tym, że zwykle miłość się kończy, a pozostają jeszcze raty do spłacenia.
Coco Chanel |
|
|
|
#2739 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Te są świetne.! <3 Nie mam weny.! ;D
|
|
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
Dążenie do miłości jest bez snesu.
- podaj mi chociaż jedną rzecz, która podoba się Tobie i mnie - no wiesz... Podobam się sobie - niby taki ktoś jak Ty też mi się podoba? - oj grabisz sobie kochanie, grabisz. Nie umiem przestać kochać z poniedziałku na wteorek. Oni sami zmarnowali swoją miłość. Bierz póki możesz. Później mogę kochać kogo innego. Nie wiem czy kiedykolwiek pokocham w ten sam sposób, trudno mi uwierzyć, że coś takiego może się zdarzyć, ale miło jest pomyśleć, że pewnego dnia właśnie tak będzie. Chcąc nie chcąc chyba Cię kocham. Dziś śpiewam. Jutro będę wanną. Bo mam marzenia, z których nie wyrastam. Rzuciłą zapałki... Miała nadzieję, że stoisz po kolana w benzynie. Gdyby z moich snów o Tobie nakręcili film, uwierz nie byłby to film dla dzieci. A gdy nasza miłość się skończy, włączę telewizor i udam, że nigdy nas nie było. I wtulona w Twoje ramiona byłam z siebie dumna. W końcu wiedziałam, że możesz mieć każdą, lecz nie każda może mieć Ciebie. On był inny. Parzył kawę tylko dla zapachu. Tęsknię. Ale tak naprawdę rzadko płaczę. Zapomniałam powiedzieć, że będę czekać na Ciebie zawsze. Ludzie i tak z reguły nigdy nic nie rozumieją. - Powiedziałeś, że będziesz mnie kochać - Tak, ale nie powiedziałem jak długo Długość penisa jest wprost proporcjonalna do wielkości Twojego maleńkiego móżdzka. Szczęśliwi nie liczą czasu, ani butelek ;p - Kochasz mnie? - Wczoraj o to pytałeś - Tak wiem, ale dziś chciałem się upewnić, że nic się nie zmieniło Przyjaciele ze sobą nie sypiają. Istnieją zdrady, których w żadne sposób nie da się przebaczyć. Nie trać młodości na dorastanie. Podarowywał jej szeroko otwarte serce, a ona je z hukiem zatrzaskiwała. |
|
|
|
#2741 |
|
BAN stały
|
a w sercu, jak w obleśnej spelunie czuć papierosowy dym, wyżerający zapach czystego tlenu w powietrzu.
a na ustach nadal mam posmak taniego wina. chociaż nie. to twoje usta odznaczyły się na moich wprowadzając nieład w mój świat. katastrofą nazywacie powódź. szczęściem promocję na czteropak piwa. a dlaczego tak niewielu potrafi poprawnie zdefiniować miłość? |
|
|
|
#2742 |
|
Przyczajenie
|
" I'm no superman I cant take your hand. "
|
#2743 |
|
Rozeznanie
|
- Jesteś chamem.!;/
- Przepraszam Królewno.. - Za co? - Za to, że masz serce z kamienia i bawisz się uczuciami innych. W świecie za dużych rękawiczek i niewygodnych foteli, gdzie niebo można zerwać jak tapetę ze ściany wszechświata nie pozostaje Ci nic innego, jak zadzwonić do Boga i zgłosić reklamację. Fizyka? Matematyka? Bzdury.! Naucz mnie wzoru na szczęście .!- Co masz na swoje usprawiedliwienie? - Kocham Cię. Ogarnij w końcu ten swój *******nik, bo stracisz wszystkich tych, którzy są dla Ciebie najważniejsi. |
|
|
|
#2744 |
|
Rozeznanie
|
"jesteś jedyną osobą, która po powiedzeniu jednego słowa potrafi zepsuć mi cały szczęśliwy dzień. masz talent." "hazardzistka. nałogowo gram o twe uczucia i jeszcze nigdy nie wygrałam." ten słodki szept w samym środku nocy. |
|
|
|
#2745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
naprawdę? nie wiedziałam, że opisy które dodaję, robią na Tobie taakie wrażenie.. ! ; * bierz i uciekaj, zanim się rozmyślę ; p ________________ 'every day is so wonderful.. and suddenly,
it's so hard to breathe..' każdy dzień jest tak cudowny.. aż nagle tak trudno oddychać..
|
|
|
#2746 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Z tego co wiem, to któraś już to dodawała.! A wiem, bo nawet sobie je pozwoliłam ukraść.!
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
`Czasami jesteś moim sensem,a czasem ukojeniem
mam na ciebie ciągle pragnienie` `przyjemnie, kiedy uderzasz mi do głowy ` `nadajesz ziemi ksztalt serca` `nie zrozum mnie zle, kocham cie ale nienawidze bardziej. nie chce twoich lez, ale czasem mam chec na nie popatrzec` `choc nie chce twoich lez, chcialbym byc ich dzisiejszym powodem`
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19839895]dziękuję kochanie <3
jak nie. jak tak [/QUOTE]nie ma za co. ![]() + Extremalna nie kłamię i się nie kłociaj bo ci talent umknie a masz wielki. ![]() dziękuję. Cytat:
* * *
Jest taka miłość, która nie umiera, choć zakochani od siebie odejdą.
|
|
|
#2749 |
|
Przyczajenie
|
nigdy nie używam słowa "moi" oni wcale nie są moi,
oni są częścią mnie , są tym brakującym elementem serca. / ktos pytal o ten opis na poprzedniej stronie ;>>>
![]() Edytowane przez Foam Czas edycji: 2010-06-07 o 21:23 |
|
|
|
#2750 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
nigdy nie używam słowa "moi" oni wcale nie są moi, oni są częścią mnie , są tym brakującym elementem serca _________________ walc porządny, więc i porządna musi być miłość. od myśli zaczyna się wszystko, cały akompaniament słów, wszystkie niedogodności i pragnienia, nałogowe palenie papierosów, i wdychanie zapachu porannej kawy, pierwsze rozterki, miłości, przyjaźnie, pierwsze pocałunki i potoki łez. myśli są jak muzyka , wdzierają nam się do serc. miłość jest jak kwiat, który się zasiewa, cały czas trzeba o nią dbać. zapamiętajmy jak świeżo pachnie rosa tuż o wschodzie słońca, tuż obok twych bladych warg... kiedyś zapragniesz świtu, takiego z krwi i kości - wtedy zrozumiesz że naprawdę mnie nie ma miłość musimy ciągle odmieniać, w dom, prace, innych ludzi. nie jestem aniołem, a przy Tobie byłam. chyba wszystko jest naturalne kochamy się, śpimy, płaczemy, cieszymy, samotnie kopiemy kamienie idąc drogą której nie znamy i chyba wszystko gra, wiatr wije się pod nasze stopy a dłonie drżą ze szczęścia. tylko skryta na końcu języka miłość drętwieje.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#2751 |
|
Rozeznanie
|
xxgroszek07xx _mandarynka myCh
moje moje ![]() Mam twoje zdjęcie idę z tobą to historia z dna butelki, której jestem piórkiem Każdy czasami musi zostawić swoją miłość jeśli nie teraz, to pod koniec życia I twoje ostatnie, małe słowo na pożegnanie będzie 'kocham cię bardzo' To wszystko to nieważkość tu nie ma schodów do schodów, które prowadzą do nikąd Wspinając się ponad pobudzającymi stanami żeby usłyszeć twój głos Oliwkowa skóra, tajemniczy uśmiech Za każdym pragnieniem kryje się kolejne, czekając na oswobodzenie skoro pierwsze zostanie zaspokojone Widzę Cię widzę Cię tam wznosisz się w stanie nieważkości w powietrze wiatr i promienie są w twych włosach Pytania pozostawione bez odpowiedzi byłyby jedyną rzeczą która mogłaby ich teraz zatrzymać… Był poetą, a ona była muzą, ona miała pióro które umiała używać z dotykiem zbawienia, odrobiną euforii; to był ich przepis na miłość Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-06-07 o 21:36 |
|
|
|
#2752 |
|
Zadomowienie
|
Każdy człowiek ma taki worek, z którego czasem wysypuje się smutek.. Chcesz stworzyć bajkę po swojemu ? ![]()
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-06-07 o 22:07 |
|
|
|
#2753 |
|
Raczkowanie
|
moje słowa upadają zanim zacznę mówić words fail me before I speak tyk - tyk - tyk - tyk na zegarku Zycie jest dla mnie za krótkie, bym miała przestać kochać tyk - tyk - tyk - tyk on the watch life is too short for me, i had to stop loving robię to dla emocji mam nadzieję, że zrozumiesz i nie puścisz mojej ręki i do it for the thrill i hope you understand and don't let go of my hand CukrowaPanna Pirmadonna Ciiri NieZTejBajki keeendy kamisha ruda wiewiora Kochanaa otojest _mandarynka panna_miodowa otojest One for all Extremalna myCh Drift cornels chcialam byc me9so3horny Siatkarka18 (częściej tu ! )Mrs Unfabolous takagwiazdka _Panna_Migotka_ dontgivemenames grise nydee Kaaate90 oxxgroszek07xxz innej bajki Kinderka13 agattee Together93 istny_paradoks dresowa caroline060 ciasteczkowe serce jest wasze
|
#2754 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję.!
- Chciałabym być truskawką - Dlaczego akurat nią? - Bo kiedyś mówiłeś, że kochasz truskawki.. TY - to tak bajecznie dziwnie, że w tych dwóch literach mieści się cały mój świat. utop się ze mną w naszej miłości.
|
#2755 |
|
Raczkowanie
|
Godziny stały się irytujące, i czuję się zredukowany do imitacji życia.
żałuje dziś, tyle chwil, wszystko przepadło, te same myśli, myślę ile tu jeszcze zostanę, ty dasz mi siłę, będzie lepiej, szanse mamy ciągle niezłe, wciąż w pogoni za lepszej jakości życiem.
|
#2756 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Marudziara
|
Tysiąc milowa podróż zaczyna się od kroku...
Życie nie polega na żabich skokach, Lecz na stopniowym drążeniu kropli w skale. Są myśli, których nie potrafię przystroić w słowa, są rzeczy nie gotowe by ujrzeć światło dzienne...
|
#2758 |
|
Rozeznanie
|
heej. ;* jestem tu nowa, ale dziewczynki jesteście fonomenalne, śledzę was od dłuższego czasu i na czytać się nie moge ;P
muuua ;* ----------------------- `.Nie zakochała się w chłopaku z plakatu , ze snu . czy z własnej wyobraźni . Zakochała się w chłopaku który istnieje . Ale to też było bez sensu . Alergia na kłamstwa. żegnaj Kotku. i uwielbiam, kiedy jesteś tak cho.lernie zazdrosny i mnie. - Ty nic nie rozumiesz. -słucham?? ja rozumiem Cię najdoskonalej, bo Cię kocham! - żartujesz sobie?! prawda? - nie! kocham Cię od 10 miesięcy. -aha. sory ja Ciebie nie. - wiem, dlatego muszę odejść. -żegnaj malutka.
|
|
#2759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() __________________ 'I know that when You look at me
there's so much that You just don't see.. But if You would only take the time I know in my heart You'd find a girl who's scared sometimes, who isn't always strong..' Wiem, że kiedy na mnie patrzysz, jest tak wiele rzeczy, których nie widzisz.. Ale jeśli byś poczekał, wiem, że znalazłbyś w moim sercu dziewczynę, która się czasem boi, która nie zawsze jest silna..
|
|
|
#2760 |
|
Raczkowanie
|
ciasteczko- dziękuję skarbie mój ;* myślałam, że odeszłam w zapomnienie a tu taka niespodzianka
![]() jestem tą, o której zawsze marzyłeś..marz dalej
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

to dla mnie wielka motywacja 

<3