|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
dentysta z dużym libido?
Witam Was,
opiszę Wam sytuację, która mnie wczoraj spotkała u dentysty i mam odnośnie tego pytanie, czy któraś z Was znalazła się w takiej sytuacji i co zrobiła, bo mnie po prostu Z A M U R O W A Ł O... Ale do rzeczy - polecono mi bardzo dobrego i stosunkowo niedrogiego dentystę, który leczy dużo znanych mi osób, w tym TŻ. Wcześniej chadzałam do niego jako osoba towarzysząca mojej mamy, która na widok wiertła prawie mdleje i miałam jak najbardziej pozytywne odczucia co do niego... Do wczoraj... Jak tylko usiadłam na fotelu zaczęły się komplementy i pierwszy tekst: "Jak byłaś tu z mamą, to ona tak stała i patrzyła, żebym cię czasem gdzieś nie złapał" ... o co kaman ? A on "cap" za udo... Pomyślałam w pierwszej chwili, że to żart, niesmaczny co prawda, ale żart. Ok, siedzę dalej i słucham o zębach, plombach, w to wplatane opowieści o życiu (dentysta-gawędziarz). I nagle on mnie "cap" za pierś i mięciutkim głosem, żebym się trochę do góry podsunęła, bo za nisko siedzę. Osłupiałam i dosłownie mnie zatkało! Jedyne co zdołałam zrobić, to tę jego rękę odsunąć, a kurde, powinnam mu z liścia strzelić. Miałam ochotę ucieć, ale w buzi pełno różnych ustrojstw, ja nisko na fotelu, on postawny (żeby nie powiedzieć grubawy) i ja taka malutka w tym fotelu. Żywego ducha wokół... Zostałam i jakoś przecierpiałam (zdarzało mu się robić z mojego biustu podpórkę na łokieć)... W międzyczasie pytał, czy jestem z moim TŻ szczęśliwa (zna go), czy Uwaga "daje mi orgazmy"... No myślałam, że się opluję... A na koniec stwierdził, ze z własnego doświadczenia wie, że TŻ-owi nie nalezy wszystkiego mówić, bo faceci są zazdrośni... Nosz kurna... Facet, ogólnie wiecie, typ taki raczej nieszkodzliwy, ma lekki niedowład twarzy, miał udar, żona mu zmarła, córka próbowała popełnić samobójstwo po śmierci matki skacząc z mostu, została kaleką, druga córka w Stanach a on siedzi sam i się mu nudzi, baby brak... ale kurde, bez przesady... I teraz nie wiem, śmiać się mam, czy płakać.. PS. mam takiego jednego "paskudnego" zęba, po prostu spaprany przez innego dentystę i leczenie będzie paskudne, to szanowny pan denstysta stwierdził, że on mi tego zęba w prezencie ślubnym zrobi |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: dentysta z dużym libido?
O blee.. nie znoszę takich obleśnych typów. Pracuję w dużej księgarni w CH i czasem się tacy zdarzają, ale ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że mogę się od nich oddalić, lub odpowiedzieć coś równie "uroczego" bo nie mam pełnej buzi metalowych ustrojstw
.Myślę, że gdybyśmy byli w USA, to mogłabyś pójść do niego jeszcze raz, nagrać jego zaloty i dostać całkiem fajne odszkodowanie za molestowanie seksualne. Niestety, jesteśmy w Polsce i tutaj nikt nie potraktowałby tego poważnie. Jeżeli naprawdę Ci to leży na sercu, to wyślij do tego Pana swojego TŻ, żeby mu grzecznie, acz stanowczo powiedział co myśli o takich obleśnych zalotach. Jedno jest pewne : nigdy więcej nie idź do tego dentysty, bo może sobie pomyśleć, że TO lubisz
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ale o co Ci własciwie chodzi? chwalisz się czy żalisz...
nie bardzo kapuję
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
chwalić to tu się raczej nie ma czym, chodzi mi o sam fakt, jak osoba niejako publiczna (anonimowy w moim mieście ten dentysta nie jest) sobie na takie cyrki pozwala...
Wesna, wiesz, lubić to lubię, ale w wykonaniu TŻ-ta
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie to są jaja i to niezle w dodatku olej typa i po sprwie. I w chape nastepnym razem jak Cie za piers złapie.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
to jest już pewne, że więcej moja noga u niego nie postanie...
ciekawostką jest fakt, że to głównie przez kobiety jest polecany jako "doskonały fachowiec"
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
facet sie z powolaniem minal.. moglby ginekologiem zostac. mialby wystarczajaco duzo podniet.
a tak powaznie to straszny oblech. strzelila bym go w lape i podzekowala.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
bo wyobraź sobie-są kobiety z równie wysokim libido jak u pana dentysty i wszyscy są zadowoleni
![]() a Ty zmień stomatologa i tyle |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Cóż, jeśli nie masz zamiaru zmieniać dentysty, to następnym razem wybierz się tam tylko z mamą
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym tego gościa postraszyła smutnym panem prokuratorem w związku z molestowaniem. I nigdy więcej nie pojawiłabym sie w tym gabinecie.
|
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to ma do rzeczy? Owszem na pewno znajdą się kobiety, którym lapsaka obcego faceta na biuście sprawiają przyjemność, ale Autorka zdecydowanie się do nich nie zalicza.Postrasz faceta policja, niech przestanie napastować dziewczyny! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
No cóż po prostu już więcej do niego nie idź i tyle;p
Nie trzeba daleko iść żeby spotkać się z takim zachowaniem. Na ulicy są też 'przykłady molestowania' W sklepie mnie kiedyś gościu za biodra złapał(!) Trzeba olać, zignorować, albo zadzwonić na policję
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o doskonałym fachowcu to przytocze moją historię.....w liceum polecany był pewnien doskonały korepetytor fizyki...... dziwnym trafem był ponoć wspaniały....ale jakoś miał czas żeby dawac korepetycje ...jak trafiłam do niego to szysbko sie zorientowłąm dlaczego ma tyle czasu choć ponoć tak swietnie tłumaczy fizykę.....sek w tym że próbował wytłumaczyc mi wtulając się w moje piersi ....już wiecej do niego nie wróciłam ...zrobiąłm więc pewnie tak samo jak inne uczennice
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jedyne co możesz zrobić to pójść do dentysty z tż,albo zmienić dentyse. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I bardzo dobrze! Mnie strasznie oburza, że np. w Polsce klaps w tyłek koleżanki z pracy, to jakby normalne i takie flirciarskie . Że niby ona się powinna cieszyć, że on ja adoruje. No masakra.
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym się podzieliła tymi nowinami ze wszystkimi znajomymi
![]() Tak, aby je ostrzec. |
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
macie rację, kobiety się po prostu dają tak traktować. jak tylko powiedziałam dwóm znajomym, które u pana doktora miały "przyjemność" być o jego zachowaniu (no wiecie, żeby się podpytać, czy to u niego "norma"), nawet się nie zdziwiły lecz skwitowały tak "bo on jest taki dziwny" oczywiście cały czas z usług owego pana korzystają.
"dziwny" to moim zdaniem wyjątkowy eufemizm na określenie jego zachowania... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jeśli jej to nie lezy to niech zmieni stomatologa, że sie tak powtórzę (bo widocznie nie doczytałaś mojego posta
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze facet ma taki 'styl bycia', ohydny i chory, ale to zawsze styl bycia niektorzy tak niestety maja.no coz, zrob tego zeba, podziekuje i chyba znajdz sobie innego dentyste
|
|
|
#26 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jak dla mnie to on nie ma dużego libido, tylko jest normalnie starym zboczkiem molestującym pacjentki...
|
|
|
|
|
#27 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No i wszystkich zboczonych świntuchów też. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bleee, na samą myśl mam odruch wymiotny. Z drugiej strony zdarzają się też odwortne sytuacje. Teść mi kiedyś opowiadał, że mieli w szpitalu panią urolog, która młodszym pacjentom lubiła rączką zrobić to i owo...
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2010-06-09 o 20:18 |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a teść za stary był już widac, więc tylko pożalic sie mógł
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

? A on "cap" za udo... Pomyślałam w pierwszej chwili, że to żart, niesmaczny co prawda, ale żart. Ok, siedzę dalej i słucham o zębach, plombach, w to wplatane opowieści o życiu (dentysta-gawędziarz). I nagle on mnie "cap" za pierś i mięciutkim głosem, żebym się trochę do góry podsunęła, bo za nisko siedzę. Osłupiałam i dosłownie mnie zatkało! Jedyne co zdołałam zrobić, to tę jego rękę odsunąć, a kurde, powinnam mu z liścia strzelić. Miałam ochotę ucieć, ale w buzi pełno różnych ustrojstw, ja nisko na fotelu, on postawny (żeby nie powiedzieć grubawy) i ja taka malutka w tym fotelu. Żywego ducha wokół... Zostałam i jakoś przecierpiałam (zdarzało mu się robić z mojego biustu podpórkę na łokieć)... W międzyczasie pytał, czy jestem z moim TŻ szczęśliwa (zna go), czy Uwaga "daje mi orgazmy"... No myślałam, że się opluję... A na koniec stwierdził, ze z własnego doświadczenia wie, że TŻ-owi nie nalezy wszystkiego mówić, bo faceci są zazdrośni... Nosz kurna... 

.

....już wiecej do niego nie wróciłam ...zrobiąłm więc pewnie tak samo jak inne uczennice

. Że niby ona się powinna cieszyć, że on ja adoruje. No masakra.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)