|
|
#1921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Na YouTube są zamieszczone filmiki z operacji i potem efekty. Nie wiem czy ktoś w Polsce robi taką metodą, ale dobra jest moim zdaniem implantowanie przez pępek. Wogóle nie ma śladu.
|
|
|
|
#1922 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Raczkowanie
|
kurcze po 3 dniach??
ja wtedy myślałam, czy dojdę do toalety....niestety ale ja naprawdę ból miałam dość duży ketonal w tydzień zjadłam prawie 30 tabletek budząc się w nocy aby wziac....ale jak mi lekarz mówił, że to jest też zależne od tego jak grubego mamy mięśnia pod piersią tak też boli.... przepraszam, że taksie zbulwersowałam wczoraj i tyle napisałam ale chciałąm naprawdę wyjaśnić, że to tak tragicznie nie wygląda jak było pokazane na zdjęciu ![]() mam nadzieję, że mnie rozumiesz widzę, że tutaj praktycznie nikt nie jest z tym cięciem dlatego chciałam wyjaśnić![]() ale co do Twoich 3 dni jestem pod mega wrażeniem
|
|
#1926 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ale nie zmiania to faktu pojawienia sie w przyszłości kolejnych blizn
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Raczkowanie
|
tak masz rację jest to nieuniknione, niestety
ale jak na razie wiem, że to jeszcze troche czasu![]() a myślisz, że po ciąży będzie to na 100% potrzebne? jak długo musiałąś nosić ten stanik ortopedyczny okropny? ja już mam dość wystaje on z każdej bluzki a teraz jeszcze takie upały będą już bym z chęcią go zdjęła i po tym czasie bez problemu można jakies z fiszbinami, prawda?
|
|
#1928 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
)fiszbinki koroneczki a najlepiej i najwygodniej mi bez niczego ![]() Po ciąży nie musi być konieczna poprawka, to jest sprawa bardzo indywidualna. |
|
|
|
|
#1929 |
|
Raczkowanie
|
to szybko, ja musze 6 tygodni chodzić, więc jeszcze 2:/
z tego co ja widzę to one co chwila, się jeszcze zmieniają;P bez niczego i nie opadną;P trochę się tego obawiam ![]() ![]() w ogóle wydaje mi się, że robią się coraz mniejsze (może to już obsesja?;P)
|
|
#1930 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
potem jak zaczna sie ukłądać zobaczysz prawdziwy ich kształt i wielkość
|
|
|
|
|
#1931 |
|
BAN stały
|
hejka dziewczęta
Z tej całej dyskusji na temat badań zadzwoniłam do dr Pisery i powiedziano mi, że nie mam się o co martwić, że dadzą skierowanie na badania jak tylko przyjdę na konsultację ![]() Zresztą nie wyobrażam sobie pójścia pod skalpel bez wcześniejszego sprawdzenia czy wszystko gra. heh a co do cięcia to ja tez dziewczyny jeszcze nie wiem. Jeszcze jakiś czas temu byłam pewna ze pod fałdem będzie najlepszym rozwiązaniem. A teraz, po przeczytaniu forum zastanawiam się czy nie lepiej cięcie na otoczce.... ![]() pozdrowionka |
|
|
|
#1932 |
|
Kazar Lady
|
Patrz można i jeszcze dodam, że to była jedna z lepszych decyzji
![]() Macrolane jest fajne a i owszem jeśli chcesz powiększyć piersi o jeden rozmiar i za rok / dwa płacić słono od nowa ![]() Każdy wybiera metodę jemu samemu pasującą ![]() zdjęcia w internecie są o tyle niedobre do takiej oceny, że są przeważnie robione tuż po zabiegu a to nijak się ma do późniejszego wyglądu piersi. Ale chyba to wiesz skoro te zdjęcia oglądasz - temat Cię interesuje
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bo jesteś świadoma, że takie powiększanie jest metodą baaaardzo kosztowną???Czy piersi silikonowe wyglądają strasznie? Tak, jeśli są źle zrobione ![]() Czy piersi silikonowe wyglądają nienaturalnie? Czasami tak. Czasami! Czy powiększanie piersi metodą umieszczania implantów przestaje być modne? Nie! Wręcz przeciwnie ![]() Jak robi Ci się słabo czytając 'opisy' po operacji to ich nie czytaj . Każda operacja wiąże się z bólem, dyskomfortem etc. - no ale to chyba powinnaś wiedzieć...
|
|
|
|
|
#1934 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Poza tym tak jak listopadowa pisała - po każdej trzeba trochę czasu zeby dojść do siebie Poza tym co mają zrobić dziewczyny, które są płaskie jak dechy, a chcą mieć piękny biuścik? W tym przypadku Macrolane, jak dla mnie, mija się z celem. Bo marzeniem takiej osoby jest posiadanie już na zawsze biustu, który widać... a nie tylko przez góra dwa lata... ![]() Zresztą każdy wybiera metodę lepszą dla siebie a później powtórka z rozrywki
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gdyby nie była znana i by się nie trąbiło o jej cyckach to w życiu bym nie powiedziała że ma silikon. Ale dziewczęta uważam że zbytniego sensu nie ma polemika z osobą której jak mniemam nie dotknął problem małych piersi i nic nie wie na temat chociażby stanu psychicznego takiej osoby :PP No chyba że tez masz małe cycki ale je lubisz- w takim razie gratuluję.
|
|
#1936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lusiu bardzo bym Cię• prosiła żebyś wysłała mi zdjęcia jak naprawisz aparat
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- A jeśli chodzi o macrolane, to lipa, tak uważam, bo co to za efekt jeśli utrzymuje się tylko pół roku, a potem takie worki wiszą. A dlaczego piszę na pół roku, bo po takim czasie, to zaczyna schodzić, a po dwóch latach nie ma już śladu po tym. Także powodzenia dziecino ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- he he |
|
|
|
|
#1938 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spuszcza się tę sól (wkładki mają taki jakby.. zaworek taki otworek przez który się sól wlewa i wylewa) i potem chyba taką samą drogą do pępka się ściąga pusty woreczek i wkłada nowy..kiedyś coś oglądąłam o tym, ale to było dawno i mogłam pokręcić ![]() podczytują nas tu przecież specjalistki z różnych for związanych z tym tematem, to się może wypowiedzą w razie czego Cytat:
to ja wolę być niemodna |
||
|
|
|
#1939 |
|
Raczkowanie
|
Polili miałaś zadzwonić
|
|
|
|
#1940 |
|
Raczkowanie
|
Boruc brednie gadasz troche, nie kazde silikony wygladaja nie naturalnie. Czego moje sa przykladem, jakbys nie wiedzial, ze mialam robione to bys w zyciu nie zgadnal/zgadla ( sorki nie wiem jakiej plci jestes..)
wszystko zalezy od umiejetnie dobranego implantu i metody implantacji.. jesli masz chuda dziewczyne wazaca 45 kg, ktora zapoda sobie super wysoki profil o duzej pojemnosci, nie ma swojego gruczoly wcale i sterczace zebra, oczywiscie ,ze moze to wygladac, ze nie jest to jej naturalny biust.... zreszta wg mnie nie powinnismy nawet oczekiwac bardzo naturalnych piersi po implantach, i ich @nienaturalny dla co poniektorych wyglad wcale mi nie przeszkadza, a wrecz przeciwnie BARDZO MI SIE PODOBA i jeszcze sie spytam, mialas/-es robione piersi metoda macrolane lub implanty ze tak sie madrzysz tutaj? dla zainteresowanych wstawiam moje 2 miesieczne dzis dziewczynki w ich pierwszym fiszbinowym staniczku masquerade tiffany 34F
|
#1941 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1943 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nawet nie znalam swojego progu bolowego, nigdy w zyciu nie bylam wczesniej w szpital, nie mialam zadnego skreenia, zlamania, jedyne co to palce powybijane od kosza :P a tu sie okazalo ze przeszlam to bardzo lagodnieoczywiscie bol odczuwalam, ale nie byl to bol nie do zniesienia, w regularnych odstepach czasu bralam przeciwbolowe zeby nie dopuscic odczuwania mocnego bolu no i duzo cwiczylam po operacji, nawet jak bolalo zaciskalam zeby i cwiczylam zgodnie z instrukcjami pani dr, w sumie ciezko nazwac to cwiczeniami, to bardziej takie cwiczenia dla emerytow ale stalo sie tak jak pani dr mowila, powiedziala mi ze im wiecej bede cwiczyc tym szybciej bol mi minie i wlasnie tak bylo, raz dwa wracalam do pelni sil, lazilam sobie na spacerki, na zakupy z mezem itp juz sie ze mnie dziewczyny smialy ze ja terminator jestem, ze operacje tak lagodnie przeszlam i ja sie smieje ze to bardziej jak zabieg a nie operacjanie wiem ile ja miesnia mialam ale podejrzewam ze niewiele, bo jestem bardzo szczupla ![]() Cytat:
ja jestem przed ciaza i wiem ze odpowiednio pielegnujac biust podczas ciazy nie zniszcze sobie efektu, choc to tez sprawa indywidualna bo nigdy nie wiemy jak bardzo nam biust urosnie i ile skory zostanie potem... wtedy mozna wymieniac ewentualnie na wieksze widzialam zdjecia jednej dziewczyny rzekomo 10 lat po operacji, po ciazach itp i powiem tylko tyle - wygladaly nadal oszalamiajaco a czas i ciaza dzialaly tylko na korzysc, biust wygladal tak naturalnie ze szok!!Cytat:
i tak w kolko co 2 lata ja wybralam jednorazowa inwestycje i wiesz co? jakos nikt sie jeszcze nie domyslil ze zrobilam piersi, a latam non stop w dekoltach... dziwne... przeciez taka ze mnie plastikowa baloniara aaaa no i taka niemodna i co ja teraz zrobie?![]() no przeciez decydujac sie na operacje bralam pod uwage wlasnie to ze to teraz takie na topie (dzieki ze mi przypomnialas jaki byl powod
|
|
#1944 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,czy któraś z was robiła bimbałki u Zdzitowieckiego?
|
|
|
|
#1945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale poszperaj w wyszukiwarce - myślę, że coś znajdziesz na temat dr O np. tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149656 I tu też masz opinie (choć nie wszystkie dotyczą piersi...): http://www.trojmiasto.pl/dr-Janusz-Z...13.html#wyniki I z tego portalu jeszcze starsze opinie: http://forum.trojmiasto.pl/dr-Janusz...-c2,10013.html Ponadto: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3711564 http://forum.znanylekarz.pl/viewtopic.php?f=20&t=238 Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam A od siebie dodam, że również rozważałam m.in. tego lekarza ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-06-08 o 23:00 |
||
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Olga-najlepszego dla Twoich cycuszków
niech się pięknie noszą (choć to chyba bardziej 8 tyg. niż 2 mies bo 2 mies. minie 13.a dziś mijają 4 mies.moich maluszków ![]() teeeż mam takie niemodne, silikonowe.. dla zainteresowanych..
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-06-09 o 02:01 |
|
|
|
#1947 |
|
Raczkowanie
|
marceta. wow!!
![]() ![]() Mój typ piersi, są piękne. szkoda że u mnie się takich nie da zrobić. Ja chcę mieć małe
|
#1948 |
|
Rozeznanie
|
Maceratko szok ! alez one sa piekne i jak sie duzo zmienily !!!
a ten twoj brzuch.... szczeke z podlogi zbieram ![]() co ty z nim robisz, jak go cwiczysz ze takie miesnie masz? napisz mi tu zaraz przepis bo musze swoj podrzezbic
|
#1949 |
|
Raczkowanie
|
Maceratka łał......... pozazdrościć
|
|
|
|
#1950 |
|
Raczkowanie
|
hej wam. wczoraj rano mialam zabieg. praktycznie caly dzien przespalam. teraz jest juz coraz lepiej- potrafie sama pojsc do lazienki itp ale z poczatku nie umialam nawet reka ruszyc a bole doprowadzaly mnie do placzu :/
Nie spodziewalam sie ze to bedzie az takie bolesne. Dostaje 8 tabletek dziennie i jeszcze jakies krople do wypicia. Nadal mam przyczepione dreny. Co do kliniki to moge powiedziec ze nie zaluje iz wybralam ta bo pracownicy tu sa bardzo mili i wyrozumiali Jesli komus przeszkadza brak badan to polecam je zrobic i wtedy bez stresu udac sie do tej kliniki (o ile ktos bedzie zainteresowany).Zapytalam lekarza czemu moje cycuchy sa takie trojkatne a on na to odpowiedzial ze przez ten stanik i przez obrzek. Dodal zebym sie nie martwila bo operacja sie udala a efekt koncowy bedzie inny niz teraz i ze na pewno sie beda podobac ![]() Zdziwiony byl ze juz na komputerze smigam :P Poki co mi sie nie podobaja bo ida w "czuby" ale mam nadzieje ze sie zaokragla ![]() MACERATA super biuuust!!
Edytowane przez patyczak22 Czas edycji: 2010-06-09 o 10:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

Powiedziano mi tylko, żebym przed operacja brała dużo witaminy C, no i nie piła i nie brała przeciwbólowych. Może coś pominęli??

ale jak na razie wiem, że to jeszcze troche czasu

)