|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Treść usunięta
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Rosette zapomniałam się zapytac
jak wrazenia po ostatnim meczu Polska - Hiszpania?? stwierdzilismy z TZ , że dobrze ze to nie był mecz o coś bo inaczej Hiszpania by nam jeszcze bardziej dokopała teraz napewno grali ostroznie aby jakiejś kontuzji nie złapać
|
|
|
|
#3723 |
|
Zadomowienie
|
Kliwia, nie chce Cie straszyc, ale z poziomu piwnicy watpię, że uda się to naprawić. Poza tym, to leci na pewno gdzieś na złączu rur. A zalewacie kanalizacją czy woda wodociagowa? Z tego co piszesz, to w podłodze układa sie przeważnie kanalizację. Moze tylko bedzie trzeba zdemontować prysznic i sprawdzic, czy tam jest wszytsko w porzadku, moze jest zle zamontowany, albo odpływ się zepsuł.
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-06-10 o 09:08 |
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
a to odwrotnie niż ja - jak tylko temperatura spada ponizej jakiś 5-10 stopni, to przerzucam się w tryb letargu i zamarzam
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-10 o 09:09 |
|
|
|
|
#3725 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tak
w ogóle Barca jest najlepsza mnie to TZ tak zaraził tą drużyna, że szok hehe nawet musiałam mu obiecac, z e kiedys pojedziemy do Barcelony na mecz Narazie nażywo widzielismy tylko jeden mecz (chodzi mi o mecz z takiego pełnego zdazenia, tzn super stadion, ani jednego wolnego miejsca) w Holandii na stadionie w Amsterdamie Ajax - Juventus emocje nie do opisania
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
laski
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-05-24 o 19:54 |
|
|
|
#3728 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
oo a to on był u Ciebie zameldowany?? Dlaczego?? Przeciez nie zmienial miejsca zamieszkania. A gdzie teraz się meleduje??
|
|
|
|
#3730 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Ja mam dziś wolne...tzn. nie to że będę się lenić i nudzić, bo zaraz lecę na nagrywanie wokalu, potem na chwilę na miasto i znów na próbę wieczorkiem. Zapowiada się ciekawy dzień, tylko masakrycznie gorąco...uffff
|
|
#3731 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja tylko słyszę, że jestem wspaniała, ale kwiotków ni ma! Dobre i same słowa, ale kwiotek, to mimo wszystko kwiotek!![]() Cytat:
Cytat:
To kiedy się bronisz?Ja już mam 65 stron i jak w niedziele jakimś cudem zdam egzamin, to mam 2 tyg na skończenie pracy, oddanie, i bronić się chcę do 15 lipca. Jeszcze musze isc do sekretariatu i zmienic moje dane na nowe nazwisko, bo jakoś mi się nie złożyło, zeby to zmieniać wcześniej... Cytat:
![]() klas ki: Świetne to mieszkanko jest! Super, że tak się udało. Proszę napisz mi jeszcze raz ile ono Was kosztuje, bo gdzieś mi ta informacja uciekła.Cytat:
Kochana, zebyś tylko co 5 min nie dzwoniła do teściów ![]() A co do Miłoszka, to RYBULKO, dobry sposób na kolki jest taki: Jak go trzymasz na rękach, ułóż go tak, żeby nóżki były troszkę wyżej od główki, troszkę go przechyl, powinno pomóc! Ucałuj go tam od ciotki Cytat:
ANIKA, co robi? Nie rozumiem...
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2010-06-10 o 09:22 |
||||||
|
|
|
#3732 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3733 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzieńdobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
te panele są dobre z Krono Oryginal, u mnie w mieście jest zakład produkujący je, zatruwa nas tak, że dużo ludzi choruje na raka płuc i wogule inne raki ![]() Cytat:
hej, fajny pomysł twojego tz na wspólny wypad do restauracji, chwilka sam na sam sie też wam należy Cytat:
martucha super, zę napisałaś już całą pracę, 120 stron to dużo. Co do szkoły rodzenia to ja zawsze byłam za tym aby chodzić tak, zawsze będziesz sie mniej bała, jak będziesz wiedziała co robić i jak to będzie wyglądało Byłam wczoraj u lekaża z tym moim bólem i lekaż stwierdził, że to jakis nerwoból. dał mi jakies tabletki i troche przeszło. Ale wymęczyłam sie strasznie, tym bólem, dotego doszła głowa i jeszcze ta pogoda. Dopiero o 19 doszłam trochę do siebie i zjadłam coś bo wcześniej cały dzień nic nie jadłam. Tz sie smieje, ze musiałam naprawdę sie źle czuć skoro nie jadłam, bo ja nigdy na brak apetytu nie nażekam
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
11
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-05-24 o 19:55 |
|
|
|
#3735 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
taaa jestem tego samego zdania
hehe No nic, juz jutro się Mundial zaczyna. Musze sobie jeszcze telewizor ustawić aby mi kanały odbierał, bo po powrocie u siebie TV nie oglądalismy. Tylko jest nam potrzebny do konsoli a przeciez nie bede non stop z rodzicami siedziała i miesiąc czasu z nimi meczy oglądała ![]() ja to w ogóle TV nie oglądam. jedyne co to wiadomości do obiadu i taniec z gwiazdami, ale teraz jest w niedziele już finał, wiec się skonczy oglądanie
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie teraz będzie zameldowany?
|
#3738 | |||
|
Zakorzenienie
|
mi moze być tylko za zimno - w druga stronę mnie nie rusza
a w każdym razie w naszym klimacie się nie zdazryło - nawet jak było 37 stopni w cieniu ![]() Ale co innego, jak jest duszno i się zanosi na burzę - jako meteopata umeram i deszcz wyczuje kilka godzin przed Cytat:
![]() Mi się zapowiada, że jutro i w sobotę będę po klubach balować - przy takiej pogodzie, to pewnie tam sauna bedzie ![]() No nic, już się na takich imprezach bywało i przeżyło Cytat:
![]() I co roku mi klima zatoki rozwala Cytat:
![]() Zdecydowanie wolę z neta - lepsze filmy i reklam nie ma
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-10 o 09:38 |
|||
|
|
|
#3739 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-05-24 o 19:55 |
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, u mnie jest mniej więcej tak samo i tez mam z tym problem
ale jak jest ladna pogoda to je poprostu na dwór wystawiam a tam mają od rana do nocy non stoop słonce. a jak nie to je trzymam na swoim parapecie a tam słonce jest po 14 dopiero
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-05-24 o 21:27 |
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
anika jesu straszysz, myslalam ze to cos powanzijeszego
![]() kolanka da sie z poziomu piwnicy A zalewamy woda z odplywu prysznica, zlewu w kuchni i odplywu od pralki. kanalizacja jest w pionie, i szambo sie nie leje, tylko woda z mycia Jesli sie nie uda z poziomu piwnicy to trzeba bedzie kuc Przyjdzie pan ze spoldzielni ktory nam montowal te wszytskie rury i zobaczy co da sie zorbic ale nie wiem kiedy ![]() Na razie maz mi sie nie kaze przejmowac. ale ak tu sie nie przejmowac ![]() Nawet sie boje isc umyc glowe bo wiem ze ta woda leci do piwnicy ![]() Musze sie meza spytac czy nie obejmuje tego nasze ubezieczenie, no ale jakby nie patrzec w domu szkody zadnej poki co nie ma, tylko w razie co lazienke trzeba bedzie rozkuwac
|
|
|
|
#3743 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć wam
u nas też upał, dla mnie spoko , ale mam wiatraczek i ustawiam mu tak żeby go za bardzo nie przewiało, ale lekko chłodziłoa ja oczywiście chora , pewnie załatwiałam się piciem zimnych napoi, gardło mnie przestrasznie drapie, do tego głowa mi pęka i katar, oczywiście odezwały się zatoki i smarkam jak najęta kwiatuszku ja myję Dominika mydełkiem bambino i używam też tego szamponiku i oliwki , ale ostatni jakieś uczulenie ma więc kupiłam płyn do kąpieli własnie z oilatum , rewelacja , wiem że są jeszcze żele do kąpieli, oliwki do smarowania z tej firmy polecam aha dostepne tylko w aptece
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2010-06-10 o 09:50 |
|
|
|
#3744 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Przecież to dobry pomysł
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia Nasz Ślub 30.05.2009 Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2011-05-25 o 11:32 |
||
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
To grubsza sprawa logistyczna
Ale fajnie, że może mieć z tego korzyści, także moja droga, musisz się zadowolić mamusią
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-05-24 o 20:11 |
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu to witaj w klubie zasmarkańców A jak tam Twoja sytuacja??
|
|
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Tak mi się udało idealnie trafić z urlopem, że aż sama się dziwię. Codziennie piękna pogoda i zamiast siedzieć i się uczyć to leżę na słonku ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem ze dobry
![]() nei wiem tylko jak z dokumentami
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że trzeba wszystkie wymienić. A długo on tam będzie zameldowany??
|
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno dowód, a z resztą można się wstrzymać myślę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

jak wrazenia po ostatnim meczu Polska - Hiszpania?? stwierdzilismy z TZ , że dobrze ze to nie był mecz o coś bo inaczej Hiszpania by nam jeszcze bardziej dokopała 
w ogóle Barca jest najlepsza 

pogoda w sam raz na wypad nad wodę, a nie na siedzenie w pracy 

klas ki: Świetne to mieszkanko jest! Super, że tak się udało. Proszę napisz mi jeszcze raz ile ono Was kosztuje, bo gdzieś mi ta informacja uciekła.
Ale jest coraz lepiej 

itp 
trzymajcie dalej kciuki