|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra,ide czytac Trylogia Łysiaka czeka. Dobrej nocy!
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślałam, że taki z wodą ;-P o ja blondi
|
|
#1354 |
|
Zadomowienie
|
Na taki z wodą też muszę iść
Ostatnio miałam zły humor to fryzjerka trochę mi go poprawiła chwaląc moje włosy oczywiście ja uradowana a później pomyślałam że ona każdej tak gada. już dziś nie zasnę przez energy drinka |
|
|
|
#1355 |
|
Zadomowienie
|
dobry wieczór ;*
weszłam podziękować Wam za super, mega erotyczno- fajoską kartkę lowe Was ;* wiecie, ja kobieta pracująca jestem nie mam czasu na nic![]() ;*
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sama jeszcze nie mam, bo Marta się obija. ;*dobranoc, Bejbosze. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#1357 |
|
Zadomowienie
|
W jaki sposób będziecie wpłacać te opłaty rekrutacyjne??
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Moje świeżutkie konto w mBanku
![]() Wpłacanie na poczcie z zasady zawsze mówię stanowcze NIE
|
|
|
|
#1359 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko taka moja jedna refleksja ( ) - inteligo ma dużo przyjemniejszy interfejs, obsługę przez internet i nie podoba mi się w ogóle, że z mBanku nie dostałam od razu karty |
|
|
|
|
#1361 |
|
Zadomowienie
|
chiddy *******i idzie spać
|
#1362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w tym tygodniu postaram ogarnąć sprawę z tym kontem bo nawet mama mówi że to najlepszy moment na założenie konta.
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja podobnie, bo ostatnio spałam całe 4 godziny
Cytat:
"
|
|
|
|
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie przyjechał w piątek kurier, podpisałam dokumenty, przez internet już mogę operować kasą
z tego, co wiem, dopiero jak dostaną podpisaną przeze mnie umowę o kartach, będę mogła złożyć wniosek. Nie wiem kiedy i mnie to wkurza
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Chyba wszystkie poszły spać więc i ja idę. Dobranoc |
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego wszystko mi się skasowało drugi raz?
![]() dzień. dzień intensywny, uwielbiam gdy nie mam czasu na nudę. rano praca, potem zabawa w klejenie projektu, a następnie studencka impreza i powrót wczesny, bo za 6 h wstaję do pracy. xD ale jest fajnie. ![]() napiszę coś dłuższego w weekend jak pojadę do domu. lowe. --------- Weronika, trzymam kciuki za sytuację z tym panem.
|
|
#1368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze, mniej więcej nadrobiłam Was ![]() dobranoc ;*
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
ja wpadłam się tylko przywitać
za godzinę mam kolejkę do pracy. jeżu. http://www.youtube.com/watch?v=RB12QzWk9UM
|
#1371 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ;**
Robię sobie dzisiaj wycieczkę po lumpeksach ![]() Pogoda u mnie ładna
|
#1372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mnie wręcz przeciwnie, z dnia na dzień coraz więcej mi się chce. Cytat:
Cytat:
Mnie to kogut gania. Dzień dobry bawię się kropkami oraz postanowiłam olać studia i lecieć do Brazylii Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-06-08 o 09:20 |
|||
|
|
|
#1373 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobryy ;**
Cytat:
Cytat:
. ale kury mam . moją siostrę u babci kogut gonił i też jej wskoczył na głowę. później jak chodziliśmy do babci to czekalismy koło bramki i wołaliśmy babcię,żeby po nas przyszła Cytat:
. i też był zboczony. haha. jak sobie przypomnę o jakich głupotach rozmawialiśmy Cytat:
Cytat:
. btw. właśnie zauważyłam że ktoś inny też ma Twoją owieczkę Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
moja sąsiadka miała kiedyś kury i indyka. I właśnie ten indyk zniszczył mi dzieciństwo, gonił wszystkich. Musiałam po koleżankę na około chodzić.
![]() moja miejscowość to raczej nie wieś, takie miasteczko bardziej. Tzn. co poniektóre osoby mają kurki, ale to gdzieś na obrzeżach, a niedaleko są krówki i chyba oni sprzedają mleko od nich. Ooo i jeszcze koniki biegają od niedawna. Cytat:
![]() jakie kropeczki 'kololowe' fajne. ![]() ja tam zazdroszczę Beacie, Dorocie i Martynie, że pracują. też bym chciała.aha i dżem dobry;*
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-08 o 10:32 |
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem mistrzem w przyjmowaniu listonosza, przychodzi jak jestem sama w domu, w pidżamie, a moja pidżama to taka mikro jest
Jeszcze się gapi i zagaduje o ładnej pogodzie. |
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
też zazdroszczę pracy
mam masę wydatków. Rejestrowała się któraś z Was na Gdański Uniwersytet Medyczny? Ja przelewy robiłam przez internet, jedynie do Poznania to na PKO, bo sobie zyczyli dowód wpłaty (kij wie po co). ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- PKO można zaufać
|
|
|
|
#1377 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dober;* Sorry za taką długą nieobecnośc, zaraz się wytłumaczę;*
Cytat:
Cytat:
Ja zawsze taka malutka, chłopaki moich E i M mają jeden 195 drugi niecałe 190 i ja taka malutka z niami zawsze jestem, no i ten pan z poprzednich wakacji tez ma coś ponad 180 a nawet chyba ponad 185 Cytat:
![]() A ja poznałam Monikę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie kiedys były kury, jak miałam jakieś 2 lata. Ale na mnie jedna skoczyła i na drugi dzień był rosół. Duuużo rosołu ![]() Oh jakiś głupi tydzień za sobą mam Moja mam lezy w szpitalu i praktycznie non stop tam siedziałam ostatnio. A jak wracałam to byłam zmęczona i już nie miałam siły siadac na Wizaż, tylko Grey`s anatomy oglądałam ( 2 serie ostatnie przeleciałam ) Zaraz się idę zebrac i do szpitala. Tato teraz strasznie dużo pracuje bo chcą skończyc budowę domu i potrzebują kasy, więc wszystko w domu spadło na mnie, bo siostra jeszcze szkołę ma. No i ta cała budowa, też tam trzeba czasami zajrzec. Yuhu przynajmniej pogoda fajowska ( miałam iśc z panem. G na rower ale nie mam jak narazie Aaa. Dziewczęta to jest: Weronika i Marta, ja też chcę zdjęcia ![]() Miłego dnia;*
|
|
|
#1378 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie miałam takich sytuacji, to ja się pastwiłam nad wszelkim ptactwem, aż ciocia mnie opierdzielała, że ze strachu przestaną jajka znosić Cytat:
![]() Biedna... Z TYM G? ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- A w ogóle to dzień dobry ![]() Zrobiłam kalkulację i doszłam do wniosku, że nie chcę tej pracy w KFC. Nie opłaca mi się. Po odliczeniu podatku, kosztów wyrobienia książeczki, dojazdów i pewnie ciuchów do pracy od mojej "pensji" nie zostanie mi właściwie NIC. |
||
|
|
|
#1379 |
|
Konto usunięte
|
bezsensu :<
jeśli chciałabym złożyć papiery na matematykę to 8 lipca ogłoszenie listy, a na psychologię dopiero 19.o7. grejt ;]. Marta . trzymaj się ! wiem jak to jest mieć teraz praktycznie cały dom na głowie. ;***
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chyba Zapalenie ropne woreczka żółciowego miała. Operacja jak operacja nic specjalnego, ale moja mama nie jest wymarzoną pacjentką Taa ten, tylko nie jestem pewna co o nim wiesz i czy to o nim, po po drodze był jeszcze pan B. którego swoją drogą wczoraj przypadkiem spotkałam na moim osiedlu ( olac ze mieszka 40 km stąd a moje osiedle to zadupie. do fryzjera przyjechał ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19854479]bezsensu :< jeśli chciałabym złożyć papiery na matematykę to 8 lipca ogłoszenie listy, a na psychologię dopiero 19.o7. grejt ;]. Marta . trzymaj się ! wiem jak to jest mieć teraz praktycznie cały dom na głowie. ;***[/QUOTE]ja narazie olałam rekrutacje, nie chce mi sie w to bawic, no i zdjęcie musze zrobic, bo zrobiłam takie bez ucha Dzięki;* ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- doszła kartka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

nie mam czasu na nic

mój był zboczony i zawsze narobił mi takiej siary, że masakra 
Moja mam lezy w szpitalu i praktycznie non stop tam siedziałam ostatnio. A jak wracałam to byłam zmęczona i już nie miałam siły siadac na Wizaż, tylko Grey`s anatomy oglądałam ( 2 serie ostatnie przeleciałam

. trzymaj się ! wiem jak to jest mieć teraz praktycznie cały dom na głowie. ;***