Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-08, 08:08   #3421
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
co mu kupiłas??

Mój ma za miesiąc i mysle co mu kupić

Maggie super, ze wszystko dobrze. A imię już macie wybrane??
Jeszcze nie, bo maz nadal mowi, ze wie, ze bedzie chlopak i juz no moze i bedzie, ale za drugim strzalem

wygoncie mnie aaaaaaaaaaa
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 08:20   #3422
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cześć
Piękna dziś pogoda...kawkuję sobie, bo mnie głowa boli...bu

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 08:20   #3423
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie, bo maz nadal mowi, ze wie, ze bedzie chlopak i juz no moze i bedzie, ale za drugim strzalem

wygoncie mnie aaaaaaaaaaa
czyli zestawu imion dla chłopca i dziewczynki jeszcze brak

Gucia tak, tak to mąz mnie zaraził. Dupek jeden. Mam nadzieję, że to co tam wyczuwasz, to nic groźnego. Ale wyobrazam sobie jak sie denerwujesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
wystarczy śledzić prasę i sondaże, żeby być takim "jasnowidzem"

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 08:24   #3424
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Oczywiscie, że jadłam, u nas to się nazywa kaczuszki . Przysmak z dzieciństwa

Gucia , a mi się wydaje, ze ja Twojego posta widziałam, wielu dziewczynom odpisałaś. Poszukaj jeszcze raz, na pewno jest.
No szukam, szukam i chyba nie ma :-( No nic, trudno się mówi.

Cytat:
czyli zestawu imion dla chłopca i dziewczynki jeszcze brak

Gucia tak, tak to mąz mnie zaraził. Dupek jeden. Mam nadzieję, że to co tam wyczuwasz, to nic groźnego. Ale wyobrazam sobie jak sie denerwujesz

Dzięki, no mam nadzieje, że to krew się tak zebrała pod tym krwiakiem, a nie przypadkiem ten guzek tak się powiększył. Nie wiem jak ja wytrzymam do przyszłego tygodnia... chyba zwariuje

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 08:26   #3425
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Dzięki, no mam nadzieje, że to krew się tak zebrała pod tym krwiakiem, a nie przypadkiem ten guzek tak się powiększył. Nie wiem jak ja wytrzymam do przyszłego tygodnia... chyba zwariuje
łatwo jest powiedzieć "nie mysl o tym" bo wiem, że sie tak nie da. Trzymam kciuki aby to nie był ten guzek

a ja chyba nie pojedą jutro do warszawy buuuu tak się źle czuję

Stary 2010-06-08, 08:41   #3426
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
o dzieki, jak bede urzadzac salon to sie do nich moze odezwe
India, oni mają dużo większą ofertę meblowaą - różne kolory drewna, obicia - np biały fornir również, etc ... do wyboru, do koloru
Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
ja też zauważyłam, że zapach jest jakiś inny i dopiero teraz doczytałam że to przez E.coli.
Poza tym zdarza mi się palenie podczas siusiania, parcie na pęcherz, siusianie w bólu po jednej kropli - czyli wszystko co typowe dla zapalenia pęcherza.
Ja tylko mam zapach nie taki, jak powinien być. Lekarz się dziwi, ze żadnych więcej objawów. Czasami tylko tez delikatne parcie na pęcherze, ale to w początkowej fazie mnożenia się bakterii i nie zawsze.
Nolicin działa, bo już po pierwszej tabletce przykry zapach się ulotnił.
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Corii, no meble świetne!

Poza tym niestety boli mnie moja rana, pod krwiakiem zrobiła się jakaś kulka, która też boli, zaczynam się stresować wynikami, które w przyszłym tygodniu - po prostu super!

Do tego @, żadnego opalania w weekend, więc zazdroszczę Wam, ze wypoczęłyście i ciesze się, że spędziłyście tak fajny czas!
Do tego muszę się uczyć, bo w niedziele mam ostatni egzamin, więc trzymajcie kciuki! Bo muszę w niedziele zdać egzamin i w przyszłym tygodniu skończyć pracę magisterską. Mam 65 stron i dobrze by było gdybym napisała jeszcze 5-10 stron.
Gucia, dziękuję
Kochana, będzie dobrze z tą ranką, zobaczysz Kulka to może być stan zapalny - ja tak miałam kiedyś
Za egzamin trzymam

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 08:43   #3427
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 08:45   #3428
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Hej

hehehe takie uroki nie bycia na bieżąco
Ja zawsze mam zaległości po weekendzie, bo w weekend to prawie się nie tykam komputera - no chyba że jakieś bajki sobie ściągnę. Ostatnio oglądałam Księżniczkę i żabę - poryczałam się na końcu jak robaczek świętojański zginął - chyba dziwaczeję na starość

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

Dziewczyny weszłam na ten konkurs brauna i jestem w laureatkach z 7.06 czy to znaczy, ze wygrałam depilator? czy to jeszcze moze sie zmienic, bo nie wiem jak to traktowac?
dziekuje za głosiki
Chyba dwie laureatki też wygrywają depilator, a na końcu wybierają tą, która będzie miała sesję fot. - tak zrozumiałam

3. jest fajna - ja szukam sukienki na wesele kuzynki, ale chyba w sklepach poszukam, bo czekam do ostatniej chwili - może jeszcze uda się się cosik schudnąć

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ta 3 mi sie podoba
Różowa ?!?

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

Zaraz dorzuce fotki z wyjazdu
Jutro dodam wiecej bo nie mam sily ich zmniejszac
Piękne widoki

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 08:48   #3429
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć wam
dzisiaj piękna pogoda także idę z synkiem na spacerek
w czwartek przylatuje moja koleżanka z Holandii z córeczką , ona urodziła 6 tygodni po mnie , mówiłam wam że też urodziła w poniedziałek i o tej samej godzinie co ja ? to jest dziewczyna której facio był u nas na ślubie świadkiem a i wyszło że zaszła w ciąże po naszym weselu a przed poprawinami i muszę coś kupić tej małej , kupiłam już sukieneczkę taką różową, ale chcem jej jeszcze coś dokupić, mam dla niej paczkę pampersów bo kiedyś kupiłam a na Dominika są już za małe , i chusteczki które kupiłam dla Dominika , ale dostał uczulenia po nich także jeszcze 3 paczki chusteczek pampers
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 08:54   #3430
martucha84
Zakorzenienie

Maggie1983 GRATULACJE

Cytat:
co mu kupiłas??
nic po pierwsze nie mialam kasy bo wyjazd bo remont i dzis szkola rodzenia za ktora musmimy zaplacic a po drugie odkad mamy wspolna kase to umawiamy sie ze idziemy po prezenta razem... tzn idziemy kupic cos tej drugiej polowie - to co by chciala a normalnie by sie niekupilo bo sa inne wydatki wiec w weekend idziemy kupic mezowi maszynke do golenia do glowy do wlosow
wole takie rozwiaznie bo ja sie niestresuje ze kupie cos zle -ona sam sobie wybierze
tylko zasada jest jedna kupijemy cos co bardzo chcemy ale normalnie bysmy w takich waunkach tego niekupili
wiec w tym przypadku dla wojtka odpadaja ciuchy ksiazki i plyty bo to standardowo mu kupujemy mogl sobie zazyczyc jakis inny perfum fajny, jakis elektroniczy gadzet albo cos w ten desen bo zegarki itd ma
a dla mnie niewchodzily by w gre ksiazki no i ciuchy chyba ze jakis super ekstra duzy zakup
rozumiesz oco chodzi?;D

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
zloze dziekuje :

ciepelko??
u mnie jest goraco ukrop poszlam do leclerka i mialam na sobie japonki i sukienke moja cudowna kwiecista (i marynarke bo balam sie ze moze wiac) i zaraz po wyjsciu z klatki sciagnelam marynarke i topilam sie jak dzika swinia

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość

Różowa ?!?
jak nigdy ! ale i tak bym jej niekupila w zielonym kolorze owszem
tyle ze jest fajna :
Stary 2010-06-08, 08:55   #3431
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Ja zawsze mam zaległości po weekendzie, bo w weekend to prawie się nie tykam komputera - no chyba że jakieś bajki sobie ściągnę. Ostatnio oglądałam Księżniczkę i żabę - poryczałam się na końcu jak robaczek świętojański zginął - chyba dziwaczeję na starość

Ja też poluję na tą bajkę! Chciałam iść na nią do kina, ale TŻet mnie nie chciał zabrać Ale muszę sobie ją skombinować!

Piękne widoki
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć wam
w czwartek przylatuje moja koleżanka z Holandii z córeczką , ona urodziła 6 tygodni po mnie , mówiłam wam że też urodziła w poniedziałek i o tej samej godzinie co ja ? to jest dziewczyna której facio był u nas na ślubie świadkiem a i wyszło że zaszła w ciąże po naszym weselu a przed poprawinami i muszę coś kupić tej małej , kupiłam już sukieneczkę taką różową, ale chcem jej jeszcze coś dokupić, mam dla niej paczkę pampersów bo kiedyś kupiłam a na Dominika są już za małe , i chusteczki które kupiłam dla Dominika , ale dostał uczulenia po nich także jeszcze 3 paczki chusteczek pampers
Kochana, no piękne masz prezenty dla niej i myślę, że tyle wystarczy, ale jak chcesz jeszcze cos to moze jakąś zabaweczkę...

Corii, dzięki.

Dobra laski, spadam do pracy, bo zaczyna się robić młyn, a ja z Wami siedzę, zamiast pracować. Postaram się jeszcze zajrzeć, a jak nie to wieczorkiem!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 08:58   #3432
baja_86
Zakorzenienie

Martucha sto lat dla Wojtka Mój Marek tez dziś świętuje

Maggie cieszę się z dobrych wieści od gina Powodzenia na egzaminach i w pisaniu mgr

Kasiaher sporo tych prezentów się uzbierało
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 08:59   #3433
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-08, 09:01   #3434
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta rozumiem. Jak ja nie będe miała pomysłu to tez mojego wyciągne na zakupy niech sobie coś wybierze. Narazie dumam, bo chce mu niespodziankę zrobic, tak jak on mi

u nas tez gorąc niesamowity

aaaa własnie Marta zaczeła temat golarki wiec zadam wam takie pytanko co sądzicie na temat depilacji męskiej tzn paszki i to co chowa w spodenkach

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Treść usunięta
jea, mówiłam,z e dzis przyjdą
na maila dostałas napewno instrukcję jak sie nimi zająć od razu po dostaniu paczki.

Stary 2010-06-08, 09:04   #3435
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć wam
Ubranka dla takich małych dziewczynek są słodkie - też myślę, że jeszcze tylko jakaś mała zabaweczka

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 09:07   #3436
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Martucha sto lat dla Wojtka Mój Marek tez dziś świętuje
dziekuje w jego imieniu
no i nie wiem co swietuje twoj maz jak urodzininki imieninki to tez sto lat

Cytat:
Marta rozumiem. Jak ja nie będe miała pomysłu to tez mojego wyciągne na zakupy niech sobie coś wybierze. Narazie dumam, bo chce mu niespodziankę zrobic, tak jak on mi
aaaa własnie Marta zaczeła temat golarki wiec zadam wam takie pytanko co sądzicie na temat depilacji męskiej tzn paszki i to co chowa w spodenkach
niespodzianke to on dostanie ale "niematerialna" jak przyjdzie z pracy

a co do depilacji to wojtek goli pachy standardowo bo jest bardziej higienicznie.. a przytulac sie do wlochow fuj
a co do łonowych (tak chyba łonowych u mezczyzn tez tak sie mowi?? czy u mezczyzn inaczej? bo łono to kobieta.. ehsss mam zagwostke) a co do tych na dole to przycina czasem z dlugosci hahahahahaha ale nie goli
aaa jakby sie dowiedzial ze tak pisze o nim na forum to by mnie udusil hahahah
Stary 2010-06-08, 09:12   #3437
klion78
Zadomowienie

Cytat:
mój Tż goli i jedno i drugie, ale np. moi koledzy z pracy uważają że to skrajny metroseksualizm.
Stary 2010-06-08, 09:12   #3438
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
niespodzianke to on dostanie ale "niematerialna" jak przyjdzie z pracy

a co do depilacji to wojtek goli pachy standardowo bo jest bardziej higienicznie.. a przytulac sie do wlochow fuj
a co do łonowych (tak chyba łonowych u mezczyzn tez tak sie mowi?? czy u mezczyzn inaczej? bo łono to kobieta.. ehsss mam zagwostke) a co do tych na dole to przycina czasem z dlugosci hahahahahaha ale nie goli
aaa jakby sie dowiedzial ze tak pisze o nim na forum to by mnie udusil hahahah
ty weź mi nie pisz o niespodziankach łózkowych bo ja się u nas boje wchodzić do łózka (oczywiscie żartuję)

a co do golenia, to mój paszki goli, a tam na dole (chyba łonowe to się też nazywa ) uwielbiam jak goli maszynką elektryczną tak prawie na zero (tyle co maszynka do głowy może) ale on nie jest do tego skubaniec chętny, bo się wstydzi. Nie mnie oczywiscie tylko tego, że będzie słychac ze on się goli a wyjdzie z łazienki i będzie miał nadal włosy na głowie i co sobie rodzice pomysla wiec kazałam mu jechac do swojego starego domu i tam to zrobic, bo tam prawie nigdy nikogo nie ma

Stary 2010-06-08, 09:14   #3439
martucha84
Zakorzenienie

moj je przycina tak ze sie tam niewiele co kreci i nie ma buszu hahahah ale do zera nigdy nie jedzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 09:16   #3440
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
moj je przycina tak ze sie tam niewiele co kreci i nie ma buszu hahahah ale do zera nigdy nie jedzie
a ja uwielbiam do zera (jejku jak to brzmi )

Stary 2010-06-08, 09:17   #3441
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje w jego imieniu
no i nie wiem co swietuje twoj maz jak urodzininki imieninki to tez sto lat
Dziękuje w jego imieniu, a urodziny dziś ma
Stary 2010-06-08, 09:18   #3442
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dziękuje w jego imieniu, a urodziny dziś ma
To złóż mu od nas wszystkich zyczenia

Stary 2010-06-08, 09:22   #3443
baja_86
Zakorzenienie

Madzia dziękuję przekażę
Stary 2010-06-08, 09:24   #3444
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
ty weź mi nie pisz o niespodziankach łózkowych bo ja się u nas boje wchodzić do łózka (oczywiscie żartuję)

a co do golenia, to mój paszki goli, a tam na dole (chyba łonowe to się też nazywa ) uwielbiam jak goli maszynką elektryczną tak prawie na zero (tyle co maszynka do głowy może) ale on nie jest do tego skubaniec chętny, bo się wstydzi. Nie mnie oczywiscie tylko tego, że będzie słychac ze on się goli a wyjdzie z łazienki i będzie miał nadal włosy na głowie i co sobie rodzice pomysla wiec kazałam mu jechac do swojego starego domu i tam to zrobic, bo tam prawie nigdy nikogo nie ma
O matuchno!!!

Nie zdzierżyłabym golenia pach!!! No nie wyobrażam sobie tego
Ja się do niego przytulam- a nie do jego pach Jak już to moja głowa leży na jego klacie

Jestem zdania, że to jest symptom męskości A na dole... to ja go od czasu do czasu przycinam jak mnie wkurzają On też się czasem przycina sam

Już wyobrażam sobie Wasze miny...

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 09:27   #3445
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agatek sama mu przycinasz

a paszki mój goli tylko na lato na zimę zostawia

a własnie zapomniałam się zapytać, to jakie gadżety zamówiłas na powrót TZ, bo cos wspominałas ostatnio

Stary 2010-06-08, 09:32   #3446
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Agatek sama mu przycinasz

a paszki mój goli tylko na lato na zimę zostawia

a własnie zapomniałam się zapytać, to jakie gadżety zamówiłas na powrót TZ, bo cos wspominałas ostatnio
No od czasu do czasu... Ale lubię to robic Ja tam dbam o swojego
Mam nadzieję, że kiedyś się mi za to odwdzięczy jak będę w ciąży i będę musiała się ogolic do lekarza, a brzuch mi będzie zasłaniał wszystko mój brat bratowej ponoc golił hahaha

Twój to goli na lato bo gorąco, a na zimę żeby ogrzewały

A no gadżety mamy i będziem szalec
Coś na dłuższy seksik, bieliznę dla mnie i oliwkę m.in

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2010-06-08 o 09:34
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 09:39   #3447
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
No od czasu do czasu... Ale lubię to robic Ja tam dbam o swojego
Mam nadzieję, że kiedyś się mi za to odwdzięczy jak będę w ciąży i będę musiała się ogolic do lekarza, a brzuch mi będzie zasłaniał wszystko mój brat bratowej ponoc golił hahaha

Twój to goli na lato bo gorąco, a na zimę żeby ogrzewały

A no gadżety mamy i będziem szalec
Coś na dłuższy seksik, bieliznę dla mnie i oliwkę m.in
No chyba taki jest jego tok myslenia

jejku ja to się będe bała, że jeszcze mnie tam zatnie

a co do gadżetów to... w sumie bym coś kupiła, ale nie wiem jeszcze co. Olejek mamy (ale rzadko z niego korzystamy) a na przedłuzenie seksu nie chce, bo mój męzul to i tak taki długodystansowiec, że często 9ale nie zawsze) musze mu mówic "kochanie juz koncz, bo ja siły nie mam" i wtedy on bach i za minutke konczy (jak taki tresowany piesek ) (jejku jakby on to przeczytał, to by juz po mnie było ) no ale za to czesto zdazają mi się orgazmy wielokrotne (kocham to)

Stary 2010-06-08, 09:41   #3448
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-08, 09:43   #3449
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Nic się nie stanie. Nasze tez przyszły do męza do pracy i otwieralismy je dopiero wieczorem gdzies po 20. Nie martw się w doniczkach mają mokro.

Stary 2010-06-08, 09:46   #3450
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
marta rozumiem. Jak ja nie będe miała pomysłu to tez mojego wyciągne na zakupy niech sobie coś wybierze. Narazie dumam, bo chce mu niespodziankę zrobic, tak jak on mi :d

u nas tez gorąc niesamowity

aaaa własnie marta zaczeła temat golarki wiec zadam wam takie pytanko :d co sądzicie na temat depilacji męskiej tzn paszki i :d to co chowa w spodenkach :d

---------- dopisano o 10:01 ---------- poprzedni post napisano o 10:00 ----------

jea, mówiłam,z e dzis przyjdą :d
na maila dostałas napewno instrukcję jak sie nimi zająć od razu po dostaniu paczki.
żadnych włochów!!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości