|
|
#2851 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Extremalna- wiesz,że cię okradłam. widziałaś
![]() absorbeed- <3 Dżulian talencie.! ,,[...]letni wietrzyk łodzią buja
ona trzyma go za"ramie" i tak płyną sobie w dal." ( Piosenka biesiadna-C i p u l e ń k a) Serce ponoć nie sługa, a służy tylko jemu. Prowadź mnie przez nieznane morza i oceany. Całuj przy promieniach słońca odbitych w szkle. I nie zostawiaj mnie na pustej szarej ulicy, kłamiąc,że dalszej drogi dla nas już nie ma.
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
- Albo ja, albo oni. - Oni. Wiesz dlaczego? Bo nigdy nie postawili mnie przed takim wyborem.
|
|
#2853 |
|
Raczkowanie
|
- miło Cukierku
"Ohne dich, denkst du kann ich nicht.
Da draußen gibt's ja noch viel mehr." myślisz, że bez Ciebie nie mogę nic. tu na zewnątrz przecież dajesz mi jeszcze wiele "du denkst ich komm' zurück, täusch' dich nicht ich kann auch ohne. " myślisz, że ja wrócę. pomyliłaś się, ja mogę też być bez Ciebie "Du hast keine Chance, für mich ist es vorbei. Kein Weg führt zurück, es tut mir auch Leid. Auf Wiederseh'n, es hat mich gefreut. " miałeś swoją szanse, dla mnie już minęła żadna droga nie prowadzi z powrotem, mi też jest przykro. do widzenia - to mnie ucieszyło "Du siehst gern and're Leiden Und du hilfst nach, wenn's nicht so ist ohne Hemmungen und Gewissen Weil du ein Scheisstyp bist" chętnie oglądasz cierpienia innych. a gdy nie cierpią to sam zadajesz im cierpienie. bez zahamowań i wyrzutów sumienia. ponieważ jesteś takim zasranym typem "Du hattest nie 'ne Freundin Du warst nie sehr beliebt Du hattest kein zu Hause Und hast dich nie Verliebt" nigdy nie miałeś przyjaciółki. nigdy nie byłeś specjalnie lubiany . nie miałeś domu . nigdy nie kochałeś.
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam. ![]() Dziekuję za wszystkie pochwały bo widziałam i moje kamiszowe serduszko sie bardzo cieszyło a i co najważniejsze dziekuję Tym które na mnie czekały (WY wiecie ) KaMa2704 - no to teraz wracaj moja piczes najdroższa <3 **latin - już tyle nie wstawaj, wróciłam bejbe moje <3 Chocolaaate - zaczytuje się w Twoje opisy ,są cudowne! snowball - uwielbiam <3 absurdalnie - bosz jak miło zobaczyć Cię! ahhhh CukrowaPanna perełko One for all - jestem! i chcę powiedzieć, Ci że uwielbiam twoje opisy ze okradłam Cię w każdym poście tak ja grzesznica, wybacz mi Kocham ! --- a gdybym była snem.. czy chciałbyś dłużej śnić.? ' oceany fal. '..była biba z wynajętym hotelem, wychodzimy w sobotę, wracamy w niedziele.. Już mnie nie odwiedzasz,nawet mój kot wyczuwa coś złego. Myśli plączą mi się pod nogami nie będę na Ciebie czekać nigdy więcej. jesteś moi najpiękniejszym snem. Lubię gdy patrzysz na mnie swoim sercem. -kochasz go? -tak... -ale on Ciebie nie.. - jeszcze się przekonamy. Wszyscy mówili,żebym dała sobie z nim spokój,znalazła inny obiekt westchnień i porzuciła nadzieję. Nie posłuchałam ich, nie poddałam się,a teraz jestem z Nim szczęśliwa. Pragnę Cię bardziej , niż dziecko gwiazdkowego prezentu. pożądaj mnie uwielbiam zapach twoich perfum. ![]() |
|
|
|
#2855 |
|
Rozeznanie
|
I kiedyś będzie taki dzień, ze szczerze odpowiem 'U mnie okej' ...
|
#2856 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jakby tak do tej listy zamiast jakiejś Kinderki dodac Ciebie, to by dopiero była hot lista najlepszych na wizażu. ![]() ***** Ten świat nie zasługuje na takich ludzi. promień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać Nie zwracała uwagi na milczących ludzi, posągi z bijącymi sercami. Kocham to miejsce i nienawidzę, bo jest tu za dużo słów. Był poniedziałek, a oni szli prosto do słońca. Często próbuję pozbierać porozrzucane fragmenty piękna. Nawet chmury starały się patrzeć w inną stronę.
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-06-08 o 20:55 |
||
|
|
|
#2857 |
|
Zadomowienie
|
PaniJana- dziekuje za wyróżnienie
![]() Posiadanie serca jest pełne bólu oglądająca gwiazdy bez Ciebie moja dusza płacze W moim planie na dziś mam sześć godzin depresji połączonej z samooskarżeniem.. Sprowokuj to,co niesie przyszłość Wykochałam Ci całe swoje serce. Twoje oczy to jedyny labirynt, w którym chcę się gubić. najlepiej, gdybym w ogóle nie znalazła z niego wyjścia i została w nim na zawsze.
|
#2858 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Moja Bajkowa Dziewczynaa ! ![]() ![]() ![]() ************************* **************** Tylko TY! Jeden, jedyny podnosisz mi ciśnienie jak nikt inny. ZakreconaNaMaxa-gdzie TY
06.10.2015r. W oczekiwaniu na NASZE MALEŃSTWO Edytowane przez BabyK Czas edycji: 2010-06-08 o 20:48 |
||
|
|
|
#2859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochanie mojeeee. ![]() Kocham cię najmocniej ze wszystkich...jesteś ze mną od początku jak tu się niedawno pojawiłam. Mam nadzieję, że zostaniesz ze mną zawsze ![]() Dzięki, że się martwisz.... To było tak: szkoła, lekcje i dentysta .. ((__________ Przepita i Naćpana Twoimi pocałunkami ![]() Czarny sweter to Bunt nastolatki, a słone łzy to ślad po Tobie. ![]() Najgorsza nagroda od życia -to, że spotkałam Ciebie !!! Szukam WENY, Pomocy !!!
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-06-08 o 20:52 |
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ***
'Za dużo się ruszasz. Jeżeli chcesz mieć przyjaciół, siedź spokojnie.' |
|
|
|
|
#2861 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuję ..
------------ poprosiłam go, by powiedział, że mnie kocha. Spuscił tylko wzrok na swoje stopy. Gdy otarłam wtedy łzy, byłam juz innym człowiekiem. Gdy wypwrowadzałam dziś wieczorem psa, zobaczyłam chłopaka na ogromnym motorze, z dziewczyna siedzącą z tyłu. Szurnął nogami po ziemi i chyba miał podkute buty czy coś, bo na wszystkie strony poleciały iskry. Dziewczyna się roześmiała i ja też. Było to takie poruszające i magiczne: donośne ' ruuuuum ' motocykla, jej śmiech, wszystkie te iskry... [...] jego puste od ćpania oczy patrzą głęboko w moje, i staram się w nich odnaleźć moje łzy, ale nic nie widzę. ' Należy tylko do mnie. Całkowicie i nieodwracalnie. ' Weź mnie, jakbym była nią.. Nią, która Cię nie chce, nią, która każdego dnia wykańcza mnie, chcąc nas rozdzielić. Nie piszę, że Cię kocham, bo to bzdura, ale pewnie Cię kocham. Więc biorę Czyjeś inne oczy za Twoje I pozwalam sobie Się w nich zatopić. ' Gdy serce stanie się Twym drogowskazem, wtedy się spotkamy. Próbuj... ' |
|
|
|
#2862 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju . Piękny jest. Musze go zabrać ;* Cytat:
Zabieram i uciekam Cytat:
Cytat:
cudny jest ten opis i go zabieram . w przyszłości może się przydać Twoja twarz przed oczami mym obrazem.
|
|
#2863 |
|
Rozeznanie
|
` Onieśmiela. Uśmiechem. Słowem. Gestem
`
|
|
|
|
#2864 |
|
Raczkowanie
|
1. Ile szczęścia może dać jedna chmurka na niebie?
2. Mam jedną prośbę, możecie zapomnieć, że istnieję.. ! 3. Plastikowy świat pełen plastikowych Barbie. Pop kultura dzieciaków gównem plastikowym karmi... 4. "...żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw..." 5. 'Lubię się sparzyć i spokojnie koić ból, a potem mówić, że tak chcę' dresowa
M. <3 ![]() Edytowane przez libri Czas edycji: 2010-06-08 o 21:23 |
|
|
|
#2865 |
|
Raczkowanie
|
-ej, pożycz kartkę.
-nie mam z czego. -no z tego zeszytu wyrwij. -nie mogę, to mój pamiętnik,a ON w nim. -jedną kartkę tylko. -tylko?! na tych kartkach jest każde jego przelotne spojrzenie w moją stronę. -przecież masz zapisaną tylko jedną stronę i to niecałą. -to nie moja wina, że tak rzadko na mnie patrzy. Ale pozwól mi żyć z nadzieją, że na wielu kartkach będę z nim szczęśliwa. ![]()
|
#2866 |
|
Rozeznanie
|
- przykro mi naprawdę. - wystarczy, że powiesz 'a nie mówiłam' [rozmowa z przyjaciółką] 'albo jestem wariatką, albo nieuleczalną romantyczką.' dobra idę czytać, bo mi tam głównego bohatera pod moją nieobecność zabijają. [słowa kolegi |
|
|
|
#2867 |
|
Rozeznanie
|
tak, tak wiem. przepraszam usunęłam. w końcu człowiek nie jest idealny i czasem może się pomylić. ![]() Ciszę. Słyszę tą cholerną ciszę z Twoich ust.
|
#2868 |
|
Raczkowanie
|
dresowa miło że również znalazłam się w takim gronie
patrząc daleko za horyzont, nie ograniczając wzroku, szukając niewidzialnego, z rozpaczliwą nadzieją. do czego może doprowadzić desperacja, spowodowana samotnością ?
|
#2869 |
|
Rozeznanie
|
"Wyobraź sobie, że życie jest grą, podczas której żonglujesz pięcioma piłeczkami. Są to: praca, rodzina, zdrowie, przyjaciele i uczciwość. Przez cały czas starasz się utrzymać je wszystkie w powietrzu. Nagle pewnego dnia dochodzisz do wniosku, że praca to piłka z gumy. Nawet jeżeli ją upuścisz, odbije się i wróci. Pozostałe cztery - rodzina, zdrowie, przyjaciele i uczciwość - zostały wykonane ze szkła. Gdy któraś z nich upadnie, nieodwracalnie porysuje się, pęknie lub, co gorsza, może się nawet rozbić."
|
|
|
|
#2870 | |
|
Konto usunięte
|
to była najlepsza kradzież.
![]() i Ty <3 Cytat:
![]() ________________ You broke my heart but I still love you with all the pieces.
/ złamałeś mi serce ale nadal kocham Cię jego każdym kawałkiem/ ![]() I'm your new girlfriend. / jestem Twoją nową dziewczyną/ ![]() Edytowane przez d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733 Czas edycji: 2010-06-08 o 21:47 |
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Yes, you can hold my hand if u want to
Cause I want to hold yours too [Tak, Możesz złapać mnie za rękę jeśli chcesz bo ja też chce trzymać twoją] Fergie-Big girls don't cry O nic nie pytaj, z ust mi czytaj DNA-Więcej uczuć Swój świat pokaże Ci, a Ty zaczaruj mnie, a Ty mi zawróć w głowie Gdzie chcesz możemy iść a Ty zaczaruj mnie, nikomu nic nie powiem Justyna Kozłowska- zaczaruj mnie |
|
|
|
#2872 |
|
Rozeznanie
|
O kurde.
Moje najcudowniejsze! ![]() ![]() Będę, gdy o mnie zapytasz.
/I'll be when you ask about me./ Przysięgnij do cholery, że przez tą burze przejdziemy razem. Musimy spróbować spojrzeć sobie w oczy.
|
|
#2873 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś pie*dolonym chwastem w moim życiu. Nie chcę Cie, a Ty zakorzeniasz się coraz bardziej
Powiedz "dzień dobry" mojej nienawiści, a "do widzenia" miłości. Lubię nocą siedzieć w parku z jakimś przystojnym kolegą, pijąc piwo i paląc papierosa patrzeć w niebo i nie myśleć o Tobie |
|
|
|
#2874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
boskie... kradnę ![]() ____________ -jak Ty to robisz? -ale co? -no to, że potrafisz cały czas siedzieć u mnie w głowie a jednocześnie grać w piłkę... -a teraz mi napisz na kartce "Kocham Cię" -po co? nie wierzysz mi? -nie. faceci zawsze zdradzają, a tak przynajmniej będę miała dowód, że kiedyś mnie kochałeś. wsiadła do autobusu, a on biegł za nim aż do przystanku, na którym wysiadała, by móc ją przywitać. jeśli sądzisz, że to nie jest miłość, to znaczy, że jej w ogóle nie ma. -Kupię Ci kwiaty, jakie chcesz? -Róże.... Albo nie... albo zwiędną, albo je zasuszę, a ja nie chcę, by nasza miłość uschła. -Więc jakie? -Margerytki... Nie, nie chcę margerytek, bo one są na pogrzeb, a ja nie chcę by nasza miłość umarła... -To może plastikowe? Będą wieczne. -Nie. One są sztuczne, a ja chcę Cię kochać żywą miłością, naturalną... -No to jakie? -Żadne. Ty mi wystarczysz. Bez żadnych kwiatów i innych dowodów miłości.... |
|
|
|
|
#2875 |
|
Raczkowanie
|
kradnij,kradnij. po to je tu dodaję
![]() próbuję oderwać od Ciebie myśli. ale Ty kleisz się do mnie niczym przesuszony miód-niby Cię mam, ale w ogóle nie smakujesz...
'smaku Twego nie znam...choć tak często Cię mam. ...na końcu języka.' ;(. Edytowane przez PannaHanna2 Czas edycji: 2010-06-08 o 22:11 Powód: pomyłeczka malutka :D |
|
|
|
#2876 |
|
Raczkowanie
|
zapamiętaj !
nie ma nikogo, kto by Ci dorównał. nie ma nikogo- za kim bym tak tęskniła, kto by mój sen spełnił. nikogo - na kogo tak czekam i kto by mógł przyjść do mnie we śnie. ani kogoś, kto powie ' już jestem Skarbie' , kto nie będzie ranił. nie ma. po prostu. nikogo. prócz mokrej od lez koszuli, prócz potłuczonych kubków po herbacie, prócz zasloniętych cały czas rolet i zuzytych chusteczek - jest nadzieja. zajrzyj w mą duszę przez oczy szeroko otwarte, wtedy zobaczysz czego me serce pragnie, za czym wciąż tęskni i na co cierpliwie czeka. zobaczysz wszystkie moje lęki i pragnienia. zajrzyj w mą duszę ! tylko proszę ostrożnie, tak zeby nie zranić. bo tylko Ty możesz mój ból ugasić a serce napełnić prawdziwą miłością. proszę... tylko Tobie chciałabym dać, jak w prezencie urodzinowym, tak najzwyczajniej w świecie - całe moje zycie. 'tańczyć na czubku świata z butelką wódki w gorącej dłoni, z rozwianymi włosami i bez bielizny, w samej, zwiewnej, koronkowej sukience i trampkach.. tańczyć.' czy głupstwa wygadujemy ze strachu? czy dlatego, że czasem prawda nam nie chce przejść przez gardło? znalezienie właściwej osoby jest tak ważne, jak bycie tą właściwą osobą -co byś zrobił jakby dziś wszystko zniknęło? - Ty... Ty też? - nie, ja nie. - a to niech znika w cholerę. co mam Ci powiedzieć? że bez Ciebie nawet kolory mi wyblakły? otrzyj moje łzy. a dzisiaj? jakby słońce do jaskini się schowało. jak żyję, serca już nie mając? jak przekłuty balon. żyję poza nawiasem marzenia? weź mała zapomnij. minęło już tyle czasu, a Twoje zdjęcie jest wciąż na mojej tapecie
dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. Albert. ! Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2010-06-08 o 22:22 |
|
|
|
#2877 |
|
Rozeznanie
|
to nie jest żadna tajemnica!
w pałkę się stuknij! nadal wrzało niepokojem. doskakiwali sobie do oczu na każdej przerwie. czerwcowe radości. lubiła bardzo takie dni od poranka wypełnione słońcem. trawa zielona i duża... - powtarzała przymykając oczy. nie potrzebuję się o nic martwić.
|
|
#2878 |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Napisane przez Naughty_ https://static.wizaz.pl/forum/images...s/viewpost.gif W świecie za dużych rękawiczek i niewygodnych foteli, gdzie niebo można zerwać jak tapetę ze ściany wszechświata nie pozostaje Ci nic innego, jak zadzwonić do Boga i zgłosić reklamację. Fizyka? Matematyka? Bzdury.! Naucz mnie wzoru na szczęście .!Z tego co wiem, to któraś już to dodawała.! A wiem, bo nawet sobie je pozwoliłam ukraść.! __________________lunaticgirllTak tak ja też pamiętam. Też go sobie ukradłam ![]() _ |
|
|
|
#2879 |
|
Raczkowanie
|
Boję się spojrzeć w Twoje oczy. Dlaczego ? Ponieważ obawiam się, że pewnego dnia nie zobaczę w nich ani odrobiny miłości do mnie.
Czas przeszły: My Czas teraźniejszy: Wy, Ja Dzięki, że choć udawałeś, że Ci na mnie zależy.
|
|
#2880 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam
wraz z powrotem kamishy (słowo się rzekło) no i prosto z anginą ropną adekwatnie do pogody ![]() dziękuję słonka za zauważenie nieobecności i docenienie ale ja byłam tu obecna prawie codziennie choć na chwilę : D <3----------------------------------------------------- 1. zakaz pamiętania, przy jednoczesnym lęku przed zapomnieniem-wybrałam dla siebie zdradliwą ścieżkę . 2. im dłużej jesteś sama, tym bardziej jesteś wybredna . 3. boli mnie, że to 'nasze' może się skończyć . 4. w tym zagubionym sercu.. 5. naucz mnie kochać cię trochę bardziej . 6. zawsze byłam zbyt bezwarunkowa . 7. do brzegu beznadziejnej miłości . 8. straciłam tożsamość . .
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

)
Kocham !
),chocoloatte , grise,groszek,extremalna,mrs unfabolous, 

((

Moje najcudowniejsze!