Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie! - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-09, 20:41   #4291
Asika21
Rozeznanie

Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!

A to mój zestaw ślubny Do tego bardzo delikatna biżuteria Włoski będą lekko upięte tak, żeby opadały swobodnie na ramiona

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 22:10   #4292
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
A to mój zestaw ślubny Do tego bardzo delikatna biżuteria Włoski będą lekko upięte tak, żeby opadały swobodnie na ramiona
Piekna sukienka!Koniecznie pokaz sie w niej
Stary 2010-06-09, 22:16   #4293
mafda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Makijaże na zdjęciach nr 3 i 4 mi się podoba
ah usunęłam tą Paris
Stary 2010-06-09, 22:24   #4294
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mafda Pokaż wiadomość
ja tez nie cierpię czarnych cieni wokoło :p
jeszcze u mnie jest mały problem moje sińce pod oczami ogólnie :/ więc ja tez sama napewno bym sie nie malowała, bo ciągle bym myślała że widac mi te sińce i pewnie się świecę, pół wesele spędziła bym na poprawkach w toalecie :d

sorry za modelki jakie sobie wybrałam nie każdy je lubi no ale one właśnie często wybierają taki makijaz jaki sobie wymarzyłam
ewentaulanie cos w różu i fiolecie, ale tez sie obawiam że będą oczka wyglądać na zmęczone, bo u mnie tak jest z różem

http://kobietamag.pl/wp-content/uplo...lame_35778.jpg
podobaja mi się podkreślone usta ale pewnie szybko zjadłabym je

3:d
Stary 2010-06-09, 22:41   #4295
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez nie cierpię czarnych cieni wokoło :P
jeszcze u mnie jest mały problem moje sińce pod oczami ogólnie :/ więc ja tez sama napewno bym sie nie malowała, bo ciągle bym myślała że widac mi te sińce i pewnie się świecę, pół wesele spędziła bym na poprawkach w toalecie

sorry za modelki jakie sobie wybrałam nie każdy je lubi no ale one właśnie często wybierają taki makijaz jaki sobie wymarzyłam
ewentaulanie cos w różu i fiolecie, ale tez sie obawiam że będą oczka wyglądać na zmęczone, bo u mnie tak jest z różem

http://kobietamag.pl/wp-content/uplo...lame_35778.jpg
podobaja mi się podkreślone usta ale pewnie szybko zjadłabym je
najbardziej mi sie nr 2 podoba
ja z kolei mam 23 lata a wygladam chyba na 19:/ wiec chcialabym sie troche postarzyc mocniejszym makijazem na slubie nie chce wygladac jak dziecko hehe

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
ladna sukienka ogolnie super dobrany caly zestaw noi oczywiscie tez czekam na zdjecia z przymiarki

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 23:27   #4296
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
ah usunęłam tą Paris
Widzę w tej sytuacji, po edycji numery 2 i 3

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 23:32   #4297
misura
Przyczajenie

pomocy

czesc dziewczyny, wiem ze to nieodpowiednie miejsce na to co napisze ale juz nie wiem co robic jestem załamana i potrzebuje sie wygadac moj slub mam 14 sierpnia tego roku i praktycznie wszystko juz załatwione ale jest jeden gigantyczny problem moi rodzice o niczym nie wiedza.... na poczatku nie akceptowali mojego narzeczonego wiec nie mowiłam bo chciałam poczekac az to sie zmieni.. no i popadłam w jakas paranoje... bardzo boje sie swojej mamy wiem ze to głupie ale mam wielka blokade przed nia... jest bardzo nerwowa i przy tym musi byc wszystko tak jak ona chce... mam 28 lat i boje sie czy to nie straszne ona chce zeby siedziala z nia w domu.... a ja najbardziej na swiecie chce sie wyprowadzic i byc szczesliwa a wiem ze moj narzeczony jest dla mnie wszystkim....
juz chciałam to zrobic teraz ale okazało sie ze moja mama jest bardzo bardzo chora i trafiła do szpitala co robic??? doradzcie cos prosze ( nie moge spac, jesc i nie radze sobie z tym w co sie sama wplątałam (((((((((
misura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 23:47   #4298
ania2631
Wtajemniczenie

Dot.: pomocy

Cytat:
Napisane przez misura Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny, wiem ze to nieodpowiednie miejsce na to co napisze ale juz nie wiem co robic jestem załamana i potrzebuje sie wygadac moj slub mam 14 sierpnia tego roku i praktycznie wszystko juz załatwione ale jest jeden gigantyczny problem moi rodzice o niczym nie wiedza.... na poczatku nie akceptowali mojego narzeczonego wiec nie mowiłam bo chciałam poczekac az to sie zmieni.. no i popadłam w jakas paranoje... bardzo boje sie swojej mamy wiem ze to głupie ale mam wielka blokade przed nia... jest bardzo nerwowa i przy tym musi byc wszystko tak jak ona chce... mam 28 lat i boje sie czy to nie straszne ona chce zeby siedziala z nia w domu.... a ja najbardziej na swiecie chce sie wyprowadzic i byc szczesliwa a wiem ze moj narzeczony jest dla mnie wszystkim....
juz chciałam to zrobic teraz ale okazało sie ze moja mama jest bardzo bardzo chora i trafiła do szpitala co robic??? doradzcie cos prosze ( nie moge spac, jesc i nie radze sobie z tym w co sie sama wplątałam (((((((((
Hmm,,,Szczerze powiem-ciężka sprawa...Myślę, że ta rozmowa bądz wiadomość o waszym ślubie będzie nie unikniona takze im szybciej jej powiesz tym więcej będzie miała czasu na oswojenie się z Twoją i Tż decyzją o założeniu rodziny.....
DZIECZYNY A CO WY NA TO?
ania2631 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 00:17   #4299
kfaska
Rozeznanie

Dot.: pomocy

Ne do końca znamy motywacje rodziców i nie znamy ich relacji z narzeczonym. Nie wiemy teżdo konca jak wygląda sytuacja domowa i rodzinna Twojej mamy i jak Twj ślub by na nia wpłynał., chociaż z tego co mówisz z rodzicami mieszkasz... Dla mnie jedno jedno jest pewne, powiedzie o tym ślubie musisz, i to już, jeśli to w miarę możliwe pod względem zdrowotnym . Dobrze ze jesteś gotowa się usamodzielnić. Nie wiem tylko dlaczego do tej pory tego nie zrobiłaś, chociaz rozumiem, że bardzo rózne sytuacje się ma w życiu. Pewnie ci ciężko mieszkać w jednym domu z osobą której się boisz. Zastanów się czy to nie jest jedna z motywacji żeby się usamodzielnić. Nie daj się. Głowa do góry i pamiętaj, trzeba pamiętać że jesteś równie ważna jak mama i narzeczony, nie mniej nie więcej. Szczerze mówiąc, to wydaje mi się, że problem jest bardzo głęboki i może dobrze by było zrobić najpierw porządek ze sobą, uporządkować relacje z rodzicami. Wizyta u psychologa wielu moim znajomym naprawdę pomogła w pokonaniu zwyczajnych problemów z którymi sobie nie radzili. Co na to wszystko narzeczony? I jego rodzice?
kfaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 00:56   #4300
danielka88
Raczkowanie

dzieki za odp Ale to co mam na oku to przypadkowe Chciałam tylko pokazać kolor tęczówki żybyście mogły mi doradzić kolor
aale jak na razie nikt oprócz Ciebie nie skomentował mojego wyboru image
danielka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 07:57   #4301
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
najbardziej mi sie nr 2 podoba
ja z kolei mam 23 lata a wygladam chyba na 19:/ wiec chcialabym sie troche postarzyc mocniejszym makijazem na slubie nie chce wygladac jak dziecko hehe

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

ladna sukienka ogolnie super dobrany caly zestaw noi oczywiscie tez czekam na zdjecia z przymiarki
rocznik 87

Cytat:
Napisane przez misura Pokaż wiadomość
Trudna sprawa ale ja jestem za zebys powiedziala... To Towje zycie a jezeli jestes pewna ze to ten to odpowiedzialas sobie sama na pytanie. Powodzenia

Edytowane przez ESTEE87
Czas edycji: 2010-06-10 o 07:59 Powód: literowka
ESTEE87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 10:19   #4302
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez danielka88 Pokaż wiadomość
a to moj pomysł Mam suknię taką tiulową a welon z koronką ale nie ten co na zdjęciu tylko będzie inna koronka przy moim. Co o tym sądzicie ?

Nie mam zdjęcia całej sukni U dołu ma koronkę suknia i na gorsecie i jest szeroka A welon kończy się w połowie uda . Chciałam mieć złote dodatki
_jakis delikatny łańcuszek z małym kryształkiem
_i kolczyki kryształki w uszach /albo wiszące łańcuszki
żeby nie było tego za dużo bo nie lubię

Nie wiem jaki makijaż zrobić na oko kolor? Załącze jeszcze zdjęcia oka w różnych światłach to może któraś z Was mi podpowie co zrobić

aha i wiązanka bedzie różowa ale jeszcze nie wiem jaka i kiatek we włosach też różowy (blady róż z zielenią) Proszę o opinie
KOMPLETNIE SIĘ NIE ZNAM NA MAKIJAŻACH,BO SIĘ NIE MALUJĘ,,ALE MOIM ZDANIEM TEN MAKIJAŻ JEST TROCHĘ ZA GRZECZNY I DZIEWCZĘCY....MOŻNABY BYŁO TROCHĘ GO PRZEROBIĆDODAĆ JAKIŚ CIEŃ WYCIENIOWAĆ TU I ÓWDZIE I BĘDZIE SUPER
ania2631 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 10:30   #4303
Lensss
Raczkowanie

Pochwalę się bo wybraliśmy zaproszenia Wstawiam fotki próbki, którą nam przesłali Oczywiście imiona i data są wymyślone bo to tylko przykładowe zaproszenie Tylko weźmiemy jaśniejsze trochę, bo w rzeczywistości papier jest mocno złoty

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100911580213.html
Lensss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 11:28   #4304
blossom_hill
Raczkowanie

A to moja sukienka. Czulam sie w niej swietnie, wygodna i nie krepowala ruchow. Jedyny minus tego ze jest delikatna to kilka dziur zdobytych podczas wesela
blossom_hill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 12:05   #4305
malaulcia
Raczkowanie

Pięknie wyglądałaś. Śliczna suknia!

Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie.

razem od 29.01.2005r.
zaręczeni od 11.01.2008r.
nasz ślub 29.07.2010r.

`nothing tastes as good as thin feels.`
63!-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53kg!
malaulcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 19:02   #4306
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lensss Pokaż wiadomość
Pochwalę się bo wybraliśmy zaproszenia Wstawiam fotki próbki, którą nam przesłali Oczywiście imiona i data są wymyślone bo to tylko przykładowe zaproszenie Tylko weźmiemy jaśniejsze trochę, bo w rzeczywistości papier jest mocno złoty

Całkiem ładne, choć trochę ciemne, ale eleganckie i podobają mi się Jak będę w domu to wkleję moje bo wczoraj przyszły

Stary 2010-06-10, 19:15   #4307
Asika21
Rozeznanie

Pięknie wyglądałaś Cudna suknia

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 19:17   #4308
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
rocznik 87
rocznik 87 rządzi

Cytat:
Napisane przez blossom_hill Pokaż wiadomość
A to moja sukienka. Czulam sie w niej swietnie, wygodna i nie krepowala ruchow. Jedyny minus tego ze jest delikatna to kilka dziur zdobytych podczas wesela
gratulacje!! ślicznie wygladalas pasowala do Ciebie ta sukienka

Stary 2010-06-10, 19:42   #4309
elisja
Przyczajenie

hej dziewczyny pisałam juz o tym na innym forum ale nie uzyskałam odpowiedzi a naprawde nie wiem co robic :/ a mianowicie mam problem z usadzeniem gości i świadków wiem ze chce wienietki ale nie wiemy jak usadzić rodziców np. dla nas normalne ze musza siedzięc obok siebie ale dalej rodzina Panny młodej czy Pana Młodego?? rodziny nie znaja sie i wesele bedzie u Pana młodego 400 km od mojego miejsca zamieszkania, a świadków jak usadzacie?? swiadkowa po str panny młodej a swiadek od str pana mlodego?? czy swiadkowie obok siebie?? a co z os towarzyszacymi swiadków??? nie myślałam ze z tym jest taki problem pomóżcie prosze
elisja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:13   #4310
Lensss
Raczkowanie

Ja Ci powiem jak my robimy
Świadków usadzimy w zależności od tego czy przyjdą z kimś jeśli z kimś to pewnie po stronie mojej usiądzie moja świadkowa z os. tow. a po stronie TŻeta jego świadek tzn jeszcze dokładnie nie wiem , bo niby że ładniej wygląda jak po str Pana Młodego siedzi świadkowa a obok Pani Młodej- świadek ale to już jak uważasz, bo ja tam wolę mieć przy sobie moją najlepsza przyjaciółkę i mój TŻ swojego najlepszego przyjaciela i w sumie nas wali czy będzie to ładnie wyglądać czy nie
i tak, my będziemy mieli pewnie tak jakby trzy stoły połączone |_| o tak o więc przy środkowym stole (tam gdzie będziemy siedzieć) sadzamy samych młodych ludzi- naszych znajomych, kuzynów, rodzeństwo. Po jednej stronie będzie siedzieć jedna rodzina, a po drugiej druga. wychodzimy z założenia, że nie będziemy ich na siłę mieszać i usadzać, bo jeśli będą się mieli ze sobą zintegrowac to i tak to zrobią a że mamy dwie zabawowe rodziny to się raczej o to nie martwimy. Poza tym prawda jest taka, że tak licznie rodzinę widzi się tylko na pogrzebach i właśnie na weselach, więc też ludzie cieszą, że mogą pogadać "z dawno nie widzianą babcią, siostrą"etc. i też jest im miło i swobodnie się czują jak siedzą ze swoimi, tak jak już pisałam moim zdaniem nie ma co na siłę usadzać i mieszać rodzin

Edytowane przez Lensss
Czas edycji: 2010-06-10 o 20:14
Stary 2010-06-10, 20:26   #4311
arnama
Zakorzenienie

My mamy zamiar usadzić tak samo jak Lensss, tzn przy naszym stoliku młodzi, po jednej stronie moja rodzina, po drugiej TŻta. w sumie właścicielka sali namawia na okrągłe stoliki, ale tam wchodzi po 8 lub 12 osób do jednego, a na takie grupki nie mamy jak podzielić, więc będziemy się upierać przy prostokątach

Stary 2010-06-10, 20:31   #4312
arnama
Zakorzenienie

A to nasze zaproszenia i obrączki (będą tylko całe z połyskiem, a nie z matowego złota- bo matowe nie pasowało do mojego pierścionka)

Stary 2010-06-10, 20:38   #4313
elisja
Przyczajenie

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

wielkie dzieki Lensss super pomysł też tak usadze gości.... i juz po problemie

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

[QUOTE=Lensss;19909535]Ja Ci powiem jak my robimy
Świadków usadzimy w zależności od tego czy przyjdą z kimś jeśli z kimś to pewnie po stronie mojej usiądzie moja świadkowa z os. tow. a po stronie TŻeta jego świadek tzn jeszcze dokładnie nie wiem , bo niby że ładniej wygląda jak po str Pana Młodego siedzi świadkowa a obok Pani Młodej- świadek ale to już jak uważasz, bo ja tam wolę mieć przy sobie moją najlepsza przyjaciółkę i mój TŻ swojego najlepszego przyjaciela i w sumie nas wali czy będzie to ładnie wyglądać czy nie
i tak, my będziemy mieli pewnie tak jakby trzy stoły połączone |_| o tak o więc przy środkowym stole (tam gdzie będziemy siedzieć) sadzamy samych młodych ludzi- naszych znajomych, kuzynów, rodzeństwo. Po jednej stronie będzie siedzieć jedna rodzina, a po drugiej druga. wychodzimy z założenia, że nie będziemy ich na siłę mieszać i usadzać, bo jeśli będą się mieli ze sobą zintegrowac to i tak to zrobią a że mamy dwie zabawowe rodziny to się raczej o to nie martwimy. Poza tym prawda jest taka, że tak licznie rodzinę widzi się tylko na pogrzebach i właśnie na weselach, więc też ludzie cieszą, że mogą pogadać "z dawno nie widzianą babcią, siostrą"etc. i też jest im miło i swobodnie się czują jak siedzą ze swoimi, tak jak już pisałam moim zdaniem nie ma co na siłę usadzać i mieszać rodzin [/QUOT

Edytowane przez elisja
Czas edycji: 2010-06-10 o 20:42
elisja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 22:32   #4314
Lensss
Raczkowanie

cieszę się, że mogłam pomóc

Stary 2010-06-10, 22:41   #4315
woda sodowa
Wtajemniczenie

Niektore z was pewnie zagladaja na PM2010, ale i tu sie pochwale moja suknia
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 22:48   #4316
czaszka_
Zakorzenienie

a u mnie sa dwa stoły baaaaaaardzo długie polozone równolegle do siebie wiec my siadziemy z rodzicami i swiadkami na srodku i jakos rozlozymy swoje rodziny i jest jeszcze taka wneka i tam usadze znajomych w sumie bedziemy miec 4 duze winetki, ktora czesc stolu dla kogo przeznaczona

Stary 2010-06-10, 23:13   #4317
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ładnie w takim staro- dawnym stylu

Stary 2010-06-10, 23:28   #4318
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Jak już wspominałam na tamtym watku zestaw przecudowny
Ale miałaś wkleić więcej zdjęć
Stary 2010-06-11, 07:30   #4319
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez blossom_hill Pokaż wiadomość
Cytat:
Dziewczyny obie wyglądałyście PRZEPIĘKNIE! Piękne suknie i piękne Panny Młode

Soda ten pan to Twój tato? Jesli tak to jesteście do siebie niesamowicie podobni

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 09:23   #4320
tusia872
Zadomowienie

ślicznie gratulecje

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości