|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Kopsnęłam się do salonu i pogadałam z właścicielką (
). Fajna kobita - zapisała mi numer tej drugiej kiecki (kosztuje 3200) i porozmawiałyśmy chwilę. Powiedziałam jej o tym, że na zdjęciu jakoś mnie skraca ta suknia ze zdobieniami. No i się okazuje, że "ona tak ma". Pani pokazała mi większe zdjęcie katalogowe i tam było to samo kurcze, ta sukienka chyba tak ma, że na żywo tego tak nie widać, a na fotkach nogi tnie... Jednym zdaniem suknia czwarta awansowała na miejsce pierwsze ![]() Teraz mi powiedzcie jeszcze... ta, czy numer 9 z poprzedniego salonu? Dla mnie chyba raczej ta... |
|
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Cytat:
![]() A poza tym Naj,muszę wyznać, że mi się podobasz
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Ah, ah, jakie wyznanie. Gdybym była Naj to bym się aż zarumieniła
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Ty też mi się podobasz
![]() ![]()
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
dobry...
ledwo dojechałam do domu, myślałam że padnę w autobusie. 31,5 stopni we Wro.. posiedziałam z rana trochę w bibliotece ale dużo nie napisałam, aczkolwiek coś ruszyło. Zaraz się zabieram za resztę, muszę to dziś skończyć. Zaraz też zadzwonie do fotografa, jednak się na niego zdecydowaliśmy ![]() No a poza tym to trochę mi smutno. TŻ ma jutro iść na piwo. Mówił już tydzień temu że z kumplami męskie wyjście. No spoko, niech idzie bo narzekał ostatnio na brak kontaktów towarzyskich. Ale dziś poszliśmy do niego do galerii i zagadał z kumplem co z nim idzie, ja stałam obok. I wyszło, że będą też dziewczyny.. a TŻ ani słowem nie wspomniał mi, nie zapytał czy może też chcę iść. I jakoś tak smutno mi. Pewnie bym i tak nie szła, bo mam egzamin w sobotę, no ale nie zapytał. Słowem nie wspomniał. A dwóch kumpli zabiera swoje dziewczyny, do tego z ich pracy też będą. No ale za to jutro idę na piwsko z Motylkiem mam nadzieję że wstanę w sobotę na egzamin
|
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj
![]() A Ty, Gwizdaczku podobasz się mi. Naj też. I wszystkie Zazdrośnice ![]() Możemy założyć komunę i klub wzajemnej adoracji - na co nam faceci jak się tak sobie nawzajem podobamy ![]() Odbija mi od tego upału ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
Czasem tak bywa, że wyjście ma być babskie/męskie a ktoś z uczestników ciągnie drugą połówkę i robi się głupio... W każdym razie nie martw się |
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
nie no niech sobie chłop odpocznie ode mnie.
Ale nie zapytał :/ No ale mniejsza z tym. Trochę wydaje mi się jakby jego zapał opadał, zaangażowanie, inicjatywa. A ja oglądam pierścionki na wystawach. Widziałam dziś śliczny za 300zł w Aparcie w przecenie. A TŻ tylko mi mówi "ehhh jak ja się wyrobię do twoich urodzin...". Nie patrzy na wystawy. I w ogóle jakaś na NIE jestem dziś. Grr. |
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobacz, mój ma to samo. Najpierw chciał "teraz, już" a od zaręczyn niewiele mówi o ślubie i sam przyznał, że chce sobie poukładać ten temat. A z pierścionkiem to pewnie Ciebie jak to mówią robi w konia
|
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Oby. Miałam mu sprawdzić i napisać stan jego konta, i tak sobie liczę że 150-200zł na miesiąc dałby radę oszczędzić gdyby chciał.
Grrr nie, nie myślę już o tym. Kto mnie palnie w łeb?
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się zdjęcie 7 i 8 czyli sukienki 4 i 5, ale znów weź poprawkę na to że ja lubię prosto
Cytat:
do zaliczenia mam już tylko łacinę a poza tym egzaminy już. Jutro pierwszy. |
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
zaklepałam fotografa ^^
|
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze w przyszłym tygodniu pojadę do Koszalina i już będę wiedziała ostatecznie ![]() Ja się nie stresuje - skoro wiem, że będzie ślub to co mam się stresować ![]() Czyli jutro trzymanie kciuków preferujesz ? ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Super Któregoś z tych co pokazywałaś strony ? A ja zaniosłam do druku rysunki z magisterki
|
|
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Rain mój typ to sukienka ze zdj. nr 7
![]() Chyba sobie trochę ramiona opaliłam bo cos mnie pieką ![]() Rain tak, tego http://www.fotograf-wesele.pl/zdjeci...run_g1676.html dorzucił jeszcze trochę zdjęć Łapie fajne momenty, jest spoko człowiekiem Plener będziemy chcieli na spontana a nie ustawiany raczej, zdjęcia w kościele też ładne robi (no tylko żeby i księdza całego złapał a nie pół ). Mi się podobały zdjęcia robione aparatem z szerokim obiektywem, ale widziałam takie zrobione w kościele gdzie będziemy brali ślub prawdopodobnie, i beznadziejnie wyglądało, więc w sumie i ten fotograf może być (bo chyba nie ma szerokokątnego).Jak mówiłam - najważniejsze dla nas są zdjęcia z ceremonii, i twarze twarze twarze, uchwycone miny, myśli etc I wydaje mi się że on to zrobi. Mega mi się podobają zdjęcia z ostrością ustawioną na kogoś w tle ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- no i ma dobry aparat bo zdjęcia w ruchu są bardzo wyraźne.. widziałam już i takich co wszystkie z wesela mieli ruszone, do tego dorobione rozmazanie w PS i że niby tak ma być
Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-06-10 o 17:26 |
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ale u mnie dziś pranoooooo , gorącoooo i dusznoooo. w ogóle nie wiem co napisać ![]() Jutro ostatni dzień do pracy i weekend W ogóle ostatnio zaczęłam sobie robić fryzurkę wygodną do pracy . Taką wygodną i lekko efektowną , w realu wygląda ślicznie Ponieważ mam jakby warkocza plecionego w drugą stronę na włosach , taki odwrotny dobierany ![]() zdjęcie nie ukazuję piękności mojej fryzury ponieważ było robione na szybko . |
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Upał nie sprzyja produkcji
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku fajny warkocz na wspak
![]() Ehh jeszcze się nie zabrałam za robotę... chcę już wakacje. A TŻ dzwonił się pytać czy chcę iść jutro na te piwo, rychło w czas
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilkę, Rain sukienka nr 4
![]() Gwizdaku jesli chodzi o piękne plaże t polecam Ukraine, Krym, i plaże w Nowym Świecie, pięknie tam jest woda mistrz delfinki sobie pływają cudo
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze bardziej uwierdzam się w przekonaniu
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Na wspólnych zakupach leci rozbiórka Alien TM ![]() Mój ukochany zapach |
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
mowisz rain ze fajne?
warto wziac zamiast pure poison zawieszonych?
|
|
#1580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Da się przyzwyczaić ![]() Cytat:
Parno i gorąco tak jak u Was. Masakra.Aha, wysłałam do Claris zdjęcie
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Aliena i Pure Poison uwielbiam prawie po równo
![]() Alien jest w moim odczuciu trudniejszy niż PP. 5 ml na próbę zawsze warto wziąć
|
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
rain dziękuję za cynk dot. Aliena
laski zerknijcie na pocztę magda ale z Ciebie lachon szkoda, że bimbałki zasłoniłaś |
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zauwazylam ze mamy dosc podobny gust w wielu sprawach wiec mysle ze bedzie mi sie podobac skoro polecasz
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
No problemo
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Moja mama na przykład Alina nie cierpi - zawsze się krzywi jak jej zalatuję demonicznym jaśminem
|
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy no i lubie zapach jasminu wiec powinno byc ok ![]() a w ogole to nikt sie nie przejal moja dzisiejsza przygoda z autkiem
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękna jesteś! |
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bimbałki zasłoniłam, bo ich nie mam Serio, serio Eh, te skutki uboczne diety
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Dzizas ale ja jestem zalatana
w sumie dopiero teraz od niedzieli mam chwilę na neta. Z nauką na obronę jestem można powiedzieć na półmetku... Jutro chcę zrobić sobie zdjęcia do dyplomu, oprawić prace, złożyć je w dziekanacie, potem praca i potem jedziemy z tżtem na zakupy, bo w sb. przyjeżdzają do nas na grilla znajomi Mam nadzieję, że się ze wszystkim wyrobię. I zaczyna mnie łapać przedobronowy stres. A Ty rain masz już termin obrony? |
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
magda2109 kolejna laska no.... same pieknoty tu u nas
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, a jak Ci w się w ogóle z Tż mieszka, co?
![]() Do nas w sobotę też przychodzi 10 osób na urodzinową imprezkę Tż na szczęście mama Tż zobowiązała się zrobić wszystkie sałatki, ciasto i generalnie przygotować wszystko A przed samą imprezą wywozimy rodziców Tż na działkę, będą tam mieszkać całe wakacje ![]() edit: A z mniej optymistycznych wieści to moja mama jutro wyjeżdża do Belgii na całe wakacje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

). Fajna kobita - zapisała mi numer tej drugiej kiecki (kosztuje 3200) i porozmawiałyśmy chwilę. Powiedziałam jej o tym, że na zdjęciu jakoś mnie skraca ta suknia ze zdobieniami. No i się okazuje, że "ona tak ma". Pani pokazała mi większe zdjęcie katalogowe i tam było to samo
kurcze, ta sukienka chyba tak ma, że na żywo tego tak nie widać, a na fotkach nogi tnie... 

Da się przyzwyczaić
szkoda, że bimbałki zasłoniłaś