Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-07, 20:47   #3391
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cori juz myslalam ze to ja napisalam..bo moj maz - Wojtek - tez sie napalil na takie podswietlenie i tez na niebieskie hahahaha
Stary 2010-06-07, 20:50   #3392
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
atomufka - troche to dziwne dla mnie, że musisz wpłacić piniądze za rezerwacje nie wiedząc nawet kiedy mieszkanie będzie do kupienia.
czy te wszystkie mieszkania (a wspominalaś że są jeszcze 2) sa tylko zarezerwowane? A ten blok już stoi?
A nie zastanawialiście się nad rynkiem wtórnym?

Dziewczynki z brzuszkiem (i bez też) ta sukienka wygląda fajnie:

http://www.allegro.pl/item1057582676...sc_cudo_s.html

http://www.allegro.pl/item1057605603..._nowosc_s.html

http://www.allegro.pl/item1050610246...arda_36_s.html
My caly czas myslelismy o rynku wtornym,ale zeby kupic takie mieszkanie to trzeba jezdzic i ogladac ,a nas przeciez nie ma w Polsce.Jak bylismy w kwietniu to ogladalismy mieszkania i nic nam sie nie spodobalo,wiec zdecydowalismy sie na rynek pierwotny...czego skutki widac
Tego budynku jeszcze nie ma ,wlasnie o to w tym wszystkim chodzi,ze budowa dopiero ma sie zaczac a oni czekaja na pozwolenie.Tez wydaje nam sie to dziwne ze mamy wplacac kwote rezerwacyjna a oni nawet nie wiedza kiedy dostana to pozwolenietz do nich napisal w tej sprawie ,zobaczymy co odpowiedza. W naszych okolicach jest jeszcze kilka nowych inwestycji ,ale wszystko co sie buduje to sa takie blokowiska,a te dwie oferty ,ktore znalezlismy to sa mieszkania z ogrodkami i na cos takiego sie napalilismy.Bo mieszkanie w bloku nas nie bardzo interesuje.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
kurcze, to nieciekawie ja tez słyszałam o tym, ze z kredytem bedzie coraz trudniej, ale może tylko tak strasza?? macie niewiele czasu na poszukanie nowego

Tez sie zastanawiam czy tak tylko strasza ,wiem ze ma wejsc w zycie jakas rekomendacja T (dla mnie to czarna magia musze poczytac na ten temat.)Ale z tego co wiem ma to wejsc w zycie ,bo kobieta ktora nam ma " zalatwic kredyt" caly czas o tym mowi...
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
kochana napewno coś znajdziesz. Ja tez szukam

ale wy sie macie z tym mieszkaniem.

Trzymam kciuki aby jak najszybciej wam sie udało wszystko załatwić.

idę do łózka... mąz mnie woła aż strach pomyśleć po co (zartuję) mam ochotę na przytulanki i film w łózku
ech dzieki
przyjemnosci

Zaraz dorzuce fotki z wyjazdu
Jutro dodam wiecej bo nie mam sily ich zmniejszac

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-06-07 o 20:58
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 20:51   #3393
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ława mówisz, no fajna jest duża, spokojnie talerzyki na 6 osób można postawić na niej razem z jedzeniem i piciem a jeszcze lepiej mi się opiera na niej nogi jak siedze na kanapie

Heh, na to podświetlenie to głównie Wojtek sie napalił Koniecznie chciał niebieskie, a były do wyboru jeszcze białe i czerwone ledy
Robię to samo - opieram nogi, ale staram się tego oduczyć, ciężko mi idzie oj ciężko. Czerwonego bym nie chciała mieć podświetlenia, ale takie niebieskie albo białe, czemu nie. Ostatnio widziałam telewizor chyba Samsung z diodkami za ekranem, które świeca na kolor dostosowany do obrazu na ekranie. Bajer bo bajer ale cieszy.

Martucha - mnie też ta trzecia sie podoba w sumie najbardziej.

Atomufka - wiesz co, z doświadczenia Ci powiem, że nawet jak dostana to pozwolenie to nie oznacza, że się zacznie budowa bo ktoś może się odwołać od takiego pozwolenia nim się uprawomocni i lipa, bo sprawa może się ciągnąć latami jeśli dojdzie do sądu. Plus obsuwy w terminarzu (nie znam ani jednej budowy skończonej tak jak miała być skończona).
Wiem, że Wam zależy na mieszkaniu z powodu powrotu, ale kupujecie je na kredyt i lata, nie wierzę że się jakieś cuda z kredytami podzieją że przestaną ich udzielać - banki zbyt wielkie pieniądze na nich zarabiają, żeby sobie odpuścić takie źródło dochodów. Ja bym poczekała na odpowiedź dewelopera, ale z takim kręceniem bym się po prostu bała, że ta budowa zajmie wieki. I sama mówiłaś że nie znalazłaś za wiele opinii o deweloperze.
Po powrocie wprowadziłabym się na wynajęte mieszkanie (choćby i na parę miesięcy) i poszukała czegoś na spokojnie, choćby na rynku wtórnym, gdzie nie musisz wkładać ogromnych pieniędzy w urządzenie mieszkania od zera. a może nim wrócicie coś się trafi?

Ahhh i ta przestrzeń na fotkach. Pomarzyć.

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2010-06-07 o 21:01
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 20:54   #3394
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
miałam wizyte 31.05 tydzien temu w poniedziałek moj maluch mierzy połowe tego co twój nieco ponad 6 cm, i podobno jest chłopcem, tylko lekarz chyba nie zmierzyl przezierności karkowej troche mnie to zdziwiło ale mowil ze wszystko ok.... troche nieusatysfakcjonowana jestem bo ani fotki nie dostałam....

Wiesz co zaskoczyłas mnie a wrecz jestem zdziwiona ze ci fotki nie dał , ze nie zmierzył przeziornosci a wspomnial za to ze chyba chlopiec. Ja pytal o moje malenstwo to mi powiedzial ze to za wczesnie i ze dopiero w 20 tyg mozna rozpoznac plec .

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 20:58   #3395
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Cori juz myslalam ze to ja napisalam..bo moj maz - Wojtek - tez sie napalil na takie podswietlenie i tez na niebieskie hahahaha
widać TE Wojtki tak mają

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 20:58   #3396
Sysunia_d
Zakorzenienie

Atomufla piekne widoki to w irlandi takie piekne krajobrazy ??? Co to za miesjce ?

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 21:00   #3397
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Robię to samo - opieram nogi, ale staram się tego oduczyć, ciężko mi idzie oj ciężko. Czerwonego bym nie chciała mieć podświetlenia, ale takie niebieskie albo białe, czemu nie. Ostatnio widziałam telewizor chyba Samsung z diodkami za ekranem, które świeca na kolor dostosowany do obrazu na ekranie. Bajer bo bajer ale cieszy.
Ale po co się oduczać czegoś, co służy nóżkom?
Jeszcze jasiek pod nie i mega miękko i wygodnie

A bo człowiek to tak ma, że lubi wszelakie bajery i wodotryski

Live long and prosper
🖖🏻

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-07, 21:01   #3398
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę bardzo
no ekstra a to podswietlenie to tak dodatkowo zamowiliscie czy kazdy zestaw tak ma? moj mezul na pewno sie zakocha i moze go namowie??

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
My caly czas myslelismy o rynku wtornym,ale zeby kupic takie mieszkanie to trzeba jezdzic i ogladac ,a nas przeciez nie ma w Polsce.Jak bylismy w kwietniu to ogladalismy mieszkania i nic nam sie nie spodobalo,wiec zdecydowalismy sie na rynek pierwotny...czego skutki widac
Tego budynku jeszcze nie ma ,wlasnie o to w tym wszystkim chodzi,ze budowa dopiero ma sie zaczac a oni czekaja na pozwolenie.Tez wydaje nam sie to dziwne ze mamy wplacac kwote rezerwacyjna a oni nawet nie wiedza kiedy dostana to pozwolenietz do nich napisal w tej sprawie ,zobaczymy co odpowiedza. W naszych okolicach jest jeszcze kilka nowych inwestycji ,ale wszystko co sie buduje to sa takie blokowiska,a te dwie oferty ,ktore znalezlismy to sa mieszkania z ogrodkami i na cos takiego sie napalilismy.Bo mieszkanie w bloku nas nie bardzo interesuje.

