|
|
#2161 | |
|
Moderator
|
Dot.: Wielbicielki Piękna X
Cytat:
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie minusy to krótkie paznokcie i na kolorowo pomalowane, reszta pasuje
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- w ogóle doznałam szoku bo oni ogłoszenie dali na stronie internetowej i tam było ok 1000 zgłoszeń i co? wybrali mnie i 5 innych dziewczyn ![]() Kasiu oglądam ciebie
|
|
|
|
#2163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie znalazlam ![]() Cytat:
|
|
#2164 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Chyba wybierali po wyglądzie co nie ![]() I jak ci się na mnie patrzy Poziomka tamtego filmiku już nie ma. Dziewczyna go usunęła.
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Elvii Czas edycji: 2010-06-07 o 22:37 |
|
|
|
|
#2167 |
|
Moderator
|
Ja jak poszłam do pracy w banku to musiałam podpisać m.in. że będę nosiła rajstopy (i nawet chyba była podana grubość 15 den) i makijaż podkreślający urodę, wykonany ze starannością ale nie przesadzony he he i to było na szkoleniu bhp
![]() A kolory to chyba dlatego że tam dłonie mają chyba przyciągać wzrok
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tutaj jest z rajstopami tak, że można mieć tylko odcienie brązu żadnych innych |
|
|
|
|
#2169 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
hehe i dla mnie też tylko ja lubie moje długie pazury ale jakby trzeba bylo sciac to bym scieła neheszta a jak finansowo wyglada sprawa?
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() trzymajcie za mnie kciuki od 9, mam egz
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki
Miałam "zabiegany" długi weekend. Wczoraj oglądałam autko i nawet byłam zdecydowana kupić, ale "spec", którego wzięliśmy wykrył, że auto było "robione", więc nie dam za takie auto yle kasy, ile chce właściciel, a z ceny nie chciał zejść ![]() A tak poza tym to Kasiu, byłam u rodziców i mam juz moje pędzelki Zupełnie inny komfort malowania Tylko niektórych nie uzywam, bo nie mam pojęcia do czego służą ), taki skośny średniej wielkości pędzelek do czego służy? Bo ten większy to do różu chyba, i pasuje mi jak go używam. A ten mniejszy nie wiem jak używać i do czego ![]() Aha, i muszę w końcu znaleźć czas i pooglądać Cię gadającą Bardzo jestem ciekawa ![]() A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Tygryska ![]() Neheszta, gratuluję pracy ![]() Poziomka, mnie wczoraj tak komary pogryzły, że masakra. Pora zaopatrzyć się w jakieś psikacze na dwór i Raid do pokoju
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() powodzenia Cytat:
)nie faajnie wyglada ![]() a tż'ta ponad 40 ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- a aa w ogole mialam sen ze palca sobie rozcielam i boli ![]() w koncu siee obudzilam patrze reke a na palcu obok czerwona plama, dwa babelki i piecze mam nadzieje ze nie lunatykowałam
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Ichii - ale ja Ci zazdroszczę tego mieszania w Poznaniu, a potem tak blisko Kocham to miasto! ![]() Naheszta - Gratuluję znalezienia tak fajnej pracy ![]() A ja właśnie zjadłam śniadanko, idę zmyć placente i biorę się za naukę. Dzisiaj ostatni egzamin, jutro jeszcze jedno zalcizenie i koniec mojej nauki na tych studiach. potem już tylko do obrony Aaaa praca już oprawiona leży.I zeroooo planów na wakacje .... a Wy macie już jakieś plany wakacyjne? Milego dnia
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z chęcią bym sie tam wybrała ![]() pooowodzenia jeeeeee suuper ![]() plany na wakacje, ie ![]() papa
|
|
#2177 |
|
Zadomowienie
|
plany na wakacje.. hmmm
no plany jakieś są ale wtedy niestety rozstanę się z wami do końca sierpnia ![]() ale będę Was czytać gdy tylko dorwę jakąś kafejkę
Edytowane przez Elvii Czas edycji: 2010-06-08 o 11:10 |
|
|
|
#2178 |
|
Zadomowienie
|
Jeee! Dzisiaj znalazłyśmy z siostrą czarnego kotka. Jaki on pocieszny. Już go kocham.
|
#2179 |
|
Moderator
|
Cześć dziewczyny
![]() Jutro rano mój mężulek wraca więc dziś mam sprzątanie całego domu na głowie ![]() Co do wakacji to mam bilety do PL na 2 tyg. I plan był taki żeby na tydzień wykupić jakiś wyjazd (Grecja albo Chorwacja) last minute. Ale plany poszły w odstawkę bo znajomi którzy mieszkają tutaj w Ie mają ślub w PL i nas zaprosili na wesele i to jest akurat w środku naszego pobytu więc na wakacje już nigdzie się nie załapiemy. Pewnie wyskoczymy na kilka dni nad Bałtyk albo w góry
|
|
#2180 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() ja dzisiaj już pisałam jedno kolokwium, ale mi źle poszło więc możecie trzymać kciuki, żeby było zaliczone chociaż na 3 i za jutrzejsze kolokwium![]() Cytat:
![]() Cytat:
a lipiec, sierpień praca no i pewnie 2-3dniowe wypady do domku w górach
|
||
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Renault Megane II, ale obojętne mi w sumie, tylko zeby był sprawny i nie "bity"
![]() A co do planów na wakacje to dzisiaj TŻ zarezerwował pokoje w Zakopanem i jedziemy za 2 tygodnie na 6 dni Byliśmy tam rok temu, ale tylko na 3 dni, taka sielanka, oderwanie się od rzeczywistości, i tylko my Nie mogę się doczekać
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie wiem co z wakacjami
Nienawidze planowac sporo do przodu i wplacac zaliczek bo moze mi sie jeszcze po drodze odechciec
|
|
|
|
#2183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja mam trochę fioła na punkcie samochodów![]() i zazdroszczę wyjazdu ja pewnie będę powoli kończyć sesję, a ty będziesz śmigać po górach
Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2010-06-08 o 20:05 |
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2185 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Troszke mnie tu nie było, byłam z moim TZ na długim weekendzie u mojej mamy i nie było na nic czasu ![]() tylkokasia super filmiki. Podobaja mi się mówione filmy ![]() Ale mnie żołądek boli
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)jutro najprawdopodobniej kończę kiecke |
|
|
|
|
#2187 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym chciała gdzieś z moim Tż wyjechać chociaż na kilka dni, ale nie wiadomo jak bedzie i czy muj Tż dostanie urlop..
Tak jak 2 lata temu byliśmy w brennej 2 tygodnie . Super było. Ale To długa podróż cały dzien od 6 rano do 21 sie jechało z mojej miejscowości na mazurach
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2010-06-08 o 21:30 |
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Rozeznanie
|
Jak zaczęłam czytać o waszych paznokciach w pracy to aż wam zazdroszczę, ja swoje nie dość że musiałam obciąć na całkiem krótkie to i nie mogę mieć pomalowanych
Ja mam plany urlopowe na wrzesien moze do Włoch, urlop jest znajomi tez juz umowieni ale z miejscem jeszcze czekamy i na boze narodzenie mam urlop jade do domu ps. dzis mecz polska - hiszpania ogladacie? ja wyczekuje z tż-tem
![]() Feel sexy day by day !! Edytowane przez bastka Czas edycji: 2010-06-08 o 22:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

teraz mam je przez 2 tygodnie jeżeli zdam i się zdecyduję na pracę to mam to 

Powodzenia

Nienawidze planowac sporo do przodu i wplacac zaliczek bo moze mi sie jeszcze po drodze odechciec