Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-07, 16:17   #691
aada0
Rozeznanie

Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej

always naughty - jakie od jutra? dzisiaj już pobiegaj lub poćwicz
Ja też dzisiaj idę z tż biegać
A jadłospis:
I - moja tradycyjna owsianka z bran flakesami
II - jogurt z musli
III - miseczka warzywnej zupki, niestety mama zabieliła trochę :/, makaron razowy z jogurtem nat. i truskawkami
IV-miseczka truskawek z miodem
V (będzie) - sałata ze szczypiorkiem i pomidorem, niestety nie mam oliwy z oliwek.. Przejdzie odrobina oleju do sosu sałatkowego ?

ZOBACZYĆ 5 NA POCZĄTKU!

aada0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-07, 16:55   #692
moncia412
Raczkowanie

Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej

Cytat:
Napisane przez always naughty Pokaż wiadomość
po wczorajszym obżarstwie na noc węglami dzisiaj niemożliwie boli mnie zołądek, a brzuch mam ogromny. musze dzisiaj mało jeść. poza tym ide na zakupy po warzywka i lekkie produkty. musze sie poprawić. boję się strasznie ze zaprzestane diety. zawsze tak mam ze jak w jeden dzien juz nie pojdzie, to robie dluzszą przerwe od odchudzania. nie chce tego!!
Hej always naughty wszystko będzie dobrze na pewno nie przestaniesz W grupie jest łatwiej utrzymać silną woleą ja tez na weekend byłam u rodziców i troszkę przesadziłam, ale już dziś jestem w formie wprawdzie waga nie spadła ale i mi się nie przybrało a to już u mnie cud. Od jakiegoś czasu cały czas wzrastała i już miałam dość.

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Moje dzisiejsze jedzonko
Śniadanie 8:00 2 kromki razowca+ posmarowane serkiem kanapkowym ze szczypiorkiem ale bardzo cienko i ogórek konserwowy na to + kawa oczywiście
Potem
obiad 13:30 2 łyżki ryżu gotowanego z 2 łyzkamii chińszczyzny tj. kurczak filet z warzywami(cukinia, papryka, kukurydza ) +kawa
kolacja 17 :00 płatki nesvita pisze 170 kcal+ jog naturalny mały
Zamierzam jeszcze zjeść później jakąś marchewkę Oczywiście cały czas pomiędzy posiłkami piję wodę z cytrynką
moncia412 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-07, 17:30   #693
always naughty
Rozeznanie

dziękuje wam będę silna i choćby nie wiem co bedę sie dalej odchudzała. poćwiczę na pewno, a póki co staram się oszczędzać żolądek dużo piję, niech to wszystko się wypłuka bo chcę jutro rano czuć się lekko!
Stary 2010-06-07, 17:50   #694
moncia412
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paula_M Pokaż wiadomość
Moncia,
daję pierwszą serię przepisów

Brokułowa sałatka z kurczakiem i fetą
1 porcja
200 g brokuł (u mnie mrożone)
100 g piersi z kurczaka
kawałek sera feta
łyżka nasion słonecznika
ząbek czosnku
pół kubka jogurtu naturalnego
świeżo zmielony czarny pieprz, łyżeczka suszonych pomidorów w płatkach
mleko, przyprawa do kurczaka

Pierś z kuraka nacieramy ulubionymi przyprawami, kroimy w mniejsze kawałki, zalewamy mlekiem i odstawiamy na 15-30 min. Po tym czasie smażymy na rumiano na małym ogniu przez kilka minut.
Brokuła dzielimy na różyczki i gotujemy na parze. W tym czasie fetę kroimy w kostkę, a słonecznik prażymy na teflonie. Czosnek obieramy i drobno siekamy (możemy też wycisnąć praską do czosnku, ale ja nie znoszę myć tego ustrojstwa).
W misce mieszamy brokuły, fetę, słonecznik i kawałki kurczaka.
Przygotowujemy sos: do jogurtu dodajemy pieprz, pomidory i czosnek.
Sosem polewamy sałatkę. Odstawiamy do przegryzienia.

Biała sałatka z tortellini

Składniki:
ugotowane tortellini o dowolnym smaku
250 g sera feta w kostkach
puszka białej fasoli
mały kalafior, ugotowany al dente
2 łyżki majonezu
suszona pietruszka, sól, pieprz
Ugotuj tortellini i ostudź. Fasolę odsącz z zalewy na sicie; ugotowany kalafior podziel na różyczki. Wszystkie składniki wymieszaj z majonezem i przyprawami, odstaw na godzinę do lodówki.

