|
|
#1801 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Cytat:
upralam normalnie, uprasowalam normalnie
|
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy większość używanych. jakość i wzornictwo zdecydowanie lepsze niż naszych krajowych.
|
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19865142]ja
wyprałam i wyprasowałam, młoda nosi i jest ok [/QUOTE]Cytat:
![]() iza sorry, ale na jaki rozwoj akcji ty czekasz??? zdaje sie, ze to ty tu ostatnia swiatlo gasisz. no ewentualnie ze mna, bo jestem pzredostatnia na liscie czerwcowek takze, hola hola.. nie tak predko
|
|
|
#1804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki już daje cynk mamuśce. Cytat:
Ja ma 3/4 ciuchów używanych ale od kogoś i po jednym dziecku.Parę ciuchów mam z lumpka. Nowe ciuchy mam tylko do 3mca życia i to głównie pajace, śpioszki i kaftaniki. Jakość tych używek jest o wiele lepsza niż polskich firm po wypraniu. Zauważyłam, że pajace po 6mca życia już są bardziej zjechane niż te pierwsze i pewnie takie zakupie już nowe może na jakiś wyprzedażach. |
||
|
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanko. Właśnie polała mi się po majtkach biaława, śliska wydzielina i było jej duuuuuużo.
Zastanawiam się co to takiego? (już przez chwile myślałam że to wody ) Czy wy też tak macie? Czop chyba powinien być przeźroczysty ew. zabarwiony krwią.
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie też obserwuję u siebie wzmożoną ilość śluzu, miałam dziś już chwilę, w której myślałam, że wody mi się sączą... |
|
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak poważnie to moja ciaza jest zagrożona.Odstawiłam leki i powinnam rodzić,ale czuję,ze będę przeterminowana ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- ja mam taki śluz od kilku dni ![]() ------------------------------------------------------------------------------------ zaraz się Zjadłam spagetti,truskawki,brzosk winie,arbuza i teraz zdycham!
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2010-06-08 o 21:47 |
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kochane
![]() od wczorajszego południa sporo sie wydarzyło widze ... Lea - kciuki kochan mocne aby oksy dala rezultat Emerald - i dal ciebie kochana kciuki tez bym chciała przed terminem ![]() i kciuki za ciebie Aniella, Margo - ja ci poslę numer na wszelki wielki chociaz nie sądze abym urodziła przed powrotem Lei. Mirra - ja tez mam zwiekszona ilośc sluzu przez ponad połowę ciązy, nieraz czuje jak sie leje.. Marticzka - ja tez miałm wątpliwości ale zakupiłam w koncu na allegro troszkę uzywanych, aż nie mogłam potem przestać...co ci szkodzi spróbować ,jak ci po pranku nie będa pachniec i wolisz nowe to ok ![]() Ja podone wiesci mam jak Kumkura + 6 dni pryed terminem po wiyzcie u gina jest tak + szyjka nieznacznie skrcona, twarda, duzo wod, corcia ma 3100. takze porodu nie widac
Zosia 26.06.2010 Edytowane przez kasiaaX Czas edycji: 2010-06-08 o 22:04 |
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do sluzu, to ja tez tak mam i mialam nawet moment schizy, ze to wody sie sączą na szczescie po wizycie u gina okazalo sie, ze poziom wod w normie
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jak lea ?
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny się nie odzywają. mam nadzieję, że to oznacza, że walczą albo odpoczywają po wszystkim
![]() mam gigantyczne stopy. parówy a nie serdelki... trzymanie w górze powoduje chwilową poprawę, obrzęk zmniejsza się o połowę co najwyżej. dziwne uczucie, gdy próbuję podnosić palce do góry... |
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
a już myślałam,że wszystkie już po
![]() no to dalej 3mam ![]() padam a jutro i pojutrze zapowiadają jeszcze cieplej ![]() trza się zaszyć w lodówce chyba |
|
|
|
|
#1814 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe jak Lea - pewnie już trzyma swoją kruszyne
![]() dziewczyny proszę trzymajcie za mnie kciuki żeby szybko się ruszyło i zebym na darmo w szpitalu nie leżała ![]() kurde stresuję sie jak pomysle że już ze szpitala to z dzidzią wróce ![]() nie wiem czy wszystko do torby spakowałam.... pozdrawiam Was wszystkie i życze szybkich porodów
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie Wszystko będzie w porządku! ![]() Ja za to mam juro wizytę u dentysty na 9:00 i już kupam pod siebie ze strachu bo czeka mnie wyrywanko ![]() Wolałabym rodzić xD ale to nie mój czas... Ty wrócisz z dzidzią a ja z dziurą Kto ma lepiej?
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Wtajemniczenie
|
Siala no wyobraź sobie że ja z dziurą też mam zamiar wrócić
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Tobie ta dziura jeszcze się do czegoś przyda a moja nie za bardzo xD Chociaż mnie zarośnie... Tobie lepiej nie Mnie czeka wyrywanie zęba.. siódemki chyba (wole nie macać i nie liczyć) i po prostu jestem sparaliżowana myślą. Miałam traumatyczne bardzo przeżycie kilka lat temu gdzie miałam pół buzi rozkopane i tylko asystentka patrzyła kogo ma ratować czy mnie czy lekarkę.. obie byłyśmy już sino zielone z wysiłku bo biedna kobiecinka nie mogła sobie poradzić z moim zębem. Chciała mnie już wysyłać na chirurgię ale były obawy ze mnie w szpitalu nie przyjmą.. nie wyobrażam sobie szukać chirurga co mnie na już przyjmie z rozdupconym dziąsłem na wszystkie strony i kiedy puszcza znieczulenie i krwawię jak zarzynane prosię. A na jutro nie wiem jak się przygotować psychicznie bo już mi słabo i oblewają mnie poty a co dopiero jak tam wejdę. Bólu nie będzie ale będę słyszeć to chrupotanie kości i będę czuć szarpanie całą głową ![]() Nie wiem czy muzyka w słuchawkach coś pomogłaby na to.. chyba jakbym puściła na fula jakąś rąbankę nieziemską. Najlepiej jakby mnie uśpili i dopiero tam grzebali.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-08 o 23:58 |
|
|
|
|
#1818 |
|
Wtajemniczenie
|
Siala wspolczuje przezyć - też nie lubię dentystów - a własnie najgorsi są na chirurgii szczękowo-twarzowej
dobra idę się myć i może zasne dziś ![]()
|
|
#1819 |
|
Zadomowienie
|
witajcie kochane
w nocy mało spałam a teraz cały czas mnie boli brzuch ale to chyba ze zdenerwowania bo boli i nie przechodzi, na skurcze to mi raczej nie wygląda.. no a szkoda bo w sumie bym już chciała..
|
|
|
|
|
#1820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Siala - niech moc będzie z Tobą ![]() no i najważniejsze: przed 1 w nocy zbudził mnie sms od Lei: "Hey, Tymuś jest już na świecie. akcja porodowa nie postępowała, tętno dzidziusia skakało, więc o 20 zrobili mi cc. teraz odpoczywam, Tymka nie widziałam jeszcze, wiem tylko, że waży 3740g. pozdrawiam. buziole.pa" GRATULUJĘ JESZCZE RAZ!!! |
||
|
|
|
|
#1821 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lea w końcu się doczekałaś Tymcia
|
||||||||||||||||||||
|
|
#1822 | |||
|
Rozeznanie
|
czesc mamusie
Cytat:
![]() co do czopa, znajdowalam takie żeliste smarki ale bez krwi ale on powiedzial mi ze to nie czop, tylko zgęstniała wydzielina, a czop powinien byc krwisty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i pięknie !!!!! troche musze sobie ulzyc i pozalic sie na swój los hehehee co za noc... spalam moze 4 godz... masakra, własnie wrociłam z przychodni bo robiłam WR, na szczescie dziaduszkowie i babunie mnie przepuscili i od tego uprzejmie ale pierwszy raz poczułam o co chodzi z ta koscia łonową... nie wiedzialam czy to szyjka czy kosc mnie tak kluje.... ogolnie napierdziela mnie bożena palce mam pulchne jak bobasek, obraczka i pirździonek utknęły na dobre na dodatek jak sie turlałam z powrotem, złapał mnie skurcz w stopę... |
|||
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez już strasznie cieżko w nocy
przewrócenie się na drugi bok to masakra pomijając bieganie do kibelka ![]() ale wczoraj wzruszyła mnie pani w Carrefure,czy jak tam ten sklep się zwie,bo zauważyła mnie w kolejce i zaproponowała obsłużenie z wrażenia obejrzałam się za siebie nie kumając o co chodzi |
|
|
|
|
#1826 |
|
Konto usunięte
|
Lea - GRATULACJE ogromne
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Rozeznanie
|
spaaaccc.... maz wstal dzis bardzo rano i mnie tez przy okazji zbudzil bo obiecal koledze zawiezc go do kliniki leczenia nieplodnosci.... jego zona jest chyba po 2 czy 3 poronieniach ale jej lekarze upieraja sie ze to on musi sie przebadac...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lea duży synek,wielkie gratulacje ![]() ![]() klask i:Dużo zdrówka dla Ciebie i Tymka ![]() Witam kochane U mnie dziś piąty dzień po terminie i nadal cisza... Tak czy inaczej już bliżej niż dalej do porodu Nocka minęła nam w miarę dobrze. Mogłoby coś zacząć boleć... ![]() Ja tylko mam nadzieję,że do końca tego tygodnia się rozpakuję ![]() |
||||
|
|
|
|
#1829 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
no i to jest właśnie niejasne, bo kicia pisze, że dziś ma właściwy termin...
Kiciu jak to z Tobą jest? Emerald się na razie nie odzywa... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

takze, hola hola.. nie tak predko

Czy wy też tak macie? Czop chyba powinien być przeźroczysty ew. zabarwiony krwią.

Zjadłam spagetti,truskawki,brzosk winie,arbuza i teraz zdycham!

klask i: