Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-08, 17:40   #3211
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cześć Perełki

Moooni już mnie wytłumaczyła (dziękuje CI Żabko) dlaczego nie zagląda. Bardzo tęskni mi sie za pisaniem z Wami, ale jak zacznę nadrabiać, to wiem, że szybko od Was nie odejdę, bo jestem uzależniona. Tyle sie działo u Was, a chciałabym nadrobić i nikogo nie wyróżniać...
Oczywiście robię wszystko, żeby pracki nie pisać, np dzis byłam z teściową na zakupkach...

W Boże Ciało byliśmy w Spycimierzu, moze któras słyszała o dywanach kwiatowych...cos pięknego.
W sobotę wyszaleliśmy sie na imprezce...a ile sie naśpiewałam..no nalezy mi się jakaś nagroda...
W weekend był brat z żoną i moim chrzesniakiem, a że pogoda dopisywała, więc miło spedzilismy dzionek na dworze.

Jak znajdę troszke czasu to nadrobie, bo jest tyle rzeczy, które bym chciała napisać, a musze przysiaść do pracki.

aguniu z całego serduszka wszystkiego naj naj najlepszego

Dla kobitek z dzidziami w brzuszku wielkie GRATULACJE, bo nie miałam okazji...:cmo k:

Odnośnie prezentu ksiażkowego dageciku, to jak dla mnie taki prezent jest bardzo trafiony, ja np jak sie wprowadziłam do Krzyśka dostałam taki prezent od taty, poczułam się co najmniej tak jak podczas Błogosławieństwa przed ślubem, tak jakby chciał mi dac jeszcze raz do zrozumienia, że zaczynam nowe życie i taka rzecz jak Biblia powinna być w każdym domu.

Widziałam tu śliczne sukienki, fajowe rowery i CUDOWNE KSIĘŻNICZKI, to tak na marginesie, bo ja jeszcze tu wrócę Słonka...

Ściskam mocno i trzymajcie kciuki, żeby pomocnica promotora dała nam szansę i żebym w końcu oddała prackę..a potem sie będę martwić o obronę. Mówię Wam szkoda gadać...mamy takiego promotora, który nie przepuści pracy dopóki nie będzie szczegółowo wszystko dopracowane. Współczuję osobom, które piszą u innych promotorów, a u których nasz promotor będzie recenzentem...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:17   #3212
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Izulka fajnie że się pokazałaś
za oddanie pracy i czekamy na to wszystko co chcesz nam napisać
Stary 2010-06-08, 18:40   #3213
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Niech mnie ktos dobije Od rana siedze na tabletkach, nigdy nie mialam takiej dlugo bolacej @, do tego mamy w spoldzielni biegla rewizyjna ktora zostala zawolana zeby sprawdzic bilans i sprawozdanie finansowe za zeszly rok w zwiazku z dymisja Zarzadu.... Od kiedy przyszlam do pracy siedze i sprawdzam, czynsze bo oczywiscie jak na koniec roku sie nam zgadzalo to teraz sa rozbieznoasci No i przy okazji dowiedzialysmy sie z ksiegowa ze jej dane sa nie wazne tylko moje, a w moim komputerze sa luki z ktorymi walcze od dnia kiedy mnie zatrudnili... Oszalec mozna !!!!!

Dobra ide sie przewietrzyc w drodze do domu bo wygladam mniej wiecej o tak
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:52   #3214
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dagetku mam nadzieję, że wszystko się będzie zgadzać...
a co do @ to współczuję bidulko

a mnie za to głowa boli drugą kawkę sobie strzeliłam....
Stary 2010-06-08, 19:41   #3215
agunia82
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, dziękuje ponownie za życzonka i pozytywne fluidki

Właśnie wróciliśmy od weta, bo Shiro nam zaczął znowu kuleć, tym razem na tylną łapkę. Wstępna diagnoza - młodzieńcze zapalenie kości. Oby to było to, bo to samo przychodzi i samo przechodzi, poza ograniczeniem ruchu tego się nie leczy. Dostał zastrzyk, żeby mu się lepiej chodziło i od razu zaopatrzyliśmy się w tabletki na odrobaczanie. Przy okazji dostało się pochwał i nam i psiakowi, bo pani weterynarz stwierdziła, że rzadko kiedy spotyka tak grzecznego psa, który dawałby ze sobą wszystko robić bez protestów (a pani mu łapkę obmacywała i wygniała na wszystkie strony). Jak go pani weterynarz kuła strzykawką to tylko się obejrzał co się tam dzieje i wrócił do... szamania smakołyków z mojej ręki Jednak nasza praca z nim coś daje Na moje słowa, że to piesek bezproblemowy pani weterynarz zaprotestowała słowami, że "nie pies a właściciele, bo żaden pies nie będzie taki sam z siebie".
No a jak psiakowi nie przejdzie w ciągu trzech dni to czeka nas robienie prześwietlenia, żeby wykluczyć dysplazję. Nie wydaje mi się, żeby w tym był problem, bo o stawy dbamy a przodkowie Shiro wolni od tego, no ale nigdy nic nie wiadomo. Więc bardzo proszę o kciukasy

Izuś trzymam bardzo mocno za pisanie i obronę pracy

Daguś mówisz masz, tylko wybierz sposób dobijania z tych poniżej:

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2010-06-08 o 19:44
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 21:41   #3216
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej

Dziękuję za miłe oceny w sprawie mojej kiecki co do butów jeszcze nie zdecydowałam, podobnie jak Wy mam pewne opory co do białych pantofelków

Anusiu - ile rozmiarów chcesz sobie powiększyć biuścik?? ja z miłą chęcią oddam, a nawet dopłacę za wzięcię

Sofciu - ale miałaś wkręt wczoraj z tą 17 godziną

Gosiu - "masz teraz do wyboru: Jacykow czy antyjacykow" jakoś nigdy za nim nie przepadałam

Mili - nic a nic piersi się nie powiększyły??

Czekotubko - ale miałaś dzisiaj fajowy poranek piękności

Izulek - kciuki za jak najszybsze zakończenie pracy

Dagetku - ale miałaś dzień

oprycha dalej na moich warach najchętniej założyłabym na twarz

jutro mam wolne ale za to jadę na uczelnie zdać pracę do dziekanatu i pozałatwiać wszelkie formalności i wiecie co?? prawdopodobnie obrona będzie w przyszłym tygodniu w środę

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 22:17   #3217
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hi.
Byłam dzisiaj u gina na kontroli i tak się denerwowałam (jak to zawsze ja przed ginem), że jestem teraz tak wypluta, że padam na ryjec. Całe szczęście wszystko jest ok, więc w nagrodę popijam sobie winko czerwone z wodą mineralną
Ps. nawet biegać nie dam dzisiaj rady
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
nie mogem zdradzić na jakie wakacje odkładam - zdradzę po 15-tym czerwca - bo wtedy się dowiemy czy małż dostanie dofinansowanie na tą egzotyczną konferencję ...... jeżli dostanie to mamy w planach fajne wakcje (pięć dni konferencji a potem włóczenie po dość ekhem specyficznych miejscach )

z mniej egzotycznych wyjazdów to lecimy na początlu września do północnych Włoch (Alpy włoskie tuż przy granicy z Austrią) na tydzień - małżon tyż ma konferencję a ja będę się ślajała po okolicy - czyt. zwiedziała i tu nie muszę oszczędzać bo bilet lotniczy do Medilanu kosztuje 400 zł ..... taniej niż polskie intercity do Krakowa
ja tam zawsze wolę antyjacykowa ...... o zgrozo
1. już się nie mogę doczekać zdjęć
2. takie mniej egzotyczne też chętnie bym zaliczyła, a żeby nie być gorszą to powiem Wam, że też może jeszcze jakiś Egipt w tym roku zaliczę
3. To tak jak ja. Głos tego człowieka działa na mnie jak płachta na byka

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
No i wczoraj wkońcu przyjechała mi maszyna od dzisiaj zaczynam korzystać...
jaka maszyna

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Ściskam mocno i trzymajcie kciuki, żeby pomocnica promotora dała nam szansę i żebym w końcu oddała prackę..a potem sie będę martwić o obronę. Mówię Wam szkoda gadać...mamy takiego promotora, który nie przepuści pracy dopóki nie będzie szczegółowo wszystko dopracowane. Współczuję osobom, które piszą u innych promotorów, a u których nasz promotor będzie recenzentem...
teraz trzymam takie mniejsze kciuki, ale to dlatego, że te większe będę trzymać jak już będzie obrona Może tak być?

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Niech mnie ktos dobije Od rana siedze na tabletkach, nigdy nie mialam takiej dlugo bolacej @,
Daguniu jeśli to pierwsza to taka właśnie może być niestety

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciliśmy od weta, bo Shiro nam zaczął znowu kuleć, tym razem na tylną łapkę. Wstępna diagnoza - młodzieńcze zapalenie kości.
ojej, nawet nie wiedziałam, że coś takiego w ogóle istnieje. Oby mu szybko przeszło!

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Gosiu - "masz teraz do wyboru: Jacykow czy antyjacykow" jakoś nigdy za nim nie przepadałam

jutro mam wolne ale za to jadę na uczelnie zdać pracę do dziekanatu i pozałatwiać wszelkie formalności i wiecie co?? prawdopodobnie obrona będzie w przyszłym tygodniu w środę
1. no to przybij piątkę bo ja też, już sobie wyobrażam jak by mój strój skrytykował
2. OMG i co znowu trzeba będzie kciuki trzymać?
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 22:21   #3218
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wróciliśmy od weta, bo Shiro nam zaczął znowu kuleć, tym razem na tylną łapkę. Wstępna diagnoza - młodzieńcze zapalenie kości. Oby to było to, bo to samo przychodzi i samo przechodzi, poza ograniczeniem ruchu tego się nie leczy. Dostał zastrzyk, żeby mu się lepiej chodziło i od razu zaopatrzyliśmy się w tabletki na odrobaczanie. Przy okazji dostało się pochwał i nam i psiakowi, bo pani weterynarz stwierdziła, że rzadko kiedy spotyka tak grzecznego psa, który dawałby ze sobą wszystko robić bez protestów (a pani mu łapkę obmacywała i wygniała na wszystkie strony). Jak go pani weterynarz kuła strzykawką to tylko się obejrzał co się tam dzieje i wrócił do... szamania smakołyków z mojej ręki Jednak nasza praca z nim coś daje Na moje słowa, że to piesek bezproblemowy pani weterynarz zaprotestowała słowami, że "nie pies a właściciele, bo żaden pies nie będzie taki sam z siebie".
No a jak psiakowi nie przejdzie w ciągu trzech dni to czeka nas robienie prześwietlenia, żeby wykluczyć dysplazję. Nie wydaje mi się, żeby w tym był problem, bo o stawy dbamy a przodkowie Shiro wolni od tego, no ale nigdy nic nie wiadomo. Więc bardzo proszę o kciukasy
Ściskam mocno kciuki za Shiro
i brawo dla Was za wychowanie psiaka

Dzasta przeganiam oprychę i mocno ściskam kciuki za obronę

Właśnie jestem po pierwszej sesji na bieżni.... zmachałam się że ho ho jednak się człowiek napoci w tym, miałam całę plecy mokre i pupkę też.... nawet ciężko się w tym idzie no ale nie oszukujmy się z kondycją u mnie kiepsko mam nadzieję, że po kilku razach będzie mi lżej albo wezmę sobie cięższy poziom

Mężul ogląda mecz to ja wizażuję

Gosiaczku kupiliśmy do salonu bieżnię Vacu Well, może coś o tym słyszałaś bo w Polsce to popularne jest...
no nie jeszcze Egipt w tym roku niezadobrze Wam
winko z wodą???

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-06-08 o 22:24
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 22:45   #3219
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Gosiaczku kupiliśmy do salonu bieżnię Vacu Well, może coś o tym słyszałaś bo w Polsce to popularne jest...
no nie jeszcze Egipt w tym roku niezadobrze Wam
winko z wodą???
OMG ZAZDRASZCZAM!!! też bym bieznie chciała.
Czy nie za dobrze...czekaj pomyślę...nie, chyba nie
lubię winko z wodą, wtedy jest takie bardziej do picia a nie do napicia
Stary 2010-06-08, 23:00   #3220
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
OMG ZAZDRASZCZAM!!! też bym bieznie chciała.
Czy nie za dobrze...czekaj pomyślę...nie, chyba nie
lubię winko z wodą, wtedy jest takie bardziej do picia a nie do napicia
czytam sobie właśnie na różnych forach o efektach tej bieżni i ogólnie dziewczyny są zadowolone i gubią cm i kg zapomniałam się zmierzyć i zwarzyć jutro to zrobię
ja Ci zazdraszczam dwóch wyjazdów w roku.... chociaż 3 lata temu też 2 razy byliśmy na wczasach - na Malcie i w Hiszpanii, ale za to do Polski wogóle nie pojechaliśmy...
hmm jakoś sobie nie wyobrażam
Stary 2010-06-09, 07:49   #3221
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witajcie, ledwo sie z lozka wygramolilam.... KRÓLESTWO ZA KAWĘ!!!!Kurna czuje sie tak jakby mnie ktos wyrzmnal, strzepnal i podeptal....Nie wspomne juz o tym ze od poniedzialku jakies takie durne sny mam

Cytat:
- potem zrobiłam sobie zabieg borowinowy na ciało ..... wymazałam się tym błotem owinęłam folią jak mumia (mina moich kotów bezcenna ) i pod kocyk na 40 minutek
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1058272895 to nie dla mnie dla chrześniaka na dzień dziecka
Fajnnie ten zabieg sie zapowiada, tez powinnam sie za siebie wziasc. Ale ni mam czasu heheh. A ten kalejdoskop to kiedys mialam super zabawka

Cytat:
Jak znajdę troszke czasu to nadrobie, bo jest tyle rzeczy, które bym chciała napisać, a musze przysiaść do pracki.

Odnośnie prezentu ksiażkowego dageciku, to jak dla mnie taki prezent jest bardzo trafiony, ja np jak sie wprowadziłam do Krzyśka dostałam taki prezent od taty, poczułam się co najmniej tak jak podczas Błogosławieństwa przed ślubem, tak jakby chciał mi dac jeszcze raz do zrozumienia, że zaczynam nowe życie i taka rzecz jak Biblia powinna być w każdym domu.
Ze tez tacy promotorzy chodza po swiecie i "umilaja" zycie innym. Ale jak juz napiszesz te pracke to bedziesz miala spokoj. Jak ja pisalam swojego licencjata to w polowie pracy moj promotor wygadal mi sie ze on myslal na poczatku ze zrobilam jakis plagiat, bo to zdumiewajace ze ta moja praca jest taka spojna. No i chlopina byl bardzo dumny jak sie okazalo ze ja wsystko SAMA

I piekna historie mi tu opisalas, takie gesty i wspomnienia sa bezcenne.

Cytat:

Daguś mówisz masz, tylko wybierz sposób dobijania z tych poniżej:

za Shiro. Nasza tez miala krotki epizod z kuleniem. Mam nadzieje ze i u Was na epizodzie sie skonczy. A co do powyzszego.... Zawsze uwazalam ze na przyjaciol mozna liczyc

Cytat:
Daguniu jeśli to pierwsza to taka właśnie może być niestety
Ano pierwsza. Jakos ja przetrwam, innej rady niet. Wizyta u gina tez mnie stresuje hehe wiec nie jestes sama. Najwazniejsze ze wszystko w pozadku. . Zazdraszczam Wam tych wyjazdow, u nas chyba w tym roku skonczy sie tylko na remoncie lazienki..... i wycieczce pod prysznic.
Stary 2010-06-09, 09:44   #3222
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Co u Was słychać? Mężul w Poznaniu, od poniedziałku do piątku W sobotę mamy wesele, jestem świadkową. Oby pogoda dopisała. Muszę przymierzyć sukienkę, bo trochę większy mam biust

Mieliśmy w tym roku nie jechać na żadne wakacje, ale może gdzieś jednak skoczymy, bo w przyszłym roku, jeśli wszystko będzie ok, to na pewno się nigdzie nie ruszymy

Miłego dnia.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 09:47   #3223
czekoladka79
Zadomowienie

Heyka

mam takie zakwasy, że na siłownię doczłapię się dopiero wieczrem a teraz muszę pognać na Ursynów po tą spódnicaję turkusową co ją zakupiłam ..... ale mi się nie kce w ten upał

aguniu trzymam kciukasy za piesia ..... muszę przyznać, że jestem z Was dumna jak to cudnie się tym pięknym księciem opiekujecie
A moje łobuzice rosną jak na drożdżach - mają 4 miesiace a jedna waży już 3 kg druga 2,5 strach się bać

Cytat:
Bardzo tęskni mi sie za pisaniem z Wami, ale jak zacznę nadrabiać, to wiem, że szybko od Was nie odejdę, bo jestem uzależniona. Tyle sie działo u Was, a chciałabym nadrobić i nikogo nie wyróżniać...
Oczywiście robię wszystko, żeby pracki nie pisać, np dzis byłam z teściową na zakupkach...

Nie martw się ja też robię wszystko, żeby tylko nie zabrać się za tą ekonomię - tydzień urlopu minął a ja nadal nic nie umiem
Pocieszam się, że teraz to będzie na zasadzie przypomnienia bo to już mój trzeci egzamin z tej koszmarnej ekonomii ..... pierwszy miałam na licencjackich drugi na egzaminach wstępnych na studnia magisterskie ..... ..... cały czas się pocieszam, że jakby nie wyszło to mam jeszcze kilka terminów na zaliczenie

Cytat:
Hej
Spokojnie obrona to zawsze formalność - trzymam kciukasy za pozałatwienie wszystkich spraw i uważaj na siebie bo dzisiaj straszliwy upał ....

Cytat:
1. już się nie mogę doczekać zdjęć
2. takie mniej egzotyczne też chętnie bym zaliczyła, a żeby nie być gorszą to powiem Wam, że też może jeszcze jakiś Egipt w tym roku zaliczę
Ty narazie kciuki trzymaj za to dofinansowanie

Takiej to dobrze ..... buuuu, żeby nie ten cholerny egzamin teraz pewnie śmigałabym po Grecji .....chlip chlip ....

Cytat:
Właśnie jestem po pierwszej sesji na bieżni.... zmachałam się że ho ho jednak się człowiek napoci w tym, miałam całę plecy mokre i pupkę też.... nawet ciężko się w tym idzie no ale nie oszukujmy się z kondycją u mnie kiepsko mam nadzieję, że po kilku razach będzie mi lżej albo wezmę sobie cięższy poziom
Nie martw się, ja chodziłam na zajęcia grupowe - a wczoraj myslałam, że ducha wyzionę na siłowni .... ale dzisiaj poginam znowu

Cytat:
Witajcie, ledwo sie z lozka wygramolilam.... KRÓLESTWO ZA KAWĘ!!!!Kurna czuje sie tak jakby mnie ktos wyrzmnal, strzepnal i podeptal....Nie wspomne juz o tym ze od poniedzialku jakies takie durne sny mam
no to przynajmniej Ty wiesz jak ja się czuję codziennie po 12 h takiej pracy jaką Ty wczoraj miałaś bez kawy nie mogę się dobudzić i czuję się dokładnie tak jak Ty dzisiaj ..... teraz mam luz psychiczny i powiem szczerze, że bez względu na wynik egzaminu ten odpoczynek był mi potrzebny ...... ostatni urlop spedziłam biegając po marketach budowlanych
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 10:16   #3224
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Mężul w Poznaniu, od poniedziałku do piątku W sobotę mamy wesele, jestem świadkową. Oby pogoda dopisała. Muszę przymierzyć sukienkę, bo trochę większy mam biust
Oooo to slomiana wdowka z Ciebie. na smutki. A kiece przymierzaj cobys sie w sobote nie zdziwila jak sie nie zmiescisz

Cytat:
A moje łobuzice rosną jak na drożdżach - mają 4 miesiace a jedna waży już 3 kg druga 2,5 strach się bać

...... ostatni urlop spedziłam biegając po marketach budowlanych
1.Super sa te Twoje lobuziary .
2. To mnie pocieszylas....
Stary 2010-06-09, 10:28   #3225
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

Asiuk ja też słomiana wdówka - ale dziś mężul wraca
rządziłyśmy z Agatką obie

miłego dnia wszystkim

wracam do sprawdzania wypocin studenckich
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 11:11   #3226
Milibili
Zadomowienie

Aaaa... Odpisałam i mi prąd wyłączyli, wiec jeszcze raz...

Dziś jestem padnięta, senna, brak energi , duszno i po raz pierwszy od ponad roku żałuję, że nie mamy telewizji bo mam ochotę siąść na kanapie z kawą i bezmyślnie patrzec na telewizję sniadaniową albo polsat cafe czy tvn style...
Tomke tez się dzis parszywie czuje, pewnie to te skoki temperatury tak na człowieka działają.

Izka bedzie wszystko dobrze! Wspołczuje problemów z promotorem. Ale jeszcze troche i bedziemy miały obie to za sobą!

daget Jak sie dzis czujesz? @ juz lżejsza? W pracy wszystko się poukłada - w koncu nie mozesz odpowiadac za bledy które popełniono wtedy kiedy tam nie pracowałaś.

agunia
Trzymam kciuki za Shiro! Brawa dla Was za wychowanie takiego grzecznego pieska Nasz też da sobie zastrzyk zrobić ale powarkuje sobie pod nosem. Jednak tylko w przypadku jednego lekarza- przyznam szczerze, że ja też go nie lubie i mu nie ufam. Szczepienie to nic trudnego - chyba - więc jak jest on to ok, ale gdyby coś się działo -odpukac- z Demonem -to na pewno poszlibysmy do innego lekarza.

dzasta trzymam kciuki za oddanie pracy! A jak Ci nie beda chcieli przyjąć to powiedz, że cieżarnej się nie odmawia bo ich myszy zjedzą
Piersi nic a nic sie nie powiększyły. Tylko na 4 dzien poporodznie dostałąm jakiegos zapalenia i zrobiły sie nagle dwa razy wieksze i twarde jak kamienie - wyglądałam jak gwiazda porno z nieudanymi silikonami a potem znomu były normalne. Teraz tez pomimo skonczenia półrocznego karmienia sa identyczne jak przed. Ale u mnei karmienie to cała długa historia i wydaje mi sie po prostu, jakkolwiek dziwnie to brzmi, że nie były przystosowane do karmienia. Stąd takie problemy z karmieniem i to, że wogóle się nie powiększyły.

gosiu
cieszę się, że wszytsko po wizycie u ginekologa

paulina
ciekawa jestem efektów moze sama potem poszukam czegos takiego

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 18:53   #3227
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
Mam dziś crazy day pelno rzeczy do załatwienia miałam i już zaraz koniec dnia kiedy to zleciało...
Wogóle zamarłam na moment jak się zorientowałam, że nie mam karty bankomatowej - zostawiłam ją w banku jak brałam wyciąg i na szczęście po paru minutach jak tam wróciłam to była uff. W banku mamy taką maszynę - nazywa się kiosk, tam można wydrukować sobie wyciąg, przelać kasę itp. no i właśnie ja drukowałam wyciąg i zapomniałam wyjąć karty potem ( byłam z koleżanką i mnie zagadała), pierwszy raz mi się to zdarzyło ale co się strachu najadłam.....

Poza tym coś nam się z drukarką dzieje niedawno załadowałam nowy tusz a jak chcę coś drukować to mi pokazuje, że nie ma tuszu zaniosłam ją do fachowca, on sprawdził i u niego działa ok, pewnie coś w kompie muszę przestawić, więc jutro ide do niego z lapkiem i drukarą...

Pogoda u nas się zepsuła i pada co chwilę i zawsze leje kiedy ja muszę wyjść wszystko dziś przeciwko mnie...

Asiuk to kciuki za pogodę w sobotę no a gdzie planujecie skoczyć na urlopik??

Czekotubko cieszę się, że odpoczęłaś potrzebne Ci to było nasz pracusiu
i jak spódnica??

Dagecik może napijesz się teraz kawki?? ja sobie właśnie robię drugą bo coś muli mnie ta porąbana pogoda...
oby się znalazła choć chwilka na - chociaż na mini wakacje

Katarzinko chłopa nie było to dziewczyny dały czadu jak tam sprawdzanie poszło?

Mili dam znać jakie efekty, narazie czytałam na forach różnych to same pozytywy
ojej ja to bym bez tv chyba nie mogła, lubię się legnąć na kanapie i pooglądać coś...

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-06-09 o 18:54
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 18:57   #3228
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Żabcie

Dopiero się zwlekłam z łóżka. Tak mnie ten upał w pracy wymęczył że padłam jak trup i na szczęście nie miałam tego problemu co Soffcia w poniedziałek

Kasieńka - patrzyłam w reserved już ostatnio i nie ma tam nic ciekawego. Fakt - zapomniałam o Bershce. Tylko że u nas tak zakorkowane miasto, wszędzie kopią i do tego obwodnica zamknięta i cały ruch tranzytowy się ciśnie przez centrum, że chyba się nie zmotywuję do przeprawy na drugi koniec opola do galerii.

czekotubko - ale ty podkręcasz ta naszą ciekawość dot. twoich wakacji Ale tych Alp tpo też zazdroszczę Spódniczka turkusowa - wery super Będziesz się w niej super komponować w swojej odnienionej kuchni

mili - już chyba wychwalaliśmy twojego meża za jego romantyczność piękny gest z tym bukiecikiem

paulinka - jak tam chrzest maszyny ? A to na razie ty testujesz czy już klienci pierwsi byli? Ale miałaś przygodę z kartą - na pewno pierwszy i ostatni raz bo teraz będziesz 10 x sprawdzać

izulek - zapracowany nasz pisarzu jakby trzeba było to my się wszystkie żoncie doskonałe zbierzemy i pojedziemy nastraszyć twojego promotora coby zmądrzał

dagunia - jak tam boląca @ - przechodzi ? Trzymam kciuki żeby w pracy sie poukładało

agunia - przecież wiadomo że Shiro jest dobrym psiakiem - wkońcu psy upodobniają się do właścicieli trzymam kciuki żeby diagnoza z dysplazją się nie potwierdziła.

Dzastunia - mi to tak jeden rozmiar biuścika więcej wystarczy ale jakbym pytała o zdanie mojego R. to nawet twojego biustu by brakło

gosia - dobrze że u gin wyszło wszystko ok. Mnie też każda wizyta stresuje swoją drogą dawno nie byłam ...

zmykam, bo mężuś mnie ciągnie na rower. Pojedziemy sobie na wyspę pojeździć po wałach może

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-06-09 o 18:58
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 19:14   #3229
paulinaizabela
Zakorzenienie

Anusia to przyjemnego rowerkowania
a maszyna w ruchu ja korzystam i klienci też
najgorsze, że dopiero ulotki, plakaty i inne materiały reklamowe będę miała za tydzień... ale i tak bez reklamy mam trochę chętnych drogą pantoflową się rozniosło
Stary 2010-06-09, 20:08   #3230
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry kochane. Wróciłam wczoraj ok 23.30. Zmęczona-ech PKP+ upał to niefajne połaczenie.
Byłam z mamą na działce a we wtorek pogrzeb a potem spotkanie w kameralnym gronie. Z Dagmarą kiepsko ale ciągle powtarza"widocznie tak musiało byc"-poszlismy też mała ekipą na spacer a potem byliśmy na kawie mrożonej w Piotrusiu Anusia Wam może powiedzieć co to za cudo-kawiarnia jak z lat 90-tych ale nigdzie nie ma takiej kawy mrożonej.
Poza tym wywróżyłam ciążę kumpelce-jest w 10 tygodniu z tym ze wygląda jak w 5 miesiącu. Mamuśki kochane poradźcie coś na rozstępy ciążowe-ja sie na tym kompletnie nie znam -znalazłam kilka opinii Galenic, Mustela, Palmers,coś z rossmana. Heh będę ciotką muszę zatem zadbać też o mamę dziecięcia. Buziaki

Hmm ja też mam kilka nowych rzeczy w szafie-fioletową bluzeczkę od mamy, białe skórzane a'la adidaski oraz torebajkę wielofunkcyjną od teściowej (mogłam sobie wybrać ze sklepu która mi do gustu przypadnie).

Dzięki dziewczynki za świetne pomysły na prezenty ślubne-juz je zapisałam bo wesele tez nam się w październiku szykuje. Zawsze staram się do kaski coś jeszcze dołączyć na pamiątkę Bo fajnie nam teraz zjeść kiełbaskę z grilla co dostaliśmy go na wesele albo okryć się zima puchowym kocem Musze przyznac że akurat ja jestem zwolenniczką prezentów Od byłej dziewczyny Daniela dostaliśmy śliczne widelczyki deserowe i zawsze jak je wyciągamy to o niej myślę
Biblię młodej parze już schola teściowej kupi Ilonce i Rafałowi, myślałam nad drewnianym albumem takim jak kilka z Was już ma ale to akurat daje siostra panny młodej. Więc ja zamówię ręczniki z haftem http://allegro.pl/item1064729509_rec...t_na_slub.html

Kiedys koledze na urodziny zamówiłam-tyle ze o mniejszej gramaturze. Chcę zamiast imion walnąc jakiś zabawny tekst w stylu :wycieram męza od 26.06.2010r albo cos co jeszcze wymyślę. Czasu coraz mniej.
Stary 2010-06-09, 21:15   #3231
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo to slomiana wdowka z Ciebie. na smutki. A kiece przymierzaj cobys sie w sobote nie zdziwila jak sie nie zmiescisz
Dziękuję Niestety, mąż od czasu do czasu wyjeżdża na parę dni, taką już ma pracę.
Trochę się boję zmierzyć Coś czuję, że będzie się marszczyć.

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
Asiuk ja też słomiana wdówka - ale dziś mężul wraca

miłego dnia wszystkim

Ano słomiana, niestety. Wraca dopiero w piątek wieczorem
Lepsze na pewno wypociny studentów, niż gimnazjalistów Moja siostra, polonistka, przy okazji każdego sprawdzianu/wypracowania ma same perełki

Cytat:
Asiuk to kciuki za pogodę w sobotę no a gdzie planujecie skoczyć na urlopik??
Dzięki za kciuki
Nie wiem, gdzie się wybierzemy. Mój fenomenalny TŻ wymyślił wyprawę pod namiot Już go uświadomiłam, że chyba jest niespełna rozumu, żeby brzuchatą żonę brać pod namiot, w dodatku warunki sanitarne na polach bywają spartańskie.

Zmykam do obowiązków domowych

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-06-09, 22:04   #3232
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Kiedys koledze na urodziny zamówiłam-tyle ze o mniejszej gramaturze. Chcę zamiast imion walnąc jakiś zabawny tekst w stylu :wycieram męza od 26.06.2010r albo cos co jeszcze wymyślę. Czasu coraz mniej.
dobre... jesteś debeściakiem w wymyślaniu tekstów

Cytat:
Nie wiem, gdzie się wybierzemy. Mój fenomenalny TŻ wymyślił wyprawę pod namiot Już go uświadomiłam, że chyba jest niespełna rozumu, żeby brzuchatą żonę brać pod namiot, w dodatku warunki sanitarne na polach bywają spartańskie.
jakoś mnie pod namiot nie ciągnie chyba za "miastowa" jestem dla mnie musi być czysty prysznic i wygodne łóżko

Cytat:
Anusia to przyjemnego rowerkowania
a maszyna w ruchu ja korzystam i klienci też
najgorsze, że dopiero ulotki, plakaty i inne materiały reklamowe będę miała za tydzień... ale i tak bez reklamy mam trochę chętnych drogą pantoflową się rozniosło
poczta pantoflowa to najlepsza reklama, więc pewnie lada dzień będziesz mieć kolejki do tego cuda

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Dzastunia - mi to tak jeden rozmiar biuścika więcej wystarczy ale jakbym pytała o zdanie mojego R. to nawet twojego biustu by brakło
faceci

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
dzasta trzymam kciuki za oddanie pracy! A jak Ci nie beda chcieli przyjąć to powiedz, że cieżarnej się nie odmawia bo ich myszy zjedzą
to poszczuje ich myszami na obronir, może od razu 5 mi postawią

Cytat:
Spokojnie obrona to zawsze formalność - trzymam kciukasy za pozałatwienie wszystkich spraw i uważaj na siebie bo dzisiaj straszliwy upał ....
u nas jak wyjeżdżałam była burza i lał deszcz, rozpogodziło się dopiero jak wróciłam

sprawy wszystkie załatwiłam obrona w środę na 11 oczywiście nie muszę prosić o kciuki, bo będzie je trzymać - prawda??

nawet zdążyłam dziś po kilku obuwniczych pochodzić, ale nic ciekawego w czarnym kolorze nie zauważyłam

zostaliśmy dziś zaproszeni na chrzest no i trzeba znów wydać kasę na prezent, a ja jakoś nie mam pomysłu może podpowie któraś

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 23:09   #3233
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzasta muszę sprostować- to nie mój tekst tylko podpatrzony Ale ja pewnie wymyślę jeszcze lepszy
Ostatnio zostałam po raz kolejny okrzyknięta największa wredniarą w towarzystwie a to zobowiązuje
Asiuk ten Twój mąż ma pomysły-ciężarna pod namiotem Pomyślcie raczej o czyms bardziej cywilizowanym Tak abyś miała swobodny dostęp do sanitariatów

Dzasta komisja się przy Tobie schowa ze wstydu że tak mało wie:0 I pewnie Ci będzie łatwiej bo...co dwie głowy to nie jedna A jak panowie będą w komisji to zarzuć cycem a pewnie wcale nie będą zwracać uwagi na to co mówisz

Paulinka
wiesz co ci powiem?? Ze komputer jest rodzaju męskiego dlatego nie chce współpracować-i choćby biedna drukareczka się nie wiem jak męczyła jak się porządnie go nie nakieruje to lipa z tego wyjdzie Ja mówię czasem że mój mąż nie jest ze mną kompatybilny-trzeba jakiś nowy system zainstalować
Daj namiary Mała a wskocze do ciebie na ćwiczonko A potem pójdziemy na lody

Sofka z tym przebudzeniem to tak jakbym mego męza widziała Załuję że ciebie nie mogłam zobaczyć Łubudubu łubudubu

Czekam na mojego Paskudnika bo wraca z Kalisza- trochę późnawo. Przy okazji szukam materiałów na projekt dla Kama do szkoły. Jestem też po napisaniu pracy zaliczeniowej pt "Literatura XXI wieku jako głos współczesnego pokolenia" Durny temat ale no trudno-jakoś kaskę trzeba zarabiać I to wam mówię ja-chemikomechanik
Stary 2010-06-09, 23:28   #3234
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej.
Namyśliłam się dzisiaj i...jadę jutro z rodzicami do siostry do Olsztyna poszwędamy się trochę na piwko pójdziemy i wrócimy a co tam dopiero się spakowałam i teraz już grzecznie na spanie czekam

Cytat:
Zazdraszczam Wam tych wyjazdow, u nas chyba w tym roku skonczy sie tylko na remoncie lazienki..... i wycieczce pod prysznic.
Nie zazdraszczaj, w tym roku mieliśmy nigdzie nie jechać a że wyszło jak wyszło to cóż...to pojechaliśmy może Wam też się jednak uda.

Cytat:
Mieliśmy w tym roku nie jechać na żadne wakacje, ale może gdzieś jednak skoczymy, bo w przyszłym roku, jeśli wszystko będzie ok, to na pewno się nigdzie nie ruszymy
Oby było

Cytat:
Heyka

mam takie zakwasy, że na siłownię doczłapię się dopiero wieczrem

Nie martw się ja też robię wszystko, żeby tylko nie zabrać się za tą ekonomię - tydzień urlopu minął a ja nadal nic nie umiem

Takiej to dobrze ..... buuuu, żeby nie ten cholerny egzamin teraz pewnie śmigałabym po Grecji .....chlip chlip ....
doczłapałaś się? ja wróciłam ok 22:00, było super bo byłam sama
z tą ekonomią to chyba tak za dużo uczyc sie nie musisz, tak po trochu w tym przecież siedzisz to wiesz co i jak, jestem pewna, że zdasz.

O widzisz, a ja w Grecji nie byłam...jeszcze

Cytat:
napisali coś "ciekawego"?

Cytat:
Dziś jestem padnięta, senna, brak energi , duszno i po raz pierwszy od ponad roku żałuję, że nie mamy telewizji bo mam ochotę siąść na kanapie z kawą i bezmyślnie patrzec na telewizję sniadaniową albo polsat cafe czy tvn style...
gosiu cieszę się, że wszytsko po wizycie u ginekologa
w ogóle nie macie telewizora?
dzięki

Cytat:
Wogóle zamarłam na moment jak się zorientowałam, że nie mam karty bankomatowej - zostawiłam ją w banku jak brałam wyciąg i na szczęście po paru minutach jak tam wróciłam to była uff. W banku mamy taką maszynę - nazywa się kiosk, tam można wydrukować sobie wyciąg, przelać kasę itp. no i właśnie ja drukowałam wyciąg i zapomniałam wyjąć karty potem ( byłam z koleżanką i mnie zagadała), pierwszy raz mi się to zdarzyło ale co się strachu najadłam.....
no, nieźle, wcale Ci się nie dziwię, sama chyba bym zawału dostała. Miałaś szczęście, że nikt jej nie zabrał.

Cytat:
gosia - dobrze że u gin wyszło wszystko ok. Mnie też każda wizyta stresuje swoją drogą dawno nie byłam ...

zmykam, bo mężuś mnie ciągnie na rower. Pojedziemy sobie na wyspę pojeździć po wałach może
dzięki,
a może warto iść
o rowerki, wybieram się, może w niedziele ale zobaczymy jak z pogodą będzie

Cytat:
Dzień dobry kochane. Wróciłam wczoraj ok 23.30. Zmęczona-ech PKP+ upał to niefajne połaczenie.
Byłam z mamą na działce a we wtorek pogrzeb a potem spotkanie w kameralnym gronie.
Więc ja zamówię ręczniki z haftem http://allegro.pl/item1064729509_rec...t_na_slub.html
1. w sumie dobrze, że to przykre spotkanie już masz za sobą
2. bardzo fajne te ręczniki a znając Twój talent tekst też będzie super

Cytat:
Asiuk czy ja coś przegapiłam (albo źle czytam), czy Ty jesteś w ciąży?

Cytat:
jakoś mnie pod namiot nie ciągnie chyba za "miastowa" jestem dla mnie musi być czysty prysznic i wygodne łóżko

sprawy wszystkie załatwiłam obrona w środę na 11 oczywiście nie muszę prosić o kciuki, bo będzie je trzymać - prawda??
1. Amen
2. będę
Stary 2010-06-09, 23:30   #3235
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
c
To sie pewnie dzialo...
Cytat:
daget Jak sie dzis czujesz? @ juz lżejsza?
Rano jeszcze bolalo ale teraz juz nie, ufff....

Cytat:
Witam
Mam dziś crazy day pelno rzeczy do załatwienia miałam i już zaraz koniec dnia kiedy to zleciało...

Dagecik może napijesz się teraz kawki??
Dokladnie tak samo mysle, pozatym w szoku jestem ze juz srodek tygodnia Zgubilam gdzies 3 dni..... A kawki o tej porze moze nie ale rano z mila checia

Cytat:
dagunia - jak tam boląca @ - przechodzi ? Trzymam kciuki żeby w pracy sie poukładało
. Najwazniejsze zeby biegla sobie juz pobiegla bo nie dam rady.... dzis nie wiedzialam jak sie nazywam jak podpisywalam faktury....

Cytat:
.. ale i tak bez reklamy mam trochę chętnych drogą pantoflową się rozniosło
Pomysl co bedzie jak ulotki pojda w ruch

Cytat:
Poza tym wywróżyłam ciążę kumpelce-jest w 10 tygodniu z tym ze wygląda jak w 5 miesiącu. Mamuśki kochane poradźcie coś na rozstępy ciążowe-ja sie na tym kompletnie nie znam -znalazłam kilka opinii Galenic, Mustela, Palmers,coś z rossmana. Heh będę ciotką muszę zatem zadbać też o mamę dziecięcia. Buziaki
U mnie na polce stoi i czeka balsam na biust i rozstepy z Mustelii

Cytat:

zostaliśmy dziś zaproszeni na chrzest no i trzeba znów wydać kasę na prezent, a ja jakoś nie mam pomysłu może podpowie któraś
Ale szybciutko ta obrona, jasne ze bedziemy trzymac
A co do prezentow na chrzest, hymmmm ja kupowalam standardowo zloty lancuszek z medalikiem dla chrzesniaka, a dla chrzesniaczki ubranko na ten dzien. Wiec pewnie nie pomoglam

Cytat:
[
Jestem też po napisaniu pracy zaliczeniowej pt "Literatura XXI wieku jako głos współczesnego pokolenia" Durny temat ale no trudno-jakoś kaskę trzeba zarabiać I to wam mówię ja-chemikomechanik
Jestem tego samego zdania, tez wlasnie mi wpadla z tego tytulu kasiorka, ale temat mialam lzejszy " Sektor MSP (małych i średnich przedsiebiorstw) "

Gosiu mam nadzieje ze twe slowa sie spelnia

Lece sie myc i spac. Po padam na ryjek, a wlasnie odwiezlismy Madzika do domku. A moj maz wlasnie wymyslil wyjazd za tydzien do Bielska. Ten to nie moze w domu siedziec

EdIT: A gdzie moja poranna kawa, co? Widze ze ja pierwsza tu buszuje . Przylecialam ze zdjeciorami moich ostatnich skromnych nabytkow, zeby nie bylo ze obiecalam a nie spelnilam obietnicy. Wiec
1. Moja spodniczulka, z juz odprutymi 2 falbanami
2. Zielona bawelnianka bez plecow
3. Bluzeczka z czescia stanikowa na ramkach
Wybaczcie ze wszystko takie pogniecione ale w walizce zazwyczaj tak jest po podrozy

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2010-06-10 o 08:08 Powód: zakupki
Stary 2010-06-10, 10:13   #3236
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
Asiuk czy ja coś przegapiłam (albo źle czytam), czy Ty jesteś w ciąży?
Tak Kończę 9 tydzień.

Kupiłam dzisiaj truskaweczki do pracy Odliczam już do jutrzejszego popołudnia, nic mi się nie chce

Wracam do obowiązków.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-06-10, 13:34   #3237
katarzinka
Wtajemniczenie

witam!

tak poszalałyśmy z Agatką i się skończyło bo wrócił mąż i ojciec

a tak serio to się poprztykaliśmy telefonicznie i mamy małe ochłodzenie stosunków małżeńskich

a studenci - jak zwykle nie popisali się zbytnio, choć jeden mi napisał na końcu kolokwium, że ładnie wyglądałam gdy ich pilnowałam, ale i tak go to nieuchroniło przed 2,0 - wiedzy niestety nie było

buziaki
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 13:52   #3238
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
Kawusia??

Wczoraj byłam tak wykńczona wieczorem jak nigdy Chyba ta maszyna mnie tak zmęczyła - za drugim razem już mi się nie chciało a mam plana żeby codziennie w tym tygodniu ćwiczyć
Macie rację poczta pantoflowa działa kolejne zainteresowane się zgłaszają

W Polsce upały a u mnie ochłodzenie

Cytat:
pod namiot i to w ciąży

Izusia super pomysł z tymi ręcznikami no i tekścior o wycieraniu małża też fajowy
Zapraszam na maszynę jak będziesz na wyspie

Dzasta kciuki masz jak w banku
co do prezentów to ja nigdy nie mam pomysłu taka ze mnie mało pomysłowa głowa... dziś moja koleżanka ma urodziny i w sobotę idę na imprezę i nie wiem co mam jej kupić jak nic niwe wymyślę to kupię jej vouchera do ciuchowego sklepu i kwiatki...

Dageciku fajne wakacyjne ciuszki lubię w takich śmigać na wczasach

Katarzinko w takim razie życzę ocieplenia małżeńskich stosunków
Stary 2010-06-10, 16:11   #3239
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Cytat:

jeden mi napisał na końcu kolokwium, że ładnie wyglądałam gdy ich pilnowałam, ale i tak go to nieuchroniło przed 2,0 - wiedzy niestety nie było

buziaki
Kochana moja-mogłaś mu za to postawić chociaż dwójkę plus

Paaulinko moja droga na wyspę kiedyś dotrę -tylko czy Ty przypadkiem nie będziesz już na emeryturze??

Daget a Ty jak widze to już zawczasu zaopatrzona w specyfiki-chcesz by już zawsze taka piękna i jędrna

A co nasza kasieńka tak umilkła? czyżby znów buszowała po sklepach??? Ja w tym upale wytargałam swoje spódniczki i w nich paraduję-a do tego klapki japonki bo na czerwcówce poodparzałam stopy nie przewidując upałów

Muszę się zaopatrzyć jeszcze w jakieś japoneczki bo je uwielbiam-może jak pojadę do teściowej 25 czerwca to coś znajdę odpowiedniego

Hmm dziś trening-ale nie dam się już poobijac bo na to wesele nie chce wygladac jakby mnie mąż boksował.
Stary 2010-06-10, 16:57   #3240
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Paaulinko moja droga na wyspę kiedyś dotrę -tylko czy Ty przypadkiem nie będziesz już na emeryturze??

Muszę się zaopatrzyć jeszcze w jakieś japoneczki bo je uwielbiam-może jak pojadę do teściowej 25 czerwca to coś znajdę odpowiedniego

Hmm dziś trening-ale nie dam się już poobijac bo na to wesele nie chce wygladac jakby mnie mąż boksował.
hihi do emerytury mi jeszcze troche brakuje mam nadzieję, że zdążysz tu przybyć wcześniej

też uwielbiam w lato w japoneczkach pomykać

to uważaj na treningu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości