|
|
#2881 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Wytrzyj moje łzy, odrzuć obawy, podejdź, przytul i bądź… bądź mężczyzną którego tak bardzo potrzebuję Przyszedłeś i zawróciłeś mi w głowie, od tej pory to Ty jesteś moim zdrowym rozsądkiem „Wiem, że trudno jest uwierzyć Jak łatwo się stać tylko wspomnieniem” |
|
|
|
#2882 |
|
Zadomowienie
|
tak wyjątkowo potrzebuję dziś zasady trzech 'te' : Ty. tutaj. teraz.
nie pogardzę również potrójnym 'pe' : przyjdź, przytul, pozostań. zamknęłam się w sobie. tylko Ty masz klucz dorośnij, a obiecuję, że spróbujemy. całując Cię degustuję szczęście dziś tańczę. dziś piję. dziś palę. dziś jestem dziewczyną stęsknioną. głowa mi pęka, na pewno nie z nadmiaru myśli
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-06-08 o 22:59 |
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Kamisia (KaMa2704) dzikuska jedna wróciła <3zdrowiej rybka
-- to jest nasz czas. Pragnienie twoich slów i dotyku. jesteś pragnieniem mojej duszy strzeż mnie. |
|
|
|
#2884 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kamisha&KaMa2704 - nie znikajcie nigdy więcej. ![]() latin - co się z Tobą dzieje skarbie Ty mój? ![]() Swoimi czynami, nie utorowałeś sobie odpowiedniej drogi.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-06-08 o 23:31 |
|
|
|
|
#2885 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. ... słabe wyczucie czasu, marne poczucie humoru i te niebiańsko czekoladowe oczy, układały się w tak za***istą całość, że aż żal było go olać . naprawdę żal mi było, ale jednak to zrobiłam . rozum wygrał . zaślepiona blaskiem jego oczu nie dostrzega rzeczywistości . gubi się na każdym kroku . kroczyć, wiedząc, że za każdym razem gdy się potknę Ty otworzysz dla mnie swoje ramiona, chociażby przed samą ziemią . uśmiech diabła . oczy anioła . ciało superbohatera, idealnie zakrywają wodny umysł, a może i nawet jego brak . tak idealnie maskują go, że prawie uwierzyłam w Twoją idealność . prawie . wiele czasu straciłam dla Ciebie, i Ty wiele czasu straciłeś przez mnie . ale watro było, może nie dla tych łez, lecz jednak warto było dla tych wspomnień zakodowanych w naszej pamięci, dla tej naszej dzisiejszej udawanej nienawiści . naprawdę warto było dla tego wszystkiego kochać cię . ciasno mi tu z Tobą, więc spakuj walizki i wynoś się z moich myśli . a noc odbijała w kałuży wspomnień milion gwiazd . a na każdej gwieździe był on . to było tak strasznie upokarzające i żałosne uczucie dla niej, ale jednak się nie poddała . bo serce kurKa wie chyba najlepiej, nie ? .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-06-08 o 23:31 |
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
dresowa - dziękuję, siebie tam dopisz Rybko. <3
Patrz, jak mnie nie ma.
|
#2887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ _ chcialabym pociagac Cie tak samo, jak Twoje durne gry.
kieliszek najlepszego likieru, wlaczone gadu, wpatrzona w Twoj opis do innej 'kocham Cie kochanie ;-*' yhm. mi tez tak mowiles.. podobno upadamy, zeby powstac.. upadlam, gdy mnie zostawiles, zobaczylam Cie z inna dziewczyna, dotknelam dna. w milosci jest jak w teatrze, niewiadomo kto zagra role Twojego ksiecia.
|
|
|
#2888 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
Lunaticgirll,Zuzka Z,m4dziar4,Sabiiina,MamCieG dzies,
myCh- (mało ale jaka jakość) Laawendaa: Pozwól mi choć na chwilę stać się nią.: Ja tak właśnie pragnę by mi pozwolił .-(śliczny) ;( _________________ Jesteś moim rozczarowaniem Kochaj mnie słyszysz ! Kochaj ! bo zwariuje ! Twoja tajemniczość nie jest już słodka jest w****iajaca ;] |
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Love's not a competition but I'm winning. [Miłość to nie zawody,ale ja wygrywam.] istny_paradoks myCh minimum4znaki Kofeina w RedBullach NieidealnaJa Extremalna poprostuAsiss Martusia1992
|
#2890 |
|
Rozeznanie
|
Brak jakiejkolwiek weny, ale staram się. Dziękuję za docenienie.
![]() Wykrzycz głośno, że jestem dla Ciebie wszystkim. Gdy jesteśmy razem, wszystko wibruje i unosi się. Jedna osoba nie może dokonać wyboru za dwoje.
|
|
#2891 |
|
Raczkowanie
|
Niebo to samo dla nas, a ziemia nie ta sama.
|
|
#2892 |
|
Zadomowienie
|
Movement -
taka pochwała z rana, że aż żyć się zachciewa ![]() *
perfekcyjny kłamca. jesteś powodem mojego feminizmu teorię miłości znam już na pamięć, czas ogarnąć praktykę. chłopcze tracisz bardzo wiele, będąc tylko przyjacielem ![]() moje nie nie znaczy próbuj dalej, kur*a! chcę kochać, to moje marzenie na najbliższe sto lat miłość to nie słowa, skarbie, lecz czyny. strasznie jesteś nerwowy, jednak wystarczy słowo, a będę znosić te nerwy przez resztę życia to nie miłość tylko jakaś tania podróbka, optyczne złudzenie z dnia na dzień stałeś się moim wszystkim, ot tak.
|
#2893 |
|
Raczkowanie
|
kamisha - nareszcie
_________________________ kocham Cię nie tylko od święta
![]() Nie kochać Cię to ja rozdzielać syjamskie bliźnięta.. Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-06-09 o 10:35 |
|
|
|
#2894 |
|
Rozeznanie
|
♥
xxxLOLKAxxx & dresowa - dziękuję lustereczko w Waszą stronę ![]() Kamisha- dobrze, że już jesteś! ![]() KaMa2704, otojest, TiS, ciiri, Extramalna, xxgroszek07xx, Sabiiina, always be yourself, myCh, papergirl- pokłony . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 'egzystencjalny paw' nie obiecuj mi już nigdy nic. proszę. bo nie chcę kolejny raz się zawieść. bo ważne jest gdzie i kiedy. ale najważniejsze jest z kim. ogarnia mnie szczęście. ze wszystkich stron. od środka również. i chciałabym wykrzyczeć całemu światu jak bardzo Cię kocham. lecz chcieć a móc...
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-06-09 o 12:43 |
|
|
|
#2895 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ♥
czyżby koniec wolności, a początek Raju?
dzięki Tobie.. poznałam, co to szczęście. każda chwila spędzona z Tobą, jest jak.. sen! wspaniała, radosna. nie umiem wyrazić tego, co czuję, ale.. dziękuję. ;* kocham Cię w dzień i raanoo! ![]() spotkanie, jakich mało. na środku świata, nam zdarzyło się. (; miłość ma Twoje imię.. kocham na Ciebie patrzeć. *; MISIU.. patrz na mnie tak, jak ja na Ciebie patrzę. Może to już naprawdę? może to już na zawsze? _____________ nowa. ![]() Edytowane przez myhappiness Czas edycji: 2010-06-09 o 11:10 |
|
|
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
Postępuj tak, jak chciałbyś aby postępowali wszyscy.
|
|
|
|
#2897 |
|
Zadomowienie
|
najbardziej bezlitosną rzeczą na świecie jest miłość. kiedy jej zabraknie, pustki która po niej zostanie, nic nie może wypełnić. nawet wspomnienia...
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, być kimś w Waszych oczach to dla mnie wielki zaszczyt. Tis, zachwyciłaś mnie wtedy, teraz i za milion lat też
_____ Mogłam biec z Tobą przez samotny ocean życia i topić się w każdej z chwil Ciągle spadam w dół widzę już dno bez dna Masz w zwyczaju znikać na tydzień. Dla niektórych Ta nieobecność jest wieczna Ta miłość najtrudniejsza ze wszystkich dat Chcesz być kimś ważnym w życiu ludzi którym je niszczysz
|
#2899 |
|
Zadomowienie
|
Pamięta ktoś jeszcze bajkową ?
![]() chciałam powiedzieć że chyba każdą z was okradłam jesteście Boskie ! tęskniłam <3+Cocolaaate-kradnę na podpis To nie jest piep.*"! film gdzie zawsze będzie 'happy end' Czasami trzeba pokochać niewłaściwą osobę aby zrozumieć jak bardzo jesteśmy naiwni A teraz ja będę codziennie karmić Cię fałszywą nadzieją A czasami mam ochotę wyj.*! to wszystko przez okno Prawdziwa miłość sama przyjdzie więc nie szukaj jej ku*.! na chama Wyjdź i już nigdy nie wracaj ! wymaż te wszystkie wspomnienia z mojego serca 'Potrzebuję tego bałaganu, który on robił w moim życiu' Ogarnij ten cały syf w swoim życiu braak weny
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-06-09 o 13:26 |
|
|
|
#2900 |
|
Przyczajenie
|
jesteś moim Aniołem, miłością bez dna. <3
______
29.10.2007. |
|
|
|
#2901 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz. kiedyś przyjdą takie dni, gdy jeszcze będziesz chciał przypomnieć sobie smak moich ust. A wtedy będzie już za późno ..
Oddałbyś niemal wszystko bylebym była w twoich ramionach ? . ![]() Nigdy nie wiadomo kto zakocha się w Twoim uśmiechu .
Do wyspy szczęścia gdzie spełnienie marzeń, Tam prawdziwi przyjaciele są zawsze razem . Nigdy nie będę już śnić o tym, by ponaprawiać błędy Nie będę szukać chwil - tych, które odeszły . Edytowane przez Zaczarowana xdd Czas edycji: 2010-06-09 o 13:32 |
|
|
|
#2902 |
|
Przyczajenie
|
"Jeśli miałbyś się martwić gdzie wyszłam z kumplami..
pamiętaj jestem tylko Twoja. Jeśli myślisz, co robię, gdy się nie odzywamy.. pamiętaj jestem tylko Twoja. Kiedy milczy telefon, nie ma ze mną kontaktu.. pamiętaj jestem tylko Twoja. A to wszystko być może tylko kwestią przypadku.. bo jestem tylko Twoja. " fragm. z piosenki. ![]() http://www.photoblog.pl/anu1990/
|
|
|
|
#2903 |
|
Zadomowienie
|
JEST,JEST,JEST!
![]() Na wstępie chcę podziękować wszystkim za pamięć i za wszelakie pochwały. <3. Ciasteczko kochane nawet nie wiesz jak miło wiedzieć, że zawsze o mnie pamiętasz nawet jak się jakiś czas nie udzielam.<3 Twa miłość oczywiście odwzajemniona ;* Bardzo niezmiernie i orgazmistycznie sie cięszę, że wróciła Kamisha i KaMa !!powinnyście dostać w dupska,że uciekłyście. . Nigdy mi tu więcej takiej maniany. !<3 Tyle. ![]() ___________________ drepczesz mi dziś pod dolnymi powiekami. 'ciała nasze wiatru zaprzedane'. zona jest niewolnicą, kochanka boginią. szarpie mną jakaś pustka waleczna, tańcząca na resztkach egoizmu. Rozpadające się iluzje boleśnie ranią. Czysto logiczne rozumowanie nie da nam żadnej wiedzy o realnym świecie. 'Jak mnie zapalisz wtedy zapłonę'. |
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
'brak odpowiedzi jest odpowiedzią.'
|
|
|
|
#2905 |
|
Raczkowanie
|
Ainewedd - dzięki za docenienie
a co do karmienia komarów, to mam uczulenie na komary niestety... więc temat komarów u mnie jak najbardziej na czasie![]() bo powiedziałeś coś, czego nigdy nie zapomnę. to było naprawdę ważne. "Zaczęłam potrzebować tego na co mówisz bliskość" On Ją kochał, kochał Ją ponad życie. Ona Jego może trochę bardziej skrycie. jesteś nadgryzionym jabłkiem na stole, odstającą nitką moich spodni, starym gwoździem tkwiącym w ścianie, jesteś cholernym mankamentem, szczegółem.. ..na którym opiera się cały mój świat. Już Cię nie kocham. Mimo wszystko nie umiem tego nazwać powrotem do prawdziwego życia. ` Od czasu do czasu wypijam lampkę wina lub dwie.. Snuję opowieści lub zgubne wspomnienia, zanurzona w swoim widzeniu świata. Słucham muzyki, której człowiek nie powinien słuchać, gdy dołuje, lecz to jakiś rodzaj masochizmu, wpędzanie się w głębsze nostalgie za nieznanym i wyczekiwanym.
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko to w letnie dni
przypomina Ciebie... When did u become such a damn gentleman ? /Kiedy stałeś się takim cholernym dżentelmenem ?/ -Tęsknisz ? -Tylko gdy oddycham. Poznałam szczęście, tańczyłam z nim. ![]() |
|
|
|
|
#2907 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
książkowa wersja księcia była bardziej urokliwa.
wejdę do twego serca, a ty zamknij drzwi na klucz. ocknij się, panienko! Twój książę zniknął, a została tylko paczka papierosów. |
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19863656]żeby miało co umknąć
___________________ A friend is someone who knows when to shout and when to hold you in their arms and let you cry. [/QUOTE]/ przyjaciel to ktoś kto wie kiedy nakrzyczeć i kiedy trzymać Ciebie w swoich ramionach i pozwolić płakać/ jest jest więc pilnuj . i opis boski. ![]() + wielka radość że kamisha i KaMa już są! . buraczki. ![]() * * *
żebro mnie boli serce za mocno bije gdy Cię widzę mam zakwasy po miłości 'poprostu bądź przy mnie i trzym mnie za rękę... ' ![]() poniższe teksty to fragmenty książki Paulo Coelho - 'alchemik' ' Moje serce obawia się cierpień. Powiedz mu, że strach przed ciepieniem, jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgnęło po swoje marzenia [...] ' 'Zrozumiał, że odczuwa coś, czego nigdy przedtem nie doznał - chęć pozostania na zawsze w jednym mieście. ' ' Ale w głębi serca czuł jednak, jak bardzo jest to ważne' 'Horyzont zabarwił się na czerwono, a potem pojawiło się słońce.' + ' Jeżeli kobieta Cię nienawidzi, to znaczy że kochała Cię, kocha, lub będzie kochać. ' [ www.demotywatory.pl ]
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-06-09 o 15:01 |
|
|
|
#2910 | |
|
Zadomowienie
|
wzajemnie ! ![]() Cytat:
z mojej strony to była tylko solidarność jajników nic więcej <3-------------------------------------- 1. I need some rehab . /potrzebuje odwyku/ 2. I think about it all the time . ![]() /myślę o tym cały czas/ 3. I'm all strung out, my heart is fried . /jestem na kacu, moje serce jest narąbane/ .
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

taka pochwała z rana, że aż żyć się zachciewa 
lustereczko w Waszą stronę 

.