|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
Cytat:
jasne Cytat:
![]() Cytat:
z Klanu ![]() Cytat:
zasapałam się.
|
|
#1472 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytała któraś z Was opowiadania Lovecrafta ?
Są troche dziwne i specyficzne jak cały on, ale kiedyś sobie zamówiłam 2 tomiki jego opowiadań i mi się straasznie podoba. W sumie zaczęło się od gry, w którą jakieś 4 lata temu grałam i luźno nawiązywało do jego opowiadań.
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja czytałam! Kolega mi pożyczył, niesamowicie wciagały
![]() Teraz Łysiaka obalam
|
|
|
|
#1474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobra, idę coś mądrego włożyć do głowy i spać. Branoc ;*
|
|
#1475 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja sobie obejrze odcinek GG i też idę spać.
|
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o czym są te opowiadania? (zresztą zaraz zerknę, co google ma mi o tym do powiedzenia )---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio sobie spiaąłam tytuły amibtnych ksiazek,z rożnych for, sporo mnie zaciekawiło.W bibliotece nie ma
aaa pomyliłam tego Lovecrafta Pamiętałam,ze czytałam kiedyś coś tego autora,ale myślałam ze to inna książka Czytałam" Zew Cthultu"-Tż mi dał ale te książki od mojego znajomego były swietne, teraz mnie będzie dręczył tytuł i nie pójdę spać... jacyś cyganie, dziewczynka była, porywano dzieci, cholera co to było!A któraś z was czyta Fantasy? chce kupić Tztowi jakąś fajną książkę, a nie znam się aż tak na fantasy.
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówił, że mu się podobało (to zbiór felietonów, dość zaskakujących). ale akurat on lubi felietony, Umberto Eco czytał namiętnie i w ogóle, więc kwestia gustu.Twój Tż tylko fantasy lubi? bo skoro mojemu się podobało, to może.. ![]() idę poczytać coś i spać, dobranoc Bamboszki. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Pytałam, chce fantasy
![]() Ale te felietony to moze ja obrócę , dziękuję ![]() Kurcze, no i męczy mnie ten tytuł. Tam był jakiś kompas, co ta dziewczynka nim umiała, dostała go od wujka, jakieś morderstwo, jest na podstawie tej ksiazki film, to chyba trylogia jakas.
|
|
|
|
#1480 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciężko kurcze powiedzieć, google chyba wie lepiej ![]() hehe to nie było nic złego :d po prostu ucieszyłam się, że nagle ktoś coś o nim wie.. ale jednak nie do końca Cytat:
Tego Zewu nie czytałam, bo to chyba jest już jak dla mnie troszkę za bardzo... dziwne
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
6:0
o szit ![]() Ha, wiem!! Rany, jestem genialna! To był "MROCZNE MATERIE"
|
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna, śliczna kicia, ma takie grube łapki i wielkie uszy
![]() jak grzecznie spała w drodze, to może będzie grzecznym i spokojnym kotem ![]() Frytka, już jak ją brałam, miauczała cała drogę do domu. A potem w samochodzie do weta, to już w ogóle, mało nie wyskoczy po drodze. mine ma taką - ![]() myślałam, że może jej się źle kojarzy - jedna operacja w "dzieciństwie", druga sterylizacja, potem ciągłe podróże na zastrzyki ale od maleńkości tak ma, więc nie wiem.ale nie powinnam jej lubić, bo przez nią nie przyjeżdżasz ![]() nazwij ją Frytka albo tak jak Beti mówi - Kropka, dot albo przecinek Marta, dasz radę w domu. trudna sytuacja, ale wszystko da się przezwyciężyć Ja czytam teraz fajną książkę wciągneła mnie - Kuzynki Andrzeja Pilipiuka. w ogóle mój tata i mama kochają jego książki, szczególnie te o Jakubie Wędrowyczu, kimkolwiek ta postać jest. ale potrafią śmiać się w głos, czytając je ![]() Jodi mama ma na liście, żeby wziąć z biblioteki coś dla mnie ed. tego lovecrafta też sprawdzę ![]() Ala, nie wiem czy juz mówiłaś - jak się Twój żółw nazywa ?powiem Wam, że mój humor coraz gorszy. ale staram się jakoś ogarnąć, chociaż trudno jest, gdy obok się w sumie nikogo nie ma... [pomijając tżta, ale wiadomo, że nie o taką osobę chodzi] Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-06-08 o 23:49 |
|
|
|
#1484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w skrócie Misiu (byłam w 3 klasie podst. ) , ale najcześciej mówie do niego "Żółwiu" ![]() niestety, ale wiem jak się czujesz, też nie raz miałam takie uczucie, że to wszystko jest bez sensu, bo jestem tylko ja, sama ze sobą. Ale nie pogrążaj się w tym wszystkim, dasz sobie radę Żbiku
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
ja do mojego mówię "Gacław"
|
|
|
|
#1486 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
wodny,czerwonolicy. Miałam jeszcze Kubusia, lądowy,ale zdechł. taki kochany był
|
|
|
|
#1488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojeeju, szkoda
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Z ladowym byłam bardzo zżyta. z wodnym mniej.
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- lądowy mi dwa razy się zgubił, mama nie przypilnowała i znalazła sie po dwóch tygodniach. z ręki mi jadł i w ogóle. Wzięłam go bo kolezanka mamy miala dorastające dziecko i mogło uszkodzić żółwia. Świetny był.
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
![]() wróciłam zza światów ![]() nie będę oszukiwać ani siebie ani Was, że nadrobię to co straciłam, bo tak nie będzie ![]() wbijam się na chama, jak zawsze
|
#1491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile zyja zolwie? no właśnie takie uczucie, że się jest samym dla siebie. i w zasadzie brak jakiegoś sensownego celu. ciągle mi się nie chce. brakuje mi kogoś obok, kto zachęci, wesprze... jakbym miała z kim coś robić, tak dla rozrywki, to od razu chętniej bym robiła coś sama dla siebie - szukała pracy, uczyła się angielskiego, jeździła na rolkach, chodziła na basen... a wciąż mi się tego nie chce. no i więcej rzeczy mogłabym robić z tym kimś. mam ochotę się rozerwać, iść do klubu, sama nie pójdę... ja się nie nadaję, to siedzenia na tyłku w domu i zabawianiu wciąż samej siebie. mimo, że cenie sobie samotność, ciszę i spokój. a oprócz tego wszystkiego, to ta dorosłość, wydająca mi się być kuszącą propozycją, wciąż jest dla mnie jakąś abstrakcją. Cytat:
|
||
|
|
|
#1492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marta, przecież możesz się którejś tu wygadać. Czasem łatwiej jest powiedzieć wszystko osobie bezstronnej. Wiem jak to jest nie mieć nikogo zaufanego... eh szkoda gadać ![]() WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRR Przyjechał sobie J. z wakacyjnych wojaży i już skutecznie mi humor psuje. Co za koleś to nie mam pytań. I jeszcze w weekend się zobaczymy, bo spędzamy sobotę w tym samym miejscu >.< no, dobranoc |
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cytuję już, czasu nie mam
![]() Wstaję o 8 i pakuję się z listą (Marty patent )Weronika, ale ja to mam na dysku, linka nie mam, bo niedawno robiłam format... Rano jadę, więc do napisania w niedzielę
|
|
|
|
#1494 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak było? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() miziak przed 5:00 nad obudził i chciał się bawić. Wyglądam tak -> ![]() nie wiem jak ja dzisiaj na kasie wysiedzę ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- i w ogóle to dzień dobry ;*
|
|
#1495 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
. uuuu Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzień dobryy . jadę zawieźć podanie siostry do LO,a później na zakupy. jakaś odmiana. wczoraj tak potwornie się nudziłam, że wzięłam mojego brata i poszlismy wygłupiać się na tory . zawsze mniej nudy.miłego ;** |
|||||
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19873865]ostatnio na fejsie widziałam grupę :na jednym piwie nigdy się nie kończy [/QUOTE] w moim przypadku to prawda ![]() Dzień dobry. Mama wchodzi do pokoju z 20 min temu i się pyta czemu tak długo śpię. No to już nie śpię. http://www.youtube.com/watch?v=NO3vcmBjsN8 Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-06-09 o 10:05 |
|
|
|
|
#1497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzień dobry i do widzenia ;* jadę do miasta. ed. Martyna nieee jak z klanu, bo jak nie Czesław to Czesia Albo mam jeszcze inny pomysł- NATALKA!
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-09 o 10:44 |
||
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja też sie tak czuję. Teraz w dodatku moja bardzo dobra koleżanka mnie olewa, perfidnie olewa i nie odzywa się do mnie. Chciałabym chociaż wiedzieć dlaczego,ale tego się też nie dowiem. Czuje się wydymana, i złą na siebie
Nie wiem,czy ja ludzi od siebie odpycham,czy jak. Przykro mi, bo to juz drugi raz traktuje mnie niby "przyjaciółka", a ja chciałabym chociaż wiedzieć DLACZEGO. Bo wydaje mi się,ze nie zrobiłam czegoś, co mogła ja obrazić. A najgorsze jest to,ze pewnie bezie tak,że jak będzie czegoś potrzebowała, to się odezwie, a ja głupia jak zwykle pomogę, no bo jak to , koleżance nie pomóc , a ona znów potem będzie miała w dupie.Mam TŻta, ale nie spotykamy się codziennie. Mieszkam na wsi, gdzie ostatni autobus jest o 18, co1,5 godziny coś przejedzie. Ludzi nie ma, ogólnie, nudzę się tu niemiłosiernie, a nie zawsze są pieniądze, na kino, pizze itp. fajnie z samotnością, ale nie ciągle. Cóż, sprzątam, gotuję, wizażuję,czytam, no i organizujemy w miarę możliwości jakieś spotkania ze znajomymi, np w sobotę ognisko. Ale autobusem ode mnie nie wrócą Poza tym spiewam, mam ostatnio sporo występów, lekcje, trochę to czas zapełnia. No i zapisałam sie an to prawko, co oznacza,że we wtorki i czwartki będę nocować gdzieś po ludziach, bo nie mam już autobusu o tej porze,żeby wrócić do domu po kursie.Zawsze jakieś zabicie czasu, jak sie rano bezie musiało wrócić do domu Nigdy nie lubiłam wakacji, bo najczęściej kończyło sie to ksiazką i siedzenie w domu, komputerem, bo kasy na jakieś wypady najczęściej brakło. Kiedyś miałam mocne doły w wakacje,a teraz staram sie rozdmuchiwać nudę, jak najmniejszym kosztem finansowym Najgorzej osiąść i zacząć za dużo myśleć "użalać się" nad sobą.Głowy do góry, niedługo studia
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19873865] ![]() ![]() [/QUOTE] no to mnie spałowały ;P a było spoko :P odpoczęłam, zregenerowałam siły tylko kurcze, to miasto jest dla mnie zdecydowanie za spokojne. tam w ogóle życia nie ma ;o no i trochę się cofają zamiast iść do przodu ;p i że tak powiem widać wyraźny zarys społeczeństwa ludzie starsi i dresy, często bujający się ze swymi blacharami Oo ja byłam przekonana, że na moim osiedlu w Rdm. jest dużo dresów, ale tam to jest istny wysyp tychże.. ale ogólnie rzecz biorąc da się odpocząć porządnie ;D zaraz trzeba iść torbę rozpakować... to jest gorsze niż pakowanie ;p
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-06-09 o 11:07 |
|
|
|
#1500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zobaczymy ![]() Ale chyba pisałaś kiedyś, że masz jakąś grupę znajomych, prawda? Nie chcesz z nimi nigdzie się wybrać, czy to oni się oddalili albo coś? Na nas możesz liczyć i wiesz o tym.. jedyny problem, że dzielą nas niestety kilometry, a to już zupełnie co innego. Zresztą, pójdziesz na studia i wiele się może zmienić, tylko tyle, żeby przejść przez te pare miesięcy. A też mi się za bardzo nie chce tyle czekać, chociaż kiedyś myślałam, że taaakie wakacje to jest supeer. Marta i Karolina mnie dziś nawiedziły w śnie Marta wybacz za to co teraz napiszę. Pływałyście sobie w jeziorku, a ja robiłam Wam fotki. I wlaśnie robiłam zooma na wystającą z jeziorka głowę Marty, kiedy to... uświadomiłam sobie, że wygląda jak Edward ze Zmierzchu Poleciałam do taty i mu powiedziałam. Ale okazało się, że on mnie potajemnie czyta na wizażu .
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.

Są troche dziwne i specyficzne jak cały on, ale kiedyś sobie zamówiłam 2 tomiki jego opowiadań i mi się straasznie podoba. W sumie zaczęło się od gry, w którą jakieś 4 lata temu grałam i luźno nawiązywało do jego opowiadań.

o szit
ale od maleńkości tak ma, więc nie wiem.
) , ale najcześciej mówie do niego "Żółwiu" 

Nie wiem,czy ja ludzi od siebie odpycham,czy jak. Przykro mi, bo to juz drugi raz traktuje mnie niby "przyjaciółka", a ja chciałabym chociaż wiedzieć DLACZEGO. Bo wydaje mi się,ze nie zrobiłam czegoś, co mogła ja obrazić. A najgorsze jest to,ze pewnie bezie tak,że jak będzie czegoś potrzebowała, to się odezwie, a ja głupia jak zwykle pomogę, no bo jak to , koleżance nie pomóc