|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
gooorrrąącooo dobijcie mnieee. Jutro jedziemy na wioskę i wracamy w poniedziałek
![]() ![]() ![]()
#4504 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Mati
wybacz wpadkę ![]() Mikołajek nie wiem skąd mi się Mateusz wziął, ale mówiąc szczerze zawsze mi na myśl przychodzi Mateusz jak "myślę" o Twoim synku ![]() Kaja śpi w śpiochu długim i pod spodem ma koszulkę na ramiączkach. Nie jest niczym przykryta. Ona po prostu nie cierpi przykryć. Czy ciepło czy zimno i tak się odkopie. Dziś "zżarła" normalnie z 10 truskawek, takich kwaśnawych ale minkę miała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lubie lato. Tylko po powrocie z pracy musze wejść pod prysznic a potem wypić kawe mrożona i jakoś dotrzymać w bloku do wieczora..... Ola noc miała cieżką a w dzień wisiała cały czas na rękach cioć. Ciekawe co się z tego wykluje .... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
a co do "baby"
to cóż psycholka i już |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Tun1a dzięki
![]() nie chwaliłam się - 11 zębów jest! Ostatnio pojawiły się prawa dolna 4 i lewa górna ![]() Kobieto z artykułu - ![]()
![]() |
#4508 |
Rozeznanie
|
Buziak jak tylko wyłączyłam kompa zastanawiałam się jak ja to napisałam, bo wydawało mi się że byka zrobiłam.
Filip 10 kwiecień 2009r godz. 4:44 ![]() "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie." Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Zwariuje zaraz z tej duchoty
![]() ![]() ![]() Dawid juz od 30 min spi a spi w samym bodziaku kr rekaw Ide pod chlodny prysznic zaraz! A odnosnie prysznica to polecam bardzo mydlo w plynie pod prysznic z Ziaji 500 ml w Rossmanie promocja za 4,49 zl, kupilam jedna butle, wyprobowalam i pojechalam po jeszcze 4 butle....lepsze niz zele! TAKIE cos i sa rozne zapachy ale nie jestem pewna czy przypadkiem w Rossmanie ta promocja nie byla do dzisiaj Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-10 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
Rany, kobiety padam. Byliśmy na rowerach a ja ostatni raz to jeździłam w podstawówce, chyba w 5 czy 6 klasie...
![]()
#4511 |
Zakorzenienie
|
hej Mamuśki
my byliśmy dziś od 12.00 u cioci TŻ w domu prywatnym, a w zasadzie przed domem, Filip pół dnia pluskał się w basenie i całe plecki i rączki ma opalone wróciliśmy po 17.00, mlody od razu padł, ale przed 20.00 wstał pobawił się, wykąpałam go zjadł i o 21.00 poszedł spać wymęczony dziś masakrycznie jest ja zresztą też, to słońce zabija hehe wykąpałam się przed chwilą, włosy umyłam i aż mi lepiej a teraz winko piję z mężem i się relaksujemy
#4512 |
Zakorzenienie
|
anya - ja bym sobie pojeździła ale rowerów nie mamy
![]() ja właśnie wcinam dietetyczną piankę jogurtową ![]() ![]() a gdzie jest cassie ?? u nas też masakra...u młodego nawet okno uchyliłam bo u niego to już wogóle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez chyba na noc uchyle okno bo prze-je-ba-ne, ze sie tak brzydko wyraze. Nienawidze tego mieszkania w lecie ![]()
![]() |
#4514 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzien dobry upal masakryczny 22 stopnie o 7 rano, co to bedzie pozniej. Stopy mi spuchly okropnie, ze az paski od sandalow mi sie odcisnely. Uciekne szybciej z pracy bo umre inaczej. Wczoraj zmierzylam sobie cisnienie to mialam 90/60 w zyciu tak niskiego nie mialam. A Mikolaj spi w pajacu i spiworku bo u mnie w domu tylko 20 stopni jest. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam to pomaranczowe a potem dokupilam kakaowe, jagoda z porzeczka, cola i guma balonowa bo mi sie strasznie podobaly ale dopiero w domu przeczytalam ze cola i guma balonowa sa mydlami dla dzieci ![]() ![]() Jest godz 8 a u mnie juz idzie zwariowac ![]() ![]() ![]() ![]() Jakis basenik maly musze mu kupic bo w duzym nie oplaca mi sie co chwile wody zmieniac bo bedzie sie robil zur...narazie kombinuje jakby w kojcu te dziury zalatac i z niego basen zrobic ale czarno to widze ze sie da wiec kupie jakis maly basenik jak bede na miescie Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-11 o 07:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]()
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cóż za entuzjazm ![]() dzień dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
anya - to i tak długo wytrzymała
![]() Mój mnie wczoraj w ciula zrobił...poszłam go położyć...wieczorem już no i zasnął...wyszłam zaczęłam pokój z zabawek ogarniać.....odwracam się a moje dziecko za mną stoi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Filip dziś też wstał wcześnie, po 6.00
przesikał pampersa, a mąż zamiast go przebrać i położyć to go wziął do pokoju byliśmy na szczepieniu Fifi dzielnie zniósł, ale zważyc się już nie chciał teraz śpi łobuz
#4522 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam Wam napisać...wczoraj wieczorem tak koło północy wyjrzałam przez okno w dużym pokoju bo słyszałam samochód i widziałam światła...myślałam, że dostawa do Biedronki bo u nas nawet w nocy towar przyjmują....ale patrzę...stoi przy wyjeździe jakiś samochód a koło niego stoi pies.Taki średniej wielkości i strasznie kudłaty....za chwilę widzę, że ten samochód odjeżdża a pies za tym samochodem przez calutką ulicę biegnie....kierowca jak się zorientował, że pies biegnie za samochodem wyraźnie przyspieszył...i skręcił w las....powiem tylko tyle...ktoś poprostu WYRZUCIŁ PSA
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. u nas o 21.00 było 26 stopni i dziś po 7.00 rano też już było 25 stopni 3. moje normalne ciśnienie to 80/40 90/40 70/45 ![]() a jak ide do gina i mam stresa wiecie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ola chora. Oczywiście od tych pierdzielonych zębów poszło na gardło i mamy powtórkę sprzed 2 tygodni. Bactrim znowu ![]() Do wtorku w domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jula spi w cienkich pidzamkach i spiworku lekkim bawelnianym Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
rano bylismy na basenie
potem wystawiliśmy basenik malusi na balkon i jeszcze tam sie Kajka chlapała duchota jest nieziemska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zadomowienie
|
anya GRATULACJE !!!
![]() Pamietam, ze dla mnie obrona to byl najszczesliwszy dzien w zyciu, ze juz wiecej moja noga na uczelni nie postanie... ![]() Milego swietowania ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
![]() U nas wszystko ok, wczoraj pluskaliśmy się w baseniku, dzisiaj już chyba nie popływamy bo trochę zimny wiatr wieje. Alinka ty chyba na tej diecie głodna nie chodzisz coo? Jak wasze dzieciaczki znoszą takie upały, bo ja ciągle słyszę YYY ![]() ![]()
#4529 |
Zakorzenienie
|
sandra - a czemu pytasz
![]() ![]() ![]() ![]() hello ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Raczkowanie
|
Ala pytałam bo właśnie widziałam że jest dużo dozwolonych produktów
![]() A to mój najpiękniejszy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.