|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chciałaś się wymądrzyć ale trochę Ci nie wyszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
BAN stały
|
jaka mana, ty masz cos z...
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Polska_A_i_B to dla tej niedouczonej. u nas pedagogika nie jest i nigdy nie byla traktowana po macoszemu, za moich czasow na moj kierunek bylo 14 osob na 1 miejsce, a i teraz jest w 1szej 2jce najbardziej obleganych kier. studiow. byly 3 etapy rekturacji, rozumiem, ze bys sie nie dostala. idz sie uczyc,a nie tracisz czas na forum. widac jak niewiele do szczescia trzeba starszym panom. moze razem spedzicie milo i pozytecznie czas na nauce. Edytowane przez luna lovegood Czas edycji: 2010-06-07 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Konto usunięte
|
No umysłem geograficznym nie grzeszysz. Logiką tym bardziej
![]() Ale spieszę tłumaczyć pani PEDAGOG ( ![]() 1) nie wiem kto Ci nagadał że jestem z UŚ. Może jeszcze z Twojej psychodelicznej pedagogiki ![]() 2) "nie jestem ze śląska, jestem z Polski A, a nie B" --> sugeruje że Śląsk uważasz za Polskę B ![]() ![]() ![]() ![]() 3) w swojej zaciętości i jadzie nie pamiętasz (skleroza się rzuca na STAROŚĆ) że ja już nie jestem ze starszym facetem ![]() 4) to że oblegany nie świadczy o poziomie nauczania potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
BAN stały
|
Cytat:
,,3) w swojej zaciętości i jadzie nie pamiętasz (skleroza się rzuca na STAROŚĆ) że ja już nie jestem ze starszym facetem '' to z kim jestes interesuje mnie jak zeszloroczny snieg, nie czytam tego topicu od poczatku, nie interesuje mnie to, jesli liczylas, ze sledze tu twoje losy, to sie grubo mylilsz i jestes mocno naiwna w tym swoim zaslepieniu, jadzie i sklerozie. poza tym kto ci napisal, ze jestem stara, stary to jesli juz byl twoj exs na twoje nieszczescie ![]() Edytowane przez luna lovegood Czas edycji: 2010-06-07 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Konto usunięte
|
Tylko że pisałam o tym wtedy jak już raczyłaś nas zaszczycić swoją czcigodną Osobą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Raczkowanie
|
Co tu się dzieje..
![]() ![]() Dalsza wymiana zdań chyba i tak nie przyniesie zamierzonego efektu, więc szkoda nerwów. Ja od siebie dodam jedynie, iż życie często płata rożne figle, i być może kiedyś lunie spodoba się mężczyzna starszy. Ciekawe czy wtedy również powie o nim "stary dziad". Mówiąc “nigdy” można popełnić gruby błąd. Aivilo tak na trochę inny temat, pisałaś kiedyś ze pojawiłaś się w najgorszym momencie życia Twojego faceta. Czy on wtedy tez uważał, ze wszystko już raczej za nim i nie ma prawa albo przynajmniej nie powinien "rujnować" Ci życia, ze względu na Twój młody wiek?
Zrzucę ciężar twych kłamstw, powtarzanych co dnia Zacznę wierzyć w to że żyć bez ciebie się da Obiecam otrzeć swe łzy, już wiem nie po to mam być By się zadręczać, do wnętrza, swój krzyk chować, nie tego chcę Dziś nie tego chcę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Raczkowanie
|
Hmm... Jest jakiś delikatny sposób na to, by przekonać się czy facetowi zalezy na kobiecie? : >
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy istnieje taki sposób, w sumie to myślę, ze samemu powinno się to wiedzie i czuć. I ze nie da się tego sprawdzić. Czy facetowi na Tobie zależy zauważasz po jego czynach, gestach, po jego stosunku do Ciebie, po tym jak Cię traktuje, jak się do Ciebie odnosi itd.
Zrzucę ciężar twych kłamstw, powtarzanych co dnia Zacznę wierzyć w to że żyć bez ciebie się da Obiecam otrzeć swe łzy, już wiem nie po to mam być By się zadręczać, do wnętrza, swój krzyk chować, nie tego chcę Dziś nie tego chcę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, zazdroszcze Ci bardzo, pomimo że nawet nie wiem o jakiej uczelni i kierunku mówisz. W końcu ja jestem z patologicznej rodziny ( według Twojego toku myślenia) i studiowałem tylko na La Sorbonne (poszukaj w wikipedia co to) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Natomiast z tego, co pamietam, duzo czasu zajęło nam wyciągnięcie go z tego dołka. Ale wtedy tak na to nie patrzylismy, dopiero teraz, z perspektywy czasu, widzę, jak ciężko było się dograć i jak bardzo sie zmienilismy. Nie robilismy jednak tego tak kierunkowo, tzn "Od dzisiaj zaczynami wychodzic z doła!", po prostu teraz widzimy, jakie to było działanie, a wtedy po prostu staralismy się być ze sobą i czerpać z tego radość ![]() A czemu pytasz? ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Po czynach, ktore opisałaś, nie widać jakiegoś strasznego uczucia. ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Odezwiesz się jeszcze raz i zarobisz bana. Zamilkniesz, a będziesz mogła korzystać z setek tysięcy innych wątków. Decyzja należy do Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Rozeznanie
|
No w końcu
![]() Kobietki u mnie tak tna komary ze nie jestem w stanie wytrzymac na zewnatrz, ale tak czy siak ide z kumpela na piwko ![]() Pozdrawiam i milego wieczoru ![]()
#1483 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
Hm pytam, bo ostatnio rozmawiałam z K. i mniej więcej coś takiego się pojawiło. Stwierdził, ze on już jest "starym dziadem" a na moje pytanie kto tak mówi, odpowiedział "moje 35 lat". Oczywiście próbowałam mu wytłumaczyć, ze jego wiek akurat ma dla mnie najmniejsze znaczenie, ale czy do końca uwierzył, nie wiem. Facet ma kilka nieudanych związków za sobą. Zapewne również przyczyniał się do ich rozpadów, bo kto z nas jest w stu procentach bez winy, ale przeważnie trafiał na nieodpowiednie kobiety, które nie doceniały, tego co maja. Po tych kilku nieudanych próbach, facet generalnie uważna, ze się po prostu nie nadaje i nie potrafi niczego stworzyć, zwłaszcza ze jego młodszy brat, już dawno ułożył sobie życie i doczekał się potomka. Pomimo iż udaje, ze wszystko jest ok, i całkiem mu dobrze tak jak jest, to jest zupełnie inaczej. I właśnie uważa, ze "zmarnuje mi życie, bo ja jeszcze taka młoda jestem a on się po prostu do niczego nie nadaje."
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tenkjuuuuuuuuu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nataluska, jak tam M.? Serpentine, a Twój Romeo? ![]() Morire, wszystko ok u Ciebie? ![]() mag_a pewnie skończyła swoją papierkową robotę i teraz śmiga na rolkach z Młodym ![]() foremka, a jest szansa,że sie zejdziecie? ![]() malgosiu, a jak Twój eksio?Odzywa się jeszcze? I jak Twoje zdrówko? ![]() Ja jestem przeszczęśliwa! ![]() ![]() ![]() Za chwilę Bal, potem on ma urlop także planujemy wypad nad morze ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-06-07 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Wtajemniczenie
|
wpadnij na urlop na Hel, my się tam wybieramy w 2 tygodniu lipca
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Pięknie tam jest, kiedyś miałam okazję być
![]() ![]() Nad morze wyskoczymy pewnie jakoś na początku miesiąca.
#1490 |
BAN stały
|
http://www.sfora.pl/Komary-beda-zjad...-zywcem-a20794
co do komarow, to bedzie ich plaga Edytowane przez luna lovegood Czas edycji: 2010-06-08 o 04:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() Behind Złota dziewczyno moja ![]() Teraz lecę bo troszkę jestem spóźniona postaram się odezwać później , ale widzę , że tu gorąco jak zwykle :P aahh i przeogromnie się cieszę , że tak wszystko ładnie się układa z Twoim Urwisem ![]() ![]() i buziak dla mag ![]()
#1492 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() No to u mnie było/jest podobnie, że ja Jego wiek, że ja jestem jeszcze młoda i piękna i że całe życie przede mną. A On już jest bliżej końca itd. I co z tego, że ja mówiłam, że skoro z Nim jestem to chyba samo przez się można to zrozumieć, że nie ogranicza mnie, że chcę tak. Ale czasami miałam wrażenie, jakbym do ściany gadała. I wiecie ja nie kumam tego gościa. Bo jestem na Niego zła teraz, za Jego zachowanie niedzielne...wczoraj wieczorem już tak troszkę troszkę mi przeszło, ale jak zaczęłam gadać z Przyjaciółką o tym to tak znowu się negatywnie nakręciłam, ale podkusiło mnie jak cholera i napisałam, że myślałam że bardziej zależy Ci na mnie, ale się pomyliłam. A On cisza. A dzisiaj rano jak gdyby nigdy nic wysłał smsa na dzień dobry. Ja już nie wiem co On chce od życia...Mam czasami ochotę tak mu przywalić :P ale z mojej strony nie wyjdzie na pewno żadne zaproszenie na spotkanie...a jak się będzie chciał spotkać to mam już całą litanię tego, czego od Niego oczekuję jeśli chce dalej ze mną być ![]() Byłam wczoraj w Urzędzie, ale nie było ochroniarza ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Wtajemniczenie
|
morenica, kochana, i znów w to wsiąknęłaś... powiedz mi, po co ty z nim jesteś. Co on ci W TEJ CHWILI daje? Czy warto się tak szarpać i denerwować....?
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tylko sobie o Nim pomyślę albo przypomni mi się to od razu wyobrażam Go sobie z byłą (a może nie byłą) żoną i przychodzi wtedy złość ![]() ![]() ![]() ![]() Przynajmniej nie płaczę w poduszkę tylko jestem wściekła na Niego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
BAN stały
|
http://www.pudelek.pl/artykul/25249/...m_narzeczonym/
od starszego do mlodego, no prosze, jak sie rozwineli, moze to lans, a moze co innego. a tu przyklad zwiazku starszego z mlodsza, miala pecha, ze go poznala. http://www.fakt.pl/Zadzgal-ja-bo-go-...y,73835,1.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczynki, pozwole sobie dolaczyc do Was na tym watku.
Mam partnera starszego od siebie o 28 lat. To chyba rekord tutaj ale przyznaje szczerze ze nie przeczytalam jeszcze wszystkich wpisow wiec mozliwe, ze nie jestem rekordzistka ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Najwieksza roznica to bodajze 32 lata, ale nie jestem pewna ![]() Napisz nam cos o sobie i swoim partnerze, ile Ty masz lat?
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
lato powiem tak. Są po rozwodzie (widziałam decyzję sądu o rozwodzie). sąd przyznał Jemu opiekę nad synem, ale nadal mieszka z byłą żoną.
Jak dzisiaj na moje zapytanie wysłał mi buziaka tylko, to nie wytrzymałam i napisałam, po jaką cholerę wysyłasz mi buźki? I zamilkł. Zapisałam Go sobie w telefonie jako Menda i niech tak zostanie. Gdzieś mam Gada...!! Musiałby się chyba wyprowadzić od Niej i naprawdę mi pokazać, że zależy mu na mnie ![]() Ale na szczęście mam koleżanki, które jakoś pomagają mi o Nim zapomnieć i wygadać się ![]() taka sobie jedna witam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.