Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-08, 16:55   #481
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

acelinko,no to wtedy ( jakbyś miała czekać na tz-ta ) byłaby obiado-kolacja.
No kotlety zrobione,teraz tyko usmażyć. Tz działa już w kuchni
Fajnie macie sobie odpoczniecie

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-09 o 11:52
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 16:56   #482
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

jestem w szoku, kurier przyjechał

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 17:03   #483
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
To cudownie że się Wam tak udało począć maleństwo jak sobie zaplanowaliście Pewnie mężuś wniebowzięty jest My też mamy takie plany, zobaczymy czy się uda
oboje jestesmy zadowoleni
ja bede trzymac za was kciuki

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2010-06-08 o 17:09
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 17:08   #484
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
No właśnie z tym zapominaniem to tak jest, jak się ma dłuższą przerwę to z głowy wylatuje to i owo Dlatego my bliżej ślubu umówimy się z instruktorką na indywidualną lekcję, ułoży nam układzik pod konkretna piosenkę, aby pasowało wszystko.
Co do opalania to ja mam dokładnie na odwrót Nogi opalają mi się bardzo szybko. Brzuch i ramiona w miarę szybko, natomiast dekolt baaardzo wolno

To już niedługo i będziesz miała ją za sobą Będę 3mać kciuki

Wczoraj nie miałam okazji, ale dzisiaj szczerze GRATULUJĘ!!!!
Szczęściara Chciałabym tak ..Ja własnie chodzę teraz z czerwonym dekoltem i rękami, a nogi mam białe jak u córki młynarza

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Z nowosci zakupowo slubnych to takie, ze zakupiłam bielizne slubną w koncu

Dowiedziałam sie tez, ze mam 2 lipca obrone:/
Gratuluję zakupu bielizny, ja mam to jeszcze przed sobą .. jak mi znowu szkolenie w Wawie odwołają, to się zastrzele ... nie będę specjalnie przecież po bieliznę jechała 300 km w jedną stronę

Co do obrony, to przynajmniej wiesz wczesniej i możesz się przygotowac .... Ja o terminie obrony dowiedziałam się dzień przed, a do tego jak zobaczyłam datę w kalendarzu to się o mało nie popłakałam ... broniłam sie w piątek 13-tego

Ale z drugiej strony cieszę się, że tak późno mnie poinformowali o tej obronie, bo nie miałam czasu, żeby sie zdenerwować

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
No i niestety chyba tak bedzie. Nie chce przymulac, ale dzis rano TZ poszedl do pracy po urlopie i wrocil po godzinie, bo sie okaalo, ze nie ma pracy. Dobrze, ze pracowal tam tylko dwa dni w tygodniu, ale najgorsze jest to, ze to byla praca w firmie jego rodzicow i tak go ojczym potraktowal, tzn, ze niby TZ nie przyniosl formularza holidayowego i on dal innemu managerowi pelny etat, bo myslal ze TZ juz nie wraca, ale my go znamy i wiemy, ze to wcale nie o to chodzi. Koles jest po prostu D.I.C.K.

Woda, przykro mi Po raz kolejny sprawdza się powiedzenie, że z rodziną najlepiej się wychodzi na zdjęciu ....

Nadrabiam dalej ....

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Zdolniacha z Ciebie
Ja się roztapiam, jest tak gorąco, że nie ma czym oddychać, a w dodatku w kuchni spędziłam trochę czasu przy kuchence, bo robiłam obiad (dzisiaj trochę wcześniej). No ale już skończyłam. Posprzątałam też, wszystko prawie błyszczy będziemy mieli dzisiaj gości, TŻta sis z chłopakiem, więc chciałam, aby ładnie było, w końcu dopiero co skończyliśmy remoncik. Teraz zabieram się na poważnie za albumy dla rodziców. Kupiłam specjalną masę do wielokrotnego klejenia, zobaczymy czy to cuda było trafnym wyborem (pani mi w sklepie to doradziła).

Asiulek, miały być zdjęcia ....

A u mnie sąsiad zrywa uschnięte winogrono z balkonu ....
Muszę powiedzieć TZ towi , zeby się tym jutro zajał, bo u nas też trzeba zerwać ...