Tez sie zastanawiam czy tak tylko strasza ,wiem ze ma wejsc w zycie jakas rekomendacja T (dla mnie to czarna magia musze poczytac na ten temat.)Ale z tego co wiem ma to wejsc w zycie ,bo kobieta ktora nam ma " zalatwic kredyt" caly czas o tym mowi...

ech dzieki
przyjemnosci

o tej rekomendacji juz cos gadali jak my staralismy sie o kredyt, ale ona ma chyba wejsc dopiero w sierpniu.
trzymam kciuki
piekne widoczki
Stary 2010-06-07, 21:09   #3399
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Atomufla piekne widoki to w irlandi takie piekne krajobrazy ??? Co to za miesjce ?
Tak to w Irlandii pojechalismy na polnoc ,a mieszkamy na zachodzie.Zupelnie inne krajobrazy niz "u nas " dzis takze bylsimy w brytyjskiej czesci wyspy w miescie Londonderry,gdzie do dzis katolicy z protestantami tocza wojny.
Smiesznie tak ,bo jedziemy i ja mowie do TZ o kurcze zaraz przekroczymy "granice" a nie mamy funtow przy sobie no i w tej czesci nie bylo dzis dlugiego weekendu tylko dzien pracujacy tak jakby w 5 minut w innym kraju sie znalezlismy
Cytat:
no ekstra a to podswietlenie to tak dodatkowo zamowiliscie czy kazdy zestaw tak ma? moj mezul na pewno sie zakocha i moze go namowie??

o tej rekomendacji juz cos gadali jak my staralismy sie o kredyt, ale ona ma chyba wejsc dopiero w sierpniu.
trzymam kciuki
piekne widoczki
No wlasnie w sierpniu jakos ,boje sie ze sie nie zalapiemy wrrr dzieki

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-06-07 o 21:12
Stary 2010-06-07, 21:14   #3400
bzyczka1
Zakorzenienie

Iwka nawet mi nie przypominaj o tej bluzce... wyprałam ją i schowałam w szafce niech jej moje oczy nie widzą jeszcze nie wiem czy się uratowała ale jakby mniej ponaciągana była.

Jak zdobędę aparat tzn odbiorę od mamy swój to zrobię zdjęcie pokoju i Wam wkleję

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 21:17   #3401
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale po co się oduczać czegoś, co służy nóżkom?
Jeszcze jasiek pod nie i mega miękko i wygodnie

A bo człowiek to tak ma, że lubi wszelakie bajery i wodotryski
Corii - na jaśka to ja nie wpadłam, będzie jutro szaleństwo olać oduczanie się

A się oduczam bo mi mama zawsze powtarzał że nóg się na lawie nie trzyma

P.S. Rewelacyjne są te zielone skaczące stworki

A tutaj przykład na to, że nawet bajki da się naukowo wytłumaczyć:

http://demotywatory.pl/1711740/Teraz...d-pomysl-na-to

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2010-06-07 o 21:22
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 21:22   #3402
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Proszę bardzo
Cytat:
heheh dziewczyny my naprawde mamy pdobnie ja tez mam takie podswietlenie tylko w komodach tez niebieskie i pomysl meza haha
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 21:27   #3403
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

P.S. Rewelacyjne są te zielone skaczące stworki

A tutaj przykład na to, że nawet bajki da się naukowo wytłumaczyć:

http://demotywatory.pl/1711740/Teraz...d-pomysl-na-to
No nieladnie tak z tymi nozkami ja pamietam jak moja tesciowa przyjechala do nas na wakacje ,ktoregos razu wchodze do salonu patrze a ona z nogami na stolebylam w szoku...ja nigdy bym sie tak nie zachowalaobojetni e czy u niej czy u kogos innego w domu

dobry demotywator

ech i koniec weekendu czas do pracy jutro bleee

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-06-07 o 21:28
Stary 2010-06-07, 21:29   #3404
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Każdy zestaw ma takie podświetlenie, samemu wybiera się tylko kolor ledów.
A ława może być z czarnym fornirem na blacie - tak jak meble - to też indywidualny dobór.
Cytat:

Trzeba sobie Iwka życie umilać, a nogi przecież nas co dzień noszą, wiec jakieś przyjemności im sie należą
I się trzyma na ławie, na stole - dobre na krążenie
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
heheh dziewczyny my naprawde mamy pdobnie ja tez mam takie podswietlenie tylko w komodach tez niebieskie i pomysl meza haha
No bo mężczyzn łatwo zbajerować

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-07, 21:38   #3405
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy zestaw ma takie podświetlenie, samemu wybiera się tylko kolor ledów.
A ława może być z czarnym fornirem na blacie - tak jak meble - to też indywidualny dobór.

Trzeba sobie Iwka życie umilać, a nogi przecież nas co dzień noszą, wiec jakieś przyjemności im sie należą
I się trzyma na ławie, na stole - dobre na krążenie

No bo mężczyzn łatwo zbajerować
no piekne sa, pokazałam mezowi tez mu sie spodobały ale entuzjazm opadl gdy wspomnialam cene

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-07, 21:46   #3406
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
no piekne sa, pokazałam mezowi tez mu sie spodobały ale entuzjazm opadl gdy wspomnialam cene
Podobno cenę można negocjować u producenta, czyli Vbch meble ...

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-08, 05:09   #3407
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno cenę można negocjować u producenta, czyli Vbch meble ...
o dzieki, jak bede urzadzac salon to sie do nich moze odezwe
Stary 2010-06-08, 06:39   #3408
kolanka
Zadomowienie

india ja się też złamałam, zjadłam jednego landrynka miętowego . Ale nazywam to odzwyczajaniem sie . Jak byłam u mamy, to pogradziłam cisatkami , wiec ... potrafilam się powstrzymac przed słodkościami . Mój wczorajszy dzien zaliczam do udanych .

Domi - wielkie gratulacje i lece do k. zobaczyc jacy jestescie szczęsliwi .

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-06-08 o 06:40
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 06:50   #3409
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

pogoda sliczna a ja dziś pół nocu nie spałam, tak mnie gardło boli i katar męczy czuję sie paskudnie.

atomufka sliczne widoki a o co chodzi z tą rekomendacją w kredytach??

Cytat:
heh to widze, ze nie jestem sama w szukaniu pracy ja tez szukam i szukam i wielkie nic juz mi brakuje wiary i wpadam w depreche normalnie
Ja narazie czekam cierpliwie mam nadzieje, że jeszcze w czerwcu, lipcu lub sierpniu ktos zadzwoni, a jak nie to wtedy od wrzesnia zacznę wysyłac podania gdzies indziej niż szkoła czy przedszkole. No nic, w dzisiejszych czasach bez znajomośc cięzko jest się wbić przynajmniej w szkolnictwo. Bo ci emeryci nie chca odchodzić a jak juz jakims cudem znajdzie się wolny etat to juz dla znajomych jest obstawiony phi
Cytat:
Po powrocie wprowadziłabym się na wynajęte mieszkanie (choćby i na parę miesięcy) i poszukała czegoś na spokojnie, choćby na rynku wtórnym, gdzie nie musisz wkładać ogromnych pieniędzy w urządzenie mieszkania od zera. a może nim wrócicie coś się trafi?
.
Tez mi sie wydaje, że to dobre rozwiązanie. Wtedy bedziecie na miejscu i na spokojnie coś fajnego znajdziecie

ciekawa jestem czy się sprawdzi: http://wiadomosci.onet.pl/1614453,720,1,kioskart.html

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-06-08 o 07:15
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 07:30   #3410
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Jutro dodam wiecej bo nie mam sily ich zmniejszac
rozumiem.. no tak bedac tam nie ma jak ogladac... hmmm trzymam kciuki zeby te sie cos ruszylo...
a widoki piekne

Cytat:
widać TE Wojtki tak mają
hahaha no ba

Cytat:
no patrz

a moj maz ma dzis urodziny a do tego jedziemy na pierwsze zajecia do szkoly rodzenia nie moge sie doczekac
Stary 2010-06-08, 07:42   #3411
Maggie1983
Zakorzenienie

Czesc Kobitki

Wpadam na chwile, zeby zameldowac, ze wizyta u gina udana Dzidzia wazy juz 600 gram i raczej nadal jest dziewczynka ale lekarz powiedzial, ze na nastepnej wizycie musi jeszcze raz potwierdzic, choc byl prawie pewien zapytalam czy na pewno wszystko w porzadku, bo martwi mnie ze brzuszek taki duzy, a glowka mala i powiedzial, ze dzidzia jest w przestrzeni, wiec zalezy jak sie ulozy do mierzenia i zrobil mi 3 rozne pomiary glowki i powiedzial, ze wszysko ok
na moje nogi mam brac 2 opakowania, 3 razy dziennie po 2 rutinoscorbiny, wiecej lezec, nie bomblowac sie piciem bez potrzeby, a w zamian jesc wiecej owocow i warzyw i bedziemy obserwowac

Dziekuje za wsparcie i uciekam do ksiazek, zajrze do Was po niedzieli i mam nadzieje, ze bede juz wtedy po sesji caluje kazda z osobna
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 07:49   #3412
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
a moj maz ma dzis urodziny a do tego jedziemy na pierwsze zajecia do szkoly rodzenia nie moge sie doczekac
co mu kupiłas??

Mój ma za miesiąc i mysle co mu kupić

Maggie super, ze wszystko dobrze. A imię już macie wybrane??