Tzw. berbelucha
Składniki – wszystko pokrojone w kostkę. Nie za drobną, ale i nie za dużą:
Ser żółty
Parówki lub szynkowa
Ogórki kiszone domowe
Pomidory bez skóry
Jajka na twardo

Wszystko połączone jest naturalnym serkiem homogenizowanym - ilość wg upodobań, całość doprawiona solą i pieprzem.

Sałatka ligerion

Składniki:

1 kg ziemniaków ugotowanych, obranych i pokrojonych w plasterki
3 duże pomidory obrane, bez pestek, pokrojone
1 pęczek koperku-pokroić
1 papryka pokrojona w paski
1 cebula cienko pokrojona
1 kiść naci selera
3-4 filety sardeli
6 jaj ugotowanych na twardo pokrojone w ćwiartki
150 g tuńczyka cienko pokrojonego
100g tuńczyka z oleju
1 szklanka oliwy z oliwek
ocet
sól
1 świeży majeranek
Przygotowanie:
W pierwszej warstwie ułożyć pokrojone ziemniaki, następnie pomidory, koper, paprykę, cebulę i seler. Dodać jaja I tuńczyka. Dodać oliwę, ocet I doprawić solą do smaku. Na wierzch przyozdobić majerankiem.
Aaa, rybka podsmażona i obojętnie gdzie dodana, może być od razu na ziemniakach albo w środku lub na wierzchniej warstwie.

Sałatka po meksykańsku

Składniki:
250g ugotowanego mięsa z kurczaka (proponuję podsmażane)
2 strąki czerwonej papryki,
150 ml gęstej kwaśnej śmietany,
50 ml majonezu,
150g osączonej z zalewy kukurydzy konserwowanej,
150g ugotowanego na sypko białego ryżu,
1/2 łyżeczki sproszkowanego chili,
sól i pieprz do smaku.
Przygotowanie:
Paprykę umyć, pozbawić gniazd nasiennych. Pokroić w drobną kostkę. Dodać pokrojone w kawałki mięso z kurczaka, kukurydzę, ryż, i sproszkowane chili. Polać śmietaną wymieszaną z majonezem. Doprawić solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszać. Przełożyć w chłodne miejsce na 1/2 godz.
Hej PAULA jesteś kochana bardzo dziekuję
Stary 2010-06-07, 17:55   #695
aada0
Rozeznanie

A myślicie, że awokado się nadaje na dietę?

ZOBACZYĆ 5 NA POCZĄTKU!

Stary 2010-06-07, 18:04   #696
jowi46
Raczkowanie

hej dziewczęta

okazało się, że moja waga oszukiwała o 3 kg! zaczynałam więc odchudzanie od 71. jestem w szoku, że aż tyle ważyłam!
a teraz zeszłam do 65
jestem z siebie dumna!

co dziś zjadłam:
1) 2 kanapeczki z pomidorkiem i serkiem.
2) jabłko, 2 kanapki (z serkiem i pastą z tuńczyka)
3) omlet z otrębami

Potem zjem sobie jeszcze jogurcik

naughty trzym się kochana dzielnie. Dasz radę!

jowi46 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-07, 18:07   #697
moncia412
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aada0 Pokaż wiadomość
A myślicie, że awokado się nadaje na dietę?

hej aadaO z tego co wiem to awokado ma duzo dobrego tłuszczu także myślę ze w małych ilościach na pewno

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez jowi46 Pokaż wiadomość
hej dziewczęta

okazało się, że moja waga oszukiwała o 3 kg! zaczynałam więc odchudzanie od 71. jestem w szoku, że aż tyle ważyłam!
a teraz zeszłam do 65
jestem z siebie dumna!

co dziś zjadłam:
1) 2 kanapeczki z pomidorkiem i serkiem.
2) jabłko, 2 kanapki (z serkiem i pastą z tuńczyka)
3) omlet z otrębami

Potem zjem sobie jeszcze jogurcik

naughty trzym się kochana dzielnie. Dasz radę!
Fantastycznie kochana moje gratulacje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-07, 18:20   #698
aada0
Rozeznanie

No zrobiłam pastę z awokado Dodałam małą cebulkę, twarożek, krople oliwy z oliwek, sól, pieprz, czosnek granulowany i wyszło super Na wierzch pomidor w kosteczkę Zjem to na kolację, jako pasta do plasterków szynki i z sałatką
W przepisie było jajko, ale niestety nie miałam

Ale mi się nie chce biegać. Tż jednak nie da rady, no ale muszę kopnijcie mnie w zadek !:P

ZOBACZYĆ 5 NA POCZĄTKU!

Stary 2010-06-07, 19:45   #699
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
No zrobiłam pastę z awokado Dodałam małą cebulkę, twarożek, krople oliwy z oliwek, sól, pieprz, czosnek granulowany i wyszło super Na wierzch pomidor w kosteczkę Zjem to na kolację, jako pasta do plasterków szynki i z sałatką
W przepisie było jajko, ale niestety nie miałam

Ale mi się nie chce biegać. Tż jednak nie da rady, no ale muszę kopnijcie mnie w zadek !:P
A masz!!!!!!!
To był solidny kop ode mnie a teraz ja poproszę kopa mobilizujacego bo tez nie mogę się zebrać
Stary 2010-06-07, 21:00   #700
aada0
Rozeznanie

Buuuuuuuuum ! Powiedzmy że to też kopniak pomyśl o bikini !

ZOBACZYĆ 5 NA POCZĄTKU!

Stary 2010-06-07, 21:44   #701
Paula_M
Zakorzenienie

Moncia,
nie ma za co, niedługo dodam kolejne, ale ten tydzień mam zawalony więc nie obiecuję, że będzie to dziś czy jutro - jeśli już, to w weekend i to też niekoniecznie, bo piątek-sobota-niedziela baluję

Ja jestem po treningu: 5'rozgrzewka + 30'bieg + 10'serii + 15'brzuch + 8'nogi + 8'rozciągania

Idę się napoić, pod prysznic i zabieram się za pracę pisemną z francuskiego i dalszą naukę na jutrzejsze 3 kartkówki

Edytowane przez Paula_M
Czas edycji: 2010-06-07 o 21:45 Powód: Literówka.
Paula_M jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-07, 22:08   #702
lauhau
Raczkowanie

Hej, mój wieśniak miał 200 g.
JA dzisiaj beznadziejnie jadłam, bo nie miałam innej opcji, na ćwiczenia też nie było czasu, cały dzień w samochodzie. Ale za to odmówiłam - ciasta z galaretką, klusek z truskawkami, pasztetu pieczonego, śliwek w czekoladzie i piwa...
lauhau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-07, 23:04   #703
Paula_M
Zakorzenienie

Ja zawsze lubiłam wieśniaka, ale ostatnio to mogłabym jeść go na okrągło

Właśnie skończyłam pisać pracę pisemną z francuskiego - co to będzie, gdy już ją sprawdzi...

Mykam powtórzyć materiał i spać

Zielona mi się skończyła
Stary 2010-06-07, 23:24   #704
florencja76
Przyczajenie

Hej
Kobietki, a jak Wasze mięśnie brzucha?
Robią sie brzuszki?
Dołączy któraś z Pań do mnie?
florencja76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-07, 23:30   #705
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Buuuuuuuuum ! Powiedzmy że to też kopniak pomyśl o bikini !
jeee myślę o bikini dodatkowo czekam na efekty lasera, żeby to bikini wyglądało na mnie jeszcze lepiej a kopniak baaardzo pomógł - 1,5 godzinki cwiczeń za mną chciałam pobiegac, ale kolano nadal nie działa

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Napisane przez florencja76 Pokaż wiadomość
Hej
Kobietki, a jak Wasze mięśnie brzucha?
Robią sie brzuszki?
Dołączy któraś z Pań do mnie?
dołączy? ale w czym?
moje mięśnie brzuszka strasznie powoli się robią chyba muszę się bardziej przyłożyc do cwiczeń!

Edytowane przez trutututu
Czas edycji: 2010-06-07 o 23:32
trutututu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 07:28   #706
always naughty
Rozeznanie

jowi46 gratuluje takiego spadku wagi ale nie chudnij nam za szybko

aada0 awokado przepysznie smakuje ze zwykłą ugotowaną piersią z kurczaka na kanapki

trutututu moje mięśnie na brzuchu robią się dość szybko, tylko ciągle pokrywa je warstwa tłuszczyku - jakie ćwiczenia na nią pomogą?

Poza tym wracam dzisiaj pełna energii mam zamiar spisywać się na medal Waga pokazała 59.9 (było już 59.4! ale zwalam to na balon zamiast normalnego brzucha) i postanowiłam ze do wyjazdu - 7.07 lecę do londynu na 2 miesiące - zobaczę już chociaż 56.9kg. Tak żeby zobaczyć tą 56 której na wadze nie wiziałam od jakichś 5 lat. Możliwe to to?

A poki copije kawe z mlekiem na pusty żołądek. Niezdrowo ale czasami taki zabieg pomagal mi na wzdecia - a mam juz dosc mojego megabrzucha
Stary 2010-06-08, 09:30   #707
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Napisane przez lauhau Pokaż wiadomość
Hej, mój wieśniak miał 200 g.
JA dzisiaj beznadziejnie jadłam, bo nie miałam innej opcji, na ćwiczenia też nie było czasu, cały dzień w samochodzie. Ale za to odmówiłam - ciasta z galaretką, klusek z truskawkami, pasztetu pieczonego, śliwek w czekoladzie i piwa...
podziwiam..ja przy śliwkach w czekoladzie przeżyłabym załamanie

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez always naughty Pokaż wiadomość
aada0 awokado przepysznie smakuje ze zwykłą ugotowaną piersią z kurczaka na kanapki

trutututu moje mięśnie na brzuchu robią się dość szybko, tylko ciągle pokrywa je warstwa tłuszczyku - jakie ćwiczenia na nią pomogą?

Poza tym wracam dzisiaj pełna energii mam zamiar spisywać się na medal Waga pokazała 59.9 (było już 59.4! ale zwalam to na balon zamiast normalnego brzucha) i postanowiłam ze do wyjazdu - 7.07 lecę do londynu na 2 miesiące - zobaczę już chociaż 56.9kg. Tak żeby zobaczyć tą 56 której na wadze nie wiziałam od jakichś 5 lat. Możliwe to to?
ja uwielbiam pastę awokado+banan, ale to istna bomba kaloryczna

Always, a jakie ćwiczenia robisz na brzuszek i w jakiej ilości? Ja też nie mogę zbić fałdki tłuszczu właśnie.. ale wytrwałe smaruje się specyfikiem, który ma mi w tym pomóc i czekam na efekty

A waga moim zdaniem do osiągnięcia
Stary 2010-06-08, 10:41   #708
TYSiiiA
Raczkowanie

Witam laski
Ja mam dzisiaj zabiegany dzionek
Od 7 na 2 nogach >>> najpierw dentysta potem zakupy teraz obiadek i za 1.5 h praca ehhh
Menu:
Śn- owsianka z suszonymi jabłkami z cynamonem
2 Śn- jabłko
obiad - kubek kapuśniaku wersja wegetariańska
udko gotowane z warzywami
pod-w pracy kanapka z pełnoziarnistego chleba z pomidorem ,sałatą ,ogórkiem itp
kol- wieśniak

woda1.5 litra

Mykam sie szykować do pracy >>> tak mi sie nie chce taka ładna pogoda a ja muszę zasówac w pocie czoła hahaha

'Spełniam marzenia i dążę do celu'
Walka o figurę !
75. ... ...66 ... ... 55

TYSiiiA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-08, 11:10   #709
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Desireu,
co z Tobą? Dawno nie pisałaś, a widzę, że jesteś na forum jak tam dieta?
Stary 2010-06-08, 11:33   #710
moncia412
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Moje dzisiejsze jedzonko to
1)Śniadanie 9:00(troszkę późno ale dziś byłam zabiegana) płatki owsiane ale nie wiem ile łyżek + 1/2 kubka jogutru naturalnego+ kawa
potem ok 3 szklanki wody
2) II śniadanie 11:00 kawa rozpuszczalna oczywiście bez cukru
i teraz woda szklanka i parę truskawek niestety nie liczyłam a zaraz zamierzam zjeść bułeczke z wędlinką drobiową 2 plastry do tego sałatka z 1 sztuki marchewki+ 1/2 selera + 1/2 jabłka i to polane 2 łyżkami jogurtu na to parę ziarenek słonecznika PYCHOTKA

Zabieram się za powolne jedzonko

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

aha i dziś zrobiłam rano 4 serie brzuszków po 20 i 2 serie nożyc po 20 zmotywowałyście mnie po tych waszych wypowiedziach i jeszcze o 19 stej mam aerobik
Stary 2010-06-08, 12:12   #711
nati16
Raczkowanie

Witam!
Jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość, mam dość dużą nadwagę której nie mogę zgubić po ciąży. Przed ważyłam 60 kg a teraz.....93 kg. MASAKRA. Niestety moja córka też ma nadwagę i chyba tylko dzięki temu coś zaczęłam robić bo grozi to jej zdrowiu. No więc tak dwa tygodnie temu podjęłam decyzję o odchudzaniu i to całej rodzinki. Zapisaliśmy się na basen 2x w tygodniu, 1x w tygodniu aerobik i rowery. i jakie było moje zaskoczenie gdy weszłam wczoraj na wagę a tam 88,3 kg. Nie stosując żadnych diet, no może jedynie przestrzegamy że nie jemy po 18 tej. Tak więc podjęłam decyzję że trochę jadłospis zmienimy i będziemy jeść bardziej zdrowo no i zobaczymy co dalej. Dzięki córce zmotywowała się ale czy uda mi się dotrzymać jej kroku? Nie wiem! Czy moja silna wola będzie na tyle duża żeby nie podjadać po kryjomu? Proszę Was o wsparcie i motywację, na dzień dzisiejszy schudłam bez żadnego wysiłku 4,7 kg to może jest jakaś nadzieja , wzrost 172 i waga na dzień dzisiejszy 88,3 kg.
nati16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-08, 12:18   #712
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Napisane przez nati16 Pokaż wiadomość
Witam!
Jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość, mam dość dużą nadwagę której nie mogę zgubić po ciąży. Przed ważyłam 60 kg a teraz.....93 kg. MASAKRA. Niestety moja córka też ma nadwagę i chyba tylko dzięki temu coś zaczęłam robić bo grozi to jej zdrowiu. No więc tak dwa tygodnie temu podjęłam decyzję o odchudzaniu i to całej rodzinki. Zapisaliśmy się na basen 2x w tygodniu, 1x w tygodniu aerobik i rowery. i jakie było moje zaskoczenie gdy weszłam wczoraj na wagę a tam 88,3 kg. Nie stosując żadnych diet, no może jedynie przestrzegamy że nie jemy po 18 tej. Tak więc podjęłam decyzję że trochę jadłospis zmienimy i będziemy jeść bardziej zdrowo no i zobaczymy co dalej. Dzięki córce zmotywowała się ale czy uda mi się dotrzymać jej kroku? Nie wiem! Czy moja silna wola będzie na tyle duża żeby nie podjadać po kryjomu? Proszę Was o wsparcie i motywację, na dzień dzisiejszy schudłam bez żadnego wysiłku 4,7 kg to może jest jakaś nadzieja , wzrost 172 i waga na dzień dzisiejszy 88,3 kg.
Droga Nati! Będziemy Cie wspierać jak potrafimy najlepiej Super, że postanowiłam powalczyć i gratuluję tego co już udało się zrzucić! Sport to podstawa, więc dobrze, że od tego zaczęłaś Witam i trzymam kciuki

P.S. od razu mała rada - lepiej jeść 2-3 godziny przed snem, niż nie jeść po 18 (no chyba, że chodzisz spać 20-21), bo niezdrowo kłaść się spać z pustym żołądkiem

Edytowane przez trutututu
Czas edycji: 2010-06-08 o 12:22
trutututu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-08, 13:46   #713
nati16
Raczkowanie

Dziękuję bardzo!, czytałam o tym że powinno się zjeść 3 godziny przed spaniem tyle że u mnie nie ma tego problemu bo jak zjem coś o godz. 17 - 17.30 to nie muszę jeść aż do rana do 9 tej, spać chodzę ok. 22.30 bo wstaję wcześnie ok. 5 tej rano, ale u córki pilnuję tej zasady najlepiej daję jej kolację o 18 tej i potem o 19 do 20 rower i coś już u niej widać!!! Tak bardzo się cieszę !!!
Stary 2010-06-08, 13:56   #714
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Dziękuję bardzo!, czytałam o tym że powinno się zjeść 3 godziny przed spaniem tyle że u mnie nie ma tego problemu bo jak zjem coś o godz. 17 - 17.30 to nie muszę jeść aż do rana do 9 tej, spać chodzę ok. 22.30 bo wstaję wcześnie ok. 5 tej rano, ale u córki pilnuję tej zasady najlepiej daję jej kolację o 18 tej i potem o 19 do 20 rower i coś już u niej widać!!! Tak bardzo się cieszę !!!
generalnie chodzi o to, żeby nie kłaść się z pustym żołądkiem, bo jak nie ma co trawić przez tyle godzin to siada metabolizm..
Stary 2010-06-08, 14:02   #715
nati16
Raczkowanie

No chyba też będę musiała się do tego przekonać, bo tak naprawdę to nie przytyłam przez jedzenie ogromnych ilości tylko przez jedzenie nocne, potrafiłam cały dzień nic nie jeść a wieczorem po 20 dopiero był obiadek, słodycze itp. Dlatego długi czas walczyłam aby organizm przestawić na ranne jedzenie a wieczorem odpuszczać i dopiero udało mi się to po pół roku i teraz jem jak normalny człowiek I śniadanie godz 9 rano , II śniadanie ok. 12.30, obiad ok 16.30 a potem do 18 owoce , warzywa no i dużo ruchu!!!
Stary 2010-06-08, 14:16   #716
aada0
Rozeznanie

Ja dzisiaj:
I tradcyjna owsianka z truskawaki
II jabłko z jogobellą
III BOSKA sałatka z sałaty, szczypiorka, pomidora, fety (przewaga białka nad węglami i tłuszczem), z sosami z oliwą z oliwek, a na to pierść z kurczaka w kosteczkę, smażona na oliwie, posypana czosnkiem granulowanym ! niebo w gębie!

po wczorajszych 30 min biegu lekkie zakwasy jednal stepper czy skakanka to nie to samo.. dzisiaj zamierzam też biegać a teraz idę malować sobie

ZOBACZYĆ 5 NA POCZĄTKU!

Stary 2010-06-08, 14:28   #717
moncia412
Raczkowanie

Cytat:
Witam!
hejka witamy serdecznie
super, że się przyłączyłaś na prawdę warto. Grupa wsparcia to jest to!! Cały czas dziewczyny doradzają i pomagają sobie nawzajem dasz sobie radę trzymam kciuki
Stary 2010-06-08, 14:43   #718
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Ja dzisiaj:
I tradcyjna owsianka z truskawaki
II jabłko z jogobellą
III BOSKA sałatka z sałaty, szczypiorka, pomidora, fety (przewaga białka nad węglami i tłuszczem), z sosami z oliwą z oliwek, a na to pierść z kurczaka w kosteczkę, smażona na oliwie, posypana czosnkiem granulowanym ! niebo w gębie!

po wczorajszych 30 min biegu lekkie zakwasy jednal stepper czy skakanka to nie to samo.. dzisiaj zamierzam też biegać a teraz idę malować sobie
mmmm sałatka brzmi faktycznie smakowicie
ja na kolacjć planuję z tuńczykiem -> sałata lodowa, papryka, pomidorek, szczypiorek, tuńczyk wsw , łyżeczka oliwy i sok z cytryny mam nadzieję, że wyjdzie równie smacznie
Stary 2010-06-08, 14:49   #719
kcatii
Raczkowanie

Hej dziewczyny.Jak tam wasze zmagania ze zbędnymi kilogramami? Ja walczę bez ustanku i po mału są efekty... Pozdrawiam

Edytowane przez kcatii
Czas edycji: 2010-06-08 o 14:51
kcatii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-08, 15:46   #720
niunia_ona
Zakorzenienie

czesc wszystkim ^^ ja wlasnie wrocilam z pracy skonana ^^ wykladam towary w sklepie ^ i dzis tak czulam miesnie wszystkie ze nie do opisania ^^ wazenie w piatek ^^ kurcze 11 czerwca miesiac mojej diety ^^

ja juz bym chciala miec 10kg za soba ^^

a moje dzisiejsze urodzajne menu heh
sniadanie 3 grahamki < 22kcal jedna szt> z pasztetem sam drob
obiad w pracy salatka tunczyka porcja 190kcal
jogurt 100 kcal
15,00 jablko
16 chuda parowka + 1 grahamka , kubek zupy buraczkowej;p

zal wiem ^^
a i herbaty czerwona i zielona ^^
a i silnej woli wam wszystkim
waga poczatkowa 84-85
waga obecna 79,4
waga cel 65
waga marzenie 60
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości