|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLI - Heal the world
mam apel do klikacholiczek
http://szerlok.pl/nakarm_psa codziennie można kliknąć na innego psa z góry dzięki
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Truskawki i kawa
![]() Nareszcie.... żyję ![]() I jak wszystko poszło ok...to mam wakacje! Ej ktoś zamawiał następna częśc To może ja się wreszcie skuszę na założenie "po bożemu" ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Lusia sorkas, że nie odpisałam, ale miałam urwanie mózgotrzepa Coś wiesz już jak z dziadkiem ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
Drugi chyba kapelo i cekin z BJ - ale symbol nie postać Majkola, a trzeci okładkowy Bad. Białe, szare, czarne są...chyba Aleee...niedługo wyprzedaże
|
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
nie, szczerze mówiąc to od godziny ciężko mi mózg pracuje... mama ma do mnie zadzwonić za 30 minut
|
#4834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas za 6złotych kilo...nawet 5,50 już dziś widzialam ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
Nie uciekajcie mi Bo nie będę miała od kogo kamyczków zbierać ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj przyniosłam do domu dwa pełne wiadra z przydomowego ogródka
|
#4836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Różowe kfiotki rzondzom! Bierz
|
||
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Przez chwilę myślałam, że dalej chodzi o koszulki z Majkolem
|
#4838 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ostatnio faze na zielone z papryką...chociaż zawsze wolałam czarne oliwki...ale teraz lubię oba typy
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Tak ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- I nigdy nie wstanie!! ![]() Brawo dla Anisi ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() Eh ale dobrze, ze w ostateczności nic się nie stało Cytat:
![]() Skończyłam nadrabiać, było iło...ale kawa też sie skończyła
|
||||
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
ja muszę jutro kupić sobie capouccino, wiem, że to nie kawa ale ja poza latte i tymi sikami nie tykam kowy
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Umyłam Majkolowi kapelusz
|
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Kamuszek byłaś ostatnio na spiskowym?
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam Lusindo byłam...dzisiaj chyba
|
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
brakuje mi Twojego musku jako komenatrza
dlatego pytam
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się chce spać
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
zaadoptowałam żyrafkę w FF
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Mój musk od dzisiaj ma wakcje
![]() Nie no ja nie czaję kolesia...on ma gorzej z deklem ode mnie
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
łaaał. dostałam @ co do dnia. nie wierzę ;D
muszę iść sprzątać pokój bo zaraz wpadnie taki koleś do mnie i ooo a tak mnie brzuch boli. szefowa napisała smsa do mojej mamy "proszę o kontakt" zadzwonię i nawet nie wiem co powiedzieć.. zostać tam czy odejść... eh ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- aaa. no i sieeema oczywiście
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Bloo a nie znlazłabyś innego miejsca na praktyki
Może nawet przyjaźniejszego ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Ide się chyba na chwilę położyć...bo oka mi się zamykają niesamowicie
|
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie wiem czy moje praktyki w tym salonie mają sens... nikt mi tam niby krzywdy nie robi ale... ale ja nie dam rady psychicznie. nie raz już Wam mówiłam co się działo, ja mam na prawdę słabą psychikę, jestem meeega wrażliwa i już od poniedziałku chodziłam w stresie że w sobotę znów do salonu... teraz mnie potraktowała tak a nie inaczej. rzuciła telefonem po tym jak stwierdziła, że dla niej chodzić nie muszę i łaski jej nie robię. nasza umowa była, że chodzę w każdą sobotę miesiąca prócz jednej żeby opiekować się babcią. szefowa nawet o tym rozmawiała z moją mamą bo chciała i tak się umówiły... a do mnie ma pretensje, że np w jeden wolny piątek nie przyszłam do pracy, że w ferie nie dałam jej znać a i miałam chodzić miesiąc wakacji... wiem, że ona poza tym, że chce mnie wykorzystać, chce pomocy to chyba też ma na celu jakieś nauczenie mnie czegoś... ale nie wiem czy ma sens żebym ja się tak męczyła i denerwowała tym bardziej, że nie będę miała typowego egzaminu jak zawodówka, nikt mi za praktyki nie płaci i w przyszłości nie chcę poprzestać na byciu fryzjereczką z przydrożnego salonu... nie wiem.. na prawdę nie wiem no ja też znów dziś kimnęłam na chwilę... poważnie ten łikend będę odsypiać dwa tygodnie... ![]() a dziś mi koleżanka przypomniała, że wyrąbałam się przed klubem Jezu jaki wstyd wokół tych wszystkich kolesi
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Bloo ja bym odeszła, wiem, że łatwo się mówi, bo sama byłam w podobnej sytuacji i nic nie robiłam to rodzice podjęli za mnie decyzję. Przez 3 lata chodzilam do LO w Zambrowie (to jeszcze ten stary system bez gimnazjum), ogólnie u nas w szkole to porażka była, nie umiem nawet tego dokładnie opisac, ale sporo osób wybierało radykalne rozwiązywanie problemów (samobójstwo, narkotyki itd.), mama mi opowiadała, że ja w piątek się cieszyłam, ze wolne a w niedziele ryczałam, że do szkoły muszę iść, tam byla tak chora atmosfera, ja np. z chemii miałam same laski po czym złamałam sobie nogę ale strasznie to dramantyczne złamanie było i gips miałam źle założony więc nie mogłam chodzić dlatego miałam ITN'a no i raptem z dnia na dzień z chemii z laski zrobiła się 4ka i pani sama powiedziała, że miała o mnie mylne zdanie i mnie przeprasza za krzywdzące oceny. Wiele osób miało problemy, żeby mieć dobre oceny trzeba było zdobywać podręczniki uczelniane i na blache kuć, bo to co było w podręcznikach licealnych i z notatek było tylko na 3. Ja byłam na skaraju załamania nerwowego wtedy tata postanowił, że się przeprowadzimy, ja niby chcialam zostac i zdać maturę w Zambrowie, ale tata postawił sprawę jasno, poszłam do LO w Wawie, średnia ocen podniosła się o 1,5, matura zdana na same 5tki tak, że wszyscy nauczyciele się dziwili, że z akich ocen w Zambrowie wyciągałam takie wyniki, wszyscy się pytali o co chodzi a ja osiągnęłam spokój psychiczny. I szkoda było mi i przyjaciół i wszystkiego ale wyszło mi to na dobre. Czasami warto powiedzieć STOP
to tylko taka moja rada
|
#4852 |
|
Konto usunięte
|
Dobry
![]() Przed chwilą wróciłam z 3godzinnego polowania na strój kąpielowy dla Mamy, z czego pół godziny siedziałam na przystanku czekając na autobus!
|
|
|
|
#4853 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nikt ![]() Cytat:
![]() makabra z ta znieczulica ![]() Cytat:
a nic ![]() no wlasnie ![]() ![]() ale numer smutne to ![]() ale sie nakolorowalam ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- u mnie dzis za 8,70 bralam ![]() Lu klikam w piesia ![]() kamusia, no drogie te koszulki w sumie na razie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||||
|
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę przetrwać okres w którym moja stopa dopasowuje sie do wszystkich letnich szpilek. A wiesz jakie mnie obtarły tak? Skórzane balerinki
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
ale te pieski biedne
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() mnie te bez palca tak obcieraja
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Wyobraziłam sobie Gronię w takich cukieraskach
![]() dzięki Grosiu za klika ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- mi pięta się obtarła boli
|
#4857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serduszko mu peklo prawie, a jakis gnoj ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Lu, jak się trzymasz? Emocje opadły?Mnie raz mnie chcieli porwać , a raz też by mnie spotkała przykra sprawa, ale na szczęście mój urok osobisty sprawił, że się uratowałam...
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
28-31 ma byc jutro
![]() ale burze, opady u mnie chyba . i w co tu sie ubrac, niedawno kurtki, a juz tak gorąco
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Daria tak zadzwoniłam do mamy, wypłakałam się, wziełam tabsa wtuliłam sie w psa i czekam na mame - dzieki Bogu nic sie nie stało, bo nie wiem jakbym to przeżyła
Groniu si też czytałąm te historie psów tam jest i gorsza jak ktoś zostawił psa na lodzie ze związanmi łapkami i szyją to dopiero tragedia
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

z góry dzięki

To może ja się wreszcie skuszę na założenie "po bożemu" 

Aleee...niedługo wyprzedaże

Bo nie będę miała od kogo kamyczków zbierać
przecie rozowe kwiatki to podstawa