Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-09, 11:39   #3601
ania20m
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cześć
ale gorąco
Bylam u rodzinnego z tym RTG i powiedziala że ona tam nic nadzwyczajnego nie widzi i dala mi skierowanie do ortopedy ale najpierw pujde prywatnie bo szybciej będzie, dzisiaj dzwonilam ale mial operacje i po poludniu mam zadzwonić, umówie sie najpierw prywatnie a potem już na skierowanie pójde jak będe musiala przyjść drugi raz.
Już mnie tak mocno nie boli, troche więcej sie ruszam i jeżdze rowerem i ból mija na szczęście. Zobaczymy co powie ortopeda.

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Kupuję sukienkę i może któraś z Was też się zainteresuje, fajna dla przyszłych mamuś. Przykryje mój wystający brzuchol
http://allegro.pl/item1063423125_tus..._bransole.html

Nie wiem jaki kolor wziąć, ale chyba wezmę morski
śliczna sukienka, mi też sie morska podoba

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 11:43   #3602
celi25
Rozeznanie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

martucha84 chyba się prowadzę od Twojego miasta jak będę w ciąży - szkoda że u nas takiego nie ma

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 11:45   #3603
kliwia
Zakorzenienie

kwiatuszek a kosmetyki nivea, bambino i hipp?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 11:46   #3604
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Może to zapalenie węzłów chłonnych? Najlepiej odwiedź lekarza
też mi sie wydaje, że to to, bo mam całą pachę spuchniętą, ręka mnie cała ciągnie i prawie nic nie mogę nią zrobić a to prawa to troche problem jest. Najgorzej będzie jak będę wracać autem z pracy masakra do tego boli mnie głowa i niedobrze mi, ech co za dzień

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 11:49   #3605
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
kwiatuszek a kosmetyki nivea, bambino i hipp?
No właśnie nic nie było. Nie wiem czy jakieś resztki mieli czy co? Może akurat na sklepie nie mieli wystawionych. Jeszcze w weekend się gdzieś przejadę do dużego sklepu może jeszcze raz do carrefoura też może akurat takiego towaru im brakło.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 11:50   #3606
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Lekki ale maskujący - powiedzmy średnio - polecam Estee Lauder Double Wear Light.
A ja polecam REVLON, rozświetlający. Super maskuje a do tego wygląda bardzo świeżo. Kupiłam sobie tydzień temu i na prawdę mi pasuje. Cena ok. 70zł

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziekuje jednak szukam czegos tanszego, ten moj co mialamnteraz byl drozszy i byl super ale teraz jest za ciezki..

myslalam o tym
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...wy-podklad.htm
uzywal ktos??
Używałam i jest bardzo fajny, ale ja go miałam przez zimę i nie wiem jak będzie się zachowywał w lecie. Ale całkiem fajny jest!

Stokrotka, Ty koniecznie idź do lekarza! Bo to coś nie ciekawie wygląda i strasznie się biedaku męczysz!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2010-06-09 o 11:52
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 11:55   #3607
kliwia
Zakorzenienie

kwiatuszek znalazlam hippa:
http://www.hipp.pl/index.php?id=348

bambino ma mydelko tylko w kostce

a johnsons lubi uczulac:
http://johnsonsbaby.☠☠☠☠☠☠.pl/produc..._toe.xhtml?x=c

nivea baby na stronie internetowej ma fajne mydelko w plynie ale od miesiaca

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-09, 12:01   #3608
ania20m
Wtajemniczenie

Zapraszam na dokładkę w poście 24 coś na lato

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:04   #3609
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
kwiatuszek znalazlam hippa:
http://www.hipp.pl/index.php?id=348

bambino ma mydelko tylko w kostce

a johnsons lubi uczulac:
http://johnsonsbaby.☠☠☠☠☠☠.pl/produc..._toe.xhtml?x=c

nivea baby na stronie internetowej ma fajne mydelko w plynie ale od miesiaca
Dziękuję za linki. Wszystkie te produkty były na sklepie, ale nie było od 1 dnia życia tylko od późniejszych. I nawet nie wiedziałam, że johnsons uczula, a myślałam, że to najlepsza marka.
Stary 2010-06-09, 12:31   #3610
kliwia
Zakorzenienie

kwiatuszek moja siostra uzywala johnsona od urodzenia malej ale amerykanskiego, a to pewnie lekka roznica, tak smao jak milka wyprodukowana w polsce a w niemczech.
I malej nic nie bylo, uzywala tez lotionu z lavenda do smarowania na noc.
Ale w internecie duzo mam napisalo ze ich dzieci johnsona zle znosza. nie wiem od czego to zalezy.
na Hippie jest napisane na butelce ze od 1 dnia moze byl ten drugi
popatrz tez w sklepach z ubrankami dla niemowlakow, tam tez czesto maja kosmetyki
Stary 2010-06-09, 12:34   #3611
india83
Zakorzenienie

Cytat:
najwazniejsze jest nastawienie jak bedziesz jechac z nastawieniem ze niedasz rady wszytko cie bedzie bolec ze jestes do dupy i wogole bedziesz miala dlugi i meczacy porod to na bank taki bedzie... wazne jest jechac i mowic soebie ze dasz rade ze tyle osob dalo to i ty tez i ze jestes silna i wszystko bedzie ok...
zdrowe podejscie

Cytat:
aja musze cos kupic wlasnie lekkiego ale "maskujacego troche"

a masz sprawdzony jakis podklad ktory conieco zakrywa ale jest lekki? bo ja sie niechce sie utopic i wogole ale musze czasem cos nalozyc bo moje ciazowe syfki sa niedookielznania no i troche bym barw buzi nadala...
ja podkladu uzywam jak na razie caly czas lekii i wtapiajacy sie w skore maybelline affinitone

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Dziś mój TŻ pojechał na targi, a ja wbrew jemu zrobie mu niespodzianke i obetne włosy. Już 2 misiace temu je sciełam troche, a teraz to mam ochote obciąć jeszcze krócej niz ostanio. Jakos nie moge sobie z nimi poradzić, w ogóle nie chca sie układać, tylko krecą jak szalone. Poza tym, bedę sie czula atrakcyjniejsza .
Tył chce taki, tylko trochę dłuższy http://www.fryzury.info.pl/wp-conten...ka_grzybek.jpg
a przód z cieniowaną grzywką http://www.zfx.pl/wp-content/uploads...nej-twarzy.jpg
coś pośredniego między tymi dwiema fryzurkami.
Z tym, ze nie bede ich prostowaał, tylko na grubą szczotkę suszyła, wiec na pewno bedą bardziej pokręcone niz to zdjecie z wyprostowanymi.
mialam taka jak na zdj nr 1 bardzo ja lubilam, ale mezus marudzi, ze mam miec spowrotem długie wlosy, wiec zapuszczam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-09, 12:35   #3612
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
kwiatuszek moja siostra uzywala johnsona od urodzenia malej ale amerykanskiego, a to pewnie lekka roznica, tak smao jak milka wyprodukowana w polsce a w niemczech.
I malej nic nie bylo, uzywala tez lotionu z lavenda do smarowania na noc.
Ale w internecie duzo mam napisalo ze ich dzieci johnsona zle znosza. nie wiem od czego to zalezy.
na Hippie jest napisane na butelce ze od 1 dnia moze byl ten drugi
popatrz tez w sklepach z ubrankami dla niemowlakow, tam tez czesto maja kosmetyki
No będę musiała zacząć szukać wszędzie
Stary 2010-06-09, 12:35   #3613
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Kliwia, dobrze że wyczułaś ten gaz, mogło by się to tragicznie skończyć jak byłam na studiach i mieszkłam w bloku to ciagle miałam jakiegoś strach że sie gaz będzie ulatniał itp. bo co jakiś czas mówi się o takich przypadkach. Dobrze ze ja w domu nie mam gazu

Martucha,
Laski, używacie na lato podkładu? Bo ja chciałabym zrezygnować z niego i kupić krem koloryzujący. macie jakieś doświadczenia z takim kosmetykiem?
na co dzień nie używam żadnego podkładu, tylko na wielkie wyjścia. Tak to tylko krem nawilżający i sypki puder z minerałami. Ale miałam kiedyś krem koloryzujący z avonu i odpowiadał mi. Fajnie nawilżał, nadawał lepszego kolorytu. Nie maskował za bardzo, ale nie musiał.

Cytat:
Dziś mój TŻ pojechał na targi, a ja wbrew jemu zrobie mu niespodzianke i obetne włosy. Już 2 misiace temu je sciełam troche, a teraz to mam ochote obciąć jeszcze krócej niz ostanio. Jakos nie moge sobie z nimi poradzić, w ogóle nie chca sie układać, tylko krecą jak szalone. Poza tym, bedę sie czula atrakcyjniejsza .
Tył chce taki, tylko trochę dłuższy http://www.fryzury.info.pl/wp-conten...ka_grzybek.jpg
a przód z cieniowaną grzywką http://www.zfx.pl/wp-content/uploads...nej-twarzy.jpg
coś pośredniego między tymi dwiema fryzurkami.
Z tym, ze nie bede ich prostowaał, tylko na grubą szczotkę suszyła, wiec na pewno bedą bardziej pokręcone niz to zdjecie z wyprostowanymi.
ja mam fryzurkę tą z pierwszego zdjęcia, bardzo fajnie się w niej czuję. Teraz już mi trochę odrosła, ale w przyszłym tyg pójdę do fryzjerki to ją odświeżę
Zaraz po ścięciu nie musze ich prostować, wysuszę je suszarką na szczotce i potem tylko ten dłuższy przód i grzywkę wyprostuję i mam spokój do następnego mycia.A nawet jak chcę całość mieć prostą to max 10 min prostowania i to bardzo dokładnego, także modelowanie proste jak drut i nie jest czasochłonne
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:39   #3614
kolanka
Zadomowienie

Kwiatuszek - a oilatum, reklamują w radio zet. Poza tym wydaje mi się, że kupisz coś w aptece.

Dziewczyny, ale ja nie bede prostowała włosow, bo moich podatnych nie da sie wyprostowac, one się zawsze zawiną, ale mysle, ze na duzą szczotke, taki bob będzie dobry. Nie taki krótki jak na 1 zdjeciu, tylko własnie taki pośredni miedzy 1 a 2 zdjeciem

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-06-09 o 12:58
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:39   #3615
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
mialam taka jak na zdj nr 1 bardzo ja lubilam, ale mezus marudzi, ze mam miec spowrotem długie wlosy, wiec zapuszczam
Mój tez marudzi (jak mnie poznał, to miałam do pasa), ale ja mu nie mam zamiaru ustąpić, bo to mnie ma być wygodnie i to ja mam czuć sie dobrze w takich włosach, jak mi pasują, a nie jakie mu sie podobają. A jak mu się nie podoba, to niech sam zapuści

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-06-09 o 12:41
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:41   #3616
baja_86
Zakorzenienie

Kwiatuszku koleżanka polecała Ziajkę
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:44   #3617
gold-fish
Zakorzenienie

India 1 jest mało odświętna, choć wygladasz super , 2 elegancka, ładne kolorki , 3 ciekawy wzór- prosta ale klasyczna 2 lub 3, ale do 3 koniecznie jasne dodatki- ja widzę kopertówkę ecru i jasne korale i bransoletkę

Atomufka brzmi i wygląda super taka cena , wow! i ogródek, duży metraż. Co to jest 25 km... nic.! Pewnie ładna okolica, a nie centrum miasta, spaliny, gwar Bierz i się nawet nie zastanawiaj

Samba trzymam kciuki za nową pracę udanego odpoczynku

Madzialenka, Ty się lepiej nie przyznawaj do wagi, bo i do tego miseczka d ale z Ciebie pychotka a moze pokażesz sie w nowej fryzurce

kwiatuszekk88 dobre wiadomosci to już tak blisko

Stokrotko, idż prędko do lekarza i daj znać

Mona, używam Max Faktora Last Performance , czy jakos tak jest o.k

Laseczki!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! dzwonił TŻ i powiedział, że Fortis dał wstępną pozytywną odpowiedź ale teraz musiałby jeszcze zobaczyć to mieszkanie jakiś rzeczoznawca od nich (mimo oddanego operatu ) . Czekamy jeszcze tylko na Millenium, więc ślicznie proszę trzymajcie dalej kciuki

Wczoraj oglądałam taki dokument angielski o nieletnich matkach. Masakra dziewczyna zaczęła się świadomie starać w wieku 14 lat! Chłopak chyba niewiele starszy, ale podobno już pierwszego wieczoru zaczęli planować dziecko Jak była małym dzieckiem to już chciała miec własne dziecko. Mimo, że jej chłopak nie pracuje, mieszkają -ona u rodziców, on w jakimś mieszkaniu komunalnym. Ona ma ADHD i depresję, jak miała 8 lat to zaczeła palić i nie przestaje. Siedziała, oczy zorbit mi wychodziły No nie kumam takiego postępowania, ale ich wybór

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:44   #3618
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

W carrefourze w ogóle nie było produktów z oelatum czy ziajki, ale będę musiała się porozglądać po innych sklepach za produktami z tych firm
Stary 2010-06-09, 12:50   #3619
kliwia
Zakorzenienie

oilatum chyba tylko w aptece mozna dostac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-09, 12:52   #3620
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Laseczki!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! dzwonił TŻ i powiedział, że Fortis dał wstępną pozytywną odpowiedź ale teraz musiałby jeszcze zobaczyć to mieszkanie jakiś rzeczoznawca od nich (mimo oddanego operatu ) . Czekamy jeszcze tylko na Millenium, więc ślicznie proszę trzymajcie dalej kciuki

Wczoraj oglądałam taki dokument angielski o nieletnich matkach. Masakra dziewczyna zaczęła się świadomie starać w wieku 14 lat! Chłopak chyba niewiele starszy, ale podobno już pierwszego wieczoru zaczęli planować dziecko Jak była małym dzieckiem to już chciała miec własne dziecko. Mimo, że jej chłopak nie pracuje, mieszkają -ona u rodziców, on w jakimś mieszkaniu komunalnym. Ona ma ADHD i depresję, jak miała 8 lat to zaczeła palić i nie przestaje. Siedziała, oczy zorbit mi wychodziły No nie kumam takiego postępowania, ale ich wybór
Wcale sie nie dziwie, ze to Toba tak wstrząsneło, przecież to jest jakaś patologia. Normalni ludzie tak nie postępuja.

A o myciu niemowlaka szarym mydłem - białym jelniem słyszałyscie?
Kliwia, juz nie poprawiłam - oilatum

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-06-09 o 12:57
Stary 2010-06-09, 12:56   #3621
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
A o myciu niemowlaka szarym jelniem słyszałyscie?
Ja nic nie słyszałam
Stary 2010-06-09, 12:57   #3622
kliwia
Zakorzenienie

wg mnie nie mozna przessadzac z tym myciem siebie nie myje szarym mydlem a dzieciaka bede?
Stary 2010-06-09, 13:02   #3623
kolanka
Zadomowienie

W szarym mydle chodzi o to, ze nie ma duzo chemii i nie uczula. To jest taki najprostszy skąłd i nie zaszkodzi się dziecku. Ale wiecie, ja to tylko jednym uchem słyszałam.
Ja sie szarym mydłem też nie myję, ale to z tego względu, że właśnie nie pachnie tak jak bym chciała.
Natomiast nei wiem, cyz nie wysusza, skoro an trądzik mozna je stosować.
Na pewno mycie pupy dziecku szarym mydłem, kiedy ma ja odparzoną jest dobre. Tak słyszalam. Ale pewnie zaraz mnie zlinczujecie .

Jedno wiem, na pewno, ze dziecka nie trzeba smarować oliwka, tymbardziej, ze oliwka często uczula. Mój mały kuzyn własnie takiego uczulenia od oliwki dostał.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-06-09 o 13:05
Stary 2010-06-09, 13:03   #3624
kliwia
Zakorzenienie

e tam. ja w ogole mydla w kostach nie stosuje bo zostawia osad na umywalce, prysznicu i armaturze
dla dzieciaka tez nie bede stosowac. a jak uczuli lekko, to bede i tak stosowac, az sie przyzwyczai czy cos
Stary 2010-06-09, 13:06   #3625
gold-fish
Zakorzenienie

moja mama używa właśnie szarego mydła i mówi, że jej dziadek ją tego nauczył- on go używał i miał podobną skórę jak dziecko w każdym razie ono nie zawiera żadnych chemicznych ulepszaczy, zapachowych, kolorowych...
na pewno nic by dziecku nie zaszkodziło

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2010-06-09 o 13:13
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 13:07   #3626
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tez marudzi (jak mnie poznał, to miałam do pasa), ale ja mu nie mam zamiaru ustąpić, bo to mnie ma być wygodnie i to ja mam czuć sie dobrze w takich włosach, jak mi pasują, a nie jakie mu sie podobają. A jak mu się nie podoba, to niech sam zapuści
nie kuś....
Stary 2010-06-09, 13:10   #3627
india83
Zakorzenienie

Cytat:
hihi... ja tez lubue długie wlosy, ale nahbardziej mnie meczy etp zapuszczania wiesz ja bym chciała tego boba, ale jak sobie pomysle ile czasu minie zanim mi odrosna do tej długosci co chociazby teraz to juz mi sie odechciewa

Cytat:
India 1 jest mało odświętna, choć wygladasz super , 2 elegancka, ładne kolorki , 3 ciekawy wzór- prosta ale klasyczna 2 lub 3, ale do 3 koniecznie jasne dodatki- ja widzę kopertówkę ecru i jasne korale i bransoletkę

.k

super z ta odpowiedzia gold ecru dodatki cyhyba srednio beda pasowac, bo ona ma odcienie srebrno-szare - ale takie jasne dodatki dobiore bez probmu

Tak w ogole juz na 100% ubieram ta nr 3, chco TZ mnie wczoraj skrytykował i stwierdzil, ze chyba na zlosc jemu ubieram ten worek na ziemniaki

tak w ogole mielismy dzis spiecie, znowu byl gburem i przestałam sie do niego odzywac- dzownil juz chyba 100 razy, ale nie mam ochoty z nim rozmawiac.

Jestem po spotkaniu z tynkarzem oraz facetem od okien, czekam na wycene
Stary 2010-06-09, 13:16   #3628
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Na tańszych to ja się przejechałam sporo razy niestety
wiesz no ostatnio uzywalam za 80 zl i bylam bardzoo zadolowona

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
No bardzo szybko zleciało, a myślałam, że nigdy nie będę w 8 miesiącu tak mi się ciągnęło na początku. Co do zakupów to w sumie niewiele kupiłam. Chciałam kupić jakiś żel do kąpieli lub coś w tym stylu, bo mydełka wysuszają skóre, ale nie znalazłam nic od pierwszego dnia życia wszystko powyżej miesiąca Będę musiała jeszcze poszukać, no bo przecież noworodki nie myje się tylko samą wodą i musi coś być.
polecam OLIATUM do kupienia w aptece szczegolnie do nawilzania podczas kapieli - oliwka do wody i nie trzeba natluszczac po kapieli http://www.oilatum.pl/Content.aspx?id=53

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
martucha84 chyba się prowadzę od Twojego miasta jak będę w ciąży - szkoda że u nas takiego nie ma
:

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Używałam i jest bardzo fajny, ale ja go miałam przez zimę i nie wiem jak będzie się zachowywał w lecie. Ale całkiem fajny jest!
to sie skusze

Cytat:
a johnsons lubi uczulac:
nie pisz takich bzdur slonce jedno dziecko moze sie uczulic inne nie u mnie uzywaja przewaznie jonsona i jest super nic nieuczula.. to wszystko zalezy od skory dziecka jednego uczuli hipp innego jonson dlatego lepiej na poacztek nic nie kupowac albo nie kupowac duzo a po jednym z kazdej serii i sprawdzic - u nas ze szpitala dostajesz probki takie na klika razy wtedy posprawdzasz co i jak i wybierzesz najlepsze... jak w innych szpitalach niedaja to lepiej kupic po jednym opakowaniu isprawdzic...
ale nieklasyfikuj prosze odrazu ze lubi uczulac.. bo mozna tak powiedziec o wsyztkim bo zawsze znajdziesz dziecko ktore sie uczuli... tak sie biora wlasnie wielkie plotki...

Cytat:
trzymam kciuki u nas tez byl rzeczoznawca chyba zawsze bank go wysyla..

walcze z praca juz nie wiele zostalooo
Stary 2010-06-09, 13:17   #3629
kliwia
Zakorzenienie

martucha no z mam ktore znam johnson uczulal, wiec cos w tym jest chyba nie?
Stary 2010-06-09, 13:22   #3630
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martucha no z mam ktore znam johnson uczulal, wiec cos w tym jest chyba nie?
ale pisz ogolnie ze lubi uczulac bo z mam ktore ja znam i go stosuja dla dzieci nie uczula..
szczegolnie ze napisalas ze siostra w angli stosuje.. a pamietaj ze co kraj to roznica w skladzie itd.. juz wiele razy mi fryzjer czy dermtolog zwracal na to uwage nawet farby do wlosow w kazym kraju roznia sie skladem.. nie mowiac o kosmetykach

jakos specjalnie nie zalezy mi na dobrym imieniu marki jonson bo jestem zwolenniczka oliatum ale takie cos jest troche niesprawiedliwe..

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości