|
|
#2911 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX
Jesteś tylko głupią myślą w mojej głowie.
To tyle, rozumiesz ? To koniec ! Zawsze chciałam mieć wspaniałego chłopaka, chciałam chodzić do parku z rękę, jeść luzaki bez kompleksów, i mieć kogoś , kto by mi te małe słodkie lizaczki kupował. Zawsze chciałam... Ale jak widisz, chcemy wielu rzeczy ! Ty nie spełniłeś ani jednej z moich zachcianek. No ba, ty nie spełniłeś an jednej z moich potrzeb ! Bardziej od Ciebie, kocham tylko moje kolorowe skarpety! Chciałbyś żeby ktoś, czule Cię całował, przytulał bez powodu, droczył się z tobą o to, ze jesteś ideałem, a ty stanowczo byś zaprzeczała. Chciała byś mieć kogoś, kto zawsze by Ci doradził, w kwestii ciuchów, twierdząc, ze zawsze wyglądasz równie wspaniale ! Chciała byś mieć kogoś, komu w oczach migały kolorowe serduszka, kiedy na Ciebie patrzył? - Tak ! - To powiedz mi dla czego mi nie wolnoo ? Edytowane przez jogobella_musli Czas edycji: 2010-06-09 o 15:00 |
|
|
|
#2912 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
'far away are days when you smiled just to hear my voice.' Tam daleko są dni kiedy się uśmiechałaś, kiedy tylko usłyszałaś mój głos. 'giving up comes to easy when hope is gone.' Poddanie się przychodzi zbyt łatwo, gdy nadzieja znika. 'A simple kiss to bring her back, to make this story end.' pojedynczy pocałunek by zabrać ją z powrotem, by zakończyć tę historię.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#2913 |
|
Raczkowanie
|
wierzę, że jeszcze gdzieś się spotkamy. do tego czasu warto oddychać. wielkie nadzieje. a potem żal jeszcze większy. jest już późno. ja pisze, by nie myśleć o nim. a ja nadal nie rozumiem, dlaczego ludzie się rozstają? marzy - bo ma czym. marzy - bo ma o kim. i co? jak Cię boli, swędzi czy kłuje, to co? to nie możesz kochać? tylko nienawiść do samego siebie jest jedynym szczerym uczuciem
|
#2915 |
|
Raczkowanie
|
DZIĘKUJĘ.!
przepraszam, że nie wypiszę nicków, ale ja tylko na chwilkę.. UWIELBIAM WAS I KOCHAM Z WZAJEMNOŚCIĄ.! <3 moje serce zaczyna bić z przyzwyczajenia.. każde Twoje spojrzenie w moją stronę zadziwia mnie coraz bardziej. <3 kochaj mnie. od tak, dla przyjemności,
|
#2916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
______________ a potem mnie pokochasz, tylko najpierw zauważ mnie przez uchylone okno. błądze gęstymi palcami na ścianach odnajdując azymuty*... * ( azymut - prosta droga, cel, kierunek ) gdy umiera nadzieja śpiewają łabędzie, na dwa głosy w przełęczy marzeń. gdy umiera wiara, dzwonią dzwony nie tylko te kościelne ale także te , pod samym niebem. gdy umiera gwiazda płaczą aniołowie, niebo łzami nas zalewa, pulsuje w żyłach ziemia. gdy umiera miłość milkną ludzie, żywioły a wszechpotężna otchłań płacze ciszą w żałobie. nawet w noc tak gorącą czasem zamarzają usta. zboczyłam z drogi gdy mijałam ostatnią kałużę, a potłuczone wspomnienia odbijały się rytmicznie kalecząc nadchodzące dni, coś stało na granicy smutku a radości, coś innego strzelało aforyzmami na prawo i lewo , kłócąc się o kawałek trawy. uczucia były zawsze takim samym echem jednak dziś dotykały mnie inaczej. w zieleń wtopiona nadzieja, przymykała oczy, które miały płonąć żarem pamięci. z każdym kolejnym krokiem kałuże oddalały się ode mnie coraz bardziej, a psychopatyczne poglądy na świat, polowały na mnie ciężką łapą. zatrzymała mnie wieża białych płatków róży, na chwilę, a może na wieczność, spadająca mgła oplotła moje słowa sama nie wiem dlaczego nie zamknęłam wiatru w dłonie. szłam dalej.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
TiS - fenomenalna ______ i zaczynam odliczać dni; dni i łzy. brakuje przestrzeni w głowie i sercu. i na pytania `gdzie i kiedy?` odpowiadam: tu, na miejscu... zaczynam bać się własnego wzroku, ciemnego, morderczego. dlatego już nie patrzę w twoje oczy, gdzie odbijają się moje.
|
#2918 |
|
Rozeznanie
|
`Na to się nie umiera. Tylko... najpierw ogarnia cię gniew, potem, kiedy już się wyzłościsz, odczuwasz wielki ból, a najlepsze zaczyna się wtedy, gdy pewnego dnia przypominasz sobie coś, co powiedział, albo zrobił i śmiejesz się, zamiast płakać.
`Idź do szpitala na oddział onkologiczny, wejdź do paru izolatek, wróć i powiedz mi, czy masz problemy.` `I nawet jeśli będzie mi kurewsko źle na pytanie 'co u Ciebie' odpowiem, że radzę sobie świetnie `Wczoraj było do dupy, dzisiaj jest do dupy, jutro pewnie też będzie do dupy. Czyżby upragniona stabilizacja? `taka inna ta ona, przesiąknięta euforią. `Minął rok. Nauczyłam się spokojniej oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotkam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa. `Kolejny poranek kiedy powinnam dostać pochwałę, że nadal żyję. Nie zagłodziłam się, nie utopiłam w wannie, nie wzięłam nic na sen i nie zapiłam tego wódką. Nie zapiłam się tak ogólnie, nie wlazłam pod pędzący autobus. Kolejny poranek kiedy moi przyjaciele i mój psychiatra powinni przysłać mi wielki bukiet kwiatów z karteczką: Jesteśmy dumni, że sobie radzisz!
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
,,Niesamowite. Pachniał cynamonowymi ciastkami. Upojne wręcz.'' To ona. To ta córka gorszego boga. ,,Chciałbym się jeszcze powłóczyć z Tobą, póki żyjemy i mam Cię obok. Zjechać z Tobą w dół po poręczy, wspólnie się wyczołgać z nędzy. Schować szczęście tu pod podłogą, zanim przyjadą i nas wywiozą. Zobaczyć razem niebo po burzy, skoczyć w kałuże, żyć jak najdłużej... Złączyć się jednym przyjemnym deszczem, pochodzić razem nocą po mieście. Zimnym zachłysnąć się majem, siedzieć i patrzeć na nasze tramwaje. Wypić z worka oranżadę i wyprowadzić się na stałe.'
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-06-09 o 16:03 |
|
|
|
#2920 |
|
Rozeznanie
|
To samotność nauczyła mnie
bycia zimną i obojętną na każdy jego uśmiech,każde spojrzenie, każde słowo. Była na każde jego słowo, choć rozum uważał to za nierozsądne. Serce czuło obowiązek, by wiernie przy nim trwać. Zawsze powtarzam, że go nienawidzę. Ale on wie,że zawsze kłamię, w końcu sam mnie tego nauczył. Mrok chwyta mnie. Zagubiona wśród tak wielu bezdusznych serc, nie znaczę dziś nic.
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-06-09 o 16:07 |
|
|
|
#2921 |
|
Rozeznanie
|
PaniJana - dziękuję Kluseczko!
kochanowska - zaszczyt mnie spotkał! always be yourself - to chyba znaczy, że się podoba, ale nie mogę w to uwierzyć, mój Talencie! dresowa - ojej, dziękuję, zwłaszcza, że jestem aż dwa razy! ![]() ratatamm - pokłony i w Twoją stronę, Myszko! <3 A my jak linie telefoniczne - lecimy w jakąś stronę. Nie wiemy w jaką, nie wiemy po co. Miejscowa kretynka pokochała tutejszego idiotę. Historia prawie jak z wiersza Tuwima. mleczko do ciała o zapachu czekolady. szampon pachnący straconą miłością. Gdy całujemy, zostawiamy komuś cząstkę naszego serca, czasami nie dostając nic w zamian. Piep.rzony świat.
Kobietę poznaje się nie po tym co mówi, ale o czym milczy. warszawska studentka prawa. Edytowane przez xxgroszek07xx Czas edycji: 2010-06-09 o 16:09 |
|
|
|
#2922 |
|
Zadomowienie
|
nie tylko krew wypełnia moje serce
|
#2923 |
|
Zadomowienie
|
bajkowa - ktoś pamięta, i ktoś cały czas czeka na Twoje wpisy. taka jedna Asiss
*
lato nadchodzi, chowam spodnie na dno szafy, a Ty pilnuj swojego faceta, dziewczynko ![]() kochać Cię można tylko w jeden sposób - bezgranicznie nigdy nie sądziłam, że to będziesz Ty, ale ogromnie się cieszę, że się myliłam czas ucieka, dogońmy go wspólnie i zatrzymajmy dla siebie ![]() chociaż spróbuj odwzajemnić myślę o Tobie w szczególnych kategoriach jest skłonna kochać mimo wszystko, a Ty jej - głupi - nie chcesz?
|
#2924 |
|
Rozeznanie
|
możesz nazywać mnie nostalgią.
już czas, Ty wiesz. i nigdy więcej nie waż się mówić, że Bóg jest sprawiedliwy. Sprawiedliwość nie boli aż tak. wyobraź sobie, jak mnie to boli. to coś jak przejeżdżający po sercu czołg, coś jak pięść roztrzaskująca duszę na kawałki, to jak ciernie wbijane w delikatną skórę. wyobraź sobie.. obiecaj, że jeszcze kiedyś będzie chciało się żyć. rażące w oczy słońce nie przeszkadzało tak bardzo przy Tobie. szczęście. lepiej tego nazwać nie potrafię. tak chcę Cię pamiętać. jeszcze niedawno tu byłaś. pamiętam podobny, słoneczny dzień z Tobą w roli głównej. boję się, że przyjdzie taki dzień kiedy nie odnajdę w pamięci Twojej ukochanej twarzy. w walce z samą sobą nie mam żadnych szans. gdy jest dobrze kąciki ust same podnoszą się do góry, w oczach połyskują iskierki, masz ochote śpiewać, biegać, skakać, robić cokolwiek z nadmiarem energii. ale teraz chyba nie jest dobrze, prawda? chce leżeć na podłodze i zapomnieć że poza nią istnieje świat.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2010-06-09 o 16:22 |
|
|
|
#2925 |
|
Raczkowanie
|
pamiętacie mnie jeszcze ? ;o
-śpij kochanie jest wcześnie. -dlaczego mam spać skoro mi się sny skończyły ?! Dopijam czekoladę, zerkam na zegarek, wiem, że jeszcze za wcześnie na to miłe uczucie powrotu do świata ludzi podkrążone oczy, przez nieprzespane noce, kilka kilogramów mniej, bo jedzenie już nie smakuje, twarz bez pudru, jakiegokolwiek makijażu i ciągłe wspominanie o tobie, czy to właśnie jest miłość? Po naszym rozstaniu potrafię godzinami wpatrywać się w 'gonitwę kropel' na mojej szybie, zdając sobie sprawę jak bardzo Cię kocham i potrzebuję, Chyba jesteś zbyt przewrażliwiony i widzisz rzeczy, których w rzeczywistości nie ma.
|
|
#2926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Z piersią dumnie wypiętą, lekkim krokiem po szczęście." "Bo kochać to jedno jest, a drugie kochanym być..." ![]() "Kawa za gorzka, mało cukru w cukrze, woda za mokra, chmury twarde zbyt, buty za prędkie, łóżko wciąż za duże, słowa zbyt giętkie, wszystko jest jak nic..." "Ktoś zabiera Cię kolejny raz, gdy już czuję, że mogę Cię mieć..."
|
|
#2927 |
|
Przyczajenie
|
_ Patrząc na odcienie zieleni, nad mam nadzieję <3.
` . Wykończona psychicznie . Próbuję uciekać, nadal ****a biegnę za wolno . </3 - Co jest słodsze? Ciastko_,karmel_, czy może czekolada_? - Nie ma nic słodszego od Ciebie! ` Uwolnij witalność i naturalny wdzięk. ♥ Lubię Cię bardzo. Bardziej niż powinnam ♥ |
|
|
|
#2928 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkich. ;-)
Nie mam już sił patrzeć na wasze szczęście. Tylko już mi nie mów, że się ułoży. Bez NIEGO nawet nie ma na to szans. Nie tęsknie za Tobą! No dobra, ale tylko trochę. Przeokropnie tęsknie. ****a! Tęsknie słyszysz!
|
#2929 |
|
Raczkowanie
|
pytasz o realia? w nich niema miłości...
w każdym detalu, akordzie i dźwięku, bez Ciebie życie nie miałoby sensu. proszę podaruj mi uśmiech i miłość a uczucie oddam ze zdwojoną siłą nie jest moją winą, że zapominasz o mnie... </3 dla Ciebie długi pocałunek na dobranoc. nie jeden święty by mnie tu pierwszy odstrzelił. ![]() chcesz być dla niej Romeem? niby ona jest tą Julią, co jeśli ta Julia jest tylko zwykłą k u r w ą? o nie! o nie! kolejny małolat w otchłani uzależnień tonie! nie czuję nic i nie wiem co robię, a serce bije trzy razy szybciej niż w normie.
|
#2930 |
|
Raczkowanie
|
"Na drzewie zawisł obraz miłości Twojej..."
"Dajesz mi swoje serce, gdy moje bić przestaje..." "Patrzysz w niebo, potem na mnie, mówisz : Oto Matka Twoja..." "Pomóż mi odnaleźć Cię, w Twoich ranach chcę odnaleźć życia sens..." "Zawsze gdy zamykam oczy powracają te wspomnienia..." "Pomóż, gdy lęk zagląda w oczy me..." "Ciesz się i wesel z całego serca..." |
|
|
|
#2931 |
|
Przyczajenie
|
- Yhym. Teraz zostaniemy sami.
- Sami razem? - Tak. - Przecież to oksymoron. ![]() - Jak się kocha , wszystko jest możliwe . Zostaw wszystko i cho ze mną biegać po dnie oceanu . <3 - Pomożesz mi w nauce ? - Przecież masz same 5. - Ale w tym temacie sobie nie radzę. ;p Kolejny pretekst, żeby się tylko z nim spotkać. ;* A teraz mam ochotę razem z Tobą zatrzymać tą cholerną falę kulminacyjną . ;* _ Kumuluję krople deszczu i... swoje łzy . </3 Jesteś wolontariuszem mego serca . <3 Przywracasz mi naturalną równowagę i harmonię . ;* Jeśli chcesz... Prawdopodobnie będziesz mógł. `_ Zrywasz stokrotkę. Odliczasz płatki . - nie kocha . (nieparzyste) - kocha . (parzyste) Uważasz że nazwa tego kwiatu pozwoli, by ostatni płatek, płatek setny, był słowem kocha, dlatego zawsze zaczynasz odliczanie od pojęcia nie kocha, lecz nie musi tak być, stokrotka nie musi mieć sto płatków </3 |
|
|
|
#2932 | |
|
Zadomowienie
|
Miłość. Ukrywana przed światem i nim. Cytat:
|
|
|
|
|
#2933 |
|
Przyczajenie
|
Oj taak. Wróciłam po dłuższej przerwie, może jednak ktoś mnie pamięta, hmm?
![]() * * * - co Ty wyprawiasz?! - a nie nic, chciałam pobyć przez chwilę sobą.. wybacz. Być może krople deszczu wreszcie się na coś przydadzą? Obudzą mnie z okropnej nadziei, która codziennie wzrasta tak bardzo, że mam ochotę schować się w cichym kącie ze zgaszonym światłem i stanąć twarzą w twarz ze swoim prawdziwym życiem. Mijające dni, godziny, sekundy powodują we mnie dziwne nastawienie. Coś w stylu: „ On nigdy do Ciebie nie napisze…” Szukając w sercu szczęśliwych zdarzeń, które nigdy nie miały miejsca. Aktualnie brak mi swojego uśmiechu, który wyparował pod wpływem prawdziwego życia.
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
"Cześć ,samotność się nazywam ".
|
#2935 |
|
Zadomowienie
|
dresowa dla mnie to zaszczyt.
Kama & kamisha - doczekałam się. kocham. i ciągle tak samo. kiedyś byłam mała, chuda, kiedyś byłeś mój. zgadnij, co się zmieniło? boję sie nocy bez Ciebie. samotność zagląda spod łóżka.
|
|
#2936 |
|
Raczkowanie
|
dresowa - dzięki, dzięki dzięki !
kamisha - miło mi i dziekuje, że wróciłaśKofeina w RedBullach - okradam Cię w każdym poście ciiri - miażdżysz ! ![]() BAJKOWA - omg .. nie wiem co powiedziec. po prostu dziękuje za uznanie<3 _________ uśmiechnął się. a ja poczułam jakbym urosła o 2 cm. jestem dobra w łóżku. potrafię sypiać całymi dniami . ![]() ...ogarnę się tak, aby nikt już mi nie musiał pomagać w ogarnianiu siebie, chcę być samodzielna, cieszyć się z życia, czuć się szczęśliwie i nareszcie odkryć potencjał. zamiast mówić co myślisz, zacznij myśleć co mówisz... nasza jedyna wspólna chwila w ciągu dnia, to ta, w której ty mówisz mi cześć i idziesz dalej. Chciała być sama, choć na chwilkę sama..przemyśleć wszystko, pookładać, ostatni raz przywołać do siebie najpiękniejsze wspomnienia..tylko tyle..nic więcej.. 90% nastolatek przeżyłoby zalamanie nerwowe gdyby Justin Bieber stana na dachu wierzowca gotowy do skoku , ty byłbyś częścią 10% , która wzięła by krzesło i popcorn , i krzyknęło " Skacz Suko " . to nie jest tak, że wiecznie marudzę i na wszystko narzekam, bo jestem zbyt wybredna czy pruderyjna. ja po prostu mam dość wszystkiego co mnie otacza. brak mi sił, aby to wszystko zaakceptować. nie jestem w stanie 'patrzyć przez palce' i iść przed siebie z nadzieją na lepsze jutro. skończyły mi się skrupuły do oszukiwania samej siebie. i ta chora bezradność, która ogranicza Twoje oddychanie. bezsilność przeszkadzająca w normalnym funkcjonowaniu. brak pewności siebie i błoga naiwność, przysparzające mnóstwo problemów.
|
#2937 |
|
Raczkowanie
|
Rozpada się miłość, pękają serca
Pokaż mi jak cudownie jest kochać innego niż on. Potrzebuję się przytulić, do Ciebie, nie do pluszowego misia! Przy nim nawet najgorsza piosenka jest piękna. Cichy krzyk serca, szybszy oddech, i rumieńce na policzkach, spokojnie, to tylko on. |
|
|
|
#2938 |
|
Raczkowanie
|
uczucia pisane szminką na lustrze. kotku z takim nastawieniem nigdy nie zgadniesz co mam w środku. paznokciem w ścianie wydrapuję imię twoje. - co robisz? - maluję. - a co malujesz? - twój strach, że kiedyś odejdę. - ale przecież ta kartka jest pusta. - widocznie wcale się tego nie boisz.
|
#2939 |
|
Konto usunięte
|
<3
czy to nie pomyłka.? <3jest śliczny ![]() niee. i nie kłóć się głupkuuu <3_______________ A broken heart is like a broken mirror ,it is better to leave it broken than hurt yourself trying to fix it.
/złamane serce jest jak rozbite lustro. lepiej zostawić to zepsute niż zranić się próbując to naprawić./ |
|
|
|
#2940 |
|
Rozeznanie
|
'Poza miłością nic nas nie łączyło... kompletnie nic.
Bo mimo iż dajesz tyle powodów aby Cię nienawidzić, ja bardziej Cię kocham. `Mimo wszystko tak bardzo lubiłam te bajki, które opowiadałeś, może dlatego, że to zawsze mi, przypadała rola księżniczki. `A z czerwonego papieru wytnę serce i przykleję tam, gdzie powinno znajdować się te, które mi zabrałeś. `Jeśli cała twoja miłość, była jednym wielkim kłamstwem, to błagam - kłam dalej. `Niestety, sprawy nie załatwiło nawet znieczulenie miejscowe, widocznie zawładnąłeś mną całą, a nie tylko sercem.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

<3
. i opis boski.