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Mam pytanko - jak piszę podziękowanie, to mam napisać "Dziękuję mojemu promotorowi", czy "mojej promotorce" skoro to kobieta jest
Martoolka, ja bym napisała "mojej pani promotor" albo mojemu promotorowi, ale promotorce to chyba nie ....

A pomysł z podziękowaniem dla chrzestnej - super

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-06-08 o 17:29
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 17:47   #485
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Woda, przykro mi Po raz kolejny sprawdza się powiedzenie, że z rodziną najlepiej się wychodzi na zdjęciu ....
Wiesz, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, ja sie w koncu zmobilizowalam, zeby czegos poszukac, a TZ juz mial dzis rozmowe w sprawie pracy, wiec myslimy, ze wkrotce cos sie znajdzie. Ja sie teraz przygotowuje do natarcia na Miss Selfridge i Top Shop.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:21   #486
mmmmmm
Zakorzenienie

hej

Martoolka87, Samoa, Elinak, Certina4, Caprica i inne które pominęłam przypadkowo dziękuję za głos w sprawie garniturów Widzę, że ceny są bardzo rozbieżne ale można kupić coś ładnego za kilkaset zł ( musze się przyznać, że w ogóle nie znam się na garniturach i nie będę namawiałam K. na jakiś super drogi bo i tak pewno tej różnicy nie zobaczę Na pewno jest różnica w materiałach ale na tym też się nie znam Przed kupnem muszę chociaż się dokształcić czy są jakieś kroje ślubne itp. Ostatnio się dowiedziałam, że mój K. chce garnitur kupić w sierpniu no przeciez może schudnąć

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
nie wiem, może jestes z Wadowic, ale sprawdź sobie czy Ci salonu nie zalalo czy tam się nie osunął, bo tam chyba tez jakis hardcore z ta powodzią.
Nie jestem z Wadowic, nawet nie wiem za bardzo co sie tam dzieje bo w salonie byłam w piątek i była piękna pogoda. Ten salon jest na piętrze w rynku więc myślę, że sukni nic nie grozi. Ale dzięki

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc
a teraz cos dla zainteresowanych - jestem w ciazy
gratulacje!!!

Cytat:
z radością melduję, że egzamin zdany moge dalej spokojnie męczyć licencjata

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
jestem w szoku, kurier przyjechał
Przywiózł ciuszki?

[COLOR="Black"][B]Woda[B] nieciekawie wyszło z tą pracą, ale może jeszcze wyjdzie Wam to na lepsze Trzymamy kciuki.
Stary 2010-06-08, 18:51   #487
BlackAngel
Adwokat diabła

mmmmmm, tak przywiózł... po mojej interwencji..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:56   #488
mmmmmm
Zakorzenienie

No to świnia

Zostały mi 74 dni, to tylko troche więcej niż 10 tygodni
Lusia, Chili - damy radę? Ja jeszcze jestem ho ho z niektórymi przygotowaniami

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2010-06-08 o 18:58
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 19:11   #489
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Zostały mi 74 dni, to tylko troche więcej niż 10 tygodni
Lusia, Chili - damy radę? Ja jeszcze jestem ho ho z niektórymi przygotowaniami
damy nie mamy wyjścia
my tez w lesie jeszcze, ale ja się na razie nie stresuję na razie

Woda to ładnie Was załatwili, ale na pewno wyjdzie Wam to na zdrowie

cześć
kolejny dzień po pracy musiałam się zdrzemnąć i spałam ponad 2 godziny, jeju co jest

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 19:18   #490
201701300931
Konto usunięte

Ja już dzisiaj zasypiałam nad notatkami na jutrzejszy egzamin... A jeszcze wypadałoby to przeczytać Ciekawe, czy mi się zachce czy nie...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 19:29   #491
mmmmmm
Zakorzenienie

Ja przespałam pól dnia - witam w klubie U mnie to chyba taki sposób na odciąganie nauki na egzaminy. Ale na razie się usprawiedliwiam, że jestme chora i mi wolno
Stary 2010-06-08, 19:42   #492
madmuazelle
BAN stały

I ja też dzisiaj była nieprzytomna senna przez pół dnia.
A to wszystko przez pochmurną pogode, potem sie rozpogodziło słońce wyszło, a teraz znów zrobiło się pochmurno.
Jestem zapisana do fryzjera na 28 czerwca To będzie prawdopodobnie ostatnie ściecie i farbowanie przed ślubem.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-08 o 19:49
Stary 2010-06-08, 19:48   #493
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Ja przespałam pól dnia - witam w klubie U mnie to chyba taki sposób na odciąganie nauki na egzaminy. Ale na razie się usprawiedliwiam, że jestme chora i mi wolno
no to przecież bardzo poważny powód
a u mnie to nie wiem jaki był powód, chyba przemęczenie

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 20:03   #494
ajloona
Przyczajenie

ja wskakuję w ten wątek (i cały wizaż) jako totalny "forumowy żółtodziób", ale stres przed ślubem wywołał we mnie potrzebę solidarności z Wami dziewczyny

zatem się wyżalam:
do ślubu już tylko 2 miesiące, przygotowania daleko w lesie (papiery u księdza trzeba załatwić, koszulę i buty kupić dla TŻ'a, kosmetyczkę znaleźć, zdecydować się na bukiet, dekorację sali i wiele innych takich) a jeszcze magisterka mi nad głową wisi...
już zmieniłam termin obrony z lipca na wrzesień, bo "opisówkę" wciąż dziergam, a do tego ma jeszcze projekt być
teraz się ciągle miotam między załatwianiem tego i tego, więc nic nie jest dopięte jak trzeba, a po ślubie zostaną mi tylko 3 tygodnie na tę nieszczęsną magisterkę

uff...to wyrzuciłam z siebie co mi leżało na sercu
ajloona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 20:14   #495
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ajloona Pokaż wiadomość
ja wskakuję w ten wątek (i cały wizaż) jako totalny "forumowy żółtodziób", ale stres przed ślubem wywołał we mnie potrzebę solidarności z Wami dziewczyny

zatem się wyżalam:
do ślubu już tylko 2 miesiące, przygotowania daleko w lesie (papiery u księdza trzeba załatwić, koszulę i buty kupić dla TŻ'a, kosmetyczkę znaleźć, zdecydować się na bukiet, dekorację sali i wiele innych takich) a jeszcze magisterka mi nad głową wisi...
już zmieniłam termin obrony z lipca na wrzesień, bo "opisówkę" wciąż dziergam, a do tego ma jeszcze projekt być
teraz się ciągle miotam między załatwianiem tego i tego, więc nic nie jest dopięte jak trzeba, a po ślubie zostaną mi tylko 3 tygodnie na tę nieszczęsną magisterkę

uff...to wyrzuciłam z siebie co mi leżało na sercu
Zacznij od zalatwiania dokumentow, bo jak ju bedziesz je miala, to reszta to pikus. Potem przejrzyj sobie ten watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425803, grunt to byc dobrze zorganizowanym, a tam masz listy wszystkich rzeczy, ktore trzeba zalatwic przed slubem. Wiele z nas ma pokazne zbiory zdjec bukietow i dekoracji, wiec jakby co to pytaj. Ah, co ja bym dala za to, zeby nadal sie przygotowywac do slubu
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 20:35   #496
ajloona
Przyczajenie

woda sodowa: no pewnie jak już będę po ślubie a przed obroną, to zatęsknię do tych przygotowań związanych z Wielkim Dniem

księdza mamy na szczęście w zasadzie znajomego, to większych problemów raczej nie będzie (chyba, że trafimy na proboszcza)

a w sprawie bukietu już przeglądałam wątki, bo nawet ktoś się tu chyba pytał o bukiet pasujący do mojej sukni, ale mam już w głowie dwie wizje i tylko się muszę z koleżanką florystką dogadać czy to realne

ale bardzo dziękuję za odpowiedź i rady-zawsze chętnie z takowych korzystam, szczególnie jeśli pochodzą od osób dośwaidczonych
Stary 2010-06-08, 20:45   #497
certina4
Wtajemniczenie

TŻ mnie wkurzył nie będę się rozwodzić co i jak bo jest mi smutno

Black cieszę się, że kurier dojechał, do mnie materac nie dotarł

Witam nową PM

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 20:59   #498
madmuazelle
BAN stały

certi

ajlona witam cię nowa PM-ko 2010
Stary 2010-06-08, 21:36   #499
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

ja na chwilkę, kilka dni mnie nie było a tu Metka w ciąży gratuluję
co jeszcze ciekawego, kto streści??
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 21:45   #500
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Zacznij od zalatwiania dokumentow, bo jak ju bedziesz je miala, to reszta to pikus. Potem przejrzyj sobie ten watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425803, grunt to byc dobrze zorganizowanym, a tam masz listy wszystkich rzeczy, ktore trzeba zalatwic przed slubem. Wiele z nas ma pokazne zbiory zdjec bukietow i dekoracji, wiec jakby co to pytaj. Ah, co ja bym dala za to, zeby nadal sie przygotowywac do slubu
woda u nas też jakas mini pustka ale zawodowo się dzieje, marzę żeby wreszcie się wyspać
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 22:31   #501
acelinka
Zakorzenienie

ajloona, witamy Cię w naszym gronie pytaj o co tylko chcesz, zawsze chętnoe służymy radą i pomocą

certinko nie martw się, każdy ma czasem gorsze dni

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Jestem zapisana do fryzjera na 28 czerwca To będzie prawdopodobnie ostatnie ścięcie i farbowanie przed ślubem.
A nie będziesz miała odrostów do ślubu? U mnie tak szybko się pojawiają, że szok, a na długości włosów jakby mi nic nie przybywało i właściwie tylko po tych odrostach paskudnych (zielonych ) widać :P

ja dalej coś tam skrobie w tym licencjacie niewiem dlaczego zawsze w nocy, jak już jestem zmęczona przychodzi mi największe "natchnienie". No nic, piję kawusię (oj..biedny mój żołądek i wątroba) jak już to napiszę to chyba będe miała wstręt do kawy

zajrzałam dziś z ciekawości na przykładowy protokół przedślubny te niektóre pytania są masakryczne. Jeszcze większy szok przeżyłam, jak przeczytałm, że w niektórych parafiach narzeczonych przepytuję się sobono Musze podpytać koleżanki, które brały ślub w mojej parafii jak to jest u nas i muszę też koniecznie pokazać ten protokół mojemu tż'cikowi, żeby chłopaczyna mi tam zawału nie dostał

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-06-08 o 22:37
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 22:40   #502
silvyetta
Raczkowanie

Dziewczyny poddaje sie!!!Bylam bardzo dzielna i od ponad 2 miesiecy staralam sie nadrobic watek i...to chyba niemozliwe!Musialabym wziac tydzien wolnego,mam nadzieje,ze wybaczycie mi jesli porusze jakis temat,o ktorym byla mowa,ale po prostu chcialabym byc z Wami,na bierzaco a jestem caly czas miesiac w plecyW kazdym razie duzo juz o Was wiem i na 100% sie uzaleznilam
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 22:47   #503
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
Dziewczyny poddaje sie!!!Bylam bardzo dzielna i od ponad 2 miesiecy staralam sie nadrobic watek i...to chyba niemozliwe!Musialabym wziac tydzien wolnego,mam nadzieje,ze wybaczycie mi jesli porusze jakis temat,o ktorym byla mowa,ale po prostu chcialabym byc z Wami,na bierzaco a jestem caly czas miesiac w plecyW kazdym razie duzo juz o Was wiem i na 100% sie uzaleznilam
Ja wybaczam z góry mi niekiedy trudno jest nadrobić jeden lub dwa dni, a co dopiero miesiąc
Stary 2010-06-08, 22:52   #504
silvyetta
Raczkowanie

Cytat:
Ja wybaczam z góry mi niekiedy trudno jest nadrobić jeden lub dwa dni, a co dopiero miesiąc
Acelinka dziekuje za wyrozumialoscmam pytanko,do kogo powinnam sie zglosic z prosba o wpis do kalendarza PM 2010?
Stary 2010-06-08, 22:53   #505
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
woda u nas też jakas mini pustka ale zawodowo się dzieje, marzę żeby wreszcie się wyspać
A u mnie pustki nie ma... Ślub mi minął i tyle. Ale ja mam po prostu takie podejście

Teraz mam czas egzaminów, obron i szukania pracy i nawet nie mam czasu na nudę i wspominanie

Cytat:
Nie martw się nie nadrobieniem nas Ja często po kilku dniach odpuszczam sobie nadrabianie, bo w każdej chwili można się wbić w dyskusję

W ogóle mam dylemat. Dzisiaj rodzice dostali już zdjęcia i film z wesela. I zastanawiam się czy czekać jeszcze 2-3 tygodnie aż pojadę do domu po dowód, czy może po zjeździe, który mam w połowie trasy między aktualnym a rodzimym mieście zamieszkania, zamiast tu, to pojechać do domku i zabrać te rzeczy i następnego dnia wrócić...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 23:01   #506
ajloona
Przyczajenie

Cytat:
przeszłam wczoraj przez to samo
na dodatek zaczęłam naiwnie od pierwszej części szybko jednak przeskoczyłam do tego wątku i się wkręciłam w bieżące dysputy

acelinka
, madmuazelle: dziękuję za powitanie
Stary 2010-06-08, 23:01   #507
silvyetta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A u mnie pustki nie ma... Ślub mi minął i tyle. Ale ja mam po prostu takie podejście

Teraz mam czas egzaminów, obron i szukania pracy i nawet nie mam czasu na nudę i wspominanie

Nie martw się nie nadrobieniem nas Ja często po kilku dniach odpuszczam sobie nadrabianie, bo w każdej chwili można się wbić w dyskusję

W ogóle mam dylemat. Dzisiaj rodzice dostali już zdjęcia i film z wesela. I zastanawiam się czy czekać jeszcze 2-3 tygodnie aż pojadę do domu po dowód, czy może po zjeździe, który mam w połowie trasy między aktualnym a rodzimym mieście zamieszkania, zamiast tu, to pojechać do domku i zabrać te rzeczy i następnego dnia wrócić...
Dzieki wielkie!!!
Ja bym pewnie nie wytrzymala i w pierwszej wolnej chwili pognala po zdjecia i film
Stary 2010-06-08, 23:18   #508
acelinka
Zakorzenienie

Danaeee .. ja bym pomknęła czym prędzej do rodziców - nie wytrzymałabym

Dzieńdoberek dziewczyny co Wy, jeszcze śpicie? wstawać, szkoda dnia
u mnie świeci fantastyczne słoneczko, zapowiada się kolejny upalny dzień dziś czeka mmie wycieczka krajoznawcza do Cieszyna dlatego też wstałam już, bo muszę jeszcze co nieco dopisać i to wydrukować niż wyruszymy

Plany górskie na weekend troszkę uległy zmiane i jedziemy o tydzień wcześniej, czyli już 19 czerwca

Dziś 101 dni

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-06-09 o 05:05
Stary 2010-06-09, 06:39   #509
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
co to za cudowna masa? co się tym klei?
To jest masa (przypomina plastelinę, tylko twardszą) która skleja wszystko ze wszystkim wielokrotnie. Wygląda na to, że to faktycznie dobry specyfik

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
to w czasie opalania mozemy sie wymienic skórą TY weźmiesz moj dekold a ja Twoje nogi
Nie byłoby to głupie
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Szczęściara Chciałabym tak ..Ja własnie chodzę teraz z czerwonym dekoltem i rękami, a nogi mam białe jak u córki młynarza

Asiulek, miały być zdjęcia ....
A ja właśnie wolałabym szybciej opalać dekolt niż nogi Chociaż...najlepiej równomiernie. Jakieś dziwadło jestem? Zazwyczaj po opalaniu chodzę z bardzo opalonymi nogami, kolana wyglądają wręcz jakbym je wybrudziła, a dekolt jest taki jaśniejszy
A o zdjęciach zapomniałam przez ten remont Zrobię fotkę jednej ściany, bo sobie ją ozdobiliśmy i jak narazie wszystkim się podoba. Tylko muszę naładować aparat
Stary 2010-06-09, 06:51   #510
Samoa
Zakorzenienie

Hej Za jakąś godzinke jadę odebrać suknię
Jutro spotkanie z orkiestrą, pojutrze wódeczka, w sobotę obrona na podyplomowych i panieński/kawalerski a za 10 dni ślubA za 13 podróż poślubna

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości