|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Konto usunięte
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Ja mogę zorganizowac mitynk w nie-swoim-domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;19914107]Poka poka i tak!
![]() Ale sobie ryję psychę dzisiaj ![]() to uno momento, znajde jakas fote ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() na maila ![]() i tamto pozniejsze tez ![]()
![]() |
#664 |
Konto usunięte
|
Ejj, jeszcze mam takie zapytywanie - dlaczego jest tylko 5 tagów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
tata powiedział, że mam sięcieszyć, że mi do pokoju nie wpadła
![]() ![]()
#666 |
Zakorzenienie
|
a nie znajde foty, nie mam na tym kompie tego
dobra smigam sie kąpać i spadam spać ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;19914524]Ejj, jeszcze mam takie zapytywanie - dlaczego jest tylko 5 tagów? ![]() cos blokneli ilosci tagow i mozna tylko tyle ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- dobranoc
#667 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;19914524]Ejj, jeszcze mam takie zapytywanie - dlaczego jest tylko 5 tagów?
![]() Bo więcej nie dają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc śpiołkasom
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;19914587]Chamstwo w państwie! Ale tylko nam bloknęli? ![]() Nie no chyba nie tylko nam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
:d
#671 |
Zakorzenienie
|
Kama mamy taki sam kubeczek
![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- podobał mi się najbardziej ze wszystkich ![]()
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
:d
---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mi też z tych 3rodzajów co byy <goldpanstów nie mieli> Ej to możemy się umawiać na wspólną kawkę...względnie herbatkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Kama ja widziałam ten z GP u nas, ale on uciety przed Olkiem wiec sorry :/ GP bez Olka to nie GP
![]() normalnie mama do mnie "kubki z Jacksonami sa idź se wybierz" ![]() jutro go rozdziewicze ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- ej wiecie, że mi Donka pobili ![]() ![]() ![]()
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to Donka pobili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
o co chodzi z tym Toruniem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
no na wałach go dopadli i trzasneli go w ryja
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- tararirarira ![]()
Edytowane przez girlonthebridge Czas edycji: 2010-06-10 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Lusia. PW.
---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Czemu ten wiater nic nie wieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
![]() nie ma na to żadnych dowodów... poza tym nie wierzę, że Tusk by się przestraszył i kazał tą sytuację zachować w tajemnicy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
boję się tych dużych komarów
![]() ![]() dobraaanoc ![]()
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Daria no mnie na miejscu nie było ale patrz na to http://nazimno.salon24.pl/192688,pre...-klamie-wladza
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam ta notkę, ale przecież ktoś mógł sobie to wymyślić dla podgrzania atmosfery i popularności swojego bloga... nie dostałam nigdy po ryju, ale po uderzeniu w zęby nie pojawia się taka ranka... ![]() po co media miałyby to ukrywać? to by była ogromna sensacja, nikt by takiej szansy nie przepuścił... pro PiSowski blog to jest... Edytowane przez _dariia Czas edycji: 2010-06-10 o 23:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Boze jak sie ponieciłam nie wiecie nawet co sie stało
![]() ![]()
#683 |
Zakorzenienie
|
to nam powiedz
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Konto usunięte
|
Ktoś posłuchał Korwina-Mikke, który zachęcał lud, by ów wziął kije i przepędził gdzie pieprz rośnie polityków, którzy lansują się odwiedzając zalane tereny. Brawo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
jest taki mój ulubiony siatkarz, Jakub Bednaruk (ogólnie to ja go molestuję od zawsze - nie to, że mi sie podoba tylko dlatego, że go uwielbiam jako człowieka) Kuba w 2005 roku grał w PW potem odszedł (ja ryczałam) grał w Jastrzebiu Zdroju, potem wjechał na rok do Włoch ja teskniłam ryczałam, potem wrócił do Polski do Gdanska a potem znowu do Warszawy, dzisiaj dowiedziałam się, że zakończył karierę zawodnika i zostać ma trenerem...
i to najprawdopodobniej II trenerem mojej drużyny - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ahahahahah kurde jak sie ciesze, czuje sie jak naćpana ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Asia Korwin Mikke uważa także, że kobiety nie powinny mieć prawa głosu iii (wiele milionów innych złych rzeczy... nie trawię typka bo przypomina mi księdza z uczelni, który uwaza ze kobieta to narzedzie, którego uzywa sie raz a potem należy wyrzucić za okno...)
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do JKM to tez gościa nie znoszę... Dzieci niepełnosprawne nie mają prawa uczyć się z normalnymi, kobiety nie powinny głosować.... Żenujący koleś i tyle... a politycy muszą się tak lansować... gdyby nie pojechali to wszyscy by im mieli za złe... Polakowi się nie dogodzi... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Ło to biedny Kuba
![]() Super Lusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
A ja to lecę spać
![]() Majkolowej ![]() Sen na dziś Załącznik 3175326 |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Kuba to zrobił specjalnie, mówię Wam
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- kolorowych Kamuszek jesteśmy kip in tacz ![]()
#690 |
Konto usunięte
|
Ja nie mówię, że Korwin-Mikke ma rację we wszystkim co mówi, bo kara chłosty jest dla mnie kompletną bzdurą, ale czasem gada z sensem i akurat z tym lansowaniem się przez innych to się zgadzam
![]() Idę spać, baj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.