|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Coś mi zużywanie ostatnio nie idzie
![]() Przepatrzyłam te filmiki i rzeczywiście laski nieźle tego mają ![]() ![]() Ten film ze sztuczkami jest fajny ![]() Od dawna poluję na taką szafeczkę z szufladami plastikową, ale widziałam je tylko na zagranicznych filmach ![]() ![]() ![]() Aha, zapomniałam Wam powiedzieć, że wywaliłam wczoraj Mascarę Glamorous Wibo ![]() ![]() Pomalowałam dziś pazurki moim nowym frenchem z Bell i całkiem ładnie wygląda. Nie smuży, kryją dwie warstwy, a kosztował tylko 3,50 ![]() Złapałam już łazienkową opaleniznę dzięki balsamowi brązującemu Garnier ![]() ![]() Luskap zaraz ja będę mieć dwa miesiące do ślubu ![]() A wujek nie przyjedzie, bo już zdrowie mu na to nie pozwala. Ma chore nogi i trudności z chodzeniem. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2010-06-08 o 00:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
Księżniczko-nie denerwuj się i zrozum człowieka, tak to jest z gośćmi weselnymi
![]() zetafon- płyny do hig.int.- na zapas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
byłam z kontrolą w łazience i
![]() Moja Kolekcja: 3 żele do twarzy 4 kremy do buzi 2 toniki 6 maseczek w tubkach ![]() 8 maseczek w saszetkach ![]() 3 peelingi do twarzy 3 maski do stóp 3 maski do rąk 7 kremów do rąk ![]() 4 kremy do stóp 12 balsamów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 peelingi do ciała 4 odżywki do włosów 3 kremy pod oczy 66 do zużycia ... To są oczywiście rzeczy które występowały w więcej niż 1 egzemplarzu .. takich pojedynczych produktów tu nie zaliczam a z makijażu to rzeczy do ust mnie gubią 7 pomadek ![]() Razem = 73 rzeczy biorą udział w akcji opróżnianie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
może ja swoje też dziś podliczę
![]() ![]()
#367 |
Konto usunięte
|
Ja mam ambitny plan, żeby w czerwcu na każdy dzień mieć jakieś zużycie, choćby próbkę... Na razie jestem 3 do tyłu, ale jestem w stanie to dziś nadrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Co to za projekt denko?
#369 |
Zakorzenienie
|
wpisz na you tube
luknij : http://www.youtube.com/watch?v=hOUE1C1Xyo8 Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2010-06-08 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19853393]Ja mam ambitny plan, żeby w czerwcu na każdy dzień mieć jakieś zużycie, choćby próbkę... Na razie jestem 3 do tyłu, ale jestem w stanie to dziś nadrobić
![]() ja nie lubię zużywać próbek i w ogóle to mało ich mam ![]() ![]()
#371 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś po południu jade zrobić "fotkę" moim kręgom szyjnym może "uroczy" pan przemądrzalski doktorek wyjaśnij mi dzięki niemu czemu mdleje.
A skoro już będe miała wolne to śmigam do perfumerii oblukać zapachy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
zużyłam LITROWĄ maskę do włosów stapiz
![]() ![]()
#373 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19853921]Też ją miałam
![]() ![]() ![]() a Ty nie miałaś balsamu?? ![]() ![]() dove hair fall control maska loreal absolut repair odżywka herbal ochrona koloru odżywka fructis nutri odbudowa odżywka dove chroniąca przed temperaturą bez spłukiwania mam wax w sprayu, spray termoochronny avonu już na wykończeniu i nivea ochrona koloru i jeszcze jedwabie i sera na końcówki ![]()
#375 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zetafon pójdź sobie na solarium 3-4 razy, zacznij od 5 minut i zwiększaj o minutę za każdym razem i zobaczysz, czy tyle Ci pasuje ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale fajnie, że miło spędziłaś weekend ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19851052]Haha, kolejna moja wygrana - zestaw Veeta ![]() Czekam więc na: - tusz Rimmela - nagroda z FB - balsam Aguilery - nagroda stąd - mleczko LRP Anthelios - nagroda z FB - zestaw Mary Kay - nagroda stąd - zestaw Veet - nagroda od Veeta - puszeczkę LRP - moje zamówienie z allegro ![]() Gratuluję! Ale Ty masz kobieto szczęście ![]() ![]() ![]() Jestem już po zerówce z bankowości, poszło mi źle, już wiem, że czeka mnie egzamin. Za to przed sobą mam zerówkę z angielskiego, proszę o kciuki o 13.45 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Konto usunięte
|
Czy szczęście to nie wiem, po prostu biorę ostatnio udział w wielu konkursach
![]() Właśnie przyszedł tusz Rimmela i bez testowania wystawiam go na Allegro. Mam dość tuszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19854403]A fakt, zapomniałam, że maskę też mają
