|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
always naughty - jakie od jutra? dzisiaj już pobiegaj lub poćwicz
![]() Ja też dzisiaj idę z tż biegać ![]() A jadłospis: I - moja tradycyjna owsianka z bran flakesami II - jogurt z musli III - miseczka warzywnej zupki, niestety mama zabieliła trochę :/, makaron razowy z jogurtem nat. i truskawkami IV-miseczka truskawek z miodem V (będzie) - sałata ze szczypiorkiem i pomidorem, niestety nie mam oliwy z oliwek.. Przejdzie odrobina oleju do sosu sałatkowego ?
![]() |
![]() |
#692 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Moje dzisiejsze jedzonko ![]() Śniadanie 8:00 2 kromki razowca+ posmarowane serkiem kanapkowym ze szczypiorkiem ale bardzo cienko i ogórek konserwowy na to ![]() ![]() Potem obiad 13:30 2 łyżki ryżu gotowanego z 2 łyzkamii chińszczyzny tj. kurczak filet z warzywami(cukinia, papryka, kukurydza ) +kawa kolacja 17 :00 płatki nesvita pisze 170 kcal+ jog naturalny mały Zamierzam jeszcze zjeść później jakąś marchewkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Rozeznanie
|
dziękuje wam
![]()
![]() |
#694 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Rozeznanie
|
A myślicie, że awokado się nadaje na dietę?
![]() |
![]() |
#696 |
Raczkowanie
|
hej dziewczęta
![]() okazało się, że moja waga oszukiwała o 3 kg! zaczynałam więc odchudzanie od 71. jestem w szoku, że aż tyle ważyłam! a teraz zeszłam do 65 ![]() jestem z siebie dumna! co dziś zjadłam: 1) 2 kanapeczki z pomidorkiem i serkiem. 2) jabłko, 2 kanapki (z serkiem i pastą z tuńczyka) 3) omlet z otrębami Potem zjem sobie jeszcze jogurcik ![]() naughty trzym się kochana dzielnie. Dasz radę!
![]() |
#697 | |
Raczkowanie
|
hej aadaO z tego co wiem to awokado ma duzo dobrego tłuszczu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Rozeznanie
|
No zrobiłam pastę z awokado
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W przepisie było jajko, ale niestety nie miałam ![]() Ale mi się nie chce biegać. Tż jednak nie da rady, no ale muszę ![]()
![]() |
![]() |
#699 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To był solidny kop ode mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#700 |
Rozeznanie
|
Buuuuuuuuum ! Powiedzmy że to też kopniak
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Moncia,
nie ma za co, niedługo dodam kolejne, ale ten tydzień mam zawalony więc nie obiecuję, że będzie to dziś czy jutro - jeśli już, to w weekend i to też niekoniecznie, bo piątek-sobota-niedziela baluję ![]() Ja jestem po treningu: 5'rozgrzewka + 30'bieg + 10'serii + 15'brzuch + 8'nogi + 8'rozciągania Idę się napoić, pod prysznic i zabieram się za pracę pisemną z francuskiego i dalszą naukę na jutrzejsze 3 kartkówki ![]()
Życie nie pyta Cię, czy dasz radę.[/SIZE][/FONT] Edytowane przez Paula_M Czas edycji: 2010-06-07 o 21:45 Powód: Literówka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Raczkowanie
|
Hej, mój wieśniak miał 200 g.
JA dzisiaj beznadziejnie jadłam, bo nie miałam innej opcji, na ćwiczenia też nie było czasu, cały dzień w samochodzie. Ale za to odmówiłam - ciasta z galaretką, klusek z truskawkami, pasztetu pieczonego, śliwek w czekoladzie i piwa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze lubiłam wieśniaka, ale ostatnio to mogłabym jeść go na okrągło
![]() Właśnie skończyłam pisać pracę pisemną z francuskiego - co to będzie, gdy już ją sprawdzi... Mykam powtórzyć materiał i spać ![]() Zielona mi się skończyła ![]()
![]() |
#704 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Kobietki, a jak Wasze mięśnie brzucha? Robią sie brzuszki? ![]() Dołączy któraś z Pań do mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Raczkowanie
|
jeee myślę o bikini
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
moje mięśnie brzuszka strasznie powoli się robią ![]()
Hope springs eternal.. Edytowane przez trutututu Czas edycji: 2010-06-07 o 23:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Rozeznanie
|
jowi46 gratuluje takiego spadku wagi
![]() ![]() aada0 awokado przepysznie smakuje ze zwykłą ugotowaną piersią z kurczaka na kanapki ![]() trutututu moje mięśnie na brzuchu robią się dość szybko, tylko ciągle pokrywa je warstwa tłuszczyku ![]() Poza tym wracam dzisiaj pełna energii mam zamiar spisywać się na medal ![]() ![]() ![]() A poki copije kawe z mlekiem na pusty żołądek. Niezdrowo ale czasami taki zabieg pomagal mi na wzdecia - a mam juz dosc mojego megabrzucha
![]() |
#707 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() Always, a jakie ćwiczenia robisz na brzuszek i w jakiej ilości? Ja też nie mogę zbić fałdki tłuszczu właśnie.. ale wytrwałe smaruje się specyfikiem, który ma mi w tym pomóc i czekam na efekty ![]() A waga moim zdaniem do osiągnięcia ![]()
![]() |
![]() |
#708 |
Raczkowanie
|
Witam laski
![]() Ja mam dzisiaj zabiegany dzionek ![]() Od 7 na 2 nogach >>> najpierw dentysta potem zakupy teraz obiadek i za 1.5 h praca ehhh Menu: Śn- owsianka z suszonymi jabłkami z cynamonem 2 Śn- jabłko obiad - kubek kapuśniaku wersja wegetariańska udko gotowane z warzywami pod-w pracy kanapka z pełnoziarnistego chleba z pomidorem ,sałatą ,ogórkiem itp kol- wieśniak woda1.5 litra Mykam sie szykować do pracy >>> tak mi sie nie chce ![]()
![]() |
#709 |
Raczkowanie
|
Desireu,
co z Tobą? ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Moje dzisiejsze jedzonko to ![]() 1)Śniadanie 9:00(troszkę późno ale dziś byłam zabiegana) płatki owsiane ale nie wiem ile łyżek + 1/2 kubka jogutru naturalnego+ kawa potem ok 3 szklanki wody 2) II śniadanie 11:00 kawa rozpuszczalna oczywiście bez cukru i teraz woda szklanka i parę truskawek niestety nie liczyłam a zaraz zamierzam zjeść bułeczke z wędlinką drobiową 2 plastry do tego sałatka z 1 sztuki marchewki+ 1/2 selera + 1/2 jabłka i to polane 2 łyżkami jogurtu na to parę ziarenek słonecznika ![]() Zabieram się za powolne jedzonko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- aha i dziś zrobiłam rano 4 serie brzuszków po 20 i 2 serie nożyc po 20 zmotywowałyście mnie po tych waszych wypowiedziach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Raczkowanie
|
Witam!
Jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość, mam dość dużą nadwagę której nie mogę zgubić po ciąży. Przed ważyłam 60 kg a teraz.....93 kg. MASAKRA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. od razu mała rada - lepiej jeść 2-3 godziny przed snem, niż nie jeść po 18 (no chyba, że chodzisz spać 20-21 ![]() ![]()
Hope springs eternal.. Edytowane przez trutututu Czas edycji: 2010-06-08 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo!, czytałam o tym że powinno się zjeść 3 godziny przed spaniem tyle że u mnie nie ma tego problemu bo jak zjem coś o godz. 17 - 17.30 to nie muszę jeść aż do rana do 9 tej, spać chodzę ok. 22.30 bo wstaję wcześnie ok. 5 tej rano, ale u córki pilnuję tej zasady najlepiej daję jej kolację o 18 tej i potem o 19 do 20 rower i coś już u niej widać!!! Tak bardzo się cieszę !!!
![]() |
#714 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#715 |
Raczkowanie
|
No chyba też będę musiała się do tego przekonać, bo tak naprawdę to nie przytyłam przez jedzenie ogromnych ilości tylko przez jedzenie nocne, potrafiłam cały dzień nic nie jeść a wieczorem po 20 dopiero był obiadek, słodycze itp. Dlatego długi czas walczyłam aby organizm przestawić na ranne jedzenie a wieczorem odpuszczać i dopiero udało mi się to po pół roku i teraz jem jak normalny człowiek I śniadanie godz 9 rano , II śniadanie ok. 12.30, obiad ok 16.30 a potem do 18 owoce , warzywa no i dużo ruchu!!!
![]() |
#716 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj:
I tradcyjna owsianka z truskawaki II jabłko z jogobellą III BOSKA sałatka z sałaty, szczypiorka, pomidora, fety (przewaga białka nad węglami i tłuszczem), z sosami z oliwą z oliwek, a na to pierść z kurczaka w kosteczkę, smażona na oliwie, posypana czosnkiem granulowanym ! niebo w gębie! po wczorajszych 30 min biegu lekkie zakwasy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#717 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() super, że się przyłączyłaś na prawdę warto. Grupa wsparcia to jest to!! Cały czas dziewczyny doradzają i pomagają sobie nawzajem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja na kolacjć planuję z tuńczykiem -> sałata lodowa, papryka, pomidorek, szczypiorek, tuńczyk wsw , łyżeczka oliwy i sok z cytryny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#719 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.Jak tam wasze zmagania ze zbędnymi kilogramami? Ja walczę bez ustanku i po mału są efekty...
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kcatii Czas edycji: 2010-06-08 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
czesc wszystkim ^^ ja wlasnie wrocilam z pracy skonana ^^ wykladam towary w sklepie ^ i dzis tak czulam miesnie wszystkie ze nie do opisania ^^ wazenie w piatek ^^ kurcze 11 czerwca miesiac mojej diety ^^
ja juz bym chciala miec 10kg za soba ^^ a moje dzisiejsze urodzajne menu heh sniadanie 3 grahamki < 22kcal jedna szt> z pasztetem sam drob obiad w pracy salatka tunczyka porcja 190kcal jogurt 100 kcal 15,00 jablko 16 chuda parowka + 1 grahamka , kubek zupy buraczkowej;p zal wiem ^^ a i herbaty czerwona i zielona ^^ a i silnej woli wam wszystkim waga poczatkowa 84-85 waga obecna 79,4 waga cel 65 waga marzenie 60 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.