![]() |
#631 |
Raczkowanie
|
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz.VIII
ale mi się kolejka na te veety zrobiła... matko... chyba się prędzej konkurs skończy zanim wygram dla wszystkich
![]() jak coś to PW |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Konto usunięte
|
Ja też mogę spróbować dla kogoś, ale jutro nie dam rady, więc od pojutrza
![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-06-08 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
BAN stały
|
http://www.face book.com/event.php?eid=10094241662 1494&index=1
konkurs na wiersz o grześkach.. przy okazji mogę mieć proźbę o polubienie mojego,bo to mój pierwszy konkurs na lajki i nie wiem co z tego będzie Gosia P moje dane. z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez alikatena Czas edycji: 2010-06-09 o 00:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Rozeznanie
|
dzień dobry śpiochy
![]() dziś śnił mi się... listonosz ![]() żeby nie było kolejnego offtopu: dziwaczny konkurs z hoop colą - Wymyśl swoje hasło i przetłumacz je na język Wielkiego Bębna. http://dzienprzytulania.pl/index.asp...FYcsDgodnDAzdw i puzzle na czas, czyli jak od rana wyprowadzić się z równowagi http://www.tuctyka.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Raczkowanie
|
Z tą grą na Dove musi być jakiś przekręt, tam się fizycznie nie da zdobyć 7tyś pktów. Powinien Dove sprawdzic czy ktoś nie grzebał w kodzie źrodłowym gry, przecież nie od dziś wiadomo, ze łatwo to zrobić, szczególnie jeśli ktoś sie zna na tym :/
I konkursiwo ![]()
#637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Raczkowanie
|
normalnie nienawidze tego Veet`a. Znowu sie nie udalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Wtajemniczenie
|
Doszedł już do kogoś pisak za rejestrację?
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Raczkowanie
|
http://www.facebook.com/profile.php?...18406281529927
Jak ktoś ma dzieci ![]() ![]()
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre dla chłopaka bym miała ![]() ale to chyba odbiór osobisty .. Edytowane przez kasia1608 Czas edycji: 2010-06-09 o 07:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Raczkowanie
|
http://www.facebook.com/pages/urodai...5011449?v=wall
kosmetyki Mary Cay
#644 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19872069]Też mam plik na to ![]() wow, pełny profesjonalizm ![]() Cytat:
jak się wczytacie w regulaminy konkursów, to często napisane jest, że wyniki są podawane na stronie bądź prywatną wiadomością, jeśli logujecie się w jakimś serwisie i po ogłoszeniu wyników macie 7/14 dni na przesłanie swoich danych, inaczej nagroda przepada. Nie zawsze powiadamiają mailami więc ja wolę sobie później w brodę nie pluć, jak mi się przypomni o konkursie i wygram a będzie za późno na przesłanie danych. A na niektóre strony/portale zaglądam baaardzo rzadko... mi też jeszcze nie o zaczynam wątpić, czy w ogóle dotrze... Cytat:
![]() Cytat:
mam prośbe - albo nie zamieszczajcie tu takich, bo to z FREE nie ma nic wspólnego a i konkursem do końca nie jest (ale na to pewnie większość z Was się nie zgodzi więc nie obstaję przy tym) albo przynajmniej uprzedzajcie, że to konkurs sesemesowy... weźcie proszę pod uwagę nasz czas i osoby ze ślimaczącymi się internetami - mam internet radiowy więc nie dość że wolny to i ograniczony ilością przesłanych danych - zanim ja dotrę do konkursu, otworzę regulamin, często w pdf to mija min. 15 min a wystarczy dopisać dwa małe słówka przy linku : " akcja promocyjna" lub "konkurs sms". Będę dźwięczna ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
My tu gadu gadu, a obrona co raz bliżej ![]() Edytowane przez hekatee20 Czas edycji: 2010-06-09 o 08:15 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
after hours
|
Cytat:
![]() ja wczoraj przeglądając jakąś starą gazetkę w domu znalazłam próbkę vichy lipometric ![]()
![]() |
#647 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Raczkowanie
|
wzięłam udział w dwóch konkursach na stronce Qlturka.pl ciekawe czy uda mi się w którymś wygrać dla moich maluszków
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- też przeglądałam tą stronę i jakoś nie pisze czy wysyłają czy samemu się odbiera, gdyby wysyłali to bym była chętna, a tak to nie będę jechać do bodajże Rzeszowa |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Raczkowanie
|
#651 |
Raczkowanie
|
![]() z konkursu, do którego link podawałam wczoraj ![]() a dziś na tej samej stronie jest kolejny konkurs: Dla Czytelniczek, które wygrają w naszym konkursie, mamy 17 książek Eriki Spindler. Pytanie konkursowe: Czy Erica Spindler była nominowana do nagrody Romantic Times Book Reviews? Podpowiedź znajdziesz na stronie www.gjksiazki.pl. Aby otrzymać nagrodę, wyślij e-maila w dniu 09.06 na adres konkurs@warszawianki.pl między 10.00-24.00. Co 20 e-mail z poprawną odpowiedzią zostanie nagrodzony jedną z 17 książek Eriki Spindler. Konkurs trwa do momentu wyczerpania nagród. Odbiór nagród tylko osobisty w redakcji Życia Warszawy na ul. Prostej 51 w Warszawie. I z doświadczenia powiem, że zwykle są 3 dni na odbiór... Uwaga! Z jednego adresu mailowego można przesłać tylko jedno zgłoszenie! Żeby wziąć udział w konkursie, należy być zarejestrowanym użytkownikiem serwisu Warszawianki.pl. W treści e-maila należy podać prawidłową odpowiedź na pytanie konkursowe, swoje imię i nazwisko, adres e-mailowy, a także nazwę użytkownika, na którą logujesz się w naszym serwisie. W tytule maila napisz: “Spindler”. Zwycięzców informujemy o wygranej e-mailem zwrotnym. |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Raczkowanie
|
http://www.twoja-kosmetyczka.pl/regu...a/regeneracja/ konkursik moze kogos zainteresuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() przyszly mi bilety do kina z szerloka ![]() ![]() ![]() ![]()
'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.' Fifi ![]() Edytowane przez Agusia_a9 Czas edycji: 2010-06-09 o 09:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
właśnie listonosz przyniósł LRP redermic. byłam pewna, że będzie to 15ml krem pod oczy, a tu 40ml kremu do twarzy
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Raczkowanie
|
Ejjj, faktycznie miał być pod oczy... Ja bym taki wolała :/
#656 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Raczkowanie
|
A za co ten krem ?
#658 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Raczkowanie
|
łooo... matkooo i córkoooo link się powtórzył.. ![]() btw nie rozumiem jak można nie pamiętać' co się zamówiło.. ![]() ![]() ![]() poza tym od połowy kwietnia jakoś taki "szuuuum" się tu zrobił ....brakuje konkretnych postów "starych" freesamplowiczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.