![]() ![]() jak wykończę loreala to się czaję na jakiegoś lorysa tylko nie wiem na jakiego ![]() ![]() ![]()
#379 |
Zakorzenienie
|
właśnie skończyłam krem do stóp .. ucieszona wyrzucając tubkę spojrzałam na datę .. od pół roku przeterminowany a tak się z nim męczyłam .. niedawno robiłam porządki z kosmetykami i nie wiem jakim cudem się uchował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Cię mogę pilnować. ![]() Tak w ogóle to muszę się pochwalić. Zaczynałam odwyk (wtedy jeszcze poza wizażem) z bagażem ponad 40 balsamów a po 3 latach i kilku nawrotach nałogu mam już tylko 14. ![]()
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
a ja sie wkurzam bo ludzie z mojego roku,a konkretnie 2 laski, maja test z jutrzejszego egzaminu i oczywiscie nikomu nie dadzą.a test jest wielokrotnego wyboru i bedzie trudny ,jak znam tego wykładowcę.nie wiem co sie ludziom dzieje.zachowują się jak szczury na ostatniej sesji.ehhhh
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja podliczyłam właśnie najbardziej problematyczne kosmetyki i już wiem że nie mogę kupować: kremów do rąk - mam 8 balsamów do ciała - mam 15 (w tym również brązujące, błyszczące, wyszczuplające) kremów do stóp - mam 5 żeli pod prysznic - mam 13 (w tym 2 miniaturki) szamponów - mam 9 (w tym 2 ogólnodomowego użytku) odżywek - mam 9 żeli do mycia twarzy - mam 8 (w tym 2 na wykończeniu ![]() kremów do twarzy - mam 11 ![]() ![]() past do zębów - 8 (w tym 1 dla wszystkich i 4 miniaturki, które chcę zużyć żeby mi nie psuły statystyk ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- kolorówki jeszcze nie podliczałam tak w ogóle ![]()
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19851052]Haha, kolejna moja wygrana - zestaw Veeta
![]() Czekam więc na: - tusz Rimmela - nagroda z FB - balsam Aguilery - nagroda stąd - mleczko LRP Anthelios - nagroda z FB - zestaw Mary Kay - nagroda stąd - zestaw Veet - nagroda od Veeta - puszeczkę LRP - moje zamówienie z allegro ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- http://www.rozkwitam.pl/ Spróbujcie i Wy ![]() ![]() To naprawde szalejesz z tymi konkursami! Ja w sumie siedze i sie nudze to tez moglabym cos pokombinowac ![]() Poł godziny spoznione, ale mam nadzieje ze jeszcze piszesz i pomogą.
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję. ![]() Te żele do mycia twarzy mnie rozwaliły. ![]() Poza balsamami u mnie problemem są jeszcze maseczki, błyszczydła i żele pod prysznic. Jak się wzięłam za minimalizowanie jednej grupy to rozrosły się inne. ![]()
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
dokładnie nie chcą się dzielić to niech mają nauczkę
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wow! Gratulacje! ![]() też się cieszę z takich dużych zużyc- w tym m-cu zużyłam łącznie 800ml (żel pod pr. i do hig. int) i jeszcze pójdzie mi 400ml żelu pod prysznic Johnson's Baby Bedtime i 200ml żelu do mycia twarzy Dermiki(świetny jest!) A dziś sprzedałam na All. podkład Deborach- ten który był za ciemny, a kupiłam w zestawie. Tak więc róż i puder mineralny wyszedł mnie 15zł ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Może jednak nie będzie tak źle i zaliczysz ![]() Cytat:
![]() No ale ja też czasem dokupię jakieś smarowidło w ataku nałogu i ciężko przez to zejść do małej liczby ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Po co Ci tyle past do zębów?żeli do mycia twarzy?kremów do rąk? Zrobię podobne podsumowanie, z tym że ja to prawie w każdej kategorii nie mogę nic kupować. Nie mogę kupić:
Dziś kupiłam sobie za 20zł super cieniutkie dresiki z takiego niemnącego materiału- wyglądają jak z nike albo adidasa ![]()
![]() |
#387 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Nusia7, Koshatka, luskap, magdolena (tak, o 11:38 jeszcze pisalam
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymam ![]() jak chodzi o najbardziej problematyczne kosmetyki. Mam: odżywek do włosów - mam 18 ![]() balsamów do ciała - mam 15 (w tym brokatowe i wyszczuplające) żeli pod prysznic - mam 12 (w tym miniaturki i plyny do kapieli) szamponów - mam 6 kremów do twarzy - mam 6
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2010-06-08 o 12:07 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Konto usunięte
|
Tak Was czytam i stwierdzam, że nie jest ze mną źle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
Poszedl tonik matujacy Oriflame
![]()
#390 |
Zakorzenienie
|
Pielegnacje to zawsze mozna w miare szybko zuzyc, np dezodoranty jako odswiezacze albo balsamy jako kremy do depilacji
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.