|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna X
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere w biurze projektowym
ale nie mam pojecia co tam będę robić
|
|
|
|
#2223 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
Wybaczcie, że nie pisze ale mam popsuty komputer i nie wiadomo czy się da naprawić w piątek mam wyniki z egzaminów jak zdam to kupuję wódkę i upiję się do nieprzytomności ![]() idę nadrabiać
|
#2224 |
|
Zadomowienie
|
To niewiarygodne!! Posmarowałam się masłem kakaowym i wystarczyła niecała godzina aby moje nogi nabrały lekkiego koloru. Jestem pod wrażeniem.
|
#2225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwielbiam zapach tej serii
|
|
#2226 |
|
Zadomowienie
|
A jak tak teraz się przyjrzałam, to brzuch też mi chwyciło. Ja kupiłam takie małe za 3.64. Pisze na nim krem do twarzy, ale ja będe stosować na ciało.
|
#2227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czaję się teraz na olejek do opalania
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
A maslo kakowe to chyba niezle nawilza przy okazi
Mialam kiedys z aa, tylko ze tam bylo wiecej innych rzeczy niz masla kakaowego ![]() Ostatnio mam wrazenie, ze balsamy bardziej mnie wysuszaja niz nawilzaja No i codziennie moczenie w plynach do kapieli tez wysusza niestety. Wiec narazie przez jakis czas mam zamiar smarowac sie oliwka hipp i zobacze co z tego bedzie.
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() chyba się jeszcze nie witałam dzisiaj kupiłam własnie ten w sprayu z ziaji , ![]() byliśmy z tztem na grillu (oby poszło w cycki) heh
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
a ja szukam kremu do opalania firmy Mariza [dobre opinie na wizażu ma] i nie mogę znaleźć, więc pewnie kupię masło kakaowe..
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
ale ludzi odpada z tego kursu
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2233 |
|
Moderator
|
A ja miałam zwariowany dzień bo tz wrócił
![]() Moje powieki wczoraj w nocy mi tak spuchły że rano mogłam otworzyć oczy tylko do połowy. Na szczęście TZ przywiózł mi kilka rzeczy na te oczy i krem z apteki flos lek ze świetlikiem. Pani z apteki mu poleciła. Opuchlizna zeszła, zaczerwienienie też i skóra wreszcie się nawilżyła I kupiłam tą bluzeczkę co wam niedawno pokazywałam - w paski z kokardką ![]() I wgrałam po wielu próbach w końcu filmik o pędzlach i nowy makijaż więc zapraszam do mnie na YT. Magda a jaki dokładnie masz rozmiar tego pędzla? Dużo mniejszy niż ten mój z filmiku (do różu/bronzera). Ale z tego co piszesz myślę że to może być pędzel do rozświetlacza ![]() Neheszta co tam z tym kursem ?
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam dzis stres przed tym egzaminem, zawsze w takich momentach zaluje ze sie jednak nie uczylam
|
|
|
|
#2235 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() Trochę mnie nie było bo miałam same egzaminy a do tego brak dostępu do sieci. Dzisiaj mam wolne i jutro chyba też sobie zrobie Cytat:
![]() cashmere20 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! ![]() ![]()
Edytowane przez tarjaa Czas edycji: 2010-06-10 o 07:36 |
|
|
|
|
#2236 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja z reguły się wkurzam już po egzaminie/kolokwium jak widzę, że to co było czytałam, ale się nie douczyłam:Pi właśnie od przedwczoraj po 2 kolosach się tak czuję:/ Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
do czego służy ten pędzel taki wachlarz, który pokazujesz na samym początku z tych pędzli do twarzy?
Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2010-06-10 o 08:14 |
|||
|
|
|
#2237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Halo
nie było mnie tu chwile ale miałam tyle spraw i problemów że nie miałam czasu...Neheszta gratuluje pracy ![]() Cytat:
Cashmere Wszystkiego naj naj naj 200 lat
|
|
#2238 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi się podobają, i są przydatne ![]() A co do pędzla, to nie mam pojęcia jaki to jest rozmiar, ale on jest takiej sredniej wielkości i płaski, ścięty, nie taki jak pokazywałaś do cieniowania w załamaniu powieki, bo Twój był bardziej okrągły. Tu jest link do pędzli które mam , tak będzie lepiej, może mnie uświadomisz bardziej, który do czego uzywać, bo połowa leży nieużywana przeze mnie http://allegro.pl/item1026693123_pro...wiewiorka.html Cashmere, życzę spełnienia marzeń i o ile się nie mylę, to trafnego wybrania tematu pracy inzynierskiej ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Ale jestem, głupia Mam tam wszystko napisane, co do czego Tylko, że np. jak mam kilka do nakładania cieni, i kilka do rozcierania, czy cieniowania, to nie wiem, który rozmiar do czego i jakich miejsc najlepiej używać...
|
|
#2240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kilka dni temu wybrałam temat pracy inżynierskiej oczywiście przekręciłam go trochę i muszę się wybrać do dziekanatu, żeby poprawić no ale generalnie nie powala mnie ten temat, trzeba napisać i tyle
|
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięn dobry
Tygryska powodzenia Cytat:
dzięki temu się nie rozciera WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO |
|
|
|
|
#2242 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Moderator
|
Cashmere wszystkiego co najwspanialsze kochana
Co do pędzla wachlarza to nie wiem jak ja to zrobiłam że wycięłam to z filmiku he he , on jest do omiatania twarzy np. jak malujesz oczy i cienie ci się osypią na policzki. Ale świetnie się sprawdza również do nakładania rozświetlacza delikatną warstwą![]() Co do głosu to może masz u siebie coś przestawione bo przed chwilką sprawdzałam u siebie oba i mają tak samo mocny głos. Mimo że na laptopie słabiej słychać nie dałam rady podkręcić na maksa bo już po prostu dźwięk ryczał. I w sumie nikt mi nie napisał że za slabo słychać ![]() Madzia dziękuję za miłe słowa. Twój pędzel jest chyba do rozświetlacza. Ale przecież każdy można używać jak się chce i jak ci wygodnie ![]() Pooglądaj sobie na yt filmiki o pędzlach (nie tylko mój) i może to ci pomoże ogarnąć który do czego ![]() Z tymi filmikami myślałam że szlak mnie trafi. Obiecałam tą recenzję pędzli więc korzystając z wolnej chaty postanowiłam pokręcić.I ten o pędzlach w miarę poszedł (chociaż o kilku zapomniałam chyba powiedzieć )To ten makijaż jakaś porażka. Nagrałam szybko ale w między czasie kichała, dzwonił tel itp. i musiałam sporo powycinać. Jak przyszło do zmontowania to w 1 programie wcinało mi dźwięk przy modelowaniu policzków, w drugim z 10 min robiło mi filmik na 3, w trzecim około 4 min. obraz robił się czarny. Kilka godzin nad tym siedziałam i myślałam że wywalę laptopa przez okno. I jeszcze na początku filmu wrzuciłam fotkę nie tego makijażu
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() cashmere wszystkiego naj, naj najlepszego spełnienia marzeń kasia , o tym pędzelku wachlarzu wspominasz w makijazowym do czego służy
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Myslalam ze tylko ja mam tak z ta nauka
![]() ale jeden egzamin juz mam zdany ![]() jeszcze 2 cashmere20, rowniez zycze wszystkiego najlepszego, zdanej sesji oraz spelnienia marzen |
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysko gratuluję
Miałam dzisiaj troche wolnego czasu, to się bawiłam makijażem i zrobiłam ten z czerwienią zdjęcia w albumie.
|
|
|
|
#2248 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Może wstawisz na MM ? Tylko śmiało możesz podciągnąć cienie wyżej bo masz dużo miejsca wolnego do wykorzystania I ja też mam dziś czerwień na oczach. Niedługo wstawię na mm to i tu zamieszczę
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

szukam
Ale kiedys bywaly w new yorkerach.

ale nie mam pojecia co tam będę robić
jak zdam to kupuję wódkę i upiję się do nieprzytomności 

No i codziennie moczenie w plynach do kapieli tez wysusza niestety. Wiec narazie przez jakis czas mam zamiar smarowac sie oliwka hipp i zobacze co z tego bedzie.

, on jest do omiatania twarzy np. jak malujesz oczy i cienie ci się osypią na policzki. Ale świetnie się sprawdza również do nakładania rozświetlacza delikatną warstwą