|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja bym chciała na Mazury ![]() ![]() ![]() Załącznik 3172997 Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-06-09 o 22:21 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
mój tż rzucil palenie dla mnie i jakos dla swoich nieżyjących dziadków. teraz nie moze wąchać papierosów
shpilciu no rzeczywsicie jak przy nadziei ![]()
![]() ![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-06-09 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zadomowienie
|
Ja też nie palę, moi znajomi z resztą też nie. Ale sziszę lubię czasem przy piwku zapalić, chociaż być może taka nasza, polska czymś się różni od tych tureckich? Zagranicznej nie miałam okazji spróbować.
![]()
#544 |
Zakorzenienie
|
proszę trzymac za mnie kciuki jutro,a własciwie to juz dzisiaj od 8.50.fajnie by bylo jakby facet nam powiedzial ze jednak piszemy test...ehhh....marzenia
#545 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie mogłam spać całą noc
![]() ![]() Wykorzystałam wolny czas i zrobiłam trochę porządków w kosmetykach, spisałam całą pielęgnację ![]() Efekt jest taki, że pożegnałam się jeszcze z jednym tuszem - maskarą Sensique zieloną (miałam ją z wymianki i przyszła jakaś dziwna, śmierdziała jakby papierosami ![]() ![]() A teraz wklejam Wam pielęgnacje: Kremy do twarzy (7): Dax Cosmetics Perfecta Nawilżanie na dzień, Dax Cosmetics Perfecta Cera mieszana przeciwzmarszczkowy, Mincer Krem Pobudzający, Ziaja Herbika Plant Krem odżywczo-kojący, Bielenda Torf&Wodorosty Krem Anti-Age, Soraya Care&Control Krem na blizny, Lirene Cera Tłusta i Mieszana Krem na dzień Toniki (5): Bielenda Ogórek&Limonka, Soraya Care&Control Tonik antybakteryjny, Ziaja Pro Tonik odświeżający, Mincer Young Medical Tonik, Yves Rocher Mgiełka nawilżająca Hydra Specific Żele do mycia twarzy (4): Lirene Cera Tłusta i Mieszana Żel matujący, Ziaja Pro Żel mujący normalizujący, Soraya Care&Control Żel, Yves Rocher Sebo Specific Krem do mycia twarzy Peelingi do twarzy (6): Dax Cometics z minerałami i krzemionką, Ziaja Pro Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny, Garnier Czysta skóra Peeling eliminujący zaskórniki, Joanna Peeling do twarzy z gruszką, Mincer Dermavital Peeling z tlenkiem glinu, St. Yves Peeling przeciwtrądzikowy Dezodoranty w kulce (3): Isana Wirkung egzotyczny, Yves Rocher Jardin du Monde Lotos, Yves Rocher Fraicheur Bambou Demakijaż (3): Ziaja płyn dwufazowy, Ziaja Jaśmin w płynie micelarnym, Rossmann Rival de Loop mleczko do demakijażu Szampony (9): Joanna: z biosiarką i bursztynem, z brzoskwinią i pomarańczą, z miętą i wrzosem, Clairol Herbal Essences Zmysłowa gładkość, Farmona Szampon Rumiankowy, Barwa Szampon rumiankowy, Farmona Saponics ze skrzypem, Pollena Malwa Czarna Rzepa, Nutrill z Biedronki Odżywki/Maski (7): Clairol Herbal Essences Zmysłowa gładkość, Gloria Emulsja, Gloria Maska, Kallos Latte, Pantene Krem odbudowujący, L'Biotica Wax do wypadających włosów, Woda brzozowa Kulpol, Kuracja przeciw wypadaniu włosów Farmona Radical Odżywki w sprayu (5): Marion Natura silk do włosów blond, L'Biotica ochrona antyUV, Dove Mgiełka wygładzenie i blask, Joanna Reflex blond, Rosmann Liliputz Spray ułatwiający rozczesywanie Styling włosów (11): Wella lakier do kręconych, Garnier Fructis pianka x2, Taft power mousse pianka, Rossmann Yung pianka, Loton 4 lakier, Wella krem Artystyczny nieład x2, Wella krem Superskręt, Frieda Spray do kręconych, Garnier mleczko wygładzające Peelingi do ciała (3): Hean peeling cukrowy, Joanna peeling myjący gruszkowy, Bielenda Eco Care peeling myjący Żele pod prysznic (6): Ziaja Pomarańczowa mydło, Fa Hibiskus&Żurawina, Joanna Olejek kawowy, Yves Rocher Żel brzoskwiniowy, Yves Rocher Żel mandarynka, Luksja Rituals Thai Fusion Żele do hig. intymnej (2): Ziaja Med nawilżający, Mincer z kłączem pięciornika Kremy do rąk (3): Barwa krem kokosowy, Mincer krem cytrynowo-winogronowy, Liliputz krem dla księżniczek Kremy/Żele do stóp (5): Pollena Ewa z lnem, Delia Szałwiowy, Tołpa krem Foot Therapy, Tołpa Żel antyperspirant Foot Therapy, Yves Rocher żel chłodzący Balsamy brązujące (3): Garnier, Bielenda Sunny, Yves Rocher Spa Balsamy antycellulitowe (7): Tołpa Super koncentrat na noc, Ziaja Lipocell Bloker, Garnier Bodytonic, Evoco Żel antycellulitowy, Kolastyna Slimbody, Tołpa Spa collection Żel, Tołpa Krem antycellulitowy dla biedronki Balsamy do biustu (2): Kolastyna Slimbody, Tołpa Spa Collection Krem Balsamy/Masła pozostałe: (9) Farmona trufle i migdały, Farmona Ciemna czekolada i pistacje, Farmona Cynamon i Karmel, Ziaja Pomarańczowa Masło, ziaja Sopot Spa Masło, Bielenda Pożegnanie z Afryką, Eveline Spa Oliwkowy, Yves Rocher jeżynowy, Soraya Summer Slim z białą herbatą Peeling do dłoni/stóp (4): Ziaja Pro kuracja parafinowa, Eveline ekspresowe Manicure, Avon Foot Works Scrub, Dax Cosmetics peeling cukrowy Maseczki tubkowe (4): Herbapol z bzem, Ziaja Pro maseczka ściągająca, Hean maseczka oczyszczająca, Yves Rocher Maseczka Peel-off Maseczki saszetkowe (18) Punktowe na wypryski (3): jadwiga papka do cery trądzikowej, Asa Acnefan, Maść Mumijo Kremy pod oczy (1): Bielenda Eco Care krem pod oczy Pielęgnacja ust (5): Carmex klasyczny, Carmex w tubce wiśniowy, Tisane, Bielenda Aloes, Wazelina ziaja Filtry (2): Pollena Ewa, Dermedic Kremy do paznokci (2): Herba Studio, Sally Hansen Sole do stóp (2): On Line: Eukaliptus&Mięta, Kasztanowiec&Imbir Biochemia (19): Odżywczy żel hialuronowy, Serum Lemon, Serum na blizny, Serum odbudowujące, Olejek myjący pomarańczowy, Olejek myjący egzotyczny, Tonik z kwasami AHA/BHA, Maseczka wulkaniczna z ogórkiem, Olej z czarnuszki, Olej z awokado, Olej ze słodkich migdałów, Olej kokosowy, Algi, Proszek z orzecha włoskiego, Mother of Pearl, Hydrolaty: oczarowy, rumiankowy, z kocanki, cytrynowy Na zielono to, co w użyciu. Zaraz się na mnie baty posypią ![]() Porównując z początkiem odwyku to na pewno odniosłam wielki sukces z pielęgnacją twarzy: kremami, tonikami i żelami do twarzy. Miałam z każdej z tych kategorii po kilkanaście sztuk, chyba najwięcej żeli. A to dlatego, że mocno mnie mobilizowała zmiana pielęgnacji na biochemiczną i nie kupowałam już drogeryjnych kosmetyków. Za duzo tylko tych peelingów- mam nadzieję, że zdążę je zużyć przed terminami ![]() Za to posypałam się bardzo w pielęgnacji włosowej - ilość szamponów i odżywek mnie poraża ![]() Pielęgnacja stóp i rąk raczej w normie. Gorzej z balsamami, chociaż to też schodzi na bieżąco. Szczególnie ostatnio jak zużywam drugie pod rząd masełko ziajowe (najpierw kokos teraz pomarańcza), bo szybko uciekają z pudełek. ![]() Z ilości maseczek jestem w miarę zadowolona. Tubkowych ubyło mi chyba o jedną, za to saszetek na początku odwyku miałam około 40, także zużyłam połowę ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2010-06-10 o 04:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
ksiezniczko nie jest tak źle.batów nie daje bo niewyspana jestem.
#547 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to turecka klątwa polega na tym samym. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajne. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak z ciekawości ile Ci zajmuje posprzątanie tego stoliczka makijażowego bo wyobrażam sobie że jak to wszystko jest na wierzchu to się nieźle kurzy. ![]()
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-06-10 o 06:43 Powód: dopisek |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do kierunków polskich wyjazdów, to zdradzę Ci, że jako Warmianka na Mazury pierwszy raz pojechałam mając lat 25+ ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No z kosmetyków ładnie zeszłaś, parę sekcji musisz jeszcze dopracować ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No Księzniczki stoliczek mnie przeraża ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hehe tak to jest, tam gdzie najbliżej to i też najdalej. Więc jeszcze wszystko przede mną ![]() Tak jak ostatnie limitowanki Essence mi się nie podobały tak ta CoC normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#551 |
Konto usunięte
|
Zużyłam właśnie sporą saszetkę balsamu do włosów Garnier Nutrisse Creme - przede wszystkim bosko pachniała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() -balsam YR -krem Vichy ![]() a wczoraj zużyłam odżywkę elseve do włosów ![]() jeśli macie ochotę to prosze o głosy w link z podpisu jeżeli Wam się podobają zdjecia ![]()
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu mam zużycia ![]() - żel pod prysznic Uplift - Luksja - kulka SSS - Avon
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-06-10 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Wybieram się do Natury poogladać nowa limitowankę Essence ... Obawiam się, że wyjdę z wszystkimi 3 lakierami
![]()
![]() |
#556 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale powiedziałam sobie, że nie kupię nic nowego, dopóki nie obfocę wszystkich moich na klubowego bloga ![]() Czyli ze 2 miesiące abstynencji... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dziś w Naturze ![]() Niestety nie ma nowej limitowanki jeszcze, kuszą mnie kredki i lakiery ![]() Ale kupilam fioletowa wysuwaną kredkę do oczu Essence i lakier brokatowy ze stałej oferty. Poza tym 2 szampony Garnier kwiat lipy w zestawie za 9,99. Szampony w sumie to na zapas. No i odebrałam nasze obrączki, ![]() ![]() I jeszcze zgrzeszyłam- kliknęłam na All. tester 100ml Sunflowers za 42zł w tym przesyłka ![]() Księżniczko, nie jest z Tobą tak źle, jeszcze trochę zużyjesz kremów, szamponów i odżywek i będzie super. No i maseczki saszetkowe też szybko Ci zejdą. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Wczoraj oddalam mamie krem do stóp z Avonu, tacie krem do twarzy Babydream i dziś jeszcze oddam mamie dezodorant B.U. Sexy. Nie wiem czy liczyć to wszystko od razu do zużyć? Dziś jak sie ogarnę to chyba obfocę trochę kosmetyków i zrobię wymiankę.
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Gorąco jak diabli, ja latam z mokrymi wlosami:P
Jutro chyba pojdzie jedna Rexona! ![]()
#559 |
Konto usunięte
|
U mnie czerwiec będzie niestety porażką. Nie wydam dużo więcej niż mój limit, ale duuużo mi przybędzie... Choć i zużyć trochę będę miała. Na dzień dzisiejszy wygląda to tak:
Zużyte: 1.Biochemia Urody, Puder bambusowy 2.Colgate, Pasta do zębów Sensitive Pro-Relief, 22ml 3.Nivea, Plastry oczyszczające do nosa, 1 szt. 4.Golden Rose, Lakier Pretty color, 119 5.Golden Rose, Lakier Pretty color, 162 6.Avon, roletka Pur Blanca, 9ml 7.Dove, Kremowy żel pod prysznic z olejkiem, 55ml 8.Garnier, Nutrisse Creme, Balsam do włosów, 20ml – miniatura 9.Eveline, Serum intensywnie wyszczuplające, 7ml – próbka Nowe: 1.Nivea, Plastry oczyszczające do nosa, 10szt. – 4,00zł 2.Sally Hansen, Lakier Xtreme wear, Chic cobalt – 4,00zł 3.Sally Hansen, Lakier Xtreme wear, Jungle Orchid – 4,00zł 4.Sally Hansen, Lakier Xtreme wear, Dyn-o-mite – 4,00zł 5.Sally Hansen, Lakier Xtreme wear, Groovy green – 4,00zł 6.Enliven, Masło do ciala Arbuz, 300ml – 5,50zł 7.Enliven, Odżywka do włosów Malina i Jabłko, 400ml – 2,00zł 8.Garnier, Szampon z mango i kwiatem Tiare, 250ml – 4,99zł 9.Avon Planet Spa, Masło do ciała z minerałami Morza Martwego, 200ml – 7,50zł 10.Avon Sun, Balsam z beta-karotenem wzmacniający opaleniznę, 200ml – 7,50zł 11.Avon Sun, Kojący krem po opalaniu z panthenolem, 200ml – 7,50zł 12.Avon Nail Experts, Zmywacz do paznokci w pisaku – 7,50zł 13.Lorys, Balsam do włosów z olejkiem z węża, 1000g – wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
witajcie ponownie.
ale jaja dzisiaj z tym egzaminem.siedzialam przed salą,wykładowcy jeszcze nie bylo.zaczelam mówic kolezankom ,,zobaczycie,przyjdzie facet i jak zobaczy ze nas tyle jest to zrobi opisowy,da trzy pytania (wymienilam te pytania co bym chciala) i zdamy." druga kolezanka mówi : ,,taaaa,jasneee a Bednarczyk przyjdzie nas pilnowac(taka wredna profesorka od nas z uczelni)". po chwili przychodzi facet,zobaczyl ze nas jest duzo,zniknol na chwile,wrócił z tą profesorką,zrobił opisówke ,dał nawet 3 pytania które były takie jak chcialam. smiałysmy sie ze na koniec studiów w koncu mojee zyczenia sa wysłuchiwane.nie mniej dziekuje za trzymanie kciuków. poszłam po egz.na zakupy.kupiłam japonki ,pędzel w inglocie do rozcierania cieni,potem poszłam do drogerii na długiej i kupiłam zestaw ziaji na cellulit.w zestawie było to nowe serum czerwone,termowyszczuplaj ace i chłodzące,a gratis koncentrat wyszczuplajacy z serii rebuild.dałam za zestaw 17zł.w sumie zakup potrzebny bo nie mialam nic w zapasie za lirenke która sie konczy.
#561 |
Lady of Harley-Davidson
|
wstyd
![]() wielbię Mazury od czasu jak tam bylam pirwszy raz, czyli juz prawie 10 lat ![]() ![]() zetafon: spoznione, ale trzymam ![]()
#562 |
Zakorzenienie
|
O Matko myślałam, że mnie zjedziecie za te zapasy
![]() Co do stoliczka to rzeczywiście jest z tym roboty. Pędzle piorę codziennie, po każdym użyciu. A co do reszty to przy porządkach wszystko wycieram ![]() ![]() Oczywiście po przeprowadzce kupię te szufladki, ale to bardziej ze względu na częstszych gości (np. rodziców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnei dziś była podobna historia, bo zastanawiałam się przed chwilą co z tą pracą w laboratorium, że chyba powinnam się przypomnieć sąsiadce. Minutę później zadzwonił tata, że jutro mam rozmowę ![]() Nie było u mnei nowj limitowanki Essence. Poszłam więc do lumpka i kupiłam co-nie-co https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=221
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, ale cudny ten komplet do spania
![]() ![]() Kurcze, obejrzałam limitowankę Essence ![]() ![]() ![]() Hosenko, nie wiesz czy te kredki to będą takie jak LL? Bo jeśli tak, to kupuję ![]() ![]() Lecę do Natury zaraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
hosenko wez przyjedz kiedys do mnie i mnie wez na nauke jak sie wyszukuje takie fajne ciuszki.ja dopiero zaczynam w tej kwestii ale znajduje tylko wielkie rozmiary albo nic ciekawego.byłam w dniu dostawy w jednym takim przybytku a jakos nic mnie nie zainteresowalo poza bluzą polarkową za 19zł,ale i tak sporo jak na uzywany ciuch.
ksiezniczko jest jakis link do tej limitowanki essence?
#567 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam ochotę na te lakiery... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Własnie sobie przypomniałam, że miałam nie wydawać więcej niż 80 zł w miesiącu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- A to nie ta?: http://www.zeberka.pl/art.php?id=7798 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Konto usunięte
|
Ta jest z marca wg stronki ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze myję, przelewam spirytusem i psikam sprayem z Sholla i jest ok. Te Atmosphere są nowe - były oryginalnie złączone ze soba, z dużą metką. Tylko naklejki z ceną są zerwane. Nie wiem jak te kredki, zwłaszcza, że z LL nie mam żadnej. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.