| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-10, 14:30 | #481 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

jaki upaaaaaaaaaaaaaaał   a ja nie lubię zup... jedyne co zjem to pomidorówka  ogórkowa i buraczkowa  ale i tak wychodze z założenia, że zupa to nie obiad...   | 
|     | 
|  2010-06-10, 14:34 | #482 | |
| Zakorzenienie | 

zaraz uduszę poledwiczki z indyka w przyprawach   ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat: 
  zupa cebulowa czy zupa porowa-krem - wymiata   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-10, 14:35 | #483 | 
| PIP. | 

biedne poledwiczki     
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-06-10, 14:43 | #484 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 wydus z nich to co pyszne  wlasnie zupa jest git  ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- moj tata mysli, ze ja moiw do mnie corcia to ma mnie w garsci  przez tel of koz  i ma racje  ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat: 

__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||
|     | 
|  2010-06-10, 14:43 | #485 | 
| Zakorzenienie | 

hej nadrabiałam 1. ja lubię metalowców, znam ogromnie wielu, w każdej grupie znajdą się kiepscy przedstawiciele, ja poznałam tę grupę z najlepszej strony dlatego nigdy nie nazwę ich "brudasami" :/ 2. narobiłyście mi ochoty na zupkę - lubię jarzynową ale z 3 warzywek (brokuł, kalafior, marchewka), pomidorowa (z pomidorów z puszki), ogórkowa i rosołek (czasem pieczarkowa i buraczkowa) no i serowa jest pyszna  no i czasem żurek lubię  3. Próbuję zmienić nastawienie życiowe - idzie różnie   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-10, 14:43 | #486 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  dziekuje  Cytat: 
  a raczej miałam bo sie skonczyl juz, musze zakupic  na moja sucha skore jak znalazl  dzien dobry  co do zup to ja ubóstwiam rosól   
				__________________ ♥ ♥ ♥ Aparatka   góra: 23.03.12dół : 28.06.12  | ||
|     | 
|  2010-06-10, 14:46 | #487 | 
| Zakorzenienie | 

i tak sobie siedze , podliczam, źle wpisalam i skreslam i mowie do siebie : czy ja jestem chora na glowe? ale odpowiedzi nie uslyszalam  ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Lu  od razu lece klikac  ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Julka, ja tez uwielbiam rosol, ale musze miec swoj makaron  i warzyw pelno  a moj P. nie za bardzo mowi na to : tlusta woda   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-10, 14:47 | #488 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
  ale polędwiczko to chętnie   | |
|     | 
|  2010-06-10, 14:50 | #489 | 
| Zakorzenienie | 

http://lodz.szerlok.pl/oferta/nordi-...ka-ID275m.html ona wlasnie dostanie paczke  a pyszczek taki do Soni ma podobny  i to ta co Lu pisala o lodzie  ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- i znow Tola, bo inne maja juz paczki, a jej brakuje 29%   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-10, 14:52 | #490 | 
| Zakorzenienie | 

tamtym z tyłu jeszcze po 60% brakuje. Dzieki Grosia    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-10, 14:56 | #491 | 
| Zakorzenienie | 

Idź se zobacz na stronę   www.superpharm.pl ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- O "mój" bernardyn juz został nakarmiony  http://lodz.szerlok.pl/oferta/wiktor...ka-ID275a.html | 
|     | 
|  2010-06-10, 14:57 | #492 | 
| Zakorzenienie | 

odwołany koncert tributowy w Rzymie - czego można sie było spodziewać

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-10, 14:58 | #493 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Co z moim biletem lotniczym do rzymu...wczoraj kupiłam, kto mi za to odda kase    | |
|     | 
|  2010-06-10, 15:07 | #494 | 
| Zakorzenienie | 

11 psów z 1wszej strony już mają paczkę ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- FF mi sie pier*oli co chwilami wyskakuje bład z połaczeniem i nie moge posiac :/ co za gawno 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-10, 15:21 | #495 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Heloł   witam nową część    tak wiem, ma się ten zapłon   | 
|     | 
|  2010-06-10, 15:26 | #496 | 
| Zakorzenienie | 

Lepiej późno niż wcale   Nowa częśc wita Ciebie   | 
|     | 
|  2010-06-10, 15:30 | #497 | |||
| Zakorzenienie | 

Agulinda   chlopak tak cie zajmuje, ze nie masz dla nas czasu tak  ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat: 
  se pojde moze, a moze nie, bo i tak nie mam u siebie tego sklepu   ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat: 

__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |||
|     | 
|  2010-06-10, 15:32 | #498 | 
| Zakorzenienie | 

Jestem   Cały Tarnów niebosko zatłoczony, żar się leje strumieniami... Kocham taką pogodę   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-06-10, 15:32 | #499 | 
| Zakorzenienie | 

ale mi baba namotala   przedluzam znow certyfikat do ZUS, i zeby nie fatygowac kolegi, to biore na swoja firme i ta teraz dzwoni, ze jest i czy wiem, z emam przyjsc z papierami od fimry, no to ok, ni ewiedzialam, ze znow to samo przy przedluzaniu, a ona mi wypalila, ze mam miec wazny wpis z gminy pol roku, a jak nie to pieczatka i teraz musze sie tam wybrac, a to nie ma jak bez samochodu, a P. w pracy w tych godzinach co urzad i makabra  moze jutro kolege poprosze to podjedziemy, i mam nadzieje, ze na miejscu zalatwie, bo jak nie to   
|     | 
|  2010-06-10, 15:32 | #500 | 
				 | 

chłopak chłopakiem, ale ostatnio jest ciężki czas w szkole przed wystawieniem ocen także już chodziłam tak zmęczona, ża masakra   teraz tylko piątek i w zasadzie od przyszłego tygodnia już luzik  i chłopak wyjeżdża na tydzień   | 
|     | 
|  2010-06-10, 15:32 | #501 | 
| Zakorzenienie | 

Ej pofarbować dziś kłaki czy nie   Tzn to jeszcze zależy czy mamie będzie się chciało...ale znalazłam jej propozycje pracy to może będzie tak miła  Ale nei wiem czy mi się chce  hmmm | 
|     | 
|  2010-06-10, 15:33 | #502 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat: 

__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||
|     | 
|  2010-06-10, 15:34 | #503 | 
| PIP. | 

lece    
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-06-10, 15:34 | #504 | 
| Zakorzenienie | 

w czepku sie zagrzejesz czy co sie tam nosi przy farbowaniu   a Ty oslabiona od tych samych warzyw   
|     | 
|  2010-06-10, 15:35 | #505 | 
				 | 

ej, myślicie, że da się laminować jakąś taką niewielką fotkę czy niebardzo ?

| 
|     | 
|  2010-06-10, 15:36 | #506 | |
| Zakorzenienie | 

jak mozna uwielbiac zar z nieba   ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- a czyja ta fotka i czemu trzeba laminowac   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-10, 15:37 | #507 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-06-10, 15:43 | #508 | 
| Zakorzenienie | 

Jeden egzamin wyśmienicie, na maksimum punktów (ustny z współczesnej literatury amerykańskiej), a drugi litościwie przemilczę, nie chcę sobie psuć humoru   ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Można, można  Dla mnie 40 stopni to idealna temperatura, mogłabym mieszkać w Afryce  Może się tam kiedyś z A., przeniesiemy   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-06-10, 15:46 | #509 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  a Afryka to co innego  ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- a to krotko , to sie wytrzyma  to farbuj i tak Ci kiedys wypadna  ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- ja na sloncu nie lubie, ale ogolnie fajnie jak ciepelko  ale jak widze jak zwierzaki sie mecza, ile much sie rodzi i jak P. sie na twarzy az leje, to nie lubie zaru az takiego  w ogole ludzi duzo chorych sie źle czuje, a moj tata jak xle znosi upaly   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-10, 15:47 | #510 | 
| Zakorzenienie | 

To lecem na truskawy i kawusię...zobacze jeszcze co z tą farbą   ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Czesc Atunia   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.