|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Muszę wstać ok 4.30 i mam dylemat kłaść się dziś spać czy nie?
Edit: spałam godzinę, więc jeśli któraś z krakowskich zazdrośnic spotka dziś na ruczaju albo w oklicach dworca dziwnie się zachowującą kobietę z obłędem w oczach to będę ja. Trzymajcie kciuki, zeby promotor przyjął mi pracę. Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-06-10 o 05:13 |
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Nie.
Ja też nie byłam i nie mam zamiaru tam iść. Wolę prawdziwe słonko, a jak go niema- no to trudno
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Good morning sunshines
![]() Wstałam o 5:30, zrobiłam Tżtowi sałatkę owocową (truskawki, banany, świeży ananas i melon) i kanapki do pracy, wykąpałam się, wyszykowałam, nałożyłam balsam brązujący po raz 2 i czekam aż się wchłonie. Najeczka współczuję komarów, u mnie jakoś ich nie ma. Może do 11 piętra nie dolatują? ![]() Frezi trzymam kciuki, żebyś przestała być solarkowym raczkiem ![]() Ilsa golenie paszek jest higieniczne, szczególnie w takie upały Crozee ja też postanowiłam się nasmarować balsamem stopniowo brązującym, żeby do urlopu choć troszkę nie straszyć bladością. Miałam już dove, Garnier i Johnson&Johnson ale były kiepskie. Teraz dziewczyna z innego wątku mi poleciła dax cosmetics i nie zrobił mi żadnych smug oraz ładnie pachnie. Ale za mną dopiero pierwsza aplikacja. Poza tym ja się czuję całkiem dobrze w opaleniźnie, ale solariom mówię zdecydowane NIE. Katarakta racja, biała skóra jest śliczna, zresztą od dawna jest kanonem piękna J Kiedyś tylko chłopki chodziły opalone – wiadomo, praca w polu. Ale moim zdaniem żeby jasna skóra prezentowała się ładnie, to musi być idealna, bez wyprysków, przebarwień itp. Naj te siwe włosy są okropne … Aleks powodzenia ![]() Balsam się wchłonął, więc uciekam do pracy. |
|
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale znam ludzi, którym to w ogóle nie przeszkadza i łażą z tym piaskiem ![]() ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Idę się zbierać do szkoły - dzisiaj zajęcia od 9 do 19:30 Poszłam wcześnie spać, ale ziewam i chce mi się dalej spać
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiesu współczuję... nie cierpię późno kończyć. Mogłabym chodzic do pracy na 6:00 i wracać o 14:00.
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
dziń dobry
![]() aleks powodzenia z pracą! i wyśpij się koniecznie jak wrócisz... biedna na mnie balsamy brązujące działają alergicznie jak 3/4 balsamów ja też nie chodzę na solarium ale pare razy byłam za czasów jeszcze podstawówki mama koleżanki nas zabrała więc poszłyśmy od tamtego czasu byłam może 3 razy... dostałam @ a mam jechać na uczelnie zaliczyć nimiecki a nie mogę się ruszyć... eh bez sensu
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Ja też nigdy nie byłam na solarium, no i raczej nie zamierzam ![]() Sanrioo mam nadzieję, że poczujesz się lepiej i zaliczysz niemiecki Zwiesiu współczuje całego dnia zajęć ja się w miarę wyspałam chociaż gdybym mogła to bym małej drzemki w pracy nie odmówiła
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
odpuściłam... napisałam maila do prowadzącej że nie jestem w stanie może zrozumie bo jest dosyć normalna i młoda. najwyżej wpisze mi zal na drigim terminie czyli z data w sesji poprawkowej.... trudno, jechanie do Sosnowca w takim upale to jest katastrofa jeszcze z @
można normalnie zemdleć z braku sił i w ogóle...
|
|
|
|
#1479 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no urządziłam się na własne życzenie.... nie.... całkiem normalna jesteś ![]() Cytat:
nie słyszałam o takiej modzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bidulo..... Cytat:
![]() ale Ty jessteś boska dla TŻta no........ piecze dalej jak cholera! jestem jeszcze bardziej czerwona niż byłam..... ale podobno na drugi dzień to też całkiem normalne...... prysznic zimną wodą to koszmar wszystko mnie swędzi i wlaśnie doszla do mnie moja głupota - nie idę więcej na solarium w tym roku ![]() ale z drugiej strony - kurcze no! to było tylko 5 minut szok normalnie jakie te lampy mają!zaraz zaczynam pracę, przy której siedzenia na chwilę obecną sobie nie wyobrażam...... a 7,5 godziny tak przede mną..... |
||||||
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Oj, Frezyjka, współczuję ![]() Ale mam ukrop w biurze... Już mi duszno, a co będzie w południe... Eh... ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Aha, Carmi, ależTy jesteś cudowna dla TŻ-a Wy mieszkacie razem, tak?
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhhh.... ja w tamtym roku cbodziłam dość często na solarum.... i normalnie po 10 minut..... a teraz szkoda gadać
|
|
|
|
|
#1482 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobridzień
![]() Cytat:
Też mnie jakoś nie zbulwersowały słowa Ilsy i szczerze mówiąc czytałam tu już bardziej intymne fakty, wcale nie pisane przez Ilsę ![]() Cytat:
Mogę spędzić cały dzień na plaży Leżeć sobie, machać nogami w piachu, przesypywać piasek między palcami czytać książkę, słuchać muzyczki, jeść lody, popływać, pogapić się na innych ludzi Pochlapać wodą zimną tż jak śpi No uwielbiam plażę po prostu kocham ![]() Ale ja nie mam kłopotu z opalaniem. Tzn. nigdy się nie spaliłam. Opalam się od razu na brązowo, nic nie boli, nie szczypie. Stosuję oczywiście kremy do opalania z różnymi filtrami, ale generalnie kocham leżenie na plaży ![]() Mogę tak 3 tygodnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chociaż ja z plaży do namiotu wracam zawsze na bosaka O maaaaatko, ale bym chciała być nad morzem..... rozmarzyłam się przez Was ![]() A Frezi pytałaś, co chcę z tym urlopem zrobić - pisałam kiedyć już-> spakować w samochód namiot i inne niezbędne rzeczy i wyjechać na te 3 tygodnie z tż do Hiszpanii ![]() EEEEEEEEEEEEchhhhhhhhhhhh , jestem rozmarzona o plaży teraz....
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-06-10 o 09:07 |
||||
|
|
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy ja się już leniwa zrobiłam Bo już w ogóle nie chce mi się w szkole siedzieć - a prawda jest taka, że do 1 lipca mam zajęcia tylko w czwartki A i jedno spotkanie w pon, ale to można zaniedbać ![]() Cytat:
To ja jak już się obudzę, nie dam rady tak szybko zasnąć ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Tak w ogóle widzę, że mam ładną datę na suwaczku ![]() Ale za 4 dni będzie ładniejsza
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() jade zaraz do uzsu i UP zalatwiac do konca te kursy - trzymajcie kciuki zeby sie udalo
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi co do tego Twojego oparzenia - ja w sobotę spaliłam sobie dekolt - oj ale się nacierpiałam (w nocy spać nie mogłam bo piekło, swędziało
), ja smarowałam się pantenolem, dużo nawilżałam - no i we wtorek było o niebo lepiej czyli najgorsze są dwa pierwsze dni a potem powinno już być tylko lepiej![]() Zwiesiu ja Ci tu współczułam a Ty taki leniwiec jak ja jesteś no i kiedyś byłam mistrzem w po obiednich drzemkach oj to były czasy
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() ale mnie kark boli :/ masakra I gorąco we Wrocławiu na maxa. NIe pojechałam na jedne zajęcia bo wczoraj już oddałam pracę zaliczeniową, i myślałam że mam już wolne ale zapomniałam o drugich zajęciach
|
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
juhu
prowadząca się zgodziła bez problemu uf ufa która z was woli góry od morza?
|
|
|
|
#1489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już ponad 3 lata ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mi obojętne Tylko, że pochodziłabym sobie po górach, a TŻ nie lubi, więc nie do końca się tam spełniam
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
carmi jeśli chodzi o Polske to jak dla mnie wygrywają góry... a plaże zagraniczne hm wszytsko fajnie byle bez ciagłego wygrzewania się na słońcu
wolałabym połączenie gór i morza w takim wypadku---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
o wiele bardziej niż morze często gdzieś wyjeżdzamy właśnie w góry
|
|
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech, a ja sobie przypominam zeszłe wakacje Po jedzeniu szłam spać ^^ i Tż przychodził do mnie ![]() Mimo, że nikt go nie zmuszał sam chciał ![]() Ale on większy śpioch niż ja ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Ja nie byłam już 2 lata nigdzie na dłużej ![]() (No ostatnio Bruksela na 3 dni, ale jakoś nie mogę tego przypiąć metki "wakacje"). Ale teraz jak wrócę to na wakacje nie mam co liczyć ![]() Tak w ogóle pomalowałam paznokcie ![]() Są takie długie, że aż sama nie mogę wyjść z podziwu ![]() Nie przepadam za tym, bo mi się kręci w głowie od tego
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
jak miałam 5 lat byłam po raz pierwszy w Zakopanem i już wyruszałam wraz z rodzinką zdobywać "szczyty", często zdarzało się tak, że jednego roku wyjazd był w góry a na drugi rok (tak dla odmiany) nad morze
![]() Starość mnie chyba dopadła i coraz mniej mnie ciągnie w góry a bardziej nad morze i uwielbiam widok morza i szum fal
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
złośliwiec
Kali chcieć, kali mieć Ja się tylko zastanawiam, ile wytrzymają ![]() I ile ja wytrzymam
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
a już chciałam tłumaczyć, że Zwiesiowi kręci się w głowie bo cieżko Jej utrzymać równowagę gdy ma długie paznokcie
a okazało się, że od lakieru - no to całkiem normalne
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie nie kreci ani od lakieru ani od zmywacza - czy to znaczy, ze nie jestem normalna?
![]() przetestowalam w koncu baze Art Deco - super jest - zobacze jeszcze jak trwalosc cieni na niej - akurat jest goraco wiec dobry test bedzie
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tego czy jesteś normalna czy nienormalna to nie mogę się wypowiadać - nie jestem psychiatrą![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

i chce mi się dalej spać 

ja też nie chodzę na solarium ale pare razy byłam za czasów jeszcze podstawówki mama koleżanki nas zabrała więc poszłyśmy 
ale nie martw się, dasz radę
czy to jakaś nowa moda jest 

bidulo.....