Stary 2010-06-08, 07:51   #3413
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
e tam, bzdury - każdy z nich przewiduje co innego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 07:52   #3414
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
e tam, bzdury - każdy z nich przewiduje co innego
No ale głównie to wskazują Komorowskiego

Stary 2010-06-08, 07:55   #3415
kliwia
Zakorzenienie

juhu, dzien dobry

wlasnie sobie jem rogala maslanego w czastkach zalanego goracym mlekiem, taka obslizgla pacia sie z tego robi poslodzone oczywiscie. Jadlyscie to kiedys?

Dzis w nocy znowu sie obudzilam i zasnac nie moglam, i straszyla mnie wibracja od telefonu. nasmieszniejsze ze to nie nasze telefony wibrowaly. Moze u sasiada wibrowalo I sie balam zasnac potem. A do tego brzusio mnie bolal, skorcze jelit jakies mam ah te uroki

Dobrze ze chociaz slonce siweci i sobie na dwor pojde
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 08:00   #3416
klion78
Zadomowienie

Cytat:
A Ty masz jakieś objawy, jak masz te bakterie? Bo ja nie, u mnei tylko mocz ma zapach nieciekawy.
ja też zauważyłam, że zapach jest jakiś inny i dopiero teraz doczytałam że to przez E.coli.
Poza tym zdarza mi się palenie podczas siusiania, parcie na pęcherz, siusianie w bólu po jednej kropli - czyli wszystko co typowe dla zapalenia pęcherza.
Stary 2010-06-08, 08:01   #3417
Gucia0987
Zakorzenienie

Kurcze, nie ma mojego posta, wczoraj nadrobiłam wszystko, pięknie poodpisywałam i nie ma!

Teraz, już nie będę pisać, wybaczcie.

Madzia, mam nadzieje, że lepiej się poczujesz! Nie jest dziwne, że coś złapałaś, TZet Cię zaradził.

Corii, no meble świetne!

A ja wróciłam wczoraj po tygodniowej nieobecnosci do pracy i mam tyle pracy, że nie wiem do czego włożyć ręce. Do tego moi prezesi chcą się zapalić, non stop przychodzą z czymś nowym. Do tego usłyszałam, ze za długo mnie nie było i że oni już teraz nie wyobrażają sobie jak to będzie jak pójdę na urlop - super!

Poza tym niestety boli mnie moja rana, pod krwiakiem zrobiła się jakaś kulka, która też boli, zaczynam się stresować wynikami, które w przyszłym tygodniu - po prostu super!

Do tego @, żadnego opalania w weekend, więc zazdroszczę Wam, ze wypoczęłyście i ciesze się, że spędziłyście tak fajny czas!
Do tego muszę się uczyć, bo w niedziele mam ostatni egzamin, więc trzymajcie kciuki! Bo muszę w niedziele zdać egzamin i w przyszłym tygodniu skończyć pracę magisterską. Mam 65 stron i dobrze by było gdybym napisała jeszcze 5-10 stron.

Oj dzisiaj jestem na nie to nie mój dzień!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 08:03   #3418
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
juhu, dzien dobry

wlasnie sobie jem rogala maslanego w czastkach zalanego goracym mlekiem, taka obslizgla pacia sie z tego robi poslodzone oczywiscie. Jadlyscie to kiedys?

Dzis w nocy znowu sie obudzilam i zasnac nie moglam, i straszyla mnie wibracja od telefonu. nasmieszniejsze ze to nie nasze telefony wibrowaly. Moze u sasiada wibrowalo I sie balam zasnac potem. A do tego brzusio mnie bolal, skorcze jelit jakies mam ah te uroki

Dobrze ze chociaz slonce siweci i sobie na dwor pojde
Oczywiscie, że jadłam, u nas to się nazywa kaczuszki . Przysmak z dzieciństwa

Gucia , a mi się wydaje, ze ja Twojego posta widziałam, wielu dziewczynom odpisałaś. Poszukaj jeszcze raz, na pewno jest.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-06-08 o 08:08
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 08:05   #3419
kliwia
Zakorzenienie

kolanka no ja tez to znam z dziecinstwa. W ogole w moim rodzinnym miescie bulki i rogale maslane/mleczne sa na prawde maslane te tutaj sa troche oszukane Tak samo chałki calkiem inne, niedobre
Fajna nazwa hahaha ja nie pamietam by to sie u mnie jakoś nazywało
A moj maz na kazda zupe mleczna reaguje prawie wymiotami
Wiec mam radoch0e, ze ktos to je oprocz mnie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 08:06   #3420
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
No ale głównie to wskazują Komorowskiego
wystarczy śledzić prasę i sondaże, żeby być takim "jasnowidzem"

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości