|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
papeteria, a jak sobie radzisz z opuchlizną na nogach, ja wczoraj moczyłam w zimnej wodzie, trzymałam nogi w górze i nic
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Wtajemniczenie
|
serduszko-sliczne zdjecia-szczegolnie podoba mi sie to ze stopkami
![]() ![]() anoxa- daj znac jak po wyjezdzie, bo cos mi sie wydaje, ze pojechalas ania- jak sie teraz czujesz? wklejam Wam zdjecia z weekendu ![]() musze sie pochwalic, ze mamy piekna sypialnie ( moje zdanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Swietne zdjęcia! ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zadomowienie
|
papeteria współczuje z nogami mam nadzieję, że przejdą albo jakiś żel chłodzący może sobie kup ?
Lilka, agravka śliczne zdjęcia i widoki ![]() ja idę pod prysznic i do gina ![]() mam pytanie czy wycinacie metki z ubranek ? bo niby one nie są drapiące i boje się, że jak zaczne wycinac to dopiero wtedy będą drapać i już nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Rozeznanie
|
ania22 daj znać, a na kiedy ona ma termin?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
pilotka
ale ja mialam taka zupelnie zwykla ![]() http://www.allegro.pl/item1064018510..._lozeczek.html anuszka ![]() dziewczyny na wizytach i na forum cisza ![]() u nas dzis super pogoda, w miare cieplo ale za chmurka, rewelacja ![]()
#4658 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4659 | ||
Zakorzenienie
|
Do sypialni tylko bedziemy miec moskitiere
Oby przeszly jak najszybciej te skurcze i dobrze wlasnie moim zdaniem, ze Cie nie zatrzymali w szpitalu zawsze mozesz tam wrocic a po co masz tam siedziec. Jakbym ja byla swiadoma wczesniej co sie dzieje po odstawieniu fenoterolu to pewnie bym to paskudztwo nadal lykala ze strachu ![]() ![]() Cytat:
Lilka super widoczek i sliczny brzus Agravka bardzo ladne zdjecia i brzusio malutki Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
agravka
wygladasz slicznie, i wogole piekna z ciebie kobieta. szczuplutka, zgrabna i piekna buzia ![]() wiolek zalezy od ubranek, gdzie i jaka jest metka, czasem nie przeszkadza a czasem jest wielka i sztywna na samym karku to staram sie cos z nia zrobic, najlepiej odpruc, ale to trzeba uwazac zeby nie popsuc ubranka, moj tz swietnie sobie radzi z odcinaniem metki tuz przy brzegu zeby nie drapala ![]()
#4662 | |
Zakorzenienie
|
agravka piekne zdjęcia, bo piekna dziewczyna na nich
![]() Ja tam nie wycinam żadnych metek... Jedną oderwałam, to przy samym szwie zostało takie drapiace, jakby zyłka więc dałam sobie spokój... ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- wiolek trzymam kciuki za wizytę! ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Wypiłam kawę i zjadłam kilka tych wczorajszych piegusków i teraz mi ciężko na duszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Raczkowanie
|
serduszkoiz super sesja, świetną pamiątkę bedziecie mieli
lilka, agravka bardzo ładnie wyglądacie, ach jak ja bym chciala tez moc chodzic na spacerki aniaa22 no to synuś nastraszył mamusię że to już, ale może jeszcze troche posiedzi u mamy w brzuszku papeteria dziekuje za pamieć i kciuki ![]() ja sie juz strasznie denerwuje przed wizytka, zawsze jechalam taka niecierpliwa zeby znowu zobaczyc co tam u malego a dzisiaj po ostatniej wizycie bardzo sie boje ze znowu uslysze jakies zle wiadomości. Od wczoraj pobolewa mnie brzuch i co chwile twardnieje ale mam nadzieje ze to z nerwow. Wiem ze nie powinnam tak przezywac ale to silniejsze odemnie, tymbardziej ze to bedzie pierwsza wizyta bez tżta. Mam wizyte na 16 jak wroce to dam znac co i jak. Trzymam mocno kciuki za inne dzisiejsze wizyty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny za komplementy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Zadomowienie
|
No musialam przyjsc!!!!
dochodzą mnie słuchy ze wy tu juz rodzicie! Jak mozecie! :P Zaraz sprobuje szybko wychwycic nowosci, na ile czas pozwoli. Az wybaluszylam oczy jak dostalam wiadomosc od Muminka.. Normalnie az zal mi sie zrobilo:P ze juz zaczynaja byc "rozpakowane" wsrod nas.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Wtajemniczenie
|
chce dzis piec te pieguski, na ktore podawalyscie przepis, ale nie mam papieru do pieczenia i watpie czy mozna go kupic w osiedlowym sklepiku... mozna to czyms zastapic?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
oboje ślicznie wyglądacie
![]() przepiękne maleństwo ![]() ![]() ![]() Jak rana po CC? Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-06-08 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
anuszka
ja wlasnie sącze kawke i zjadlam snikersa, ostatnio mam na nie faze, i koniecznie musi byc z lodowki ![]() kociamborek przypomnij mi prosze czym sie martwisz bo mnie dopadla starcza skleroza. szyjka?
#4669 |
Zadomowienie
|
A więcBasia84 i Alguien wszystkiego naj i duzo zdrowka i szczescia z maluszkami!!!!!!!!!
![]() Kto mi przypomni ktore tygodnie dziewczyny mialy jak urodzily ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
folią aluminiową, a zawsze też można posmarowac blachę tłuszczem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki! //////// Nie wiem jak ja to czytam.. ![]() Odpoczywaj odpoczywaj.. oj wiem jak skurcze dokuczaja ![]() Edytowane przez idealnecialo Czas edycji: 2010-06-08 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
idealne alguien 39tc, a basia 35+3 dni
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- itakasia pamiętam, że Ty dość często wcinasz snickersy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam dopoki myslalam, ze o Kondrata Ci chodzi ;P...zartuje ![]() Dziewczyny kciuki za wizyty dzisiejsze trzymam!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz w tej ciąży chce mi sie wymiotować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
anuszka
taka moja slabosc ![]()
#4676 |
Raczkowanie
|
Kasiu po ostatniej wizycie dostalam skierowanie do szpitala, bo lekarz stwierdzil u mnie wielowodzie (24afi) szyjke skroconą do 1,5cm - zagrażający poród przedwczesny. Po tyg. pobytu w szpitalu afi bylo w normie, szyjka tez sie troche polepszyla tylko musialam duzo leżeć i brać leki. Mam nadzieje ze na tej wizycie będzie dużo lepiej. Najbardziej sie martwię czy wody będą w normie. Ale musi być dobrze!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez idealnecialo Czas edycji: 2010-06-08 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Bardzo fajne zdjęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
kociamborek
teraz juz wszystko pamietam ![]()
#4680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aniu, trzymamy kciuki ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.