|
|
#2791 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
CookieCrisp - aa! dziękuję! Cudnaś!
grise - a Ty moja! Wyjadam kukurydzę z puszki. Szukam miłości w słoikach po ogórkach. szykuje się wieczór pełen wspomnień i rozgrzebywania starych ran. jest fajnie. jest iście zaje.biście. Głupie serce! Głupie jak jego właścicielka! szukam twojej twarzy w opakowaniu po Ramie. Liryczna zawiłość serca. - Pamiętam jeszcze to uczucie, wiesz? - Jakie? - Byłam jedną z wielu dziewczyn na świecie, ale dla niego tą jedyną. Najważniejszą. O czymś takim się nie zapomina. Niepojęte jak drżenie serca.
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
'Piękno jest wszędzie. Gdziekolwiek zwrócisz oczy.'
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Bo Księżyc obiecał mi że w głębokim śnie ujrzę Cię, więc śpię i śnię... Japonki to mają najlepiej, ledwo się obudzą i znowu w kimono... ![]() Pamiętaj by cierpieć wdziękiem damy wielkiej... Znalazłam swoja Nibylandię. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-06-08 o 15:21 |
|
|
|
#2794 |
|
Raczkowanie
|
we can fight our desires
but when we start making fires we get ever so hot whether we like it or not. they say we can love who we trust but what is love without lost? two hours with accurate devotions and what are feelings without emotions? /możemy zwalczyć nasze pragnienia ale kiedy zaczynamy podkładac ognień robi nam się gorąco nieważne czy nam się to podoba, czy nie mówią, że możemy kochać tych, którym ufamy ale czym jest miłość bez straty? dwoma godzinami z dokładnym oddaniem? i czym są uczucia bez emocji?/ /la roux-in for the kill/
|
#2795 |
|
Raczkowanie
|
Urwane spojrzenia, niedokończone słowa ,
to wszystko powraca bez pytania o moją zgodę. -Nie udowodnisz mi że moja rzekoma miłość do Ciebie to prawa -Czyżby? A według mnie wystarczy że wezmę Cie w ramiona, spojrzę w oczy i już wszystko będzie jasne. Nawet piosenka w radiu przypomina mi o tej chole. rnie chorej miłości Moje usta zapomniały już jak smakuje miłość Od naszego rozstania zapuszczam paznokcie by mieć czym wydrapać oczy tej która mi Ciebie zabrała. To takie dziwne, rozmawiać z Tobą o niej. Już zapomniałam jak to jest liczyć nasze przypadkowe spotkania i spojrzenia. Kisses – Nie łudź się że to do Ciebie
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-06-08 o 15:32 |
|
|
|
#2796 |
|
Raczkowanie
|
trzasnąłeś słowami - wszystko skończone!
podczas pocałunków przelewają się emocje, ukryte na dnie języka.. uśmiech mi daj, melodyjny. a ty usiądziesz przy mnie , zapytasz jak minął dzień , spoglądając w oczy rozkosznie... a ja... uciszę twoje usta delikatną pieszczotą bo w milczeniu zakwita miłość. otwieramy powieki by nie myśleć o snach, wybić się z nich - choć na próżno. otwierając oczy, otwieramy przed sobą rzeczywistość a jak wiadomo to co przed nami jest o wiele gorsze. a świat nie obszedł nowością, miłość zna od początku nim zostaliśmy stworzeni, już nas pokochano... w jego sercu panuje całoroczna zima.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza historia nie będzie miała happy endu Ja + Ty = Nikt
|
|
#2798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _________________________ _________ Bo w plotce jak w płotce - tylko ość. Jeżeli piękno zasługuje na potępienie, jeżeli mądrość potęguje jedynie zło, jeżeli szczęście jest przeszkodą dla zbawienia, to osądzi mnie bezduszna, wieczna noc... Nie poznasz prawdy nawet, jak usiądzie ci na twarzy.
Potrzebuję wczoraj. Ferment myśli.
"Maleńka, świat w Twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje." [aniolek2]622887[/aniolek2] Edytowane przez viper19 Czas edycji: 2010-06-08 o 15:44 |
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ! Ostygłeś, temperatura twojego ciała gwałtownie spadła. Gdy przytulam się do Ciebie- marznę... Gdy do mnie mówisz- z twoich ust wykruszają się kawałki lodu.
|
#2801 |
|
Rozeznanie
|
- Bądź przy mnie!
- Po co? - Bo wtedy będę naprawdę bardzo szczęśliwa.;* |
|
|
|
#2802 |
|
Raczkowanie
|
Amor vincit omnia (miłość zwycięży wszystko)
Ama, Si Vis Amari, (Kochaj, jeśli chcesz być kochanym) _______________________ |
|
|
|
#2803 |
|
Rozeznanie
|
głupia jestem!
głupia... 'koochaaammm...jak to łatwo powiedzieć...' pewnie,że się cieszyłam! wszystko się udało. krzyku było o to,że nie wiem! bo innym żal. to i napadają mnie myśli,że właściwie po co? po co żyć? komu jestem potrzebna?
|
|
#2804 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
*Czym są wspomnienia? Każde z nich, te większe, jak i te mniejsze, mają swój kolor, zapach, smak. Niektóre spływają delikatnie na dno duszy a inne zarysowują się w niej zapamiętale, nie pytając nas o zdanie.
*co to znaczy kochać mężczyznę ? to znaczy kochać go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór całemu światu. to znaczy kochać go sposób, na który nikt nie ma wpływu FacebookJ Jesteś delikatny jak papier ścierny. Mogłabym pokochać każda Twoja wadę zaakceptowałabym wszystko ale ze mnie nie szanujesz to tego nie zniosę. Jesteś jak promień słońca czasem przyciągasz nieraz odpychasz Wspólni znajomi ? ..szkoda ze po rozstaniu są już tylko Twoimi. Grasz mi na nerwach tak dobrze jak grasz mnie w nocy ./ xDxD Sex niczego nie załatwi może tylko pomóc rozwiązać problem Lubie zwalać na Ciebie winę chodź wiem ze nieraz masz racje Twoi koledzy mówią ze zazdrosna Ci dziewczyny… nie znają mnie ;] |
|
|
|
#2805 |
|
Zadomowienie
|
'The music’s on and I’m dancing. I’m normally in the corner just standing. I’m feeling unusual. I don’t care cause this is my night.' Muza gra a ja tańczę. Przedtem stałabym tylko w kącie. Czuję się niezwykle. Nie przejmuję się, bo ta noc należy do mnie. 'I’m not myself tonight. Tonight I’m not the same girl same girl.' Tego wieczora nie jestem sobą. Tego wieczora nie jestem tą samą dziewczyną.. 'In the morning when I wake up I’ll go back to the girl I used to be, but Baby not tonight.' O poranku, kiedy się obudzę, znowu wrócę do normalności, ale nie tej nocy, Kotku.
|
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
nie jestem tabliczką czekolady. nie każdemu muszę smakować. zależy mi na tobie, jak dziecku na nowej zabawce. ' i choć byś uciekał to ją gonisz. i choć byś się skrywał szukasz jej.
|
#2807 |
|
Rozeznanie
|
Nie znosiła, kiedy się nad nią litowano i ją pocieszano. Nienawidziła, kiedy mówiono jej, że `wszystko będzie dobrze`. Dopóki nie wypowiedział tego On;*
Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-06-08 o 18:18 |
|
|
|
#2808 |
|
Rozeznanie
|
karmelowo mi
CookieCrisp <3 'Take my hand and follow me, I will sweep you off of your feet
All night long I will sing and dance with you.' Weź moją rękę i chodź za mną, zawrócę Ci w głowie Całą noc będę śpiewał i tańczył z tobą. 'Run away with me into a world where time seems to not exist.' Ucieknij ze mną w świat, gdzie czas zdaje się nie istnieć. 'Stories told of our love will never die...' Historie opowiadane o naszej miłości nigdy nie umrą...
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
nie jestem Twoim karmelowym ciasteczkiem, które możesz schrupać,
a resztki zetrzeć z blatu biurka na podłogę. bądźmy tacy naiwni, a miłość sama wpadnie nam w ręce, a że odejdzie raniąc, to się nie liczy. czasem światełko w tunelu gaśnie i nie wiemy wtedy którędy podążać. idziemy przez ciemności, po omacku. jesteśmy bezbronni i stajemy się ofiarami. wszystkie nasze słabe punkty stają się bardziej widoczne. życie wystrzela wtedy pociski zła i cierpienia z wielkiego karabinu maszynowego, nie sposób ich uniknąć. kiedy pada się pod ostatnim strzałem, myśli się o najważniejszych. o kim Ty pomyślałeś, gdy upadłeś? ja niestety myślałam o Tobie. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-06-08 o 16:35 |
|
|
|
#2810 |
|
Wtajemniczenie
|
inquiring
agatte myCh abunee Extremalna _ZaagubiOna_ agrr me9so3horny ratatamm Margaretta_1, Primadonna, papergirl, keeendy, UpsentMinded, nydee, _Panna_Migotka_, Little Ballerina, misjaaaa - no gdzie wy się szlajacie??? ![]() _________________________ ______________________ Z diabłem wejdę w koalicję.
A zdjęcia to dla mnie nic nie znaczące kawałki papieru, na których uwiecznione zostało moje pozbawione sensu życie. I za ścianą deszczu ukryć się przed tym całym złem. Jest wiele lekarstw na smutek. Jednak najlepszym są przyjaciele. Wiele blizn, wiele łez, ciągły ból, smutek. Zatracić się w czarnym jeziorze obojętności. Uwolnij tego ducha, który pożera moje wnętrzności, ratuj.! Wyrywam włosy z głowy, wbijam szpile w ciało - wszystko to dlatego, że Ciebie mi mało. |
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję kocury, i nie ma za co aż tak dziękować za pochwały bo wy cudne same w sobie jesteście.
... * * *
Wróć na stałe, albo nie wracaj wcale ! Szczęście mnie ominęło. Ale zawróci się pewnie kiedyś i do mnie. albo mi się wydaje, albo coś mnie ominęło
|
|
#2812 |
|
Raczkowanie
|
"Fikcja, w którą uwierzyliśmy oszukując zranione wspomnienia..."
"Nowa przyszłość, ale inna niż wyśniona." "...I gdy tańczysz ze mną, odnoszę złudne wrażenie, że koszmary gdzieś odejdą, i nie dasz mi zejść na ziemię." "Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?"
|
#2813 |
|
Zadomowienie
|
"W tym wieku uczucia łatwo się rozpalają i szybko gasną"
"A ja się czuję jakby ktoś wyrwała mi serce! Jakby je zmiażdżył, podeptał, jakby wyrzucił je na śmietnik!" "Nie otwiera oczu. Nie musi. Najgorsze jest zawsze prawdą." "Oczywiście życie trwa nadal, trwałoby również wtedy, gdyby się zabiła, tylko co by to zmieniło ?"
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
"gdy przychodzi niedziela i leżę z tobą w domu uwielbiam to, że mogę nie odbierać telefonu. nie mówiąc nic nikomu skupiam się na relaksie, na zapachu twej skóry gdy w twoje oczy patrzę. kocham ich blask - tak szczery jak u dziecka, największa miłość to ta, która przetrwa." zresztą, niech inni pieprzą. my mamy siebie, szarość tutaj zamieniamy na piękno.niech nam zazdroszczą,***a.ć to wszystko. i dont believe in religion i believe in god and baby you my heaven. Bo wiesz skarbie,ja tylko z Tobą potrafię upić się kawą.
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
zastanawiam się, co ma jeszcze sens.
lubię Cie. to się nigdy nie zmieni. trwam. czy to ma sens? ' Nie wiem , czy jestem w stanie o Tobie zapomnieć. '
|
|
#2816 |
|
Przyczajenie
|
Bo ja mam taki kaprys. I nic na to nie poradzisz. Do tej pory się dziwię, że jeszcze nie dostałaś nagrody za tak straszną dwulicowość. Zwykłe marzenia o szczęściu. Nieznośna lekkość marzeń. Jesteś bez wątpienia do zgryzienia. Nie patrz na mnie, po prostu całuj. Zastanawiam się jak długo jeszcze będę czekać, aż się przede mną otworzysz. Ściągnij w końcu te różowe okulary i zobacz, że bez nich świat również jest piękny. Musisz tylko w to uwierzyć. <3
|
|
#2817 |
|
Zadomowienie
|
odczuwam kryzys gospodarczy naszych serc
prowadzę kolorowe dialogi z nadzieją
|
#2818 |
|
Rozeznanie
|
niemrawy jakiś i obojętny,i wiecznie milczący.
wzdycha bliska płaczu. układa się na boku,zasłania oczy łokciem zagiętej ręki i bardzo chce zasnąć. nikt nie pomoże w jej zagmatwanych romyślaniach. smak przyjaźni. to miało pomagać. to był ostateczny ratunek,który jednak przeważnie zawodził. mrugała porozumiewawczo i kładła palec na ustach z proszącym o milczenie uśmiechem.
|
|
#2819 |
|
BAN stały
|
.....
spróbuj zapomnieć o swoim sercu, jednocześnie kradnąc serce komuś innemu . niemożliwe, prawda ? jednak on tak potrafił . parszywy idiota, ukradł jej serce i nie zostawił nic w zamian . nawet tych słonych łez czy chwil uniesienia . nic . kompletną pustkę . umysł zatłoczony przez 'NASZE' gęste plany, wypomnienia i przyszłe marzenia . wypełniony jest nimi po brzegi . lecz cholera Tobie tak nagle zachciało się zmian ... czytasz z mych oczu . i śmiesz twierdzić, że nie jesteśmy sobie pisani ? to jak to udowodnisz, że czytasz mi w myślach ? ' znikam na jakiś czas z Twojego życia, gdy zatęsknisz odezwij się, ale nie . nie obiecuję, że pojawię się obok Ciebie od razu, bo mogę być zajęty czymś innym . ' - tak perfidnie wypowiedziane słowa przeszywały ja na pół . dobrze wiedziała, że pod 'czymś innym' kryję się jakaś inna . jednak nie miała odwagi zapytać, zrobić awanturę czy odejść . nie poradziła by sobie z tym sama . ..... |
|
|
|
#2820 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX
she loved him yesterday
yesterday´s over / ona kochała go jeszcze wczoraj wczoraj się skończyło |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

<3