|
|
#1951 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
to super, że wszystko ok szacun, że klikasz już na kompie, ja następnego dnia jeszcze ledwo kontaktowałam Maceratka - ślicznie mogłabyś też jakieś nowe fotki blizn zrobić? byłabym Ci wdzięczna ![]() |
|
|
|
|
#1952 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i prosze jakie cudenka rowniutkie. To ja tak skromnie od siebie dodam ,ze staniczki dla karmiacych mateczek potrafia jednak zdzialac cuda i warto sie poswiecic i je ponosic aby z krzywuskow przeistoczyly sie w pelne wdzieku i elegancji sterczace mlode sylikonowe szczescia. ![]() ![]() klask i:Brawa dla pani doktor Skwiercz za dobre rady w pielegnowaniu twoich cycuszkow i dla ciebie Maceratko za wytrwalosc w noszeniu tych jakze nie eleganckich staniczkow. Jeszcze kilka tygodni i bedziesz pomykac w pieknych koroneczkach lub bez, czego ci z calego serca zycze. |
|
|
|
|
#1953 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziekuję za pomoc |
|
|
|
|
#1954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo naturalne Cytat:
śliczniusie są a laska z Ciebie nieziemska
|
|
#1955 |
|
Raczkowanie
|
Patyczak gratulacje!!!!!!!
![]() ![]() klask i: Uparciuchu!!!Jaki implant wybrałaś, bo nie pamiętam... |
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje Dziewczyny pięknych biuścików
|
#1957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja mam allergan 290ml natomiczne. Gdy zejdzie opuchlizna to chyba malutkie beda bo juz teraz rozmiar nie jest duzy ale mam woska klatke i wieksze by wygladaly smiesznie Nie jest to szczyt moich marzen ale ze wzgledu na bol raczej sie nigdy nie zdecyduje na wymiane chyba ze bedzie to konieczne za pare lat... Gdy zdejmia mi opatrunki to wrzuce moje fotki Edytowane przez patyczak22 Czas edycji: 2010-06-09 o 11:47 |
|
|
|
|
#1958 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny. byłam na konsultacji u dr i .... sama nie wiem co myśleć.wiedziałam że dr gadułą nie jest ale poczułam się trochę "olana". co prawda odpowiadał na moje pytania ale niezbyt obszernie.oczywiście dowiedziałam się wszystkiego co chciałam bo uparta jestem i drążyłam ale czasem trochę uciekał od tematu.. no i co najważniejsze to wkładki uznał że dobre będą 300ml anatomki, czy to nie ciut za mało..?a dokładne mierzenie zostawił na dzień operacji.co prawda wszystkie badania też robią przed operacją w klinice ale szczepień nie wymaga. stwierdził że są one zalecane ale nie konieczne. co o tym myślicie?praypomnijcie mi proszę jak lecą te szczepienia w trybie przyspieszonym bo raczej i tak się zaszczepię. tylko mały problem bo dr potem idzie na urlop i przed chyba już nie zdążę.
kurcze zdecydowałam się na tego dr już wczesniej i teraz trochę zawiedziona jestem. m oże jednak zmienić dr? może dr Skwiercz? widzę że dużo dziewczyn ona operowała... ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- acha. po operacji nie można się opalać, a przed? mogę wcześniej zrobić się na czekoladkę żeby w lato nie razić w oczy?oczywiście w trybie przyspieszonym czyli solarium... |
|
|
|
#1959 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
druga konsultacja na pewno nie zaszkodzi nawet jeśli nie zmienisz zdania, to i tak warto wysłuchać dwóch opinii opalanie przed op też trzeba było omówić z dr mój mi pozwalał do tygodnia przed, a najlepiej gdyby dwa tyg już przestać się opalać - lepiej gdy skóra nie jest przesuszona po opalaniumoim zdaniem lepiej dobrze nawilżać przed, niż odwrotnie (ja to w ogóle, schizowałam że mi się rozstępy porobią i smarowałam fissanem parę mies przed op już Cytat:
podobo drugie powiększanie jest znacznie mniej bolesne ![]() ja przy poprawce nie wymieniałam na większe bo dr się nie zgodził ale i ból był zerowy niemal - pobolewało mnie jedynie przy drenach, po ich wyjęciu jak ręką odjąłzobaczysz, z każdym dniem będzie lepiej |
||
|
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
dajcie proszę jakiś namiar na dr Skwiercz bo znalazłam nr tel ale jakiś nieaktualny chyba bo mówi że niema takiego numeru... Z góry dziękuję
|
|
|
|
#1961 |
|
BAN stały
|
Maceratka...no suuuuuuper
nieźle też tak chcę ![]() Patyczak22 będzie dobrze Co do rozmiaru to moim zdaniem dobrze wybrałaś, bo przy Twojej wąskiej klacie wyglądałyby nienaturalnie. Ja też właśnie chcę mieć 300 bo większe to wydaje mi się ze nie będą wyglądać naturalnie.....! Patyczak22 z dnia na dzień Twój biuścik będzie coraz ładniejszy ![]() Zazdroszczę Ci....a mnie to wszystko jeszcze czeka......
|
|
|
|
#1962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podaję nr tel. do pana, który zapisuje na konsultację: 508962786 ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
No to moje gratulacje!!! |
||
|
|
|
#1963 |
|
Raczkowanie
|
Maceratka piękne
a jaki brzuszek masz umięśniony :O pozazdroscićjeszcze jakbyś mogła wstawić zdjęcie blizn
|
|
|
|
#1964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo Ci gratuluję i ślicznych cycuchów i bardzo apetycznego ciałka (bez podtekstów oczywiście ) ![]() Cytat:
Cytat:
Dr Szczyta i Sankowskiego odrzuciłam w przedbiegach (bo po co pchać się w świat, jak pod nosem świetni chirurdzy Wybierając m-dzy dr Zdzitowieckim i dr Grobelny wybrałam tą drugą (powód: jakoś tak słuchy chodzą, że dr Z to dobry chirurg, ale minimalista - ale ile w tym prawdy: nie wiem). I już prawie zapisana na konsultację za poradą pewnej Maszy mój wybór padł na dr Skwiercz (i za to będę jej [Maszy] do końca życia wdzięczna ) - gdybym miała drugi raz wybierać lekarza to z zamkniętymi oczyma poszłabym do dr Skwiercz. Rewelacyjny chir. plastyk . Także ja ze swej strony bardzo polecamP.S - ale prawdą jest, że dr najpierw robi podwieszenie, a potem powiększenie... Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-06-09 o 16:28 |
|||
|
|
|
#1965 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki za wsparcie, taka wlasnie mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie lepiej bo wczoraj ledwo co rekami ruszalam a dzis juz pod prysznic wskoczylam w taki gorac nie ma wyjscia bo bym sie do lozka przykleila :P---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
zaluje ze nie mam wiekszych ale z drugiej strony nawet przy 290 czuje jakby mi zaraz mialy wybuchnac ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- nie dosc ze boskie to modne jak moga byc niemodne okraglutkie i jedrne piersi? To tak jakby ktos powiedzial ze niemodna jest super jedrna kroglutka dupcia to co w takim razie jest modne? "Fleki" w staniku wiszace do pepka? Mi sie podobaja sztuczne piersi- moze jeszcze nie u mnie ale u innych kobiet tak Edytowane przez patyczak22 Czas edycji: 2010-06-09 o 17:08 |
|||
|
|
|
#1966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (bo raczej dla mniejszych niż anatomiczne tym razem 450-500 nie widzę sensu wymiany wkładek) no i drugi argument, u mnie poprawka wynikała z nisko osadzonego implantu, co mogło być zrobione podczas 1 zabiegu (za nisko wypreparowana kieszeń) jak i mogło z czasem się pogłębić z powodu ciężaru wkładki. i nie wiadomo było czy z jeszcze cięższą wkładką problem by się nie powtórzył |
|
|
|
|
#1967 |
|
Raczkowanie
|
Samii no to faktycznie lepiej ze poki co jest jak jest
|
|
|
|
#1968 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1969 |
|
Raczkowanie
|
Polili Kochana pamiętasz, że masz mi napisać tę nazwę antybiotyku, które Tobie miał przypisać???
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- ups przepisać |
|
|
|
#1970 |
|
Rozeznanie
|
Maceratka kochana...
wznoszę toast za nie Patyczak moja droga... gratuluję, ze już po ja bardzo chciałabym zobaczyć te twoje 290, bo ja też rozważam taki rozmiar... będę czekac na fotki... Pozdrawiam mocno wszystkie dziewczynki
|
#1971 |
|
Raczkowanie
|
Maceratko normalnie
dla Pani DR Piersi są prześliczne a jaki Twój był rozmiar wyjściowy i jaki masz teraz po tych 350ml ???
|
#1972 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hej, Laseczki Dziękuję bardzo wszystkim Wam za miłe słowa dłuuugo zdjęć nie robiłam, a na samym forum(nie w albumie) to chyba jeszcze nie wystawiałam może uzupełnię albumik, jak będę miała trochę wolnego czasu.. a co do zdjęć blizn (Samii, Magdakaczmarek) postaram się zrobić jakieś zdjątka i wstawić jutro lub pojutrze, tylko nie spodziewajcie się nie wiadomo czego blizny nie są wdzięcznym tematem do fotografowania, bo jednak blizna to blizna, ozdobą raczej nie jest.. ![]() moje jeszcze się goją, więc nie są jakimś hitem, są osoby, u których lepiej/szybciej przebiegał proces gojenia blizn, więc to raczej nie będzie żadna rewelacja no ale wstawię, obiecuję.. ![]() Samii myślę, że te Twoje teraz mają duże szanse bardzo ładnie się zagoić, choćby dlatego, że skóra na nich nie jest już tak napięta.myślę, że będzie dobrze Sweety łobuz jeden, zamiast na fotkach, mógłby się tak na co dzień uwydatniać ![]() Natasza Happy ![]() na bezbiuściu znacznie mniej wygodne rzeczy się nosiło ![]() Listopadowa ![]() Patyczak gratuluję nowych cycusiów
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-06-09 o 23:14 |
||||||
|
|
|
#1973 |
|
Rozeznanie
|
Maceratko sliczne piersi
|
#1974 | |
|
Rozeznanie
|
hejka
Patyczak gratuluje op ! ciesze sie ze sie udala i jestes zadowolona, teraz czeka je dluga droga pelna przemian i z dnia na dzien beda coraz piekniejsze Cytat:
![]() a co do blizn to niedlugo tez wstawie fotki moich, bo kilka dni temu az sie zaskoczylam jak jedna z nich wyglada
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj, Sweety Ty to rzeczywiście masz powody do narzekania na figurkę, no no Tobie to trzeba.. ![]() akurat chyba ani na brzuszek, ani na całą resztę złego słowa powiedzieć się nie da ![]() laseczek z takimi warunkami to naprawdę niewiele się widuje na ulicach no i na plażach też no to się zapowiada, że u Ciebie nie tylko cycuszki tak szybko doszły do siebie, ale widzę, że i blizny dość szybko dają powody do zadowolenia ![]() wstawiaj, wstawiaj, jak uznasz za stosowne.. ..będzie mi raźniej
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
no to daję te blizny..
długość 5cm każda zbliżenie:1.prawa, 2.lewa potem też 3.prawa 4.lewa w realu to lewa ładniej się prezentuje, ale zdjęcia pokazują coś innego ![]() może zacznę czymś je smarować przynajmniej tą lewą,bo nie jest calkiem płaska..choć w rzeczywistości jest to taka niteczka..no i na końcu jest taka mała dziurka, bo tam na początku był wrośnięty strupek. też tak normalnie tego nie widać, ale aparat jest bezlitosny) one są nadal zaróżowione, więc wciąż się przebudowują. zresztą, mają jeszcze czas.. żeby zrobić zdjęcie, to pierś trzeba też nieco podnieść( w przeciwnym razie wszystko ginie w cieniu piersi) więc pewnie to je trochę uwydatnia.. no, szału może nie ma blizny jak blizny,u mnie jakoś nadzwyczajnie szybko się nie goją, ale myślę, że za kilka miesiecy będą o.k.
|
#1977 | |
|
Rozeznanie
|
Maceratko!!!!!!!!!!!!!
Widziałam Twoje zdjątka! ŁAŁ! Jest pięknie! Niesamowity postęp! Coś pięknego! No dech mi zaparło! Bardzo ładnie! ależ ja Ci zazdraszczam tych śliczniutkich małych brodaweczek... hmmmmm i nawet zdaje się, że nie tylko ja. No cudnie! Jest cudnie! ![]() ![]() ![]() klask i:![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
Nie Misieńko! nie zalało! Fruwam sobie tu i tam. ale cieszę sie, że sie nad tym zastanawiałaś... to znaczy , że tęskniłaś odrobineczkę
|
|
#1978 |
|
Raczkowanie
|
Czeeść
czy może ktoś wie czy można robić badania przed operacją w czasie gdy mam okres?czy to ma jakikolwiek wpływ na wyniki? Wiecie tak się boję tych wyników ze masakra .. tak czekałam na tą operację już do 28 czerwca niedaleko tylko te badania dosłownie nie mogę spać.. a swoja droga nie wiedziałam że są aż takie drogie w luxmedzie 250 zł
|
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. może dojść do wzrostu OB. Usg piersi najlepiej wykonywać m-dzy 5-10 dniem cyklu menstruacyjnego, gdyż w pierwszych dniach okresu tkanka gruczołowa jest bardziej zbita/zwarta - przez co można coś przeoczyć. |
|
|
|
|
#1980 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() a rodzinny nie chciał dać skierowań na chociaz częśc badań? Jeszcze 18 dni i będzie słoń na klacie..!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

Jesli komus przeszkadza brak badan to polecam je zrobic i wtedy bez stresu udac sie do tej kliniki (o ile ktos bedzie zainteresowany).

chyba ze bedzie to konieczne za pare lat...