![]() |
#691 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
Ja miałam badania co 3 tygodnie, a teraz na tą wizytę nie musiałam zrobić, może przez to, że wyniki zawsze miałam dobre.
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
M25, ale Ci zazdroszczę
![]()
#694 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy któraś z Was wie czy można brać rutinoskorbin ??
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2010-06-09 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Irsin ale ja Ci zazdraszczam tego Wroclawia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Vcelka z tego co ja wiem można brać rutinoskorbin Ishka Ja też sie wybieram do fryzjera już od jakiś 3 miesięcy ...
http://www.suwaczki.com/tickers/2nn33e3ksyt7x3nm.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070825290413.png wiolkaslonko@gmail.com aniołek 28.06.2009[*] Edytowane przez wiolkaslonko Czas edycji: 2010-06-09 o 10:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zadomowienie
|
79Marta duże prawdopodobieństwo że sie dowiesz już cio tam w brzuszku siedzi...o ile dzidziol sie troszke rozkracze heh jak np moje
![]() ![]() Biejatka a wiesz że ja bym powiedziała na Twoim miejscu to samo teściowej ![]() ![]() Kliwia ![]() Nuchisia Witamy witamy ![]() Vikicullen ja średnio co drugą wizyte mam skierowanie na badania...bo mój lekarz twierdzi że jeśli mam badania dobre to niepotrzebnie kaske wyrzucać i sie kłuć ![]() ![]() Kretencja oby Ci sie dzidziol nie chował jak bedziesz na tym połówkowym ![]() ![]() ![]() ![]() A tak do tych przeprowadzek...to zauważyłam że nawet sporo dziewczyn czeka przeprowadzka ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ishka Czas edycji: 2010-06-09 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
rutinoscorbin mozna
|
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Wtajemniczenie
|
ja badanie krwii i moczu mam robić na co druga wizytę, a chodzę co 3 tygodnie. teraz nie robiłam
#699 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja miałam przepisany nawet przez gina, żeby trochę płytki krwi podnieść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
No, wiem, że może nie chcieć pokazać... Najwyżej będziemy szukać później albo w ogóle mieć niespodziankę
![]() ![]() ![]() U mnie pewnie ten mocz i krew też wyjdą co druga wizytę. Z tym, że np. poprzednie miałam w odstępie 3 tygodni, a teraz idę za 4 dopiero.
#701 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tyle sukienek - to co będzie później..jak podrośnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też mam na liscie dozwolonych w razie przeziębienia ![]() Cytat:
ja sie zastanawiam czy mogę urządzic osbny pokoik dla dziecka i czy od razu planować tam kanapę rozkładaną dla mnie? bo chyba nie mogę spać oddzielnie - na początku? bo moge nie usłyszeć płaczu dziecka... ![]() w sypialnie mamy bardzo mało miejsca i nie chce wpychać tam łózeczka a mamy jeden pokój pusty, który się nadaje, ale nie chce spać bez męża... ![]()
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
mallinka nie wiem jaki jest czas realizacji naprawy takiego wycieku. bo rury i zawory są gazowni, a u mnie dzis byl pan ze spoldzielni. moze w przyszlym tygodniu dopiero
![]() Ja i tak to czulam od miesiaca chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odpowiedź odnośnie rutinoskorbinu - ja mam go łykać, bo popękały mi naczynka na piersiach i wolałam się upewnić.
#704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#705 |
Zadomowienie
|
kliwia to odważni jesteście
![]() ![]() ![]() a moja komoda z Ikei - też tania-po roku się rozpadła - dno szuflad nie wytrzymalo i trzeba było naprawiać, bo w te głębokie szuflady można dużo napakować a potem są takie wybrzuszenia i bum ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mallinka Czas edycji: 2010-06-09 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ja też nie chcę spać bez męża, dlatego chyba jednak upchniemy dziecko w sypialni na początek. Moja kuzynka miała taki przewijak nakładany na łóżeczko i podobno się sprawdził...
#707 |
Zadomowienie
|
Kretencja z tymi mebelkami to prawda
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item1059574783...ka_komoda.html
![]() ![]() Edytowane przez Ishka Czas edycji: 2010-06-09 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zadomowienie
|
ale ten przewijak się zdejmuje i nakłada, tak? a kosmetyki gdzie indziej trzeba trzymac? bo nic na nim nie mozna postawic? tak to rozumiem...wydaje się troche niewygodne
![]() ja namawiam męża żeby spał ze mna w dziecięcym pokoiku ![]() ![]() ![]() ![]() i nie wiem jak maleństwo zniesie chrapanie tatusia, ale może bedzie przyzwyczjone z czasów ciąży...? ![]() Ishka ten przewijak z linka bardzo fajny, muszę to przemysleć ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mallinka Czas edycji: 2010-06-09 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Zaobserwowałam przed chwilą, że tak mi się lekko napiął brzuszek, jak się podnosiłam z fotela. Przez chwilę był taki twardawy i jakoś mnie to zaniepokoiło... Chyba nie powinno się podnosić używając wyłącznie mięśni brzucha, ale jakoś nie mogę się odzwyczaić...
Niby chyba lekko twardy brzuch jest normalny (przecież w środku jest już całkiem spory, wypełniony wodą balon ![]()
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
ja mysle ze przewija to fajna sprawa bo mozna go wykozrsytywac w kilku miejscach, a komode z przwijakiem wbydowanym i tak trzeba zaopatrzyc w ten nakladany chyba bo on jest miekki
![]() Ja na pewno bede miec nakladany, bo na komodzie pewnie beda staly koszyki z kosmetykami a nie jakis przewijak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ w pracy od rana, a ja sama w obcym miescie - oł je ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
Ishka, fajny ten regał kąpielowy
![]() ![]() Mallinka, fakt, nie ma wtedy za bardzo miejsca na rzeczy, można powiesić na łóżeczku takie materiałowe kieszenie na kosmetyki...
#713 |
Zadomowienie
|
Kretencja z tym napinaniem brzuszka przy wstawaniu trzeba uważać tzn nie jest to coś złego jak raz czy dwa si napnie ale ja też juz nie wstaje tak jak zawsze heh mąż to zauważył
![]() ![]() ![]() A co do tego przewijaka dziewczyny to tam jest pełno miejsca na tetry czy pieluszki a przy wanience na kosmetyki dla dziecka lub płyny do kąpiele szamponik itd ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ishka Czas edycji: 2010-06-09 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Ale się zdenerwowałam
![]() Cały czas mam wrażenie, że mam napięty.
#715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Trochę czasu mnie nie bylo, wiecie sesja itd ale teraz pomalutku nadrabiam ![]() We czwartek kończe 21 tc!! jezu, jak to szybko leci.. i czekam na badanie polowkowe tez mam nadzieje w koncu sie czegos dowiedziec ad plci. ![]() Co do mebelkow to by zdecydowalismykupic lozeczko z nakladka do przewijania a obok itak postawic komodke zeby na niej klasc wanienke, kosmetyki i innne rzeczy a nakladka niech niepotrzebnie nie zajmuje na niej miejsca jak ktos ma dlugie lozeczko to swobodnie mozna wyciagac i wkladac dzidzie pomimo nakladki, wcale nie przeszkadza:p Od piatku bedziemy miec klucze do miszkanka, na razie wynajmowane ale co tam, dwa pokoje 500+rachunki, hehe po cenach Krakowa to wydaje mi sie takie taaanieee. No i pomalu sie organizujemy! ![]() Pozdrawiam wszystkie Mamuski |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Chyba sobie zaparzę meliskę i pójdę poleżeć. Pewnie nic się nie dzieje, ale wolę dać brzuszkowi odpocząć...
#717 |
Zadomowienie
|
Miskowa22 nio wkońcu sie odezwałaś :P Super że klucze od mieszkanka zaraz bedziecie mieć no i musze Ci powiedzieć że jak na ceny krakowa to Wam sie naprawde udało!!
![]() ![]() ![]() Kretencja zaparz sobie meliski...otwórz okienko w sypialni na ościerz popijaj sobie małymi łyczkami herbatke i ładnie sie położ powinno przejść napięcie... Ehh kurcze pic mi sie chce jakiegos soczku zimneego a ja mam tylko w lodówce sok buraczany leży chyba juz 3 tydzien i go nie tknęłam jeszcze...blee mama mi go kupiła powiedziala żebym piła bo zdrowe a mnie podnosi na sam widok jak za kazdym razem otwieram lodowe heh ![]() OOo własnie włączyłam se teraz program TVP1 leci program "między mamami" nie ma czego oglądać to to se pooglądam ha ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ishka Czas edycji: 2010-06-09 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny po sesji wybieram się z TZ nad morze na wakacje, może znacie jakąś godną polecenia kwaterę? wczoraj szukałam w necie i trudno znaleźć coś poniżej 100-130zł za noc, a taki mam budżet. chcemy pokój z lazienką i w miarę blisko plaży, na ok 5 nocy
chyba bardziej się opłaca namówić znajomych i wynająć domek, ale nie wiem czy uda nam sie skompletować 6-osobową ekipę tak żeby wszystkim ten termin pasował ![]()
#719 |
Zakorzenienie
|
malinka, za male pieniadze to tylko na prywatnych kwaterach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny pozwoliłam sobie skopiować z forum"Udało sie po poronieniu" ciekawą sytuacje opisaną
![]() dziewczyny czytajcie ![]() Sytuacja, która wydarzyła się w autobusie linii numer 32 w Gliwicach. Autobus, pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała - autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi w niebo wzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie: "przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży iwygląda na zmęczoną, chyba niestanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę a da usiąść tej pani." Na co babcia odpowiada: "Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym." No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani: "Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe dupy zjada się na kolację". Ponoć reakcja autobusu była nie do opisania. Normalnie jeszcze bardziej mam dosyć moherów!!!! Ja też już raz miałam historie z moherem w sklepie heh babka mnie przepuściła a moher chciał sie wrąbać przede mnie...kasjerka zaraz ale jej pokazała gdzie jej miejsce heh ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.