|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Dziewczyny mam pol glowki kapusty mlodej co mozna z tego zorbic, oprocz mlodego bigosu??
ta zup[ka wyglada smakowicie: http://www.wielkiezarcie.com/recipe17587.html Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-06-10 o 19:27 |
|
|
|
#3842 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Treść usunięta
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJE
![]() KOCHANE JESTEŚCIE ![]() Dziewczyny co mam zrobić z kaczki ???na jutro rozmrożę kaczkę i muszę coś wymyśleć ![]() Jedna pracowniczka w THRIUMPH daje mi w kość a tak ogólnie oki ![]() jutro mam wolne, a w sobotę od 10.00 do 21.00
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
i tak zazdroszcz e
u nas marne 20 stopni ,a wczoraj bylo chyba z 13Wiedzialam ze tak bedzie ,jak mieliscie zimno to narzekanie ze zimno ,a teraz ze za goraco i jak tu dogodzic Polakowi![]()
|
|
|
|
#3845 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
rozette ja bym zjadla krupniku, barszczu ukrainskiego, cebulowej kartoflanki, ogorkowej, fasolowej - rob i mnie zapraszaj
![]() ![]() A do tego chyba zorbie nzowu fasolke po bretonsku
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
jeaaaaaaa mąż mi kupił torebkę
była taka sama jak mu pokazałam w avanti. jestem bardzo uradowana. A potem poszlismy na lody
|
|
|
|
#3848 |
|
Wtajemniczenie
|
Laski u nas się wkońcu troszkę chłodniej zrobiło ale na podwórku nie da się siedziec bo komary atakują
Kliwia, ja bym zrobiła najprostszą sałatkę, czyli kroisz kapustę i mieszasz ze śmietaną homogenizowaną i sosem do sałatek(takim w torebce z knorra).Możesz do tego dodać rzodkiewke lub jakieś inne warzywko. Atomufka, 60 tyś na wykończenie mieszkania wraz z meblami to bardzo mało, szczególnie na taki metraż. Jak pochodzisz po sklepach to zobaczysz że to co się podoba nieraz jest droższe niż zakładałaś. Radzę żebyś w razie"w" zwiększyła tą kwotę, tak żeby wam na wszystko starczyło. Pozatym co chwila trzeba będzie coś dokupować, a to fugi zabraknie, a to wkrętaków itp, z tych drobnych dodatkowych zakupów też robi się niezła sumka, wiem co mówie bo przez to przechodziłam.
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
laski kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrde ksiadz do nas przyszedł
pogadac z mezem o meblach o 22.................
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprzez wykonczenie mialam na mysli malowanie,drzwi,podlogi,l azienki i kuchnie. Wyliczenie robil nam znajomy ,ktory ma firme budowlana wiec zna sie na tym jak nikt Wyliczyl na max 50 tys wiec moze te 10 nam zostanie na lozka i inne duperele.No i mebli tez nie zamierzamy kupowac do wszystkich 4 pokoi ,tylko na poczatek chcemy urzadzic salon i 1 sypialnie.madzialenka pokaz torebke
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-06-10 o 22:00 |
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
eee a ja dzisiaj wykonczona i z lekkim dolkiem
ale juz nie chce dzis o tym pisac. zaraz ide spac. dobranoc
|
#3852 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Atomufka – na pewno wykończenie mieszkania pochłonie sporo pieniędzy, ale to jest tak fajnie pomyślane, że na początek możecie wykończyc tylko ewentualnie dół i mieć salon i kuchnię i łazienkę a do tego sypialnię, a górę po jakimś czasie. Naprawdę fajne. A wykończenie liczy się tak średnio od 1000 zł wzwyż (zależy jakie materiały i półka cenowa, co jest do zrobienia itp). Może wyjść trochę mniej, ale sami kładziecie podłogi, płytki itp., polujecie na promocje. Meble – też wiadomo – studnia bez dna hahaha. No i macie schody które są zastanawiająco drogie. Rosette - nie musisz przesadzać roślinek, ja mam ozdobne doniczki, a do nich włożone roślinki w tych plastikowych osłonkach. Dzięki temu nie mam podstawek, których nie wiedzieć czemu nie znoszę. A podkład – może City Mat Lirene? Ja mam cerę mieszaną, i mnie „podszedł”. Mona_ja – Nivea ma krem koloryzujacy, moja koleżanka go używa i jest zadowolona, nawet mi go polecała. Ale ja się teraz zaparłam i bez podkłądu śmigam J i buzia mi się jakaś ładniejsza zrobiła, chyba skóra odpoczęła. A odkąd po małym kryzysie związanym z klimatyzacją zaczęłam używać kremu z Flos Lek nawilżającego Happy Per Aqua to stwierdziłam, że znalazłam swój krem J i na razie do podkładów nie wracam. Zobaczę na jak długo hahaha. Gold fish – jak przeczytałam o tym programie o nastoletnich matkach to mnie zatkało? Jak można się świadomie starać o dziecko mając 14 lat? To przecież ona chyba zabawkę chciała mieć a nie dziecko, skoro to marzenie od małego miała. Oczywiście trzymam kciuki. Kwiatuszek – szwagierka swoją małą kompała w mydle Biały Jeleń (w płynie), żadne markowe kosmetyki i zwykła oliwka bambino. Martucha – gratulacje z okazji skończenia pracy magisterskiej! A z tymi różowymi bluzkami to chyba los na zasadzie przekory Cię załatwił Samba – i jak w nowej pracy. Kliwia – dziwni ludzie jak widzieli przeciek i Wam nie powiedzieli. Mam nadzieję, że nie będziecie musieli kuć łazienki. Kashier – zdrowiej! Anika – Tż dowód na pewno musi wymienić, żeby się nim przy projekcie legitymować.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2010-06-10 o 22:31 |
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz takie dziwne teksty do mnie ma:/
myśli ,że jest najmądrzejsza:/ taka żmija typowa |
|
|
|
#3854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jechalam drukowac prace a potem do przyjaciol bo w sobote robimy wielka impreze i musielismy im pomoc ![]() ![]() Rybulka super ze sie udalo a tesciowa swietna oby wiecej takich wyjsc a ja jestem wielorybbbbbbbbbbbb;D hahahaha tez ma wyczucie.. Cytat:
![]() ![]() wiec wrzucam fotki nie wygladam na nich najlepiej no ale same chcialyscie... no i jak widac jak mam cos opietego to nie jest zle ale w skukience z duzym wzorem tragedia.. ![]() ![]() 31 tydz 7.5 na plusie..
|
|
|
#3855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykonczymy cale i to w kwocie ,ktora podalam.Wiesz ten koles prowadzi wlasna firme i zajmuje sie tym na co dzien wiec po co mialby nam sciemniac?![]() Rozmiawialam tez z moja przyjaciolka ,ktora dopiero co wykonczyla mieszkanie i wynioslo ja to okolo 40 tys ,a nie brala samych najtanszych materialow.Wszystko zalezy od materialow .A dlaczego schody zastanawiajaca cena? Tyle kosztuja Chcemy raczej od razu wykonczyc calosc ,bo potem jak dojdzie splata rat to juz nie bedzie pieniazkow![]() edit. zle doczytalam ,napisalas 1000 zl a nie 1oo tys No ale i tak mysle ze zmiescimy sie w tej kwocie.A jak nie to bedziemy kombinowac.Cytat:
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-06-10 o 23:01 |
||
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
jutro zrobie fajniejsze
![]() bynajmniej sie postaram.. nakgorsze jest to ze jak mam jeansy izwykla bluzke to wygladam super i nawet "szczuplo" ale w sukienkach juz sie rozlaze.. a w lecie przeciez nie bede w jeansach chodzic...ale cie pocieszylam bo zawiozlam dzis siostrze troche moich ciuchow na lato w ktore nie wejde nie ma do czasu moich "chudszych lat" a ona mi dala kilka swoich "tunikowych" wiec sie ucieszylam
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3858 |
|
Wtajemniczenie
|
Martucha....ślicznie wygladasz, tak promiennie i radośnie, żaden tam wieloryb...piękna kobietka !!!
![]() Ja dziś cały dzień byłam poza domem...ale dzień był wyjątkowo udany...wrrrr...Kupiłam sobie perfumy Calvin Klein CK in 2U fajne takie świeże na lato. Jutro też mam wolne
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja Ci zazdroszczę... |
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
mona ale do salatki z kapusty musialabym zrobic jakies miesooooo, eeee nie chce mi sie
![]() martucha!!! we wszytskim super, a w tej ostatniej sukience suuuper, jak na ciezarowke przystalo slodziak.A te getry to masz ciazowe czy jeszcze sprzed ciazy? bo widze ze nie wpijaja sie jakos zbytnio
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Martucha- ślicznie wygladasz w tej ostaniej sukience. Jest bardzo twarzowa. |
|
|
|
|
#3862 |
|
Zadomowienie
|
martucha jaki tam wieloryb
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() dziś ide do kilku szkół zapytac się czy coś wiadomo o wolnych etatch. TZ powiedział, ze ok. 11 przyjedzie i mnie podwiezie bo ja z zapchanym nosem nie wyjde na dłuzszy spacer na dwór. Upał jeszcze większy niz wczoraj ![]() www.greenpoint.pl wchodzisz w katalog i moja jest na przedostatniej stronie (tam jest szara, taka do przewieszenia z guziczkiem z przodu) tylko, że moja jest czarna taka bardzo mięciutka. w środku kieszonka na zamek na dokumenty i kieszonka na komórkę. Cytat:
Marta fajny brzusio. jaki szpiczasty
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Rozeznanie
|
Martucha ślicznie wyglądasz - żaden tam wieloryb
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
kolanka golabki bez zawijania zorbilam i mi pol glowki kapusty zostalo
|
|
|
|
#3867 | |||
|
Zakorzenienie
|
może jakies chłodniki na upał?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś też poza domem - po pracy do klubu na gościnne występy w stolicy gotowana młoda kapusta
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-11 o 08:22 |
|||
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
fajna.My wczoraj wpadlismy z TZ o 19.40 (do 20 był sklep otwarty) i do razu od progu się dre, że potrzebuję torebki do przewieszenia i była ta sama co w avanti |
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
majka nie chce mlodego bigosu, pisalam wczesniej
![]() byl facio od hydrauliki. pieknie z poziomu piwnicy wszytsko widzial ![]() na 99% zapchala sie rura od naszego prysznica, facet tlumaczyl mi jak to mozliwe ze woda wyplywa, a wiec rura sie zapycha, woda sie cofa w gore rury, a tak jest jakac 'mufa' czyba jakas gumowa nakladko-uszczelka, w ktora wsadzona jest ta rura [na laczeniu dwoch rur] i ze wlasnie do tego miejsca cofa sie woda i wyplywa, bo takie cisnienie sie robi. Powinno pomoc przepchanie rur jakas sprezyna przyjdzie po 11 do mnie Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-06-11 o 08:31 |
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia211 Agatka MAGiALENA kliwia kolanka klion78 Madzialenka celi25 dziekuje... ale jakos sie i tak zle czuje.. no nic.. takie my baby..
![]() Agatka udanego leniuchownaia ![]() kliwia to getry takie zwykle za 10 zl wczoraj kupilam zwykle nie ciazowe.. bo oprocz tej spodnicy mosze cos miec jeszcze na "dol" Madzia trzymam kciuki za wizyty.. o takkkkk gotowana pychaaaaaaaa ![]() a ja wczoraj jedzilam po miescie i u przyjaciol bylismy bo w sobote od 14 robiy u nich impreze na ogrodzie - basen batut do skakania pingpong lezaki dart noga kosz itd.. a wieczorem gril i troche im pomagalismy szkoda ze ja chyba tylko z darta i pingponga skorzystam ![]() ale mnie pogryzly komary bu...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

???

u nas marne 20 stopni ,a wczoraj bylo chyba z 13

poprzez wykonczenie mialam na mysli malowanie,drzwi,podlogi,l azienki i kuchnie. Wyliczenie robil nam znajomy ,ktory ma firme budowlana wiec zna sie na tym jak nikt
ale juz nie chce dzis o tym pisac. zaraz ide spac. dobranoc